Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Палестина

Featured Replies

• Автор
току-що, M.Николов написа:

Ха де, нали това ви казвам, ционистонацистите евреи и американските им спални партнйори създадоха хамас и го ползваха, както и в последните събития бяха инициирани и направлявани от средите на въоражените им сили и т.н. <дълбока държава>. Същото е и с <ислямска държава> и цветните ислямисти главорездемократори. По едно време си имаха тройка на разсъмване -американски групировки под чието влияние са <специалните армейски операции> , израелските нацисти и нашия батка и татка ,  републиканеца-султан Ердоган.

преди 1 час, valkiria1 написа:

... Тероризма и десния ескстремизъм, рязане на глави, изнасилвания, убийства  е в главата на първобитници.Образованите хора дърпат света напред.  Нивото на общуване е съвсем друго. Работи се, учи се  в екип и политиката и религията изобщо не са на дневен ред. Така или иначе, само ще си драйфате в темата и ще се образовате от Гугъл, няколкото палестински оплаквачки в темата,  да ви покажа нещо от  личния ми архив от джамията университет.

spacer.png

spacer.png

Благодаря за снимките. 

Едно време , в началото на <тероризма> тези хора бяха образовани, нали си чела от книжките? Теорията на терора е много интересна, практиката също така, принципно терорът не е предназначен да подлага на страдания и ликвидира обикновенните хора, нали знаеш това, едни от първите <терористи> са искали да ликвидират Едрия Капитал и Финансовите картели, искали са да ликвидират хора от тогавашните елити на световния капитализъм. Едни от основните цели са една еврейска фамилия , която са я оставили да развърта огромен финасов ресурс.............. всъщност най известната еврейска фамилия за последните 2 века.Връщайки се към основите на Терора, като стратегия на Слабия  да засегне Силния.............. рафиниране на Цели от Глобалния Елит е едно добро, хуманно дело, ти как мислиш?

• Отговори 2,8k
  • Прегледи 164,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Другарката Урсула се изказа в X, но един ирландски член на Европейския парламент много добре я затапи:      

• Основаването на Хамас дискутирахме в частта му, когато ти написа, че е създаден от евреите. Не. Не е. И няма смисъл да се дискутира повече. Но, ясно посочих грешките на Нетаняху. Той се предовери на Х

Публикувани изображения

преди 1 час, M.Николов написа:

Какъв по-точно  е неудобния въпрос?

1 Не виждам линк към статията на цитирания източник-"Ню Йорк таймс"Да не вземе да излезе, че българските журналисти пак си фантазират за да си вдигат тиражите?

2 Внимателното изчитане на статията показва противоречащи си изказвания, които на всичкото отгоре не са  и доказани. Четеш ли това, което постваш.

цитат"Според в. "Ню Йорк таймс", който се позовава на тайни документи, израелски представители още преди повече от година са се сдобили с плана за атака на "Хамас", но са преценили, че това е нереалистичен сценарий"

цитат: "Ню Йорк таймс" отбелязва, че не разполага с информация дали израелският премиер Бенямин Нетаняху и правителството му са знаели за документа "Йерихонска стена".

и още:

цитат: "Било обаче "невъзможно да се каже" дали планът е бил "одобрен напълно" от ръководството на "Хамас" и как е щял да бъде приложен на практика, се подчертава във вътрешен документ на израелската армия, достъп до който си е осигурил "Ню Йорк таймс".

3 Къде е здравата опорна точка в тази статия ?  Можеш ли да ми обясниш, как екип на "Ню Йорк таймс", се е добрал до строго секретни документи? Защото дори Насрала беше в неведение за плановете на Хамас, което той  публично заяви при отказа му да влезе в пряка конфронтация с Исраел.

https://www.nytimes.com/2023/11/30/world/middleeast/israel-hamas-attack-intelligence.html

Сега доволна ли си?

Не виждам никакво противоречие в двата цитата.

Ако имаш някакви забележки, отправи ги към автора на статията.

преди 1 час, M.Николов написа:

https://www.nytimes.com/2023/11/30/world/middleeast/israel-hamas-attack-intelligence.html

Сега доволна ли си?

Не виждам никакво противоречие в двата цитата.

Николов, ти английски език знаеш ли ? Кой е автора на темата ?   Изобщо ли не виждаш противоречията в статията. Как така исраелски  представители / кой точно, не се споменава/ са се сдобили с инфо за атаката, но в следващия момент се твърди,че не  е ясно,че Нетаняху  и правителството са знаели затова. това първо. Второ -кой е нарекъл тази операция" Йерихонска стена", след като се знае,че  Хамас я нарича " "Буря Ал-Акса". 

Трето-имало някакъв план, ама не се знаело ,че той точно ще бъде приложен в Исраел. Щом в това не виждаш противоречие, значи си сляп или другото е,че не можеш да разсъждаваш върху написаното.

Защо я даваш като инфо, след като не можеш да я коментираш и да имаш мнение по въпроса. С лозунги, линкове и недоказани неща ли ще си обясняваш ситуацията, която си загрижен как ще продължи и какъв ще е изхода от нея. Давам линк към интервюто с автора на статията Рони Бергман. Ще ти бъда благодарна да ни покажеш къде точно Рони споменава кои са неговите източници за твърденията му посочени в статията, в която се твърди, че медията, чрез своя кореспондент Бергман се е добрала до документи, които са били неизвестни на политическото ръководство на Хамас и на главния спонсор Насрала?Тук му е мястото да отговориш по същество. Рони щеше да бъде по актуален, ако беше написал тази статия преди 7 октомври.Щеше да предотврати  огромна трагедия  и безброй човешки жертви и страдания.  Да пише постфактум всеки може. Затова тази статия не ми е интересна.

https://edition.cnn.com/videos/world/2023/12/01/exp-israel-hamas-attack-plan-ronen-bergman-intv-120112a-seg1-cnni-world.cnn

преди 13 часа, WhiteHart написа:

За каква държава са готови палестинците? Все едно да дадеш на нашите мургави братоци от Столипиново да си основат държава. Мисля, че можете да си представите каква би била такава държава... Някои народи просто умствено и психологически не са дорасли за това. Помня навремето преди да нападнат и "освободят" Ирак, че единствено Силвио Берлускони беше против, помня и думите му, перифразирам по памет "Ирак е държава, границите на която са начертани на салфетка, населена с воюващи по между си племена и етноси, те не са готови за демокрация, там трябва як ботуш, който да ги държи кротки". Същото важи и за палестинците, като цяло, разбира се. Сигурен съм, че и там има интелигентни и цивилизовани хора, но са малцинство. 

Изказването ти е буквално нацистко и расистко. А точно Силвио Берлускони хич не ми го давай за пример! Естествено, че италианците ще се изказват арогантно и злобно към всяка една бедна група хора. Италианците още се имат за голяма работа, въпреки, че отдавна не са империя и не са никакъв фактор в политиката. Цивилизованост от наследниците на агресивната Римска империя и на Бенито Мусолини хич не очаквам. А твоя любимец не познава пукнат палестинец. Изказванията му са на база расизъм. Не бих ги взела насериозно и за чиста монета!

преди 7 часа, valkiria1 написа:

Трима от жителите  на кибуца Нир Оз взети за заложници от терористичната група Хамас при нападението на 7 октомври, са починали в плен. Посочени са Арие Залманович, 85, най-възрастният от 240-те души, отвлечени от Хамас, Мая Горен, 56, учителка в детската градина в общността и Ронен Енгел, 54, чиято съпруга и две дъщери бяха върнати в Исраел по-рано тази седмица след като беше отвлечен заедно с тях. Гай Илуз – 26-годишен, взет за заложник в Газа на 7 октомври също е мъртъв. Не са предоставени са подробности относно това как е починал и кога. IDF откриха тялото на Офир Царфати, който беше взет за заложник от Хамас на 7 октомври, съобщи  Shin Bet. Това е момчето, което беше отвлечено заедно с приятелката си, същото момиче беше показано качено на мотор от хамасци и протягащо ръце към Офир. Нейната съдба продължава да е неизвестна.

Плъховете от Хамас поискаха от Исраел да освободи палестински затворници в замяна връщането труповете на заложниците. Това е то, взимаш насилствено хора в плен и те умират или биват убивани. Как са починали нито дума, нито обяснение. Отново нито дума за съдбата на семейството на Кфар и за родилката и нейното бебе. Това ли са хората, за които някой си мисли ,че ще създават държава?

Мислиш ли, че изобщо ни пука за израелците? НЕ, ГРАМ НЕ НИ ПУКА! ВИЕ ЗАПОЧНАХТЕ ВСИЧКО ТОВА, ВИЕ СИ СЪРБАЙТЕ ПОПАРАТА, ДЕТО СТЕ СИ Я НАДРОБИЛИ!:popcorn2:

И, скъпа, не се обаждай на тема грамотност, щото теб никаква те няма! Постоянно вмъкваш еврейски думи и изрази, освен това изписваш грешно името Йерусалим. Предполагам, че си бягала от часовете по български език в училище. Нека позная - възпитаничка си на еврейското училище в София? Четох негативи за него, децата там били невъзпитани и груби, та се е наложило Глория да премести дъщеря си Симона в музикалното училище.

преди 4 часа, valkiria1 написа:

Ще ти бъда благодарна да ни покажеш къде точно Рони споменава кои са неговите източници за твърденията му посочени в статията, в която се твърди, че медията, чрез своя кореспондент Бергман се е добрала до документи, които са били неизвестни на политическото ръководство на Хамас и на главния спонсор Насрала?Тук му е мястото да отговориш по същество.

Валка, да не си пила нещо?

Да ти отговоря по същество.

Че аз вече съм ти отговорил.

преди 5 часа, M.Николов написа:

преди 2 часа, Anneliese написа:

Мислиш ли, че изобщо ни пука за израелците? НЕ, ГРАМ НЕ НИ ПУКА! ВИЕ ЗАПОЧНАХТЕ ВСИЧКО ТОВА, ВИЕ СИ СЪРБАЙТЕ ПОПАРАТА, ДЕТО СТЕ СИ Я НАДРОБИЛИ!:popcorn2:

Стига дрънка и ти глупости!

В Дубай протече голямата конференция по климата. На "сватбарската снимка" се случи тъжна история с предсказуем край за двама изгой. Лидерите на Прибалтика и Полша се отдалечиха от Жопа с усами - новия прякор на Агент Чипс.

Би било лицемерно да стоим рамо до рамо с държавен глава, който се превърна в трамплин за руската агресия срещу Украйна и да обсъждаме бъдещето на света и изменението на климата, сякаш нищо не се е случило“.

Нещо повече, мустакатата жопа произнесе пламенна реч в адрес на Абу Мазен и героическия камиларски народ.
Вердикт: там долу сред африканците.

7ZhnLBz.jpg

А къде е "султана"?
Да напляскаш мармалад от сливи и камилски фъшкии му показа мястото в схемата. Гърция води с цели 40 нови изтребителя и ердогъз се сецна. За плювалките срещу Израел бе отрязан преди години от F-35. Изостана спрямо Израел с налични вече 70 броя у евреите. Наскоро и Олаф Шолц го отряза. Никакви Eurofighter Typhoon! Олаф Шолц проведе миналия месец най-напрегната среща с султана и му обясни в пряк текст, че да нарича Израел терористическа държава е абсурд. Позицията на Шолц е равносилна на Байден. Спънките за членство на Швеция в НАТО, правата на човека в Турция, реториката му срещу Израел отряза ердоган. Конгресът на САЩ блокира продажбата на други F-16 за Турция. Жокер?
Обиденото султанче се изцепи, че щом кръстоносците не искат да му продадат изтребители щял да си купи от други търговци.
А то какво било ... от африканците. На ти турски домати , дай ми пето поколение изтребители.

Ни един западен политик до него на снимката. Като прокажени.

на 28.11.2023 г. в 23:00, Anneliese написа:

Ох, и двамата ционисти сте мега досадни................

Слушай!
Лекувай си запека, ходи по врачки колко ти остава. Намери си някой Пепи да си търкате мръвките. С две думи пиздуй нахер, но ме подминавай.
Както виждаш не те бръсна дори за скапана слива. Блокирай ме. Толкова е просто, ебати херпеса си да ме осираш с гнойните си емотикони.

офф//

Долу ръцете от Цветето на Северозапада! Който не може да се извиси до нивото ѝ, да не се опитва да я дръпне в калта! Но пасаран!
А иначе, сигурно е неква нирвана да установиш с благоговение, че си на едно мнение, на една позиция и използваш едни и същи емотикони с него (Цветето)... И чат-пат, когато ти стане некак горещо от близостта с горещата и плазма, да се опиташ да се дистанцираш (леко) с некво алиби от сорта на "Стига дрънка и ти глупости!"... Което не съм сигурен, че тя ще прости... в смисъл... няма да докладва...
И всеки път, когато видя негов (на Цветето) пост, съдържащ "Ние няма..." или "Ние не...", с надежда (и любов) поглеждам следващия ги ... ъъ, трактат... и винаги с огромно съжаление установявам, че не съм сред избраните... че съм някъде там между (че и оттатък) низвергнатите "вие" и "те"... и пак отчаян се потапям в мътните води на депресията си. 

преди 8 часа, Anneliese написа:
преди 21 часа, WhiteHart написа:

За каква държава са готови палестинците? Все едно да дадеш на нашите мургави братоци от Столипиново да си основат държава. Мисля, че можете да си представите каква би била такава държава... Някои народи просто умствено и психологически не са дорасли за това. Помня навремето преди да нападнат и "освободят" Ирак, че единствено Силвио Берлускони беше против, помня и думите му, перифразирам по памет "Ирак е държава, границите на която са начертани на салфетка, населена с воюващи по между си племена и етноси, те не са готови за демокрация, там трябва як ботуш, който да ги държи кротки". Същото важи и за палестинците, като цяло, разбира се. Сигурен съм, че и там има интелигентни и цивилизовани хора, но са малцинство. 

Изказването ти е буквално нацистко и расистко.

По голяма нацистка шовинистка от теб , няма друг

Просто ти се чудя на превъплащенията и как стана защитница на крайните ислямистки главорези , които от деца ги обучават само на едно .

Бях те питал, знаеш ли как се отнасят с жените или с хората с недъзи ?

преди 16 минути, M.Николов написа:

Ще ти се.

В знак на уважение, прерових нещата, които ми се щат. Не знам как да го кажа по-деликатно... ще опитам така - там няма нищо, свързано с теб. За всеки случай прегледах и тези, които не ми се щат... същата работа. Съжалявам.

//край офф

преди 7 часа, Profruit написа:

В Дубай протече голямата конференция по климата. На "сватбарската снимка" се случи тъжна история с предсказуем край за двама изгой. Лидерите на Прибалтика и Полша се отдалечиха от Жопа с усами - новия прякор на Агент Чипс.

Би било лицемерно да стоим рамо до рамо с държавен глава, който се превърна в трамплин за руската агресия срещу Украйна и да обсъждаме бъдещето на света и изменението на климата, сякаш нищо не се е случило“.

Нещо повече, мустакатата жопа произнесе пламенна реч в адрес на Абу Мазен и героическия камиларски народ.
Вердикт: там долу сред африканците.

7ZhnLBz.jpg

А къде е "султана"?
Да напляскаш мармалад от сливи и камилски фъшкии му показа мястото в схемата. Гърция води с цели 40 нови изтребителя и ердогъз се сецна. За плювалките срещу Израел бе отрязан преди години от F-35. Изостана спрямо Израел с налични вече 70 броя у евреите. Наскоро и Олаф Шолц го отряза. Никакви Eurofighter Typhoon! Олаф Шолц проведе миналия месец най-напрегната среща с султана и му обясни в пряк текст, че да нарича Израел терористическа държава е абсурд. Позицията на Шолц е равносилна на Байден. Спънките за членство на Швеция в НАТО, правата на човека в Турция, реториката му срещу Израел отряза ердоган. Конгресът на САЩ блокира продажбата на други F-16 за Турция. Жокер?
Обиденото султанче се изцепи, че щом кръстоносците не искат да му продадат изтребители щял да си купи от други търговци.
А то какво било ... от африканците. На ти турски домати , дай ми пето поколение изтребители.

Ни един западен политик до него на снимката. Като прокажени.

Слушай!
Лекувай си запека, ходи по врачки колко ти остава. Намери си някой Пепи да си търкате мръвките. С две думи пиздуй нахер, но ме подминавай.
Както виждаш не те бръсна дори за скапана слива. Блокирай ме. Толкова е просто, ебати херпеса си да ме осираш с гнойните си емотикони.

Докладван си!!!

току-що, Anneliese написа:

Докладван си!!!

Благодаря!
Не става ясно докъде стигна с писмото? Лично до президента Радев? Закле се, че ще ми отнемеш българското гражданство.  А?

На Габриел Борич едва ли ще напишеш, за което съм спокоен. Той е антисемит, но български не шпреха.
На Ицхак Херцог - бля, не ти стиска пипето, тук и Google translate e безсилен. Отдясно на ляво си е друсал мейч. Та остискаха две тескерета.

Не живея в Ришон ле Цион!!! И заради такива дауни като Хара Берковска и Грета Тунберг спя на отворени прозореци. Това лято изкарах на Поморие. Близо месец се опитвах да се изкъпя в Черно море и не ми се получи. До коленете и назад. Изпитвах хипотермия. А около мене разни моржове и тьотки с наднормени тела пореха като делфини. Изнежил съм се. Ха затворя прозорците и абонамент за стъклар. Цяла нощ пукаха павианите. От безизходност. Преди малко пак. Но нищо де, дядо ми е разказвал как е атакувал немците. Дядо ми е бил царски офицер Бог да го прости. Насирал се от страх в окопите и крещял мощно: Дръж те се братя, немците атакуват! Та кога ме атакуват немци с мохамед и насрала имена си спомням дядо ми и слагам ръце на ушите. Рязка много зловещо.

Ти този месец какво добро направи? Никакво!
Притежавам малък онлайн-магазин за дрехи към известна площадка. Препродавам китайски и турски шитняци: блузки, жакети, суичъри, бейзболни шапки. Онзи ден в четвъртък след обяд напълних един голям фургон с 20 бокса картонени кашони с чисто нови дрехи и ги подарих на кибуците. След новината, че в сряда тези хората игнорирали среща с Биби, това ме вдъхнови. Платих за превоз и заминаха. Това е истинска нирвана.

И за финал каквото повикало такава икона получила.
Баси докъде ме докара великия Аллах. Да пиша открити виртуални любовни писма на Хара Берковска.

преди 14 часа, M.Николов написа:

Да ти отговоря по същество.

Че аз вече съм ти отговорил.

Уточнявай си каквото желаеш. А ако аз трябва да уточня, отговора ти е  изграден от няколко  отегчителни безсъдържателни празнословия, това защото не знаеш английски за да чуеш, че написаното в статията не отговаря в най-голямата си част от казаното в интервюто. Когато човек дава някакъв линк се очаква, че той е съгласен с него или го поставя в основата на някое свое мнение подаден въпрос. Ти стана като Филопов, мине не мине и дрисне някой клип, който не коментира и това е целият му постинг. Като го попиташ нещо ти отговаря пак с линк.  Какво се върти в главата му остава ясно само на него,  "експертнитят " политиковед.

Новината ,че Хамас подготвя удари срещу Исраел не е никак нова, нито гореща. Това се случва от години. Така се живее със съсед като Хамас-заплахи, бомбени атаки, стабинг атаки , отвличания. Още преди няколко години беше ясно ,че Хамас ще действа отново. Вината на Нетаняху е точно това, че се опита с икономически дотации да спре насилието. 100-150 долара е надницата на палестинец в  кибуците. Това на ден,  а тези пари в Газа са цяло състояние. Оказа се, че боклуците са си боклуци-разузнавали, донасяли и така Хамас се яви подготвен къде да удари. Новото беше ,че изнасилваше, убиваше, режеше глави и отвлече деца. Мършите от Червения Кръст до ден днешен мълчат за подадените сигнали от жени изнасилени в този черен ден. Насилниците са филмирали всичко с камерите си  и се хвалят с "геройството си" Същите червенотиквеничета служители, чиито заплати излизат и от джобовете на исраелтяните отказаха да предадат лекарства на жени с дългогодишна нужда от тях. Нито дума за изкълчената и подута ръка на момичето, което беше върнато с опасност от ампутация, за няколкото жени, които починаха от липса на медицинска помощ. Нито един път, никой не се поинтересува от заложниците и тяхната съдба и това е до ден днешен. Защо няма и дума за жената родила в плен и съдбата на нейното бебенце?  "Борците за свобода" отвлякоха дори трупа на висш военен полковник Асаф Хамами, командир на Южната бригада на дивизията в Газа. Така са боклуците, започнаха да изнудват с трупове на убити заложници, за освобождаване на палестинските престъпници в исраелските затвори. Това за тях е истинска война, единствения начин, по който са способни да воюват. Диваци и варвари.

------------------

Понеже се изказа за училища в Газа. Освен ,че има табели да не влиза "светлото бъдеще на Газа" с оръжие в училищата, там са изнамерени и тунели. Така де, от класната стая, един ден ще слезнат долу. За по пряко.  Какъв по светъл пример да последват от батковците хамасци.

---------------

И днес шабата няма да е спокоен. Биби пак щял да говори. И той ги избира едни дни.Исраел обяви, че изтегля своите преговарящи от Катар след "безизходицата в преговорите". Хамас играе номера със заложниците. Ясно е, че след като ги освободи, нищо вече няма да спре Исраел по  пътя на пълното  ликвидиране на терористите. Заложниците  и световната реакция, това е на което разчита Хамас за пореден път. Палестинците ще се разнасят напред назад с матраците,  каруците и чааветата , след като пътеводната им звезда  е Хамас. След завършване на военните действия -половин Газа в бетон като линия на безопасност за Исраел. От реката до морето- Исраел.

Бива си ви, много ви бива.................

Цитат

Един от загиналите евреи при терористичния акт в Йерусалим е бил убит от армията.
Бил въоръжен и тръгнал да помага. Армията го объркала с терорист и стреляла по него.
Той хвърлил оръжието и вдигнал ръце, но те го застреляли. Семейството му определя случилото се като "екзекуция".

https://www.timesofisrael.com/liveblog_entry/family-of-civilian- … -he-was-executed/

:yanim::yanim::yanim:

Цитат
Не знам дали само на мен така ми се струва, но цялата история почва да изглежда все по-унизителна за американците.

То вече е смешно как Блинкен търчи насам-натам с вид на притеснен отличник и иска някакви неща, и никой не го слуша.

Имах много повече надежди, че Блинкен и Байдън могат да окажат някакво влияние.

Рейтингът на одобрение на Байдън последно е 37%. Одобрението как се справя с кризата в БИ е още по-ниска - 32%.

Вчера убитите в Газа са поне 178, днес пак...

Абе важното е че джумбиша с фройлан Димитлер върви

преди 7 минути, petie1 написа:

Абе важното е че джумбиша с фройлан Димитлер върви

Още ли го отразявате това гнусно кукуригу. Аз не смея да се обадя, че ще ми свършат паспортите. 😂

преди 1 час, valkiria1 написа:

Още ли го отразявате това гнусно кукуригу. Аз не смея да се обадя, че ще ми свършат паспортите. 😂

Ще си купиш нови хихи, то че е странна странна е но пък всеки си има право на мнение нищо че нейното е.. :)

преди 16 часа, valkiria1 написа:

Пуснах доклад.

Плъховете на Хамас са изградили тунели, чийто вход и изход е в жилищни сгради,  детски градини, училища, болници и джамии. Това се казва, да се криеш зад хората и памперсите на отвлечени бебета.

Когато някой дойде в твоя дом, изнасили жена ти, убие или измъчва  децата ти, отвлече болните ти  стари  родителите,запали и унищожи домът ти... той не иска мир. Той ти предлага смърт. Паузите не са примирие. Какво примирие може да има с убийци и терористи. Паузите им трябват да прегрупират силите си, да се организират  и да те нападнт с още по-голяма интензивност, сеейки смърт и разруха, унищожавайки теб, семейството и бъдещето ти.  Убиват заложници взети в плен и превръщат мъртвите им тела в обект на сделка.

Какво трябва да бъде отношението към убийци и терористи. Само едно-смърт.

От реката до морето е Исраел.🕎

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.