Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за шоуто "Сървайвър"

29 гласували потребители

1. 1. Кого считате за фаворит в играта ?

• Георги Кехайов
      34%
      10
    • Джулиета Окот
      0%
      0
    • Ива Пранджева
      6%
      2
    • Кирил Харалампиев
      41%
      12
    • Любен Иванов
      6%
      2
    • Людмила (Мики) Димитрова
      0%
      0
    • Людмила (Голямата) Иванова
      0%
      0
    • Маргарита Амиджинова
      6%
      2
    • Христина Русева
      3%
      1

Моля влезте или се регистрирайте за да гласувате в тази анкета.

Featured Replies

Тоя пък така и не разбрах за к'во се бори в това предаване,само дето беше прекалено ясно още преди сто години и Д2, че ще е победител :huh:

• Отговори 482
  • Прегледи 53,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• бръм-бръм
    бръм-бръм

Защо да не са високомерни, като бяха силни, бяха и сплотени. Докато Питого много по-трудно се сплотиха и сега всички слушат кака си Ива. Освен това сред тях има повече лицемери, затова според мен те с

• бръм-бръм
    бръм-бръм

Мда, а и преди я обявиха за най-глупсва...Абе, тия класации са само за самочувствие, а вчера беше интересно, че Злати бе едно стъпало над Крика, който после се изказа, че сложил себе си на 6-то място

• Аз познавам Свтльо Бърканичков лично и никога не съм мислла за него, че има много умствен багаж и снощи мисля, че ми го доказа за пореден път. Особено изказването му за 500-те жени беше върхът Има

Публикувани изображения

Кой заслужавал,кой не заслужавал - журито си прецени. Това е хубавото на тази игра, че накрая всичко се връща като бумеранг при теб, защото хората, които си изгонил, те оценяват. Дали Жоро е заслужавал, или не - това е твърде относително. Факт е, че той не беше конфликтен, не се набиваше на очи, не си навлече ничия омраза. За разлика от Ива. С тактиката си тя успя да стигне до финала, но не и да победи.

Сървайвър 4 е в историята. Има си и съответния победител - за едни недостоен, за други - най-подходящият сред финалистите. Разиграваха се разни комбинации, даваха се обещания, нарушаваха се, правеха се съюзи, разпадаха се. Всички говореха един през друг за стратегии, но може би една част от играчите изобщо нямаха такива, носеха се по течението и действаха според ситуацията кой както намери за добре, макар и често пъти погрешно...

Трудно е да се прецени, ние бяхме само зрители и оценявахме случващото се седнали удобно на завет и сити, не сме били там, на мястото на играта. Всичко казано публично ние го видяхме, но едва ли ще узнаем това, което камерите скриха по една или друга причина. Можем да разсъждаваме до безкрайност за случилото се, но това ще са само догадки, а истината остана някъде там на изток, на 15000 км от дома.

Минаха 4 сезона от играта. Четирима победители взеха своето - хора почти коренно различни един от друг и излиза, че щом Нели, Георги, Николай и Жоро спечелиха по един или друг начин, то очевидно не сме видяли всичко. Та затова е ще чакаме Сървайвър 5 с надеждата да видим и друг типаж, окичил се с наградата.

А дотогава - успех в живота!

Ето една лична субективна оценка и от мен относно победителя:

Тихата вода е най-дълбока.

Ива направо преигра с тези интригил, нарани и предаде хората около нея и напълно заслужено гласуваха срещу нея. Те не гласуваха за Жоро, те гласуваха срещу нея. Както каза Агонцев има победител, но има и морален победител. Е Ива не беше и двете в случая.

Както пък каза Николай, победителя от предния Сървайвър - Жоро удари точно на време и точно както трябва. Женския интригантски алианс улисан в битката си срещу Любо ( Киро ) го забравиха и той се възползва.

Всичко казано дотук не означава, че Ива не е страхотен играч, борец, със силна воля и дух. Не, в никакъв случай. Не знам кой спечели повече игри - тя или Киро, но това което й куцаше беше чисто женската и страна - междуличностните й отношения и работата й с хората. Фатална грешка бих казал, която й коства победата.

:P

Честито на победителя ;) . Кой какъв е и кой какви интриги е плел няма значение, Сървайвър е игра без правила. Подразбира се от името.

Не знам какво толкова се чудите - Жоро си изигра играта блестящо и аз се радвам за него.

p.s. не чувам поздравления за мен, че моят фаворит спечели ? ;)

След Сървайвър 3 и победителя Николай Мартинов,лично на мен всички сегашни участници ми се струват недостойни...

А и е факт,че Сървайвър 4 беше много слаб и определено по безинтересен..Слабе участници,слаби финалисти,слаб и безинтересен победител(незнам дали е малоумен,но това че победителя не може да сглоби цяло изречение е лош атестат за шоуто)....В този Сървайвър имаше две силни личности - единия се отказа левашки(това май не го прави много силен?),а други почина(мир на праха му)...Дано догодина има по-добър подбор на участници,защото предаването си заслужава.

• 13 години по-късно...

Загледах последните епизоди на новия Сървайвър БГ... но като си спомня старите (поне имаха някакви качества, не само физически), хващах че гледам някаква пародия, но след това видео на Ники Чакала... мисля да го спра.
Гледа ми се нещо без драма и караници, а по-скоро да се набляга на стратегия и игри.

Иначе, съм чувал хвалби за американския и австралийския формат.
Първо погледнах какво има качено и съответно превод, и се оказа че има! От два сайта: 12, 16, 19, 23, 25.

Но гледам и в базата данни са по 12-16 епизода? Оригинално не са ли 47дни или те са сбити до около 15 епизода по 45мин? 
Някой по-запален може ли да препоръча от преведените и изобщо като цяло (с енг субс) кои са най-добрите сезони?

surv123.jpg

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.