Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Хомосексуализъм

Featured Replies

Интересно ми е защо хората стават хомосексуалисти?

Не става въпрос за тези мъже, които се обличат като жени, слагат си перуки, гримират се, кълчат се като ходят и говорят, и по този начин стават противни на обществото.

Въпросът е за тези, които въпреки своята красива външност и мъжествено мускулесто тяло, стават хомосексуалисти.

Каква е причината един мъж да предпочете своя пол и да стане гей?

image.thumb.png.79101d0f243cca3cb7e2ab13744bd7e2.png

https://plovdivmedia.bg/163574.html

https://www.10te.bg/lichnosti/10-svetovnoizvestni-mazhe-homoseksualisti/

• Отговори 171
  • Прегледи 11,5k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Петър Ангелов
    Петър Ангелов

А нещо да кажете за козоебството? Защо примерно аз при възможност да опъвам мъже се насочих към козите?! А защот не към офчиците?

• Емил Костов
    Емил Костов

Човек вероятно е модифицирана маймуна. Не знам колко социално животно е, но да руши може! Никое друго същество на тази планета не го прави!

• Петър Ангелов
    Петър Ангелов

Не съм извратен. Нищо извратено не правя с козичките, само стандартните неща! И пак си мисля - по-добре козоеб, отколкото бабоеб.

Публикувани изображения

преди 16 минути, _Aumi_ написа:

Към двата пола ли е въпроса или само към единия???

Първо обясни защо една жена прибягва към това. 

Ще прощаваш но постъпвам като теб в една друга тена, ;)

п.п. Не считайте, че тоя вид заболяване е само психологически!!! = В повечето случаи е в следствие на хормонален дисбаланс. 

Тестостерон – Уикипедия (wikipedia.org)

Цитат

Тестостеронът принадлежи към групата на половите хормони. 

п.п. Има и други полови хормони!!!

преди 22 минути, hjhj написа:

То психясалите (психолозите), не могат да го обяснят, камоли ние.

Въпросните се считат за лекари. ;) Само, че с психоанализа не може да се отстрани влечението  към еднополовия "живот". ;) 

Примерно: Много жени като не им се отвори парашута, а виждат двама мъже да се държат приятелски ги възприемат като хомосексуални!!! ;) И обратното естествено!!!

Предпоставка да посегнеш към хомосексуалността е ако се научиш да се самозадоволяваш. На по-късен етап, то може да доведе до хормонален дисбаланс и .... определено да се присъединиш към ЛГБТ общността, за да утолиш страстта си към нужда. 

Попаднеш ли в тази общност = край!!! Получаваш изкривена психика!!! = Вече си патологичен случай!!!  

преди 59 минути, _Aumi_ написа:

Причината е една: Не намира партньорка за полов акт. Критериите му са високи!!! -> Това е само от гледна точка на психиката обаче!!! 

По същия начин може би е и при жените, т.е. за задоволяване на нагона!!! Но, отделно се среща и при жени които считат, че пола е само и единствено е за репродукция. 

Затова и има разлика между двата вида хомосексуализъм. -> Не може да се обединят под общ знаменател поради естеството на различните психически процеси които протичат в психиката на една жена или мъж!!! 

Друг е въпроса, че някои като опитат полов акт с същия пол се пристрастяват към въпросния полов живот, т.е. им става мания!!! 

Трябва да се отбележи, че във всяка култура е различно, т.е. по един или друг начин е регулиран половия акт. В култура която е застъпено, че това е само и единствено удоволствие е ниска култура. Тя деградира психиката и извращава половия живот към примитивизъм. 

Социално е. Среща се при социални животни.

1. Поради социалните модели. Ако дете не научи за нормалната копулация, то няма модел за подражание. Съответно ако види хомосексуални действия, те му се запечатват като модел за подражание. Не само ако види. Уличните разкази за това как става, книги, вестници, медии, родителско- учителски обяснения.

2. Поради социална обърканост в която хомосексуалист го подкрепя. Ако момиче от дълбок прованс попадне сама, извън подкрепяща я група в друга цивилизация, тя се чувства адски объркана. Покровителството й от друга жена я прави толкова благодарна, че тя се отзовава на сексуалните й препочитания. Момче- също. Общо взето, дори и израснали в някаква цивилизационна рамка, при объркване и необходимост да почувстват опека, сигурност, разреждане на напрежението си търсят някой, който ...

3. Поради желание да се угоди на реален или въобразен фактор за успеха. Това са тези, които и дупе дават за да успеят.

4. Пресищане и чувства за досада от копулация с другия пол. Писва им бе, хора. Искат да опитат друго- наркотици, особен секс.

5. основното е да има насочващи към това.. Прочетете "Портрет на Дориан Грей"- изкушаващият го наставник му казва "Опитай всичко" а после стигат до ... това. Сещате ли се от "Кабаре"- двойка млади мъж и жена, които се обичат си споделят: "Аз спах с него", "Аз също" и се разделиха защото си опротивяха. Ама оня, съблазнителят е богат, занимателен, упойващ с думи и пиене.  Хомосексуализмът се разсажда от хомосексулисти. Те от предишни, те от по- предишни. Човек не се ражда хомосексуалист, правят го събития и срещи с такива.

А нещо да кажете за козоебството? Защо примерно аз при възможност да опъвам мъже се насочих към козите?! А защот не към офчиците?

само като зачета по темите какви идиотщини се изписват, колко глупости, колко невежество се лее... и ми се отщява да пиша каквото и да е...

преди 3 часа, _Aumi_ написа:

Някои от липса на възможности за възпроизводство и отхвърляне от жени. Други, защото са преживели травмиращи психиката неща. Други, защото носят деградиращ ген. Хомосексуализма при животните е много по-рядко срещан, защото те не се възпроизвеждат. Напимер мухи, жирафи, магарета... Учените дават луди пари, за да изследват хомосексуални животински екземпляри, защото те са голяма рядкост тъй като не предават гените си и по този начин учените искат да хванат кой е този ген, който е отговорен за хомосексуализма. И не могат да го намерят и изолират. Тоест става въпрос за някакъв вид дегенерация, който при човешкият вид обаче може да се засили тъй като хората са социални животни и могат да скрият дегенерацията си и да продължат да я предават. Освен това и модерните разбирания за свобода, че всеки може да е такъв какъв си поиска допълнително отприщват мултиплицирането на това отклонение, защото някои хора намират в другия бряг решение на проблемите си защото са отхвърлени от състезанието в живота. Както се вижда, има огромна демографска криза в западното общество, всеки е станал егоист и материалист и смята себе си за бог, а другите за npc-та. Жените допълнително подсилват самочувствието си с феминизма, раждат все по-късно и по-малко, състезават се с мъжете и за много мъже състезанието става още по-голямо и те стават все по-подтиснати и депресирани. Може би затова скачат на другия бряг и така това нещо, което в миналото е било незначителен процент от обществата започва да се разраства до пандемични размери. 

преди 3 часа, _Aumi_ написа:

Не става въпрос за тези мъже, които се обличат като жени, слагат си перуки, гримират се, кълчат се като ходят и говорят, и по този начин стават противни на обществото.

Въпросът е за тези, които въпреки своята красива външност и мъжествено мускулесто тяло, стават хомосексуалисти.

А вече каква е причината хора с красива външност да стават хомосексуалисти, може би е другата крайност. Презадоволяването води до извращения. А може просто тези хора да са си максимизирали външността след като са имали травмиращи преживявания в миналото и въпреки упражненията и операциите, за да изглеждат добре повредата вече се е случила и ти си в заблудата, че те винаги са си изглеждали така.

преди 2 часа, Петър Ангелов написа:

Елементарно! Вие сте извратен зоофил! ;)

преди 2 часа, Търсещ истини написа:

Среща се при социални животни.

Да считаш, че човек е социално животно е връх по отношение на деградираната ти интелигентност. 

Ще си говорим ли как е при охлювите??? Те социални животни ли са???

Егати как изкара човек, че не е излязъл от ерата когато е бил маймуна. :laughing5:

преди 3 минути, dioib написа:

Да считаш, че човек е социално животно е връх по отношение на деградираната ти интелигентност. 

Егати как изкара човек, че не е излязъл от ерата когато е бил маймуна. :laughing5:

Човек вероятно е модифицирана маймуна. Не знам колко социално животно е, но да руши може! Никое друго същество на тази планета не го прави!

преди 2 минути, Емил Костов написа:

Би ли споделил как руши психиката на друг??? 

= В частност: Как един хомосексуален руши психиката на нормален хетеросексуален и го превръща в хомосексуалист. За да е по темата. 

преди 17 минути, dioib написа:

А ти за какво го считаш? Каква е разликата между животните и хората? Единствената може би е тази, че животните не сядат да се опознават и да си говорят, за да общуват. Общуването при тях става със заплашителен външен вид, звуци и т.н., с които да предивизикат страх или покорство в отсрещната страна. Хората обаче се опознават и си говорят, йерархичната структура обаче не е загубила роля, тя е същата като при животните. Едни са по-страшни от други, трябва да ги уважаваш, че може инак да те охапят. Например не ходиш да тормозиш някой, който може да те набие или постави на място, например да отидеш да приказваш на шефа си как ще таковаш жена му. Същото е и в животинското царство, ако си маймуна не отиваш да се звериш пред алфата, че ще опъваш жена му понеже ще те спука от бой например. И във всяка друга животинска група и по-специално при бозайниците се наблюдава такова поведение на опити за доминиране в групата каквото се наблюдава и при хората. Това че те са по-еволюирали животни не ги прави нищо повече от едни просто много развити животни. 

преди 17 минути, dioib написа:

Охлювите са хермафродити, нямат нужда от социум, за да се размножават. Могат да снесат милиони яйца и сами. Социални групи имат по-равитите животни, които трябва да се състезават за възпроизводството си. Това са принципи на природата и до къде е стигнала еволюията. Не знам защо отричаш тези неща, ако може обясни.

преди 8 минути, dioib написа:

Би ли споделил как руши психиката на друг??? 

= В частност: Как един хомосексуален руши психиката на нормален хетеросексуален и го превръща в хомосексуалист. За да е по темата. 

Говоря като цяло. А как я руши в тоя случай няма да пиша, защото ще ,се нарушат правилата. 

преди 9 минути, Гражданин написа:

Охлювите са хермафродити, нямат нужда от социум, за да се размножават.

ОК, т.е. според теб секса, по-точно полът има за цел само и единствено значение при възпроизводството на индивидите. = Доказваш, че то няма психологическа обосновка. Благодаря!!! 

преди 28 минути, dioib написа:

Много си прост, бе. 

Ето една много хубава книга, не само заглавието 
https://www.zdravnitza.com/a/nav/list_center/list_center_id/70/color/4/cat/19/article/295

Вие- простите не различавате хермафродитизъм от хомосексуализъм. Не е жалко. Може пък да си добре адаптиран в друга област. Там може да имаш и пагони със звездички. За големи звезди си прекалено прост.

преди 11 минути, dioib написа:

ОК, т.е. според теб секса, по-точно полът има за цел само и единствено значение при възпроизводството на индивидите. = Доказваш, че то няма психологическа обосновка. Благодаря!!! 

Я пак? Защо обръщаш темата? Къде съм казал това, което ти казваш? Къде съм казал как "секса, по-точно полът има за цел само и единствено значение при възпроизводството на индивидите"? Мненията са ми ей горе, искам да цитираш точното място на това, което коменираш.

преди 10 минути, Търсещ истини написа:

Много си прост, бе. 

Ето една много хубава книга, не само заглавието 
https://www.zdravnitza.com/a/nav/list_center/list_center_id/70/color/4/cat/19/article/295

Вие- простите не различавате хермафродитизъм от хомосексуализъм. Не е жалко. Може пък да си добре адаптиран в друга област. Там може да имаш и пагони със звездички. За големи звезди си прекалено прост.

dioib оцени с :emoji_smiley-38:. Простият пак не разбрал. Не е роса, плюя те.

преди 1 минута, Търсещ истини написа:

Много си прост, бе. 

Да, разсъждавам простичко. :) 

Но, по темата:

Обект на потенциално привличане към хомосексуалността са субекти които са моносексуални, т.е. още не са си изградили полова идентичност и са в така наречената фаза на пубертета.  Там в следствие на посегателство от сексуален характер, то е възможно индивида да придобие различна идентичност. 

Все пак да припомня, че има и хермафродити.  Ето го и истинския трети пол, а не изкуствено наложен от ЛГБТ-общността. 

В тоя смисъл определено не е социален феномен, за да се счита, че след като го има в един социум и/или общност е изцяло психология на голяма група от хора налагаш се да индивидуалната психика. 

По-горе бе споменато: Това е биологичен феномен!!! Той не е обвързан със социалното по никакъв начин!!! По-точно може да се счита, че при някои индивиди имаме нарушен хормонален баланс, който предразполага към полово влечение към индивиди от същия пол. 

преди 3 минути, Търсещ истини написа:

dioib оцени с :emoji_smiley-38:. Простият пак не разбрал. Не е роса, плюя те.

Мене негативни оценки не ме плашат. ;) 

преди 1 час, Емил Костов написа:

Елементарно! Вие сте извратен зоофил! ;)

Не съм извратен. Нищо извратено не правя с козичките, само стандартните неща! И пак си мисля - по-добре козоеб, отколкото бабоеб.

преди 7 минути, dioib написа:

Мене негативни оценки не ме плашат. ;) 

А как си завършил училище?

току-що, Петър Ангелов написа:

А как знаеш дали козичките са съгласни?

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.