Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за шоуто "Сървайвър"

29 гласували потребители

1. 1. Кого считате за фаворит в играта ?

• Георги Кехайов
      34%
      10
    • Джулиета Окот
      0%
      0
    • Ива Пранджева
      6%
      2
    • Кирил Харалампиев
      41%
      12
    • Любен Иванов
      6%
      2
    • Людмила (Мики) Димитрова
      0%
      0
    • Людмила (Голямата) Иванова
      0%
      0
    • Маргарита Амиджинова
      6%
      2
    • Христина Русева
      3%
      1

Моля влезте или се регистрирайте за да гласувате в тази анкета.

Featured Replies

а дано щото искам Криси и Ива да отидат в общото племе :angry:

Веднъж и аз да съм на твоето мнение ! Само детоаз ще добавя и Джулиета. Двете Людмили няма да ми липсват никак даже.

Няма да крия обаче, че Златина адски много ме дразни вече. То не е подмазване, не е чудо. Толкова е хитра и мазничка..."О, Рали, Жоре и на вас благодаря, че седяхте и ни стискахте палци." Ужас !

• Отговори 482
  • Прегледи 52,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• бръм-бръм
    бръм-бръм

Защо да не са високомерни, като бяха силни, бяха и сплотени. Докато Питого много по-трудно се сплотиха и сега всички слушат кака си Ива. Освен това сред тях има повече лицемери, затова според мен те с

• бръм-бръм
    бръм-бръм

Мда, а и преди я обявиха за най-глупсва...Абе, тия класации са само за самочувствие, а вчера беше интересно, че Злати бе едно стъпало над Крика, който после се изказа, че сложил себе си на 6-то място

• Аз познавам Свтльо Бърканичков лично и никога не съм мислла за него, че има много умствен багаж и снощи мисля, че ми го доказа за пореден път. Особено изказването му за 500-те жени беше върхът Има

Публикувани изображения

Веднъж и аз да съм на твоето мнение ! Само детоаз ще добавя и Джулиета. Двете Людмили няма да ми липсват никак даже.

Няма да крия обаче, че Златина адски много ме дразни вече. То не е подмазване, не е чудо. Толкова е хитра и мазничка..."О, Рали, Жоре и на вас благодаря, че седяхте и ни стискахте палци." Ужас !

За едната Людмила(фитнес инструкктора) и аз съм съгласен. За мен лично е доста тъпа. Особено ме издразни в играта за "Най-" ..."Оо, аз не съм съгласна, че съм най-тъпа..." и почна да се обяснва. И като цяло не ми харесва. Другата Людмила ми е малко безлична...не се откроява с нещо, така че и да си тръгне...и да не си тръгне...все тая. И без това няма да спечели. Относно Христина аз също искам да отиде в общото племе...тя ми е единия от фаворитите за спечелване. Другият е Киро.

Редактирано от mrik (преглед на промените)

Вчера ме хвана малко яд, че не включиха Злати в играта и как за малко женското племе победи, но...Ще видим довечера дали ще се гласува срещу Жоро, или някой друг ще е на мушката

..Ще видим довечера дали ще се гласува срещу Жоро, или някой друг ще е на мушката...

Вероятно имаш предвид Ралица.

Със сигурност ще е тя.

След снощият провал, за който тя има основно вина - няма кой друг да е.

още като видях, че оставят нея, ме хвана яд, защото тя по принцип си е по-слаба и като почне да ми се превъзнася как не била свиканала да слуша еди-какви си изрази и думи...въобще не мисля, че тя е за подобен формат.

...След снощият провал, за който тя има основно вина - няма кой друг да е.

Ами не съм съвсем сигурен чия точно е вината, особено като гледах как на първа линия Крика и Георги требяха в невеоятен асинхрон, а задните буквално се возеха. При това на 2-3 пъти вместо към брега поемаха към Варна...vacation7.gif

Да, вероятно Ралица ще изгори, тя няма ничия подкрепа в племето.

Ами не съм съвсем сигурен чия точно е вината, особено като гледах как на първа линия Крика и Георги требяха в невеоятен асинхрон, а задните буквално се возеха. При това на 2-3 пъти вместо към брега поемаха към Варна...vacation7.gif

То това само ме накара да избухна в луд хилеж :baby:

Но дори и при това "гребане" дето го демонстрираха четиримата - пак имах преднина : те първи стигнаха брега , Ралица първа разглоби лодката си, и занесе първите четири дъски до стълбата. Когато тя беше там жените още разглобяваха - тоест - имаха достатъчно време за да построят стълбата, но тя се оплете като пате в кълчища.

Пак някой не е слушал внимателно. В момента старото "Питого" са по разединени от всякога. Любо не им вярвал, Киро се страхувал и там още тинтири минтири. А Златина каза следното "В момента аз и Меги сме се коалирали с Ралица и Жооро, защото смятаме, че бившите питоговци ще се подкрепят и ще искат да чистят нас"

И в момента съотношението в Минданао е точно в полза на застрашените. Ако тази коалиция излезе вярна са 4 на Крика, Киро и Любо ?!

Ако старото "Питого" успее да се запази, има шанс и за напред. Искам да кажа, че тази вечер не е най-важно кой точно ще изганят, а дали ще останат 6-ма от "Питого".

Може и така да е, само дето вече се убедихме практически, че не е толкова важно какво говорят в лагера, а какво пишат после с въглените. И още нещо, което току що установих, при това случайно - предаване тази вечер няма да се излъчва. В програмата (ако е вярна) е предвиден документален филм от 20 ч и турската сапунка след него.

Питого, т.е. Крика изгони Ралица след достойно и за Гаргантюа ядене на местни филипински "деликатеси", като посочи и следващата вероятна жертва - Златина, изпълнявайки по-раншна уговорка с Киро и Любо.

П.П. А в анонса към утрешното предаване се появи и "Островът на изгнаника", явно затова Николай ще се появи в играта.

Редактирано от hlevoust (преглед на промените)

П.П. А в анонса към утрешното предаване се появи и "Островът на изгнаника", явно затова Николай ще се появи в играта.

На мен ми е много интерсно той как точно ще участ и каква му е ролята. Не мисля че ще го вкарат като участник. Също така в анонса за утре се видя как някой ще си замине...явно в обединеното племе ще са 10.

Браво на крика, досега ме дразнеше но след таз вечершната игра, започна да ме кефи. Наистина достойно се представи, личи си че е амбициран за победа.

...Не мисля че ще го вкарат като участник...

Е, няма да е като участник, не би било справедливо спрямо оцелелите до момента. Нещо друго се мъти, което отново ще обърне играта. Според анонса някой ще бъде "заточен" на острова на изгнаника, но поне тоя път останалите ще знаят за това. Ще видим довечера.

Питого, т.е. Крика изгони Ралица след достойно и за Гаргантюа ядене на местни филипински "деликатеси", като посочи и следващата вероятна жертва - Златина, изпълнявайки по-раншна уговорка с Киро и Любо.

Мдам. Аз съм доволна, че именно домакинята си тръгна, крайно време й беше. Ще видим довечера кого ще запратят на острова на изгнаника и как ще реагират, като се появи Николай. Надявам се и той да не остане да играе рамо до рамо с останалите, макар че няма логика това да се случи.

...

Предполагам, че ще е само като "консултант" по оцеляване.

Оле, вчера щях да умра от смях, когато Людмила започна да разказва как сестра и гледала на кафе и как познала за острова на изгнаника, как можела да познае числата и т.н. :)

А Николай ще се яви за три дни, което е добре, разбира се. Остава да видим и останалите как ще реагират, като го видят, предполагам, че повечето също ще му се зарадват :D

Оле, вчера щях да умра от смях, когато Людмила започна да разказва как сестра и гледала на кафе и как познала за острова на изгнаника, как можела да познае числата и т.н. :cool:

Моята реакция бе същата, но откровено се притяснявам да не би съвсем да изперка през тия 3 дни, в които ще е сама на острова. Изпитанията май ѝ дойдоха в повечко, а и второ поредно обидно за нея класиране едва ли са ѝ се отразили положително. Както и Владо (ако не греша) съвсем правилно отбеляза в комнтара си, титлата "най-безполезен играч", което Людмила получи в никой случай не е минус, дори напротив - един разумен играч би използвал ловко това пренебрежение от страна на останалите.

Моята реакция бе същата, но откровено се притяснявам да не би съвсем да изперка през тия 3 дни, в които ще е сама на острова. Изпитанията май ѝ дойдоха в повечко, а и второ поредно обидно за нея класиране едва ли са ѝ се отразили положително. Както и Владо (ако не греша) съвсем правилно отбеляза в комнтара си, титлата "най-безполезен играч", което Людмила получи в никой случай не е минус, дори напротив - един разумен играч би използвал ловко това пренебрежение от страна на останалите.

Мда, а и преди я обявиха за най-глупсва...Абе, тия класации са само за самочувствие, а вчера беше интересно, че Злати бе едно стъпало над Крика, който после се изказа, че сложил себе си на 6-то място и оттам така се разместила класацията, но си личеше, че му е кофти, задето е отделен от другите момчета (не включвам Георги)

Ще видим сега дали Ива ще може да дърпа конците. Аз се изкефих, че Любен и се противопоставя и според него е по-добре да не гонят Злати и Маги :comp_virus: (Таяците)

Според анонса, който bTV излъчи преди малко, в играта влиза и Георги Костадинов - победителят от втория сезон. Предполагам, че ще има предостатъчно време и за Нели Иванова, спечелила първия.

Хахахаха... Людмила - медиум...просто no comment :yanim::speak: Тая съвсем изтрещя на тоя остров.

Съдейки по миналогодишното издание на формата е нормално Николай Мартинов да има и симпатизанти, и противници, но едва ли някой би оспорил снощната му оценка за оцелелите до момента в играта. Тя бе направо шокираща - само за 3 дни пребиваване в племето той успя да охаракеризира играчите в детайли и ги превърна едва ли не в "прочетени вестници". Далеч съм от мисълта да го издигам в култ, това е нелепо, но всеки един разсъждаващ участник в играта би могъл да използва в своя полза умело съставените и публично оповестени на съвета поименни характеристики и да извлече полагащите се дивиденти от тях. Друг е въпросът кой до колко го разбра и дали ще се възползва от поднесеното на тепсия...

За тия 3 дни Николай свърши толкова полезна работа на острова, колкото участниците вкупом не биха свършили и за цяла година, та се чудя толкова ли бе трудно поне стабилен покрив и по-удобни легла да си бяха направили. Та дори и "отлъчената" Людмила се поразвихри и си създаде немалко удобства, докато повечето от племето предпочитат да се грижат повече за тена си, отколкото да свършат нещо полезно, при това не само в "полза роду", а и за себе си. Май единствено Любен прояви инициативата да усвои тънкостите на примитивния риболов, защото до финала има още 3 седмици, в които ще трябва да се яде нещо, ако и намирането му да коства усилия, т.е разход на и без това оскъдните силици. Но е сигурно само, че от небето не може да се очаква да падне каквото и да е друго, освен поредният порой.

Довечера ще има съвет, нарочените за изгонване са почти ясни, но има още една уловка, която е много вероятно да промени вота - т.нар. "изповеди", които ще се излеят преди да се стигне до писането на имената. И е много вероятно част от играчите да бъдат искрени, други да симулират/измислят/изкривят едно или друго и да търсят начин да извлекат някаква изгода от автобиографиите, които предстои да чуем.

Мда, и на мен ми направи впечатление как Николай го охарактеризира. А Людмила взе да приказва глупости, но поне си запретна ръкавите.

Яд ме е, че Джу спечели тотема снощи, сега сигурно ще номинира за изгонване Злати и Маргото...

...сега сигурно ще номинира за изгонване Злати и Маргото...

Да, те са най-вероятният избор, може само Хриси да се добави.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.