Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Хомосексуализъм

Featured Replies

току-що, Гражданин написа:

А как знаеш дали козичките са съгласни?

Намерил съм начин да общувам с тях. Какъв точно - не мисля да споделям (това е нещо интимно, все пак). 

• Отговори 171
  • Прегледи 11,5k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Петър Ангелов
    Петър Ангелов

А нещо да кажете за козоебството? Защо примерно аз при възможност да опъвам мъже се насочих към козите?! А защот не към офчиците?

• Емил Костов
    Емил Костов

Човек вероятно е модифицирана маймуна. Не знам колко социално животно е, но да руши може! Никое друго същество на тази планета не го прави!

• Петър Ангелов
    Петър Ангелов

Не съм извратен. Нищо извратено не правя с козичките, само стандартните неща! И пак си мисля - по-добре козоеб, отколкото бабоеб.

Публикувани изображения

току-що, Петър Ангелов написа:

Намерил съм начин да общувам с тях. Какъв точно - не мисля да споделям (това е нещо интимно, все пак). 

Е, хайде де, подскажи малко как става? Може би има хора, които търсят щастието като теб, а ти непрекъснато парадираш открито как си го намерил, а не искаш сега да споделиш как го постигаш. Не е честно. Сподели как се свалят козички.

преди 6 минути, Гражданин написа:

Сподели как се свалят козички.

:offtopic_s:С гегата!!! :) 

преди 9 минути, Петър Ангелов написа:

Това с козичките не се вмества в темата... виж, ако беше с пръча щеше да е интересното. Щеше да възникне въпроса за противоборство на мъжкари и кой кого може да ... Кой е водача на стадото и кого могат да .... 

На такъв унижен петел се казва "куряк", а за пръч има ли си име?

преди 12 минути, Търсещ истини написа:

На такъв унижен петел се казва "куряк", а за пръч има ли си име?

Жертвеник. ;) = По-точно обредно животно!!! 

п.п. В дивата природа, ако един алфа мъжкар е поруган, то се оттегля да умре сам. В цивилизацията = му удрят ножа!!! Да не пречи на младия алфа!!! 

п.п. В човешки аспект, то педофилията подлежи на санкция = затвор!!! = Те ти тогава ще се намери по алфа пръч от него!!! :) 

Егяати тъпия въпрос, защо избирали. 😮‍💨Те не избират, те така се раждат. Още от малки имат по-момичешки черти и на лицето и като характер. Те не са побойници като другите, не обичат много футбол и другите силови спортове. И тн. и т.н..

преди 1 час, Mediterranean написа:

Егяати тъпия въпрос, защо избирали. 😮‍💨Те не избират, те така се раждат. Още от малки имат по-момичешки черти и на лицето и като характер. Те не са побойници като другите, не обичат много футбол и другите силови спортове. И тн. и т.н..

почето хомота имат тумор на хипофизата освен това са високи  заради тумора понеже отделят  повече хормон на растежа 

има и такива който  им втълпяват че са такиви още като деца и като пораснат стават такива 

преди 9 часа, _Aumi_ написа:

и мъжествено мускулесто тяло, стават хомосексуалисти.

а ти за това ли питаш

химия и хормони

щанги бодибилдинг

тестостерон добавки

тестисите закърняват и се смаляват

спира собственото производство на тестостерон

и те така 

мускулите искат кръв и  кислород и не стига за половота система

а когато не се ползва закърнява

аз като си счупих крака и  ми се поду и един месец не ми се чикярстваше щото кръвта ми беше слезнала в подутия крак

• Автор
преди 6 часа, _ramus_ написа:

само като зачета по темите какви идиотщини се изписват, колко глупости, колко невежество се лее... и ми се отщява да пиша каквото и да е...

Темата е съвсем сериозна и ми се иска да се подходи сериозно към въпросите, които съм задала.

Както във всички теми, така и тук ще има спам, но се надявам да разгадаем същността и причините на този толкова сериозен въпрос какъвто е хомосексуализма.

Според мен, има няколко вида хомосексуалисти. Тези, които се правят на маймуни, правейки се на жени, променяйки поведението си обличайки се в женски дрехи. Такива които имат мъжествена и красива външност и никой не би предположил, че са гейове. Такива може би  има повече в музикалните среди и в средите на хората занимаващи се с изкуство. И скрити хомосексуалисти, които имат семейства.

Надявам се, че ти ще си този, който ще внесе сериозност в темата, и след дълги години изследване на човешката психика и поведение, може би ще имаш някакво обяснение, което ще внесе светлина да разгадаем каква е тайната, сериозни мъже, да предпочитат собственият си пол?

преди 18 минути, Banesc написа:

а ти за това ли питаш

химия и хормони

щанги бодибилдинг

тестостерон добавки

тестисите закърняват и се смаляват

спира собственото производство на тестостерон

и те така 

мускулите искат кръв и  кислород и не стига за половота система

а когато не се ползва закърнява

аз като си счупих крака и  ми се поду и един месец не ми се чикярстваше щото кръвта ми беше слезнала в подутия крак

Само че, хомосексуалистите изглежда не са импотентни. Ако бяха такива, нямаше да изпитват полово влечение изобщо.

преди 9 часа, dioib написа:

Към двата пола ли е въпроса или само към единия???

Първо обясни защо една жена прибягва към това. 

Темата е за мъже-хомосексуалисти, но ако може някой да обясни защо и жени имат влечение към собственият си пол.

преди 8 часа, dioib написа:

Причината е една: Не намира партньорка за полов акт

:lol6: А този красавец от снимката,  мислиш ли че не може да си намери партньорка за полов акт?

преди 5 часа, Гражданин написа:

А вече каква е причината хора с красива външност да стават хомосексуалисти, може би е другата крайност. Презадоволяването води до извращения. А може просто тези хора да са си максимизирали външността след като са имали травмиращи преживявания в миналото и въпреки упражненията и операциите, за да изглеждат добре повредата вече се е случила и ти си в заблудата, че те винаги са си изглеждали така.

Да, въпросът е защо красиви известни мъже по които въздишат стотици жени, предпочитат собственият си пол?

преди 6 минути, _Aumi_ написа:

Темата е съвсем сериозна и ми се иска да се подходи сериозно към въпросите.

Такива които имат мъжествена и красива външност и никой не би предположил, че са гейове. Такива може би  има повече в музикалните среди и в средите на хората занимаващи се с изкуство. И скрити хомосексуалисти, които имат семейства.

Ама теб те е яд, че толкова красиви, мускулести мъже са гейове и затова темата е "сериозна".

Ето ти истината (която е елементарна) - външният вид не определя нищо. Има много красиви гейове, има и грозни, има и обикновени. Просто такива гени са наследили от родителите си. 

Егати тъпите въпроси.🙉

преди 16 минути, _Aumi_ написа:

Да, въпросът е защо красиви известни мъже по които въздишат стотици жени, предпочитат собственият си пол?

Проблемът е че във въпроса си се интересуваш само от красивите мъже, което прави въпроса ти наистина невеж. Чудиш се как те при цялото внимание, което имат от жените биха станали гейове и смяташ, че гейове би трябвало да са грозните мъже, не и красивите. И няколко пъти казваш, че това те интересува в темата, а не другите:

Такива които имат мъжествена и красива външност и никой не би предположил, че са гейове. 

Може би можеше да сложиш друг въпрос на темата си, защото все пак щом те интересува и "тайната" каква е когато ставало дума за "сериозни мъже",  то тогава по-коректния въпрос от твоя страна би трябвало да е например "Запознах се красив с мъж, който ме отблъсна, дали е гей" и така да се разиска точно каквото те вълнува.

...може би ще имаш някакво обяснение, което ще внесе светлина да разгадаем каква е тайната, сериозни мъже, да предпочитат собственият си пол?

Защо поред "грозните" и "нормалните" мъже не са равни?

• Автор
преди 5 минути, Mediterranean написа:

Ама теб те е яд, че толкова красиви, мускулести мъже са гейове

Да, яд ме е! :lol6:

преди 5 минути, Mediterranean написа:

Егати тъпите въпроси.🙉

Ако са тъпи, не ги чети!
А ако имаш някакъв отговор за причините, го сподели!

преди 5 минути, Гражданин написа:

Проблемът е че във въпроса си се интересуваш само от красивите мъже, което прави въпроса ти наистина невеж. Чудиш се как те при цялото внимание, което имат от жените биха станали гейове и смяташ, че гейове би трябвало да са грозните мъже, не и красивите. И няколко пъти казваш, че това те интересува в темата, а не другите:

Защото някои могат да кажат, че грозните са отхвърляни и отблъсквани от жените, затова са станали гейове.

Затова се пита, защо красивите мъже с красиво мъжествено тяло, стават такива, при положение, че могат да имат която жена пожелаят?

преди 19 минути, _Aumi_ написа:

Само че, хомосексуалистите изглежда не са импотентни. Ако бяха такива, нямаше да изпитват полово влечение изобщо.

какво полово влечение ?

пасивно....

нали ти казвам че от мускули нямат ерекция 

• Автор

Ако има хомосексуалисти във форума, могат да се включат дори анонимно.

Те ще дадат най-точните отговори, които търсим!

току-що, _Aumi_ написа:

Ако има хомосексуалисти във форума, могат да се включат дори анонимно.

няма да се включат 

модератори са  и други 

преди 7 минути, _Aumi_ написа:

Защото някои могат да кажат, че грозните са отхвърляни и отблъсквани от жените, затова са станали гейове.

Затова се пита, защо красивите мъже с красиво мъжествено тяло, стават такива, при положение, че могат да имат която жена пожелаят?

А защо, според теб гейове трябва да са само грозни мъже ли в такъв случай? Някакво правило ли искаш да намериш в неща, които нямат логика? Има неща в природата, които просто нямат такава.

• Автор
преди 32 минути, Гражданин написа:

А защо, според теб гейове трябва да са само грозни мъже ли в такъв случай? Някакво правило ли искаш да намериш в неща, които нямат логика? Има неща в природата, които просто нямат такава.

Нали това казвате, че някои ставали такива защото били отхвърляни от жените. Предполага се, че жените не биха отблъсквали красивите мъже освен, ако имат някакви проблеми с потентността.

преди 20 минути, ined написа:

Никакви хомосексуалисти не са тези, ами са най-обикновенни педер@сти.

Има разлика - едните имат определено женски маниери, обличат се като жени, гримират се и се правят на маймуни. Докато другите са си мъжкари откъдето и да ги погледнеш.

преди 40 минути, superiority написа:

Темата е интересна, но аз не съм запознат със гейовете и нямам мнение!

Аз също, но са ми интересни причините и затова търся отговори.

преди 8 часа, Петър Ангелов написа:

А нещо да кажете

Зоофилите не са ми интересни. Не се затормозявам да мисля за индивиди с психични отклонения водещи до извращения.

току-що, _Aumi_ написа:

Нали това казвате, че някои ставали такива защото били отхвърляни от жените. Предполага се, че жените не биха отблъсквали красивите мъже освен, ако имат някакви проблеми с потентността.

Има разлика между "някои" и "всички". Не всички са гейове заради отхвърляне от жените. Един мъж може да е гей и без да е отхвърлян от жените. На мен повече ми е интересно защо ти имаш съжаление и се чудиш само за красивите мъже, не за гейовете или грозните мъже по принцип така сякаш от вътре също са толкова различни и далеч от красивите. Това е проблемът. Интересуваш се от повърхностни причини, искаш да е лесно обяснимо "тоя щом е грозен и не го искат жените, нормално да стане гей". Иска ти се всичко да е толкова лесно като да дадеш отговора на колко е 2 + 2, а нещата не са така. И това с потентността е втората глупост, която казваш. Един мъж не става гей заради еректилна дисфункция. Едва ли някой гей си казва, че решението му е "ми щом не мога да го дигам, тогава що не да тръгна срещу всички природни закони и да дам да ме такова в...". Това са душевни проблеми и нямат нищо общо с красотата. Твоето притеснение изхожда едва ли не от предположението, че щом някой е красив би трябвало е да е и близо до перфектен и да няма логика да е на другия бряг. Това е като расизма, да съдиш за книгата по кориците и т.н.. Нямаш ли никакви други предположения, които можеш да измислиш по темата?

• Автор
преди 3 минути, Гражданин написа:

. На мен повече ми е интересно защо ти имаш съжаление и се чудиш само за красивите мъже, не за гейовете или грозните мъже по принцип така сякаш от вътре също са толкова различни и далеч от красивите.

Един мъж може да е привлекателен и без да е красив. Има не толкова красиви мъже, които са много по-приятни и привлекателни, както има красиви, но отблъскващи мъже. Външността разбира се, че не е критерий някой да стане или не стане гей.

Въпросът ми беше по скоро за известни личности от музикалните среди, за артисти и хора на изкуството, които имат привлекателна външност, но са гейове.

преди 10 минути, Гражданин написа:

Един мъж не става гей заради еректилна дисфункция. Едва ли някой гей си казва, че решението му е "ми щом не мога да го дигам, тогава що не да тръгна срещу всички природни закони и да дам да ме такова в...". Това са душевни проблеми и нямат нищо общо с красотата.

Да, точно това ме интересува. Какви душевни проблеми може да има един мъж, за да стане гей?

преди 1 час, superiority написа:

Нещо и става и дано да е само за днес! 

Няма слънце, затва. 

Ама какво казах, което не е вярно.

Това, че истината не се харесва на някого, не значи че не е истина.

преди 19 минути, _Aumi_ написа:

Въпросът ми беше по скоро за известни личности от музикалните среди, за артисти и хора на изкуството, които имат привлекателна външност, но са гейове.

Да, точно това ме интересува. Какви душевни проблеми може да има един мъж, за да стане гей?

Те не са станали гейове, а са били такива от тийнейджъри. Това, че ги харесват жените, не може да им смени чипа в главата. Те се ласкаят, самочувствието им е на 6 от факта че жените ги харесват, но само толкова.

• Автор
преди 7 минути, Mediterranean написа:

, не може да им смени чипа в главата.

какъв чип?

Абе, това дето ти е заложено в главата като възприятия. Вие пък от Луната ли падате, че не сте чували израза: Смени чипа!🥱😫

Защо, защо, защо красивите мъже били гейове. Същото дай сега да питаме и за жените.

За тия двете красавици има упорити слухове в родините им, че са хомо.

Ванеса Ромеро

vanesa-romero.jpg

Йелена Розга

1406027.jpeg

преди 39 минути, _Aumi_ написа:

А една лезбийка какви душевни проблеми има за да стане такава?

Толкова ли ти е сложно да измислиш някаква причина X и да я поставиш в едно с изречение "В неговия живот се случиха X неща, които му повредиха душата по такъв необратим начин, че стана гей". Абсолютно всякаква причина е възможна. Отхвърляне от майка, от баща, от средата си, катастрофа и телесна повреда, непоправим удар по самочувствието, провал, ... и т.н. и т.н.. Наистина, защо търсиш някаква конкретна причина като един човек няма дето да е като сиамски близнак с друг по света и да може да се изведе някакво правило. Индивидуално е при всички хора. Факт е, че няма болест, която да се идентифицира като причинител, следователно няма и едно събитие, което конкретно да бъде посочено за някакъв универсален причинител на хомосексуализъм. 

преди 47 минути, _Aumi_ написа:

Зоофилите не са ми интересни. Не се затормозявам да мисля за индивиди с психични отклонения водещи до извращения.

От моя гледна точка содомията също е извращение.
А тези за които питаш я практикуват редовно.
Значи са ИЗВРАЩЕНЦИ от които не би трябвало да се интересуваш.

Един садист като си намери един мазохист и като за пред хората почват да се разхождат ръка за ръка, ей любов разправят че била тя тая работа содомията.

И педофилията ( към млади деца ) и пeдepacтията ( към юноши ) и садизмът към пълнолетни мъже са от една и съща категория психични отклонения от НОРМАЛНОТО между мъж и жена.

А миличка моя, огромното мнозинство от представящите се за хомосексуалисти, всъщност са бисексуални. Лягат и с жени и мъже. 
Процентът на тези импотентните които няма как да си легнат с жена е много малък, та те го играят жената у кревата.

Та ако имаш някой племенник кажи му, че това е психично заболяване, било е вече обявено за такова от световната здравна организация през миналия век.
Иначе брат ти или сестра ти няма имат внучета от него.

Те глупавите хора и още повече младите не ги ли виждаш как се татуират по тялото та стават на маймуни, просто защото някои болни мозъци с пари са измислили да го наложат като мода. През 1991г. тука в Белгия въобще не се татуираха така.  А сега знаеш какво е и в горката изстрадала България под хамериканско влияние и владичество.
Всичко ненормално се налага през НПО-та щедро финансирани от Сорос и подобни.

преди 45 минути, _Aumi_ написа:

Най-различни проблеми могат да го вкарат в този капан, също както с религиите е.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.