Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Хомосексуализъм

Featured Replies

преди 12 часа, Търсещ истини написа:

Още едно доказателство, че онова в заглавието не е генетично.

Преди няколко години попаднах на статия на лекар-психолог, в която се твърдеше, че генетично определена хомосексуалност има у 0,3% от хората.

0,3%.

У другите това били превземки, психически изкривявания, общо – социални поводи/причини.

Статията се оказа в раздел за психична помощ в чисто гейски руски сайт.

• Отговори 171
  • Прегледи 11,5k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Петър Ангелов
    Петър Ангелов

А нещо да кажете за козоебството? Защо примерно аз при възможност да опъвам мъже се насочих към козите?! А защот не към офчиците?

• Емил Костов
    Емил Костов

Човек вероятно е модифицирана маймуна. Не знам колко социално животно е, но да руши може! Никое друго същество на тази планета не го прави!

• Петър Ангелов
    Петър Ангелов

Не съм извратен. Нищо извратено не правя с козичките, само стандартните неща! И пак си мисля - по-добре козоеб, отколкото бабоеб.

Публикувани изображения

преди 11 часа, Just a Stranger написа:

В повечето случаи задръжките си мисля, че ще надделеят. А и в случая дали човекът е хомосексуалист или не, е без решаващо значение. Най-вероятно въпросният ще се 'примири" само с м@стурбиране.

Моме, води си половия живот и не му мисли са геният си живот. Тук не става въпрос за въздържане, а за полов живот!!! 

Мислиш ли, че един бик ще се въздържи да не ти скочи??? Или един пръч??? 

Значи: Чучолина може да прави тин тири мин тири с кон, а мъж не можело да прави същото с коза. :) Мхмъ хЪ .... :) 

Въздържай се .... хм .... кът те скочи една по-голяма кака иииии .... туку виж ти аресълооо .... :) Няма лошо .... поне няма да родиш!!! :) = Все ще си намериш и батко, който да те заплоди, а не заблуди и да родиш. :) 

преди 1 час, rado_svet написа:

Преди няколко години попаднах на статия на лекар-психолог, в която се твърдеше, че генетично определена хомосексуалност има у 0,3% от хората.

0,3%.

У другите това били превземки, психически изкривявания, общо – социални поводи/причини.

Статията се оказа в раздел за психична помощ в чисто гейски руски сайт.

Понеже ми додея да се занимавам с хорските дупетия, ще оставя да ви забавлява с простотиите си моя шут, който постоянно е след мен с ухилена физиономия.

Хайде Дио, забавлявай участниците. Скочи!

преди 12 часа, rado_svet написа:

0,3%

Това е три промила. Според мен е по-малко, но .... все пак опита ми със хомосексуалисти не е богат, т.е. в момента не мога да си спомня с колко хомосексуалисти съм контактувал, но като усещане е, че е по-малък в България. Ние българите сме малко "по-остри" от руснаците. Отделно  не сме имали толкова деца израсли без бащи. ВСВ е оказала влияние заради въпросната статистика явно. Отделно, че при жените при положение, че мъжете са били кът, то .... прочие ... 

Да, след военни операции и при съкращаване от дадена популация на мъжкото съсловие може и да е вярно това!!! 

Габи, която е готова да разбие с глава стената, но да получи име на жена | Днес.dir.bg

До @_Aumi_ => Може да вземеш ексклузивно интервю, дали е психологичен проблема!  

преди 10 часа, dioib написа:
преди 3 минути, dioib написа:

Габи, която е готова да разбие с глава стената, но да получи име на жена | Днес.dir.bg

До @_Aumi_ => Може да вземеш ексклузивно интервю, дали е психологичен проблема!  

Объркал си темата! Това не е Хомосексуализъм, а Транссексуалност.

• 7 месеца по-късно...
  • Автор

Днес в София се провежда поредният Гей прайд.

Sofia_pride.jpg

Концерт на някои от най-популярните артисти в България даде началото на "София прайд“ 2024 днес на площад "Княз Александър I" в София. Тази година кампанията е под наслов “България е и нашият дом” и търси прочит на темата за родолюбието и националната принадлежност в контекста на ЛГБТИ+ общността в България и хората, които подкрепят правата им. 

Бих определила "Прайд" като празник на свободата и приемането. Една възможност и покана да бъдем себе си, да не осъждаме, да не мразим и да обичаме малко повече. Разбира се, "Прайд" е протест за видимство, равенство и приемане, това каза при откриването на концерта водещата Карина Околие.

https://novini.bg/bylgariya/obshtestvo/852098

Нямам нищо против личните сексуални предпочитания, но когато се афишира приетото в обществото като анормално, и афиширащите се правят на палячовци, като че ли ни идва в повече.

https://bnews.bg/kosmati-i-bradati-rozovi-ednorozi-s-shareni-pera-otzad-sbadnaha-mokrite-sanistha-na-spasi-sofiya/

Е след като такива като теб ги карате да се епилират, скубат вежди, впити дънки,  и да им се вижда пъпчето и кокалчетата на краката,  нормално е да изпадарастеят. Феминизма също има голяма вина за това. Където не успя да пробие като в арабския свят има по-малко педаруги.

на 12.11.2023 г. в 19:25, _Aumi_ написа:

Моят мъж не е веган, но вкъщи не яде месо. Обикновено през деня сме навън, а вечер ядем богати на нутриенти салати, които са много засищащи. А също вкъщи ядем много ядки и плодове.

Не яде месо в къщи, не защото не му се яде, а защото ти караш влака! Тоест ти си мъжът във връзката, а той жената! Освен, което като го лишаваш от месо, ти го лишаваш и от желязо, което е е най-големия източник на мъжкия полово хормон тостестерон. Тоест ти подсъзнателно го превръщаш в падаруга. Жалко за децата само, които си ги разболяла.

• Автор
преди 1 час, Коркодила написа:

в арабския свят

В арабския свят има не по-малко хомосексуалисти и дори педофили.

преди 1 час, Коркодила написа:

Жалко за децата само, които си ги разболяла.

Мъжът ми е пич и мъж на място. И всички слава Богу, сме много здрави благодарение на здравословният живот който водим.

преди 31 минути, _Aumi_ написа:

В арабския свят има не по-малко хомосексуалисти и дори педофили.

Мъжът ми е пич и мъж на място. И всички слава Богу, сме много здрави благодарение на здравословният живот който водим.

Какъв ,,мъж,, на място е, щом жена му  забранява да яде месо, и той съответно и угажда на болния мозък? Бета кък от всякъде. Тази извратения веганството е същата извратения като хомосексуализма. По-едно си преличат и двете те лишават от тостестерон. 

• Автор

Много си назад с материала. Чети и се просвещавай!

https://www.puls.bg/seks-i-zdrave-c-53/4-polzi-ot-veganstvoto-za-dobra-seksualnost-pri-mzha-n-28853

Не понасям космати вмирисани орангутани! :tease2:

преди 2 часа, _Aumi_ написа:

https://www.puls.bg/seks-i-zdrave-c-53/4-polzi-ot-veganstvoto-za-dobra-seksualnost-pri-mzha-n-28853

Ясно. Значи предпочиташ гладко епилирани педаруги. А тия глупости дето ги четеш за веганството, само някой с два грама мозък може да им се връзва.

преди 3 часа, _Aumi_ написа:

На какви факти почива статията? Нищо не е посочено като източник и изследване.

• Автор
преди 1 час, parmobil написа:

На какви факти почива статията? Нищо не е посочено като източник и изследване.

Според ново изследване, проведено от водещи изследователи от Grossman School of Medicine в NYU и Harvard TH Chan School of Public Health, диетата, набавяща се върху плодове, зеленчуци, зърнени храни и ядки – като същевременно ограничава месото и млечните продукти – може значително да смекчи често срещаните усложнения, изпитвани от рак на простатата пациенти, като еректилна дисфункция и уринарна инконтиненция.

Този важен анализ хвърля светлина върху потенциала за диетични избори, а именно растителни вегански диети , за подобряване на качеството на живота на лица, предложени за лечение на рак на простатата, или просто за мъже, които биха искали да подобрят сексуалното си здраве

Веган сила: Подобрява сексуалното здраве на мъжете

Изследването, включващо над 3500 мъже, диагностицирани с болестта, се опитва да определи дали преминаването към повече растителни вегански храни може да облекчи безбройните предизвикателства за сексуалното здраве и качеството на животните, които винаги следват лечението на рак на простатата.

Чрез категоризирането на потребителите в отделни групи въз основа на тези пет диетични навици - по-специално, съотношението на отхвърлените растителни към животински храни - проучването установява отбелязани подобрения в сексуалното и уринарното здраве, както и точното благосъстояние, сред тези хормони, които предпочитат растителна храна. централна веганска диета .

https://www-earth-com.translate.goog/news/men-exhibit-better-sexual-health-eating-a-plant-based-vegan-diet/?_x_tr_sl=en&_x_tr_tl=bg&_x_tr_hl=bg&_x_tr_pto=sc&_x_tr_hist=true

• Автор
преди 8 часа, parmobil написа:

Ама няма линк към тези изследвания. Просто ме набутват към определен сайт и нищо.

Къде могат да се видят тези изследвания?

В линка е дадено къде са правени проучванията и изследванията. Който желае може да потърси повече подробности по въпроса!

Дами, господа и ЛГБТ същества, хомосексуализмът без значение на пола е на психологическа основа!!! Няма нищо общо с физиологическия дисбаланс при подрастващите! Основното при него е да подражаваш на избран за теб идол!!! 

За да не си харесваш пола, то не е заради физиологическа неспособност да се възбудиш, а е в следствие на не добро възпитание от родителите, особено ако те са разведени или сте плод на изнасилване или не до там интелигентна майка. 

Останалото е спекулации!!! 

Затова: Момчета чувайте бащите си, а момичета майка си!!! 

Аз казах!

• Автор
преди 11 часа, ined написа:

Не знам какво е общото между хомосексуализма и веганството

И аз не виждам връзка... но някои хора мислят, че ако не ядеш месо, ще станеш хомосексуалист. :lol6:

аз пък не виждам връзка между неяденето на месо и фантазията колко е полезно, правилно, ползотворно и дори възвишено. Маниашки залитания относно храненето са налице непрекъснато. Диети - всякакви и все "най-полезните" и направо със всяка от тях всеки ще да бъдел здрав, щастлив, чист и ще кара до 200 години... :) Ама света, ама хората, ама отровите, ама замърсяването, ама водата, ама гладните негърчета в Африка...

Опитите да се подплъти отказът от месо като "научно обосновано" са смешни и сред последните страници на темата - са фейк, най-малкото защото  авторката не разбира нищичко от наука, биология, генетика, физиология или гастроентерология. Тя просто си вярва и така му придава значение. И не е сама, но принципно лудостите никога не са "поединично", а особено пък в групи се бетонират още по-добре.

Така, че бляновете на някого... са си просто негови блянове. И тия блянове нямат нищо общо с хомосексуализма - каквато е темата.

Човек може и без месо да бъде здрав и силен. Е, в някои спортове месото е необходимост или при други изключения, но не в общия случай. А от там нататък решението е индивидуално. Животните са със съзнания изключително фокусирани в емоциите и то не особено възвишените. Това се предава чрез месото на човека в една или друга степен според последващата обработка и приготвяне. Растенията нямат емоции. Млякото и млечните продукти, яйцата също не мисля, че са проблем. 

Аз месото го повръщам от детската градина и при мен неяденето му не е избор. Яйца и млечни продукти ям, както и не особено полезни сладки неща примерно. Но месо не понасям. Не виждам това с нещо да ме ограничава физически. По-скоро обратното. Не съм и гей...

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.