Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за шоуто "Сървайвър"

29 гласували потребители

1. 1. Кого считате за фаворит в играта ?

• Георги Кехайов
      34%
      10
    • Джулиета Окот
      0%
      0
    • Ива Пранджева
      6%
      2
    • Кирил Харалампиев
      41%
      12
    • Любен Иванов
      6%
      2
    • Людмила (Мики) Димитрова
      0%
      0
    • Людмила (Голямата) Иванова
      0%
      0
    • Маргарита Амиджинова
      6%
      2
    • Христина Русева
      3%
      1

Моля влезте или се регистрирайте за да гласувате в тази анкета.

Featured Replies

Христина играеше много умно. Да имаш такъв противник си е плашещо. Не мога да повярвам, че допусна тази груба грешка в играта за награда. Точно в този вид игри, които обикновено са към края (без значение дали ще се режат въжета, ще се чупят кокоси и т.н.), се разкриват картите и неведнъж в сезоните на Survivor (не само българския) са водели до преобръщане на играта. Тя направи грешка и си плати. Друг е въпроса, че и да не беше сгрешила, пак можеше да изгори.

Любо пропусна шанса да спечели подкрепа от Ива и Мики поне за още един кръг и сега ми се струва, че отново е застрашен. Като им слушам коментарите, май вече няма явно изразено превъзходство на някоя група и ще е интересно да се следи развоя на играта.

Редактирано от trosho (преглед на промените)

• Отговори 482
  • Прегледи 52,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• бръм-бръм
    бръм-бръм

Защо да не са високомерни, като бяха силни, бяха и сплотени. Докато Питого много по-трудно се сплотиха и сега всички слушат кака си Ива. Освен това сред тях има повече лицемери, затова според мен те с

• бръм-бръм
    бръм-бръм

Мда, а и преди я обявиха за най-глупсва...Абе, тия класации са само за самочувствие, а вчера беше интересно, че Злати бе едно стъпало над Крика, който после се изказа, че сложил себе си на 6-то място

• Аз познавам Свтльо Бърканичков лично и никога не съм мислла за него, че има много умствен багаж и снощи мисля, че ми го доказа за пореден път. Особено изказването му за 500-те жени беше върхът Има

Публикувани изображения

Само един камък е да е в твоята градина, аз по принцип, навсякъде е обвиняват че е манипулатор най-вече във форума на Сървайвър

Един -единствен път ходих до там и повече не стъпвам.

Там имам чувството, че има по-големи играчи и разбирачи от самите участници в шоуто.

Само един камък е да е в твоята градина, аз по принцип, навсякъде е обвиняват че е манипулатор най-вече във форума на Сървайвър

Аз поне нямам никакви впечатления от него, не го чета, но това е без значение.

Грешките се плащат в някакъв момент и Хриси не остана по-назад от правилото. Но мисля, че тя е първият от най-силните играчи, който отпадна в този сезон. Не подценявам никого от 24-мата, самото им участие в играта е поне мъничка победа, но винаги има участници, които остават анонимни за масовия зрител, с когото се отъждествявам. Хриси бе моят "резервен" фаворит, надявах се да стигне до финала, но е вече част от журито. Е, доволен съм, че поне първият ми избор е в играта, поне все още.

Ива смени тактиката и командирова Жорката да се пребори с Киро на изгнаническия остров с мотива, че Киро надъхвал Любо и по този начин му давал сили да печели игрите за имунитет. Може и сигурно е така, но ако философски настроеният момък от Добринище победи Киро и реши (в това не съм съвсем сигурен) да го върне в племето, то тогава играта ще придобие още по-голяма острота, но пък пред Ива (+ Мики) ще възникне дилемата кого да опита да изгони първо - Киро или Любо, при положение, че нито един от тях не успее да спечели имунитет. Има и друг проблем - финалът е все по-близо и всяко едно следващо състезание може да се окаже последно и да не стигне времето за още врътки.

И аз очаквам борбата между Киро и Жоро с нетърпение - ако Жоро победи и Киро се върне в племето нищо не остава от коалицията на Ива.

Тя обаче вече явно се подготвя за това, щом ухажва толкова усилено голямата Людмила .

Така е, но и по-горе изразих съмнение, че при победа над Киро Жоро ще предпочете да остане на острова. Смятам, че за него е по-изгодно да си седи в ролята на безобиден (не споделям оценките за него на Ива пред Светла снощи, и по-точно начина, по който той бе описан, но това е проблем, или поне може и да стане, на Ива) и привидно незаплашващ никого в племето, вместо да се юрка в самия край на надпреварата и да рискува, макар че един такъв ход би сринал стратегията на Ива. Затова и не мисля, че той ще създаде проблеми на Киро и ще се върне в племето още по-охамелеончен (ама и термин ми хрумна...) и готов за финалните битки.

Давам си сметка, че реално нямам кой знае какви мотиви за едни такива мисли в посока към Жорката, но от него би могло да се очаква всичко - от почти пълното безличие, проявено досега до блясък, равносилен на появата на свръхнова, та постоянно си имам по 1 на ум.

Ива избра Людмила и я заведе при децата и на вечерята, но май не биваше да изтъква само рождения ден на последната като единствен довод за избора. А и сълзите на Людмила в анонса към днешното предаване едва ли бяха от радост.

Стана тя, каквато стана...Докторе, да ти се не видял 'фаворита' :whist:

Лелелеле, как ги прецака всечките патки. Ама и тия са егати шматките. Четири жени, един общ план и да се осерат накрая. Ужас !!! Разбиха ми детските фантазии тая вечер.

Айде сега, пак борба за двата гласа и пак цирк на съвета. Дали голямата Людмила, ще си иде или Ива ?

Стана тя, каквато стана...Докторе, да ти се не видял 'фаворита' :biggrin:

Лелелеле, как ги прецака всечките патки. Ама и тия са егати шматките. Четири жени, един общ план и да се осерат накрая. Ужас !!! Разбиха ми детските фантазии тая вечер.

Айде сега, пак борба за двата гласа и пак цирк на съвета. Дали голямата Людмила, ще си иде или Ива ?

А ?! :speak:

Жоро е загубил от Киро , върнал се е в племето и е спечелил тотема за непрекосновенност ?! :speak::yanim:

хахаххахахха :lol6:

Е - те на това му се казва супер игра :)

Сега вече стана тя каквато стана.

Той си държи на старото "минданао" - тоест ще номнира Ива , Любо, Мики и Маргарита.

За кого обаче ще гласува да изгони - сърбят ме пръстите да напиша Ива, но ако си следва "тактиката на голия охлюв",с която играе от самото начало - най-вероятно ще гласува против Любо.

И това ще е краят му.

Въпреки, че отново тотемът за двата гласа ще е решаващ- тоест още нищо се не знае.

НО -аз съм доволен тази вечер :)

p.s. забелязвате ли, че който се върне от островът на изгнаника -задължително бие в играта за неприкосновеност ?

Евала на Жоро за играта...жените уж мислят и играят заедно, а пък пак не им излязоха плановете :biggrin: Ива ме изгразни как започна да вика и псува като видя, че жените ще загубят.

@Trichocephalus не съм съгласен с теб. Жоро ще номинира 4-те жени. Той каза мисля, че иска да е на финала с Любо и Киро, а и според мен хич не е глупав и много добре вижда какво правят жените.... Друг е въпроса, че според мен пак няма да изгонят Ива, а ще си ходи Людмила 1. или Людмила 2.

Страшни емоции в снощната битка - под изключително нескопосаното ръководство на Ива и в хаотичния си стремеж на всяка цена да елиминират Любо, дамите изобщо не отброиха Жорката и той майсторски ги прецака. Това май бе първата, или поне най-добрата стратегическа игра през сезона и дамите се провалиха с гръм и трясък. Снощи Жоро каза, че няма да гласува срещу Людмила от Минданао 1, но е изключително важно дали ще я номинира. Ако е праволинеен и я предпази, то днес вероятно ще е последният ден на Любо в играта, особено ако не успее да вземе двата гласа, пък и те биха му помогнали само ако още някой (т.е. единствено Маргото) реши да прати Ива в журито. Ако запази Любо, то най-вероятно Людмила ще напусне.

Възмутен съм от крайно неспортсменското поведението на Ива по време на играта, особено от отношение й към Жоро - обидите й (старателно изписвани със субтитри) към него не подлежат на коментар; може да мисли всичко за него, а и за когото и да е от противниците си, но няма никакво право да го обижда, още по-малко пък тя - професионалната спортистка.

Какво е приказвала по негов адрес ?

Нищо особено - "стандартните" й епитети и обръщения - "тъпако" и все от тоя сорт, но едва ли случайно наслагаха субтитри точно върху нейните реплики, дори и на тия, с които подсказваше на останалите от дамската коалиция как да действат, че да изолират Любо. Беше им много весело, но в един момент разбраха каква откровена глупост направиха пренебрегвайки Жоро и оставяйки му всички ходове на света и той ги използва, при това изключително разумно.

Нищо особено - "стандартните" й епитети и обръщения - "тъпако" и все от тоя сорт, но едва ли случайно наслагаха субтитри точно върху нейните реплики, дори и на тия, с които подсказваше на останалите от дамската коалиция как да действат, че да изолират Любо. Беше им много весело, но в един момент разбраха каква откровена глупост направиха пренебрегвайки Жоро и оставяйки му всички ходове на света и той ги използва, при това изключително разумно.

Ясно :speak:

Значи моят фаворит не само,ч е не се е изложил, ами е спечелил точно както трябва.

Супер.

Ще видим довечера кой ще грабне двата гласа.

След вчерашното състезание, в който Ива взе 2-та гласа и проведения племенен съвет, пратил Людмила в журито, в мен останаха 2 въпроса "за домашно":

1. Защо Любо се отказа да се бори за двата гласа?

Дали е бил сигурен, че Жорката (той вече демонстрира и чувство за хумор - много ме изкефи момъкът!) ще удържи думата си да номинира само дамите (аз бих приел без колебание това) и затова не положи никакви усилия? Дали е подочул нещо от разговорите на дамите и разбрал, че при всеки вариант няма никакъв шанс да изгони Ива от играта само с 3 гласа (мисля, че си струваше да опита)? Или пък има някакви други мотиви?...

2. Пророк ли е Йовков, който чрез Муканина е успял да събере в един единствен израз същността на битието - "Боже, колко мъка има по този свят, боже!"? Изгонената от племето Людмила бе като ударена от гръм и не можеше да повярва, че Ива е дала и двата си гласа срещу нея, след като малко преди това й е обещала да не го прави. Едва ли има съмнение за кого Людмила няма да гласува за последно, но се питам и колко ли време е било нужно на човечеството да открие топлата вода...

П.П. Анонсът пак е интригуващ - днес в играта влиза Антон Агонцев - човекът, който пре**а нашенския вариант на играта.

Редактирано от hlevoust (преглед на промените)

Голямата Людмила въобще не беше изненада за мен. Дори го очаквах. Важното беше, Ива да спечели двата гласа, за да остане. И така се получи на практика.

Защо Любо се отказа, виж това и мен ме озадачи.

Да видим довечера, кой ще се пребори с водния пъзел.

Взимайки двата гласа Любо ако искаше можеха да изгонят Ива.

При гласуването Ива-Меги-Люси са 3 гласа срещу Людмила, Жоро-Любо(2) 3 гласа срещу Ива и Людмила щеше гласува за Меги, след това при втория вот обаче(вече само между нея и Ива) щеше да гласува за Ива и така Ива излиза с 4:3 гласа, но като че ли Любо няма желание Ива да излезе, защото тогава почти сигурно той и Киро отиват на финала и журито е доста вероятно да предпочете Киро, докато ако Ива успее да измести Киро, и се класира за финала, успя да си спечели доста врагове, та едва ли ще има шанс в гласуването

...но като че ли Любо няма желание Ива да излезе, защото тогава почти сигурно той и Киро отиват на финала и журито е доста вероятно да предпочете Киро...

Имам абсолютно същите подозрения, защото иначе няма логично обяснение (освен здравословен проблем) защо Любо не си направи труда дори да симулира участие в играта след първите 2-3 написани думи. Вярно, че вечерта гласува срещу Ива, но то бе по-скоро за да подкрепи Жоро - нямаше кой друг да гласува срещу Ива при тази ситуация.

Снощи пропуснах по-голямата част от играта за награда, но видях отново Жоро при Киро. Не разбрах кой го прати отново на острова на изгнаника, но май трябваше вече да престанат с тия повторения, вече не е време за това.

Излиза, че вероятно Маргарита ще е следващият член на журито, но да изчакаме до понеделник.

Аз мисля че, от острова на изгнаника ще се върне Киро, ако наистина се върне Киро, това означава че единият от финалистите ще е Георги. Другото което мисля е че на следващият съвет най вероятно ще гласуват журито за това кой да бъде изгонен, това за гласуването на журито го мисля защото Влади спомена за някакъв обрат на следващият съвет. Ако гласуват журито, познайте кого ще изгонят, Ива но има и друг вариант, ако Ива спечели играта за имунитет, ау незнам, това са само предположения.

Антон Агонцев е новият гост, той твърдо заяви че Николай от миналият сезон не е бил достоен да спечели Сървайвър, със това не съм съгласен, според вас Спас или Силвия бяха по-достойни от Николай да спечелят миналият сезон?

Глупостите на Агонцев ги слушахме и миналата година и мнението си го казахме още в миналогодишната тема за шоуто.

Очаквам моят фаворит да се представи добре в понеделник :)

Очаквате, ама няма да е днес, а утре. Днес е финала на онези танцуващите.

Снощи пропуснах по-голямата част от играта за награда, но видях отново Жоро при Киро.

Любо прати Жоро на острова, като се обоснова, че така ще бъде сигурен, че Жоро ще каже точно и правилно на Киро "Какво се случва тук...." При което, получи въпрос от Ива "И какво се случва тук ?"

Това беше последната игра за награда, което значи, че може би и следващия съвет ще е последен.

В анонса Ива се сепна доста изненадана. Дали пък няма да се върне Киро този път ;)

Да, вярно е, в програмата за днес са предвидени танци.

...В анонса Ива се сепна доста изненадана. Дали пък няма да се върне Киро този път :cool:

Хм, съвсем не е изключено, но зависи и от това дали Жоро е знаел, че това е последната игра за награда или Владо го е казал след "командироването" на Жоро при Киро - това е важна подробност.

Да им таковам и "танците".... glare.gif

В анонса обаче имаше едно важно нещо " Трима финалисти" - дали няма на финала да са Жоро, Ива и Любо ?

Киро , ако падне от Жоро ще се срине психически - сигурен съм в това.

Наблюдавам, че през последните дни е нервен .

Хм, съвсем не е изключено, но зависи и от това дали Жоро е знаел, че това е последната игра за награда или Владо го е казал след "командироването" на Жоро при Киро - това е важна подробност.

Още в самото начало Владо им каза, че това е последната игра за награда.

Дали пък Жоро няма да извади късмет утре вечер ?

В анонса обаче имаше едно важно нещо " Трима финалисти"

Шест играчи. При евентуален последен съвет - един отпаднал. Остават пет.

Една игра за определяне на финалистите, двама отпаднали и сме готови съвсем...

Ето ви ги трима финалисти.

Редактирано от shefkata (преглед на промените)

Шест играчи. При евентуален последен съвет - един отпаднал. Остават пет.

Една игра за определяне на финалистите, двама отпаднали и сме готови съвсем...

Ето ви ги трима финалисти.

Точно така.

И тук идва въпросът -кои точно ще са те ?

Точно така.

И тук идва въпросът -кои точно ще са те ?

Всичко зависи от играта за имунитет. Това ще е най-важната игра, може би...

Който и да вземе този имунитет, аз мисля, че ще е единят сигурен финалист. Първо, защото ще се спаси от изгонване и второ, защото ще се мотивира още повече за финала.

Може би това ще е Киро !

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.