Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Палестина

Featured Replies

В моменра тече Купата на Азия и си пише че Палестина участва :) Даже сега ритат с Китай по Диема спорт или Нова Спорт

• Отговори 2,8k
  • Прегледи 164,5k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Другарката Урсула се изказа в X, но един ирландски член на Европейския парламент много добре я затапи:      

• Основаването на Хамас дискутирахме в частта му, когато ти написа, че е създаден от евреите. Не. Не е. И няма смисъл да се дискутира повече. Но, ясно посочих грешките на Нетаняху. Той се предовери на Х

Публикувани изображения

преди 3 часа, petie1 написа:

В моменра тече Купата на Азия и си пише че Палестина участва :) Даже сега ритат с Китай по Диема спорт или Нова Спорт

Това прочете ли го внимателно? Със сигурност не, караш на автопилот. Пробвай още веднъж, ако не се сещаш отвори някакъв справочник. Посочи ми на картата държава на име Палестина? Жокер :защо САЩ отказа да плаща вноски в ЮНЕСКО през 1990 год?  Убеждението беше, че само Анне-то, чупи тъпомера тук. Не, не е само тя.

преди 7 часа, Мечо Хубавеца написа:

Държава Палестина никога не е имало. Поправи ме, ако греша.

преди 6 минути, valkiria1 написа:

Това прочете ли го внимателно? Със сигурност не, караш на автопилот. Пробвай още веднъж, ако не се сещаш отвори някакъв справочник.

А не знам не знам само казах какво пише на Купата на Азия разберете се с УЕФА не с мен хихи

на 19.01.2024 г. в 12:24, laplandetza написа:

Да натискат чифутите и нова държава -Палестина със столица Йерусалим !

Коя е старата държава Палестина?Менталното ти развитие включва ли четене на книги, познания по география, атласи и пр?

преди 17 минути, petie1 написа:

А не знам не знам само казах какво пише на Купата на Азия разберете се с УЕФА не с мен хихи

Защо да питам друг, ти глава на раменете имаш ли та да я ползваш по предназначение? Гълташ каквото ти подадат.

Като има държава Палестина според УЕФА и теб, каква държава тогава искат да бъде създадена тези дебили, които крякат по митингите и тук? Една справка в У-кито да направиш  и виждаш ,че пише:страна Исраел. Виждам територии, контролирани от Фатах. Никъде не виждам да има държава Палестина, която трябва да бъде свободна " от реката до морето", никъде не съм прочела да е имало някога държава Палестина със столица Йерушалаимв такива граници за каквато претендират да са имали палестинските мангали. Историята пише за две царства на евреите-Иудея и Исраил. Царство Исраил е имало 24-ма царе, царство Юдея -37 царе. Някой да посочи някакъв палестински цар или някакъв водач преди Ясер Арафат?

Въпросите остават!!

преди 17 минути, valkiria1 написа:

Коя е старата държава Палестина?Менталното ти развитие включва ли четене на книги, познания по география, атласи и пр?

Защо да питам друг, ти глава на раменете имаш ли та да я ползваш по предназначение? Гълташ каквото ти подадат.

Като има държава Палестина според УЕФА и теб, каква държава тогава искат да бъде създадена тези дебили, които крякат по митингите и тук? Една справка в У-кито да направиш  и виждаш ,че пише:страна Исраел. Виждам територии, контролирани от Фатах. Никъде не виждам да има държава Палестина, която трябва да бъде свободна " от реката до морето", никъде не съм прочела да е имало някога държава Палестина със столица Йерушалаимв такива граници за каквато претендират да са имали палестинските мангали. Историята пише за две царства на евреите-Иудея и Исраил. Царство Исраил е имало 24-ма царе, царство Юдея -37 царе. Някой да посочи някакъв палестински цар или някакъв водач преди Ясер Арафат?

Въпросите остават!!

image.png.2510d4b21197ed4de38759bdc2df6255.png

Ето скарай се на УЕФА аз само показвам кво пише не го пиша аз :)

Какво мисля аз или друг в темата нема смисъл :)

преди 7 часа, darco написа:

Държава Косово никога не е имало допреди 2008г. Държава Северна Македония не е имало допреди 1991 макар че друго име беше първо. Държава САЩ не е имало допреди... може да потърсиш в нета. И т.н. Всяка държава се е появила някога. Няма такава, която е во веки веков. Постоянно възникват нови държави, други изчезват. Просто така е устроен светът.

Смяташ ли, че е било правилно да се сформират държавите Косово и Македония? Решават, че искат самостоятелна държава и си я правят, щото така са решили. Така ли трябва да бъде? За САЩ нещата стоят по друг начин. На нейната територия не е имало друга държава и са били колония на Англия. Решили да обявят независимост в което няма нищо лошо. Поизбили са индианците, които са им помогнали във войната и докарали негри от Африка да работят като роби в плантациите. Лошите индианци не са искали да работят лентяите му с лентяи. 

преди 1 час, valkiria1 написа:

Не разбрах защо ме цитира. 

преди 2 часа, petie1 написа:

Като няма смисъл и като нямаш капацитет да проявяваш критично  мислене,като не искаш да научаваш неща,  недей да пишеш.

Хората вече си мислят, че от ООН и СЗО няма полза, ти си седнал да ми цитираш като достоверен източник футболната  организация УЕФА.

Аз знам, че държава Палестина няма, защо трябва да цитирам някой друг?

преди 2 часа, petie1 написа:

image.png.2510d4b21197ed4de38759bdc2df6255.png

Ето скарай се на УЕФА аз само показвам кво пише не го пиша аз :)

Виж ти!? Оказва се, че съм сгрешил и държава Палестина имало. :)  Щом е така, палестинците вече си имат държава и да поискат от УЕФА да им намери територия на която да се настанят. Около три милиона са само, след месец два, може и да са по-малко, так че УЕФА няма да има проблем да ги настани някъде. :) 

преди 10 минути, valkiria1 написа:

Като няма смисъл и като нямаш капацитет да проявяваш критично  мислене,като не искаш да научаваш неща,  недей да пишеш.

Хората вече си мислят, че от ООН и СЗО няма полза, ти си седнал да ми цитираш като достоверен източник футболната  организация УЕФА.

Аз знам, че държава Палестина няма, защо трябва да цитирам някой друг?

Разсмя ме яката за което ти благодаря, ако прочетш внимателно постовете ми ще разбереш че се шегувам и не показвам че УЕФА е някакъв източник... А дали искам да науча нещо ли? Да искам но както ти самата каза за това трябва много много да пътешествам и разни хора да срещам и книги да чета по тематиката която ми е интересна политиката и историята отдавна разбрах че са вид инструменти за пропаганда и контрол и вече не са ми толковаа интересни :)

преди 11 минути, Мечо Хубавеца написа:

Виж ти!? Оказва се, че съм сгрешил и държава Палестина имало. :)  Щом е така, палестинците вече си имат държава и да поискат от УЕФА да им намери територия на която да се настанят. Около три милиона са само, след месец два, може и да са по-малко, так че УЕФА няма да има проблем да ги настани някъде. :) 

Аа най сетне някой с чувство за хумор

преди 10 часа, Мечо Хубавеца написа:

Смяташ ли, че е било правилно да се сформират държавите Косово и Македония? Решават, че искат самостоятелна държава и си я правят, щото така са решили. Така ли трябва да бъде? За САЩ нещата стоят по друг начин. На нейната територия не е имало друга държава и са били колония на Англия. Решили да обявят независимост в което няма нищо лошо. Поизбили са индианците, които са им помогнали във войната и докарали негри от Африка да работят като роби в плантациите. Лошите индианци не са искали да работят лентяите му с лентяи. 

Не разбрах защо ме цитира. 

Ами, Изсраел как се формира?! Изправят се чифутите и обявяват независимост един ден преди англетата да се изнесат от Палестина. Просто така си решили. "Така ли трябва да бъде?"

преди 19 часа, ruraru написа:

А сега се носят слухове, че вече карат наред и са думнали 21 войника наведнъж от своите.

Това е хубава новина.
21 чифута МИНУС

преди 27 минути, chepik написа:

Това е хубава новина.
21 чифута МИНУС

Пише, че в този ден загубите на чифутите са повече от 50.

преди 11 часа, petie1 написа:

Разсмя ме яката за което ти благодаря, ако прочетш внимателно постовете ми ще разбереш че се шегувам и не показвам че УЕФА е някакъв източник... А дали искам да науча нещо ли? Да искам но както ти самата каза за това трябва много много да пътешествам и разни хора да срещам и книги да чета по тематиката която ми е интересна политиката и историята отдавна разбрах че са вид инструменти за пропаганда и контрол и вече не са ми толковаа интересни :)

Е, достатъчно е да отвориш географския атлас -там няма държава Палестина. Има части  , контролирани от Фатах на територията на страната Исраел.

"Президента" Абас  е нелигитимен. Повече от 10 години, там е нямало избори.

Някой да "каже", кой е "президента" на сектора Газа?  Сектор, държава ли е ?

---------------

Неграмотниците и дебилите  в темата продължават да не "казват", коя част от Палестина е окупирана? Коя е тази част "която трябва да бъде свободна от реката до морето"? Имало ли е някога държава Палестина със столица Йерушалаим? Досега се видя само умението им с малко думи да кажат много глупости.

преди 7 минути, valkiria1 написа:

Е, достатъчно е да отвориш географския атлас -там няма държава Палестина. Има части  , контролирани от Фатах на територията на страната Исраел.

"Президента" Абас  е нелигитимен. Повече от 10 години, там е нямало избори.

Някой да "каже", кой е "президента" на сектора Газа?  Сектор, държава ли е ?

Искам да посочиш къде съм писал че има държава Палестина? А като стана дума за държава ти ме прати при Уики нали?  Е , те там пише още по голяма щуротия - през 80 - те години на 20 век България признава държавата Палестина

преди 1 час, petie1 написа:

Искам да посочиш къде съм писал че има държава Палестина?

И другия ме попита за какво го цитирам. Ти пък задаваш този въпрос. Ами върнете се прочетете и помислете. След като единия пише, че държава Палестина няма, ти тряскаш пост, че Палестина участвала в някакво си там дрън.... Е, сега ли се сещаш да попиташ като каква  си цитирал Палестина, и дали поста ти не беше опровержение на това, че няма такава държава. Върха на невежеството ти е ,че искаш да ти обяснявам какво си казал.

преди 1 час, petie1 написа:

А като стана дума за държава ти ме прати при Уики нали?  Е , те там пише още по голяма щуротия - през 80 - те години на 20 век България признава държавата Палестина

Е, посочих и защо САЩ престава да плаща вноса си в ЮНЕСКО. Там ясно е посочено "  забраняват на страната да финансира организация на ООН, която приеме не-държава като пълноправен член, вследствие на което САЩ не може да прави членските си вноски, които дават 22% от бюджета на организацията"

Преди години ЮНЕСКО, приема терористична организация,която провъзгласява  за своя държава, територии от земята на друга държава, за държава,  а днес ООН призовава за сключване на мир  с терористична организация от един анклав,  а не с държава. Звучи идиотски, но това е идиотски и в действителност. 

Какъв окупатор е Исраел в собствената си държава?

Що се отнася до България, кога вашите политици са били информирани за нещо? Да признаеш автономни части от държавата Исраел  за държава Палестина , си е пълен идиотизъм и политическо невежество. Какво ще кажете Исраел да признае Кърджали и Хасково за държава  в държавата България. Ето, това е нагледно обяснено като за всичките дебили и неграмотници в темата. 

И друго, българите си падате по тероризма. Да изброявам ли колко бойни терористични групи е имало във вашата история, колко терористични акции  и загинали българи има в резултат на тях  и колко от "националните  ви героини" са си чиста проба терористки? Модерният тероризъм в България се заражда в началото на 20-ти век. Въобще не е за учудване,че сте подкрепили терориста Арафат. Благодарение на "умните ви политици"  и това, че ваш завод е бил редовен доставчик на оръжие за палестинските убийци, дипломатическите връзки с Исраел са били прекъснати за определени години. Нямам представа  и не разбирам защо изобщо са подновявани. Днес българите в голямата си част сте абсолютни врагове на евреите и Исраел. Съвсем нямам предвид само фашизоидитие, които пишат в тази тема.

преди 4 часа, Sargon III написа:

Ами, Изсраел как се формира?! Изправят се чифутите и обявяват независимост един ден преди англетата да се изнесат от Палестина. Просто така си решили. "Така ли трябва да бъде?"

Някога е имало еврейска държава. Нормално е да има и сега. Не си ли чувал и за https://bg.wikipedia.org/wiki/Юдейско-римски_войни

преди 2 часа, valkiria1 написа:

И другия ме попита за какво го цитирам. Ти пък задаваш този въпрос. Ами върнете се прочетете и помислете. След като единия пише, че държава Палестина няма, ти тряскаш пост, че Палестина участвала в някакво си там дрън.... Е, сега ли се сещаш да попиташ като каква  си цитирал Палестина, и дали поста ти не беше опровержение на това, че няма такава държава. Върха на невежеството ти е ,че искаш да ти обяснявам какво си казал.

Ами да стана ми интересно и го казах не като опит да доказвам дали има държава Палестина или не... Пфу колко безполезна информация научих покрай тая Палестина, даже научих че си имат посолство тук в България... Абе смешно ми е :)

Ако Израел ще признава автономията на част от българската територия нека да е на берковското княжество преди години и без тва се бяха засили за Румъния :)

преди 6 часа, Мечо Хубавеца написа:

Някога е имало еврейска държава. Нормално е да има и сега. Не си ли чувал и за https://bg.wikipedia.org/wiki/Юдейско-римски_войни

Ако трябва да сме прецизни трябва да се върнете 1000 години назад от посоченото от вас време: https://he.wikipedia.org/wiki/ממלכת_ישראל_המאוחדת

(ето го на английски): https://en.wikipedia.org/wiki/Kingdom_of_Israel_(united_monarchy)

Или даже 1400-1500 години, Изход: https://he.wikipedia.org/wiki/שמות

(на английски): https://en.wikipedia.org/wiki/Book_of_Exodus

преди 47 минути, capnemo написа:

Ако трябва да сме прецизни трябва да се върнете 1000 години назад от посоченото от вас време: https://he.wikipedia.org/wiki/ממלכת_ישראל_המאוחדת

(ето го на английски): https://en.wikipedia.org/wiki/Kingdom_of_Israel_(united_monarchy)

Или даже 1400-1500 години, Изход: https://he.wikipedia.org/wiki/שמות

(на английски): https://en.wikipedia.org/wiki/Book_of_Exodus

Защо да се връщам толкова много? За пълнота може би. Имат право на държава горките хорица. 

преди 20 часа, Мечо Хубавеца написа:

Да, знам, че е имало еврейско царство, дори повече от едно.

Тук, обаче, възникват няколко интересни момента.

Първо, имало е и филистимско царство, вероятно по-старо от еврейското. Без да влизаме в повече подробности, разгледай Битие. Там Авраам, с цел материално облагодетелстване, пуска жена си (и негова сестра) Сарра да проституира с местни владетели. Един от тях е описан като цар на филистимците, и въобще Авраам се сближава с този цар и като цяло, последният е много благоразположен към Авраам (явно, Сарра се е представяла добре). Е, разбира се, има и други податки, че са съществували филистимси градове, както и респективно държава. Та, щом филистимците (палестинците) са имали държава, поне толкова стара, колкото еврейската, защо сега да нямат по твоята логика?

Второ, сега ще кажеш, че съвременните палестинци нямат нищо общо с някогашните филистимци отпреди хиляди години. Възможно е. Но, много по-възможно е, съвременните евреи да нямат нищо общо с тези от Стария завет. Защото, след ПСВ, когато Османската империя отстъпва на Великобритания палестинските територии, евреите там (които, евентуално, биха могли да са потомци на старозаветните евреи) са 5-10% от местното население. Изведнъж, за няколко десетилетия, те се увеличават в десетки пъти (инвазията започва още преди ПСВ, така че споменатите 5-10% също не са чисти). Това става с приходящи - основно от Европа, които са с хазарски, славянски и др. нееврейски произход. Това, че са приели юдаизма, не ги прави евреи. Все едно аз да приема шинтоизма и да се считам за японец. Реално, съвременните чифути не са преки потомци на евреите, които някога са имали царства според Стария завет и претенциите им към палестинската земя в този смисъл са напълно бепочвени. Реално, не бих се учудил, ако генетично съвременните палестинци са по-близки до старозаветните евреи, отколкото днешните чифути.

Трето, трябва ли един етнос непременно да е имал някога държава, за да си заслужи правото да създаде такава? И, гарантирано ли му е това право? Едва ли. Защо не дадат държава на баските, имали са собствена в миналото? Как се появи Косово като държава, като не е съществувало по-рано като такава? САЩ ще върнат ли независимостта на Хаваите или ще си останат само с извинението? Истината е, че няма никакви правила и всички преследват собствените си цели. Щом като има милиони палестинци, жертва на геноцид, вероятно ще си заслужат държава. С евреите се получи, вече има прецедент.

Денят в който Хамас и "невинните" палестинци нарушиха границата на Исраел, нападнаха кибуци и градове, изклаха и убиха над 1500 души, обезглавявяха бебенца и военослужещи, изнасилваха жени като преди това измъчваха и осакатяваха децата им пред очите им , е светъл ден за йорданците. Те го празнуват и кръщават на него вече магазини и места за хранене.

Нека никой не се съмнява, Газа ще бъде под контрола на Исраел, колкото години е нужно  толкова, докато се изпари желанието на потомците на гръцките цигани да убиват.

Пак питам "разбирачите в темата "- Коя част от този географски район е наречена Палестина?  Коя част на Палестина е окупирана? Коя част е принадлежала на палестинските цигани за да искат да я възстановят като държава със столица Исраел?

Някой въобще вярва ли ,че някога Йерушалаим ще бъде столица на някоя друга държава освен на Исраел?

Градът е бил столица на евреите от времето на цар Давид,  а преди това е принадлежал на евусеите, които са асимилирани по мирен начин, след завземането на града.

Израел, който изглежда прикрива операция, която е излязла от релсите и не дава нито един от очакваните резултати – и всъщност не е направила нищо повече от това да обърне света срещу тях, създавайки ударна вълна от антиизраелски плам, който ще насочва настроенията за поколения.

Израел изтегли много от бригадите си от север, позовавайки се на "почивка и ротация", докато в действителност изглежда, че това е "възстановяване", тъй като бригадите понесоха големи загуби. Сега, в резултат на това, последните доклади посочват, че бойците на съпротивата отново са проникнали в целия север, оставяйки картата да изглежда като тази на по-долу:

fe1204f6-78d0-471d-ac59-f1b99844a580_580

Можеше ли Израел наистина да изостави целия север, след като "твърди", че го е превзел?Какво означава това? Претърпя ли Израел пълно поражение на север? Или са го "прочистили" от "Хамас" и сега правят победна обиколка? 

Междувременно Израел продължава да притиска Хан Юнис на юг. Но вчера те претърпяха това, което единодушно беше наречено най-голямата "трагедия" на целия конфликт досега. По време на една от рутинните минни операции на IDF, състояща се от такелаж на експлозиви на цивилни сгради, бойците от съпротивата успяха да предизвикат детонация с десетки IDF все още вътре в сградата.Това доведе до ~ 24 IDF убити в един взрив.

Боби Нетаняху го нарече "най-трудния ден"!Израел очевидно не може да се оттегли сега, за да спаси репутацията си, така че почти оставя човек с впечатлението, че те се лутат наоколо, тайно се паникьосват вътрешно какво да правят, защото са стигнали до заключението, че "Хамас" е неподатлива сянка, през която не могат да си пробият път с груба сила.Сега, в допълнение към освобождаването на войници и изтеглянето на бригади, Израел предлага безпрецедентна двумесечна пауза в сраженията:

Сега, в най-лошия възможен момент, Иран реши да обърне винтовете на Израел, създавайки изключително неблагоприятни условия, като блокира морските контролни точки, както и да окаже безпрецедентен натиск върху най-висшия съюзник на Израел на САЩ, военно, в целия регион.

И ситуацията стана толкова лоша, че САЩ са принудени срамежливо да молят Китай да се намеси в деескалацията на отприщената ярост на Иран.

Тъй като всичко бързо отива на юг и САЩ все повече се оказват въвлечени в блато, подобно на плаващи пясъци, сега има някои шокиращи доклади за това, което може да доведе до всичко.

Първо, преди два дни се появи слух, че САЩ обмислят да убедят кюрдските си съюзници в Сирия да "работят със силите на Асад" за борба с "Ислямска държава".

И така, какво точно се случва в света? В тези най-критични времена, защо САЩ мислят да пъхнат опашка и да избягат от региона?

преди 5 часа, Sargon III написа:

Да, знам, че е имало еврейско царство, дори повече от едно.

Тук, обаче, възникват няколко интересни момента.

Първо, имало е и филистимско царство, вероятно по-старо от еврейското. Без да влизаме в повече подробности, разгледай Битие. Там Авраам, с цел материално облагодетелстване, пуска жена си (и негова сестра) Сарра да проституира с местни владетели. Един от тях е описан като цар на филистимците, и въобще Авраам се сближава с този цар и като цяло, последният е много благоразположен към Авраам (явно, Сарра се е представяла добре). Е, разбира се, има и други податки, че са съществували филистимси градове, както и респективно държава. Та, щом филистимците (палестинците) са имали държава, поне толкова стара, колкото еврейската, защо сега да нямат по твоята логика?

Второ, сега ще кажеш, че съвременните палестинци нямат нищо общо с някогашните филистимци отпреди хиляди години. Възможно е. Но, много по-възможно е, съвременните евреи да нямат нищо общо с тези от Стария завет. Защото, след ПСВ, когато Османската империя отстъпва на Великобритания палестинските територии, евреите там (които, евентуално, биха могли да са потомци на старозаветните евреи) са 5-10% от местното население. Изведнъж, за няколко десетилетия, те се увеличават в десетки пъти (инвазията започва още преди ПСВ, така че споменатите 5-10% също не са чисти). Това става с приходящи - основно от Европа, които са с хазарски, славянски и др. нееврейски произход. Това, че са приели юдаизма, не ги прави евреи. Все едно аз да приема шинтоизма и да се считам за японец. Реално, съвременните чифути не са преки потомци на евреите, които някога са имали царства според Стария завет и претенциите им към палестинската земя в този смисъл са напълно бепочвени. Реално, не бих се учудил, ако генетично съвременните палестинци са по-близки до старозаветните евреи, отколкото днешните чифути.

Трето, трябва ли един етнос непременно да е имал някога държава, за да си заслужи правото да създаде такава? И, гарантирано ли му е това право? Едва ли. Защо не дадат държава на баските, имали са собствена в миналото? Как се появи Косово като държава, като не е съществувало по-рано като такава? САЩ ще върнат ли независимостта на Хаваите или ще си останат само с извинението? Истината е, че няма никакви правила и всички преследват собствените си цели. Щом като има милиони палестинци, жертва на геноцид, вероятно ще си заслужат държава. С евреите се получи, вече има прецедент.

Всъщност Сарра (Сара)  е била негова полусестра. Не знам какво общо имат филистимците с палестинците. Ако имат да си нарекат държавата Фалестима или нещо подобно, а не Палестина. Така е както го описваш, били са много малко в началото на 20 век. Това не пречи да си основат държава след разпадането на Османската империя. Решили са да приемат приходящи, евреи или не, тяхна си работа. То и съвременните гърци не са преки потомци на древните гърци или имат много малко общо с тях, но я го кажи това на някой грък.

Решаваш на чуждо място като косоварите да си направиш държава. На мен не ми се струва нормално, въпреки че не харесвам сърбите. Хаваи или както го наричат щат Алоха се е присъединил доброволно към САЩ и това е в тяхна полза доколкото знам. 

За да се наплодят три милиона палестинци, значи геноцид над тях няма. Проблемът с тях е заради хуманното отношение от международната общност включително и най-вече от Израел. Ако не бяха им давали храна и вода сега нямаше да се бият с Хамас. Храни куче да те хапе. 

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.