Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Хомосексуализъм

Featured Replies

преди 20 минути, _Aumi_ написа:

не съм виждала консерви от чери.

е как ще видиш

правите се на богати с  чери по 10 лв килото купите 200 гр  за 2 лв

ама буркан 600 гр да сложите не се престрашавате  скъпо ви е 

• Отговори 171
  • Прегледи 11,5k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Петър Ангелов
    Петър Ангелов

А нещо да кажете за козоебството? Защо примерно аз при възможност да опъвам мъже се насочих към козите?! А защот не към офчиците?

• Емил Костов
    Емил Костов

Човек вероятно е модифицирана маймуна. Не знам колко социално животно е, но да руши може! Никое друго същество на тази планета не го прави!

• Петър Ангелов
    Петър Ангелов

Не съм извратен. Нищо извратено не правя с козичките, само стандартните неща! И пак си мисля - по-добре козоеб, отколкото бабоеб.

Публикувани изображения

Чета сега темата (бях я изпуснал) и ... нямам думи! Големи простотии!!!

Чакам следващата, за идиотите - такива се раждат или после се из(г)раждат?

• Автор
преди 3 минути, Banesc написа:

е как ще видиш

правите се на богати с  чери по 10 лв килото купите 200 гр  за 2 лв

ама буркан 600 гр да сложите не се престрашавате  скъпо ви е 

черитата не са за наяждане, а се добавят по скоро за разнообразие в салатата.

Ако можеш да изядеш салата от толкова много неща плюс цял буркан с нахут, наистина трябва да ти стигне за цял ден.

Пробвай да видиш колко евтино ще ти излезе.

преди 3 минути, _Aumi_ написа:

черитата не са за наяждане, а се добавят по скоро за разнообразие в салатата.

Ако можеш да изядеш салата от толкова много неща плюс цял буркан с нахут, наистина трябва да ти стигне за цял ден.

Пробвай да видиш колко евтино ще ти излезе.

казах че черитата са обикновени консервни домати

тва че има балъци дето  ги купуват за 10лв килото вместо тия шилявите от левче е друг  въпрос

даже гледам ги слагат по пици макар че тия  от левче имат по добър вкус след термична обработка недостатъка им е че имат дебела люспа 

бобовите растения водят до подагра

не ям нахуд

тва е храна за бедни

като бях малък съм ял 50-100 гр печен и толкова тва е като слънчоглед или тиквени семки ядеш200 грама а  от повече дрискаш

ако искам да ям колкото ми се яде ще изям 3кг храна

2 кг домати и  1кг месо

но ям 1.5  кг  домати и 300 гр месо и някакви млечни 100-200 гр и 2 литра бира  понеже съм човек и господ ми е дал свободна воля 

преди 2 минути, shishmanovp861 написа:

Темата каква беше?

Беше. 

преди 7 часа, _Aumi_ написа:

Растителните храни засищат чудесно без да са в големи количества.

Ауми, колко хомосексуалисти познаваш да са и вегани? Те едва ли ще приличат на онзи от снимката. 

Каза, че  храната не е фактор да си хомосексуалист. Съгласих се, но все пак при извършване на полов акт си трябва енергия. От тази гледна точка, то на активният в него му трябва повече, а именно месото дава повече енергия в малко количество иначе .... хм .... алкохолиците са вегани. ;) 

Има и нещо друго: Хомосексуалистите повече го правят за спорта. ;) Ненаситни са!!! 

Ако водиш застоял живот, ОК, но ако водиш активен живот, без значение дали е полов и т.н. то си трябва и месо. Затова и по-горе ти зададоха въпроса дали мъжът до тебе е веган, т.е. ако свържем поставената ти тема и веган пристрастията ти, то ти може би имаш съмнение, че твоя партньор е хомосексуалист, защото не се справя добре в половия акт, а и се заглежда към оня който в началото на темата постна. = Това ли ти е проблема? -> Твоя психологически? 

Мъжът то теб да не би да е с някаква анорексия? 

Друг виден български хомесескуалист беше Азис. Пиша "беше", защото вече не се изразява като такъв. Това означава или, че хомосексуализмът е преходно явление, или че хомосексуалистите по правило се срамуват от поведението си, или че неговото беше временен проект по подобие на проекта Верка Сердючка за деморализиране, объркване на моралните ценности.

1. Тъй като смятам, че хомосексуализмът е социално явление, няма нищо необичайно той да е преходен. При едно социално обкръжение (от прелъстители, насилници, култ към сексуалното унижение) е приемлив, при друго е неприемлив. Няма биолигичен подтик за осъществяването му. 

2. Ако при тези условия, когато най- висши чужди посланици пропагандират прайдове, една независима финансово (?) фигура като Азис спира да се афишира като хомосексуалист, то отново значи, че това преживяване е социално обусловено. Доколкото интимното е по определение нещо скрито, неафиширано, то хомосексуалната публичност е неестествена. Може би животинска или дивашка, но не и след слагането на смокиновия лист. Цивилизационният ход на човека е потвърдил, че това под юргана, трябва да си остане под юргана.

3. Ако това е проект за деморализация, който у нас прилично приключи без ексцесиите, случващи се в Украйна, то е за добро. Не зная как се чувстват главните герои Азис и Верка Сердючка, но намирам продажното им поведение за срамно.

Смятам, че ако коментираме други видни (видими) български хомосексуалисти, ще добием по- ясна представа що е то.

Мисля, че сексуалното поведение на Емил Димитров бе объркано от ранната музикална кариера, контролирана отвън (от бащата, но това няма значение и от музикална агенция). Когато сам трябва да се изправи срещу трудностите на професията, той реагира с объркване, с отказ от агресивно мъжко поведение. Дъртите ... това и чакат. Те му осигуряват някакъв комфорт срещу радостното преживяване да ... този чаровник и направо хубавец. Все пак той запази дискретно интимното и не даде повод за сплетни.

Парцалев направо ни го каза "Хайде да не се занимаваме с дупетията на хората". Неговият път в изкуството също предполага сериозна и объркваща промяна- от провинцията, сам да се оправя в нов град с дом, приятелства, работа. Това иска железни нерви и непоколебимост. За човек, който ги няма, по- добре да се реализира в познатата среда, да я кара без амбиции. Иначе стигаме до това, "дупе дава за да успее".

преди 21 минути, Търсещ истини написа:

Азис

И лично на теб е казал, че е такъв ли??? 

п.п. На времето много женски роли са се играли от мъже. Това не е довод да се счита, че един мъж е хомосексуален. 

На къде отвя темата??? 

• Автор
преди 5 часа, dioib написа:

Мъжът то теб да не би да е с някаква анорексия? 

Трудно ще намериш анорексичен веган.

Повечето диети за отслабване са с консумиране предимно на месо, от което не се пълнее.

Веганите консумират повече въглехидрати, и няма как да са анорексици.

преди 4 минути, _Aumi_ написа:

Веганите консумират повече въглехидрати, и няма как да са анорексици.

И са податливи на инфаркт. 

п.п. Пак да повторя: Хората които са по-енергийни се нуждаят от месо. Отделно ако правят половия акт като спортно занимание!!!

преди 2 минути, superiority написа:

Тези които злоупотребяват със алкохол също!

Цъ, те са податливи към инсулт. ;) 

п.п. Отделно хомосексуалист алкохолик не съм срещал!!!

• Автор
преди 5 минути, dioib написа:

И са податливи на инфаркт. 

п.п. Пак да повторя: Хората които са по-енергийни се нуждаят от месо. Отделно ако правят половия акт като спортно занимание!!!

Единствено животинските храни съдържат холестерол и прекаляването с тях, както и с алкохол, води до инсулти и инфаркти.

преди 2 минути, _Aumi_ написа:

Единствено животинските храни съдържат холестерол и прекаляването с тях, както и с алкохол, води до инсулти и инфаркти.

Прекаляването с някакви вещества не довежда до хомосексуалност!!! :) = Уврежда се физиологията, а не психиката!!!

преди 2 минути, superiority написа:

Смешно е да критикуваш веганите!

То е смешно и да критикуваш месоядните, но каквото повикало, такова отговорило. ;) 

...

Все пак виж как Ауми "дърпа чергата" към нещо което не е свързано с темата. ;) = Сама си омазва темата. Аз не съм отговорен!!! За това, че мие смешно и/или тук я критикувам. ;) 

преди 4 минути, superiority написа:

Като се натряскаш много знаеш някой ако се възползва от теб! :D

Нали е на добра воля моето??? Какво от това, че ще се възползват??? :) 

п.п. Чак толкова да се напия не е имало, т.е. отделям сакраменти и "насилника" побягва и не ме закача!!! :)  

току-що, superiority написа:

Веганството принудително ли е?;)

За да станеш хомосексуалист ли???

Иначе в друга тема ще коментирам въпросния казус. Моля изчакайте прехвърлянето. :) 

• Автор
преди 17 минути, dioib написа:

То е смешно и да критикуваш месоядните, но каквото повикало, такова отговорило. ;) 

...

Все пак виж как Ауми "дърпа чергата" към нещо което не е свързано с темата. ;) = Сама си омазва темата. Аз не съм отговорен!!! За това, че мие смешно и/или тук я критикувам. ;) 

Само че, не аз подхванах темата за веганството. Вие направихте връзката с твърдението, че хомосексуалистите били вегани, или че веганите били хомосексуални.

..................

Така че, нека продължим по същество.

Причината за хомосексуализма, според мен, се крие най-вече в душевността. Както казва Фройд, това е породено по скоро от нарцисизъм, или от автосексуалност ако може да се нарече така - т.е. човекът хомосексуалист - проектира своята сексуалност или своите сексуални фантазии върху човек от същия пол. Правейки любов със себеподобен, той прави любов със себе си.

преди 18 минути, _Aumi_ написа:

Само че, не аз подхванах темата за веганството.

:offtopic_s:Защо я продължи тогава в тази посока? Имаш проблем с интерфейса ли? 

• Автор
преди 12 минути, dioib написа:

:offtopic_s:Защо я продължи тогава в тази посока? Имаш проблем с интерфейса ли? 

Защото отговарях на задаваните въпроси. 😉

преди 5 часа, Търсещ истини написа:

Иначе стигаме до това, "дупе дава за да успее".

Преди няколко дена Васко Кеца (Найденов де) в интервю по телевизия „Бг По Въздух“ , каза пред изрусената водеща с големите джуки, че той преди 1989г. не се е съгласявал да спи с някого за да му е по-лесно в музикалната кариера. Като се има предвид че той е обратен, значи е трябвало да дава дупце на разни чичковци, ама не си го признава сега.
Като преброим сегашните бисексуални водещи по бнт и става много биещо на очи, че рибата мирише от към главата.

Преди и след Девети общоизвестен хомосексуалист в София е бил Кокон Харизан. Прякорът е от това, че се е държал като кокона, т.е. женствено - т.е. дупедавец. А името си му е било ХаризАн. Според някои той е имал много знаменити партньори (още един, който не иска брак, а многомъжество). Ето какво пише днес някой си за него
"една справка в архивите на Никола Христов Гешев ще ви убеди, че най- добрите ни разузнавачи са били от свитата на Кокон Харизан. И сега какво ни показват–някакви лигльовци да плещят по масмедиите, това не са никакви разузнавачи, а живи пед@ли; навремето какви само пeдeр@сти имаше, чисти разузнавачи! "

Става дума за едни мъже, които искат надмощие във всяка област, над жени и над мъже. В Рим не се е смятало за лошо активният хомосексуализъм, сега наречен бисексуалност, но се е смятало за недостойно за римски гражданин дупедавството, сега наричано хомосексуализъм. Така че определено трябва да различим тези два вида сексуални контакти със същия пол.

Връщам се на Кокон Харизан. След Девети той не е лежал по затворите. Както, прочее и други хомосексуалисти, защото се ... в тесен кръг и срещу него не е имало жалби. Освен това, затворът не може да отучи от това, напротив, предполага добри социални условия. С това се потвърждава, че хомосексуализмът е социално явление. Наистина, един Робинзон не би могъл да е такъв, трябва му и Петкан. Какво ли би променил един самотен остров с козички в сексуалните нагласи на един хомосексуалист? Сещам се за нещо. :) Още едно доказателство, че онова в заглавието не е генетично.

преди 39 минути, Търсещ истини написа:

Какво ли би променил един самотен остров с козички в сексуалните нагласи на един хомосексуалист? Сещам се за нещо. :) Още едно доказателство, че онова в заглавието не е генетично.

В повечето случаи задръжките си мисля, че ще надделеят. А и в случая дали човекът е хомосексуалист или не, е без решаващо значение. Най-вероятно въпросният ще се 'примири" само с м@стурбиране.

преди 5 часа, Just a Stranger написа:

Най-вероятно въпросният ще се 'примири"

вероятно. Обаче предвид, че е с крехка психика, може безутешно да ридае докато умре. Робинзон не е такъв. Никой не би се усъмнил в неговите сексуални предпочитания и благопристойни нрави.

преди 11 часа, Търсещ истини написа:

Още едно доказателство, че онова в заглавието не е генетично.

То е ясно, че не е генетично, но е генитално. ;) Просто някои обичат да си играят с гениталиите на различния пол, други с от същия пол, а трети със своите си гениталии.  Кой ти говори за обмена да гени??? :) 

Т.е. хомосексуалистите имат проблем с половия живот, а не с генетичния живот. ;) => За някои обаче е важен и генетичния живот. ;) = Примерно: Навремето султаните си взимали за генетичен живот от друг регион, за да се получава по-добро потомство. ;) Иначе си имали и ибрикчии. :) = Какво излича, че всичките  султани са били хомосексуалисти ли??? :) 

п.п. Питай някой турско или арабско говорещ какво е "чупурлу". ;)  

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.