Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Какво "казва" колата ви за вас?

Featured Replies

Alfa-Romeo

Чувствителен и романтичен, харесва себе си. Малко ненадежден, също и ексцентричен. Мрази собствениците на БМВ, обаче мисли и действа точно като тях.

Audi

Иска им се да вярват, че са част от новото поколение, грижовни, екологично-чисти, и семейно-ориентирани. Всъщност доста отегчителни, нищо повече от прехвалени смешници. Някой ден ще карат Мерцедес, но за сега се чудят дали не са сбъркали като не са си купили БМВ...

BMW

Самоуверени, амбициозни, динамични. Може да са големи гъзари. Обичат да впечатляват. Юпита или кукли с изтекъл гаранционен срок. Мислят, че ще са директори някой ден. Всъщност - келеши, които се мислят за дар Божи.

Daewoo

Безличен, раболепен и престорено скромен. Счита за добър живот работа от 9 до 5, никаква заплата, и пак казва Благодаря. Чудят се, защо не им остават пари за излизане след работа.

Fiat

Готини, самоуверени мацки, катерещи се по корпоративната стълба, таен план: мачкане на топки. Ще ви одере кожата, ако се разведете.

Ford

Все още живеят в 70-те, опитват се да се справят с 90-те (не споменавайте милениума). Лойален, добър работник, мачкан от офис политика и трудови норми. Следващата кола сигурно пак ще е Форд.

Honda

Иска да кара БМВ. Досадници с големи усти. Суфражетка, идеалния подлизник на шефа (било то мъж или жена).

Isuzu

Обичат миризмата на дизел и имат тайна фантазия да бъдат ТИРаджии.

Hyundai /Kia

Прогресивни, интелигентни и практични. Но заблудени. Човек, който би предложил под-комитет да реши проблем, с който комитета не е могъл да се справи. Винаги твърдят, че корейската кола е по-добра от всеки японски модел.

Jeep

Искат да вярват, че живеят американската мечта и обичат природата. Гледат Days of Our Lives и Adventure Channel.

Land Rover

Дизайнер човек с дизайнерски живот, винаги плаща твърде много за всичко. Дизайнерската кал я получават безплатно с емблемата. Колониални расисти, фантазират за Кралицата... Ако карат Фрилендър, вероятно е разделен подарък от екс-приятеля/ката.

Mazda

Форд-шофьор с по-малко пари. Ужасно скучни, без имидж и още по-малко въобръжение. Пенсионери. Пречите, така че се махнете от пътя.

Mercedes-Benz

Отговорни, безупречни и консервативни типове. Скучни директори-клонинги с твърде много пари, или офисни супер-хаховци които не могат да си спомнят какво е да се забавляваш. Не стават за среща.

Nissan

Добър, солиден, отговорен, лойален офис работник. Обича да пътува и поддържа, че може да продаде лед на ескимосите. Любим отговор: "Служебна кола е".

Opel

Искат да са Шумахер. Биха предпочели VW, обаче са се хванали на въдицата за Германското машиностроене. Винаги бързат, но не вършат нищо. Изпреварват БМВ-та защото могат. Харчат всичките си пари да ги държат на пътя...

Pajero

Не толкова чувствителен относно етикетите колкото Ланд Ровър еквивалента, но вярват в Париж-Дакар Африкански приключения. Карат през локви за да създадат собствена дизайнерска кал.

Peugeot

Мислят, че Франция е най-хубавата държава в света и отегчава всички с ограничени познания по Френски и истории за Лувъра.

Porsche

Малка пишка.

Renault

Ексцентрик, който обича да върши нещата наобратно. Обикновено пита тъпи въпроси по време на бизнес срещи. Искрено вярват, че са забележителни, но всъщност са по-малко от стара френска готварска книга. Най-вероятно гей.

Ssangyong

Глупак, иска Паджеро а не може да си го купи. Не знаят, че двигателите ги правят в Индиа, а не в Германия.

Toyota

Въпреки че има хиляди от тях, са трудно забележими в техните коли без имидж. Тойота са добри, надеждни коли, купувани от разнообразни хора без самоличност. Най-безличната кола в света? Бяла Корола.

Volkswagen

Силно надценени за надеждността им коли от дните на Костенурката, но пък имат добра стойност при препродажба. Обикновено практични, здраво мислещи хора, които обичат да карат бързо където никой не може да ги види. Обикновено са лойални на марката до раздразнение, защото са си загубили девственоста на задната седалка на Костенурка.

Volvo

Квадратни и безопасни също като колите.

и-к kafence.com

lpa ами колите от "соц.лагера" cool.gif За тях нищо не пишеш :clap:

• Автор

Ех, за жалост не успях да намеря нищо за тях, но съм сигурен че ще е безкрайно интересно ;)

sad.gif А моята любима кола къде е? И защо е така безмълвна?

ibizakg8.jpg

Или тя казва: "IBIZA ти"? :speak:

• 1 година по-късно...
Следващата ми кола пак ще е Форд :)

И мойта :clap:

BMW

Самоуверени, амбициозни, динамични. Може да са големи гъзари. Обичат да впечатляват. Юпита или кукли с изтекъл гаранционен срок. Мислят, че ще са директори някой ден. Всъщност - келеши, които се мислят за дар Божи.

Еми полвината е вярно полвината грешно!!!

Не се смятам за дар Божи!!!

Нито пък искам да ставам директор!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Редактирано от Marian 95 (преглед на промените)

BMW

Еми полвината е врярно полвината грешно!!!

Не се смятам за дар Божи!!!

Нито пък искам да ставам директор!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ха, ха. Ама ти и кола ли имаш? Като си купиш, тогава пиши по темата :huh:

Fiat

Готини, самоуверени мацки, катерещи се по корпоративната стълба, таен план: мачкане на топки. Ще ви одере кожата, ако се разведете.

:);)

Е...ама ми е подарък, та затова я карам... личния ми избор би бил малко по - различен biggrin.gif

..........

Mazda

Форд-шофьор с по-малко пари. Ужасно скучни, без имидж и още по-малко въобръжение. Пенсионери. Пречите, така че се махнете от пътя.

................

и-к kafence.com

Вярно си е-с тая малка пенсия какво да правя друго :hush:

Аз все още карам Ford :) но описанието за Mazda ме разсмя biggrin.gif

Като видя "Форд" или "Голф" на пътя,просто нещо става на моята бабичка, и после го гледам на огледалото за обратно виждане как се отдалечава нещастно, горкия :)

Audi

Иска им се да вярват, че са част от новото поколение, грижовни, екологично-чисти, и семейно-ориентирани. Всъщност доста отегчителни, нищо повече от прехвалени смешници. Някой ден ще карат Мерцедес, но за сега се чудят дали не са сбъркали като не са си купили БМВ...

Tази статия е доста стара и доста невярна :) Който я е писал май не е любител на Ауди biggrin.gif

За BMV бих допълнил при наличието на Ягуар за чий .... ще карам БМВ

За Ланча защо няма нищо.

Ланча

Еееее много италянски го изкара ама се пише и изказва Ланчия

Баща ми е имал три така ще съм сигурен 4е е така

Ето и любимата ми-t0.jpg

Вярно си е-с тая малка пенсия какво да правя друго :clap:

Като видя "Форд" или "Голф" на пътя,просто нещо става на моята бабичка, и после го гледам на огледалото за обратно виждане как се отдалечава нещастно, горкия ;)

Това от скука ли е :)

Tази статия е доста стара и доста невярна :) Който я е писал май не е любител на Ауди biggrin.gif

Oсобено на А3 турбо :). Мен лично много ми харесват закачките.

Ford

Все още живеят в 70-те, опитват се да се справят с 90-те (не споменавайте милениума). Лойален, добър работник, мачкан от офис политика и трудови норми. Следващата кола сигурно пак ще е Форд.

Пък за тая бих казал, че напълно отговаря на моята личност :)

И според тази статия каква кола трябва да имам,зада не ме наричат "квадратен,скучен,комплексар" ит.н.... ,много негтивизъм лъха.

100% съм сигурен че това го е писал някой некадърник,опитващ се да вземе книжка 20 години,и нестава и нестава...

И според тази статия каква кола трябва да имам,зада не ме наричат "квадратен,скучен,комплексар" ит.н.... ,много негтивизъм лъха.

100% съм сигурен че това го е писал някой некадърник,опитващ се да вземе книжка 20 години,и нестава и нестава...

Ето и ти с комплексите и негативизма ;) Помисли какво написа преди малко и си избери марката, според комплексите :)

Ford

Тук май пише за лоялните и добри хорица :)

Редактирано от Кико (преглед на промените)

Май любителите на Ауди са най-комплексираните и с ниско самочувствие :)

Защо трябва друг да ви казва какви сте ?

Май любителите на Ауди са най-комплексираните и с ниско самочувствие ;)

Защо трябва друг да ви казва какви сте ?

Ами то си е казано в началото на темата за водачите на Ауди. Вчера един колега си взе А3 , но не турбо, а 5V 125 коня или магарета. Ми хубава кола, но му дадох съвет да я харизи на някой, защото и направи каско за 620 (11700) лева, а колата е 10 годишна! Взе я за 8000, но не ми е ясно тия застрахователи плява ли ядат или и те си мечтаят за БМВ и Мерцедес, но понеже не могат да се примирят с истината, рискуват главите си! Та за колегата. Довчера караше Типото на баща си и 205-цата на жена си. Днес се оказа, че най-сетне има кола, нищо не е сменял на Типото, освен съединител, ремъци и... Типото е върха, но трябва и той да си има кола! Днес го питам. Как е колата, върви ли? Ами върви, ама гълта 10 на сто. Да, наистина е добре :) Като сложим и каското, което е колкото на моята едногодишна фордела( точно 647(14700) лева), нека сложа и обслужването, частите и картинката ще ни се изясни. Жалко, че не може да мине без пълно автокаско, защото е родом и живее в най-крадливия град в нашата околия. Мартенчани са известни още навремето с източването на шлеповете по Дунава. Не, че и аз не работя там де :P :P ;):hush:

И още нещо по темата Ауди. Всеки собственик на Голф 2, Пасат 3 или Сеат N , мечтае за А4, B4 и в краен случай за тривратката А3 :P

Mercedes

Отговорни, безупречни и консервативни типове. Скучни директори-клонинги с твърде много пари, или офисни супер-хаховци които не могат да си спомнят какво е да се забавляваш. Не стават за среща.

ohmy.gif

И думичка от това не е вярно. Но все пак е забавно biggrin.gif

Ами то си е казано в началото на темата за водачите на Ауди. Вчера един колега си взе А3 , но не турбо, а 5V 125 коня или магарета. Ми хубава кола, но му дадох съвет да я харизи на някой, защото и направи каско за 620 (11700) лева, а колата е 10 годишна! Взе я за 8000, но не ми е ясно тия застрахователи плява ли ядат или и те си мечтаят за БМВ и Мерцедес, но понеже не могат да се примирят с истината, рискуват главите си! Та за колегата. Довчера караше Типото на баща си и 205-цата на жена си. Днес се оказа, че най-сетне има кола, нищо не е сменял на Типото, освен съединител, ремъци и... Типото е върха, но трябва и той да си има кола! Днес го питам. Как е колата, върви ли? Ами върви, ама гълта 10 на сто. Да, наистина е добре :) Като сложим и каското, което е колкото на моята едногодишна фордела( точно 647(14700) лева), нека сложа и обслужването, частите и картинката ще ни се изясни. Жалко, че не може да мине без пълно автокаско, защото е родом и живее в най-крадливия град в нашата околия. Мартенчани са известни още навремето с източването на шлеповете по Дунава. Не, че и аз не работя там де :P:rolleyes::) :)

И още нещо по темата Ауди. Всеки собственик на Голф 2, Пасат 3 или Сеат N , мечтае за А4, B4 и в краен случай за тривратката А3 :P

Брей, то бива да мразиш АУДИ, ама чак пък толкоз....чудо напрао. Че са скъпи за подръжка-да така е! Затова такива коли не трябва да се взимат от мишоци! Че А8, А4, А6 особенно дизеловите агрегати са едни от най-здравите и икономични-и това е така. Аз лично съм имал 2 100-тици, и сега мисля да си напазарувам пак АУДИ. Карал съм какво ли не, но такъв комфорт и сигурност не съм изпитвал. Особеено през зимата и при силен дъжд! Да не говорим за БМВ които през зимата карат с вратите напред, защото "изобщо не поднасят" или може да ги сравним с някое куатро например?!?!?!

Ха, та казвам карал, всъщност имам предвит ЛЕТЯЛ съм с много автомобили. Ауди-то е много устойчиво и много бъзо спира от голяма скорост. Гъфкаво и адекватно взима поредица от остри завои с голяма скорост(като прохода "Шипка" например) особенно куатро-то. Единствения друг автомобил който много бързо набира, седи здраво на пътя и бързичко спира това е ХОНДАТА СИВИК на POCKETROCKET, но и тя е много скъпа за подръжка и е невероятно ниска. АУДИ си остава един красив и представителен автомобил, достаъчно добре направен за всички сезони през годината, и скъпата му подръжка говори сама за себе си-който иска качество и лукс трябва да си плаща за това!

Брей, то бива да мразиш АУДИ, ама чак пък толкоз....чудо напрао. Че са скъпи за подръжка-да така е! Затова такива коли не трябва да се взимат от мишоци! Че А8, А4, А6 особенно дизеловите агрегати са едни от най-здравите и икономични-и това е така. Аз лично съм имал 2 100-тици, и сега мисля да си напазарувам пак АУДИ. Карал съм какво ли не, но такъв комфорт и сигурност не съм изпитвал. Особеено през зимата и при силен дъжд! Да не говорим за БМВ които през зимата карат с вратите напред, защото "изобщо не поднасят" или може да ги сравним с някое куатро например?!?!?!

Ха, та казвам карал, всъщност имам предвит ЛЕТЯЛ съм с много автомобили. Ауди-то е много устойчиво и много бъзо спира от голяма скорост. Гъфкаво и адекватно взима поредица от остри завои с голяма скорост(като прохода "Шипка" например) особенно куатро-то. Единствения друг автомобил който много бързо набира, седи здраво на пътя и бързичко спира това е ХОНДАТА СИВИК на POCKETROCKET, но и тя е много скъпа за подръжка и е невероятно ниска. АУДИ си остава един красив и представителен автомобил, достаъчно добре направен за всички сезони през годината, и скъпата му подръжка говори сама за себе си-който иска качество и лукс трябва да си плаща за това!

Не ме разбра май :rolleyes: Не мразя Ауди. Май казах, че преди Форд, точно Ауди ми бе любимата марка :) Имал съм много любими марки. Бих казал, почти всички автомобили са ми били любими. Малко не се връзва със сегашната ми защита на Форд, но е истина. Обаче приятел, как да карам Ауди, като нямам тая финансова възможност - нито за нов, нито за стар автомобил? Виж, има една мъдрост за кацата с мед( разбирай нова кола) Никога вече няма да си купя стара, след като веднъж съм купил нова! Ако ще това да е най-доброто Ауди, което може да съществува на българския вторичен пазар :) И понеже отидох в гората и видях, че новичкия Форд не е мечка стравница, няма причина следващата ми нова кола да не е Форд :) А и кой би се противил на едно новичко Мондео или да кажем S-MAX? Да, някои хора живеят с мечтите си за Ферари, Порше, Мерцедес, но реалността е малко различна. Караш това, което ти позволява финансовото състояние и което иска сърцето най-вече. Моето сърце не искаше Дачия или Рено, не искаше и Шкода, още по-малко фауве. Тойота искаше разума , но сърцето казваше друго!

ПоЗдрави!

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.