Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Бодибилдинг,фитнес и уелнес

Featured Replies

Ми аз не съм манияк на тема фитнес,дори не обичам да ходя,

просто искам да се поддържам доколкото мога,тъй като нямам много време за спорт.

Ей, момче, я се осъзнай малко. Ти си само на 14, ще растеш още поне 6 години. На твойте години и аз бях висок колкото теб, след 3,4 години станах 1,80... просто се иска време, без да се притесняваш,че някой от връстниците ти е по висок от теб или е по мускулест.... те са израстнали по бързо и такива ще си останат... не се притеснявай от нищо. Ако искаш да се разтягаш ходи да висиш на лостове, но има опасност ръцете ти само да се удължат и става много грозно. Дано съм ти помогнал.

• 1 месец по-късно...
  • Отговори 127
  • Прегледи 16,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Публикувани изображения

Ние сме завод за производство на фитнес уреди .Намираме се в Северна България.Нашите уреди са професионални и с високо качество.За по големи количества даваме отстъпка от 30- до 40 процента от цените на уредите.

www.gervasport.com

skype- levski66

Редактирано от levski66 (преглед на промените)

• 2 седмици по-късно...

Имам нужда от няколко стягащи упражнения, които могат да се правят в домашни условия, тоест - да не се изискват специални уреди за тях. Аз съм доста слаба (51кг. при ръст 164) обаче не харесвам особено задника и бедрата си и искам да ги постегна. Редовно ходя пеш, карам колело и бягам, обаче без особен резултат. И понеже нямам възможност, нито време да посещавам фитнес салони, се надявам някой да ми даде няколко наистина ефективни упражнения, които да мога да изпълнявам в къщи.

Предварително благодаря. :rolleyes:

• 1 месец по-късно...

ето 1 пример щом скачаш 60 сант. Излизаш на вън и намираш нещо по високо например 61 сантиметра и се опитваш да скочиш на него от 1 место без(засилка).Скачай на 61 поне 1 седмица (ако пак неможеж в което се съмнявам скачай повече от 1 седмица) слет това увеличи на 63 и т.н. увеличавай с 2 сантиметра

Да , прави сте . Макар и да не съм кой знае колко едър , се чувствам гадно , когато всичките ми приятели са слаби , а аз по - едър. Благодаря на всичкиви! cool.gif

не се безпокой аз пък съм 13 годишно лапе 165++висок,тежа 65++ и имам малко коремче. И слет време ще се оправй се пак те първа почваме да се развиваме cool.gif

Ако искаш прави по 15 лицеви/коремни сутрин, обед и вечер. Аз съм на 14 53 кила съм и съм висок 163 см. Супер ми е ;)

• 2 седмици по-късно...
ето 1 пример щом скачаш 60 сант. Излизаш на вън и намираш нещо по високо например 61 сантиметра и се опитваш да скочиш на него от 1 место без(засилка).Скачай на 61 поне 1 седмица (ако пак неможеж в което се съмнявам скачай повече от 1 седмица) слет това увеличи на 63 и т.н. увеличавай с 2 сантиметра

Но гледай да не прекалиш, че да не фанеш да прескочиш Еверест biggrin.gif:rolleyes:

Това с тежестите е добра идея. Правил съм го и аз. Слагат се едни тежести по 3 килограма, пълни с пясък, които се залепват около глезена. С тях правиш упражнения едно 20-30 минути на тренировка. Упражнения от рода на тичане, скачане на въже, подскоци на място, отсечки, слизане и качване по стълби с подскоци. Може и направо да играеш с тежестите. След като ги махнеш, ще чувстваш, че летиш. :-)

Също съм си слагал и оловни пластини под стелките на маратонките и съм изкарвал по цели тренировки с тях. Патешкото ходене също помага доста.

Целта е да ти се развият мускулите на краката. Все пак силата на забивката идва от краката!

Прави ги тези неща и ще отскачаш като пуканка.

И нямате ли си треньор, че питаш по форумите?

Редактирано от Yonex (преглед на промените)

Чувал съм, че тези тежести за глезени, ти развалят глезените ако ги използваш интензивно. Има ли нещо вярно ? И използването им увеличава ли трайно отскока или само временно ?

Редактирано от saber123 (преглед на промените)

Чувал съм, че тези тежести за глезени, ти развалят глезените ако ги използваш интензивно. Има ли нещо вярно ? И използването им увеличава ли трайно отскока или само временно ?

Не глезените, а таза се деформира от скачане с тежести на глезените. Това ми го е казвал баскетболист. По-правилно е (дава резултат, без странични ефекти) тичане и скачане върху пясък.

Не глезените, а таза се деформира от скачане с тежести на глезените. Това ми го е казвал баскетболист. По-правилно е (дава резултат, без странични ефекти) тичане и скачане върху пясък.

Мерси. А нещо за тези програми Air Alert 1, 2 и 3 ? Струват ли си времето ? Някой правил ли ги е ?

Ъъъъ... чак деформация на дупето. :lol6: Аз не казах да живее с тежестите, казах 20 минути на тренировка. А пясък малко трудно ще намери, освен ако не е на морето. Иначе тичането на плажа е супер идея, не само заради самия пясък, а също и заради изпаренията.

А разбира се, най добрите упражнения са тези, в които се използва тежестта на собственото тяло. Понякога малките тежести помагат, както в случая с отскока. Вдигането на железа (или "фитнес" както го наричат някои) според мен е пълна простотия.

Здр.

Погледнете тук : http://www.bb-team.org/forums/viewthread/34752/

Аз лично , каквато и да е фитнес , програма или информация , взимам от тук !

Успех и дано съм бил полезен ;)

• 1 месец по-късно...

На 19 години съм и от как се помня имам наслояване на мазнини на кръста... Не съм пълен просто там си имам мазнини и не съм успявал да ги сваля... Моля ви дайте идеи за ефективни упражнения да сваля мазнините там и по корема нямам претенции да ставам бате Арнолд в корема просто искам да не ме е срам да си сваля тениската... Благодаря!

Ами мерси за диетата, но все пак бих предпочел да съчетая и с някакви упражнения така че ако някой има идея да споделя :)

На 19 години съм и от как се помня имам наслояване на мазнини на кръста... Не съм пълен просто там си имам мазнини и не съм успявал да ги сваля... Моля ви дайте идеи за ефективни упражнения да сваля мазнините там и по корема нямам претенции да ставам бате Арнолд в корема просто искам да не ме е срам да си сваля тениската... Благодаря!

Привет !

http://www.bb-team.org/fitness/exercises/ - правя някои от упражненията за стягане на долна и горна преса , както и страничните мускули ...

Има ефект при мен , но е много важно постоянството , програмирането и препрограмирането на упражненията !

Успех !

П.П. А относно храненето .... хапвай умерено , в определените часове и избягвай мазните ястия . Хубаво е и да тренираш и др. групи cool.gif

Упражненията не помагат особено.

Мазнините вече са се натрупали , за да ги стопиш трябват упражнения . Чрез диетата само спираш допълнителното натрупване :hush:

Със здраве !

Какви упражнения искаш при положение, че желанието ти е да сваляш?! Трябва ти аеробно натоварване. Обличаш си спортния екип, слагаш си новите гуменки и марш в парка или на стадиона да бягаш. В същото време си правиш преси, за да се стягаш.

Спираш простите въглехидрати и тези с висок ГИ. Увеличаваш белтъчините, намаляш въглехидратите на 1 гр. на кг телесно тегло. Ето ти и таблица. Аз лично за двата пъти, в които съм отслабвал през живота си мазнините съм ги държал около 1,5 гр на кг телесно тегло, не знам да ли е правилно. За мазнините по-подробно попитай по специализираните форуми, но общо взето не ти трябват наситените мазнини. Риба ще хапваш поне 1-2 пъти в седмицата, можеш и да си вземеш омега-3 мастни киселини като добавка към храната. Салатка ще си я подправяш със зехтин, а не с олио. Общо взето това се сещам в момента, има и още много разбира се, но ако толкова искаш да сваляш ти сам ще стигнеш до повечето информация.

Всички знаем че жените (по-младите момичета) си падат по мъже с мускули ... но не всеки има голяма маса :huh: Кажете някакви упражнения за правене на мускули и някакви таблетки.. благодаря ви предварително.

Отиваш на фитнес, там инструктора ще ти покаже всичко. След 2-3 месеца тренировки може и хранителни добавки да вземаш..

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.