Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за шоуто "Сървайвър"

29 гласували потребители

1. 1. Кого считате за фаворит в играта ?

• Георги Кехайов
      34%
      10
    • Джулиета Окот
      0%
      0
    • Ива Пранджева
      6%
      2
    • Кирил Харалампиев
      41%
      12
    • Любен Иванов
      6%
      2
    • Людмила (Мики) Димитрова
      0%
      0
    • Людмила (Голямата) Иванова
      0%
      0
    • Маргарита Амиджинова
      6%
      2
    • Христина Русева
      3%
      1

Моля влезте или се регистрирайте за да гласувате в тази анкета.

Featured Replies

Aз съм за Кехайов, голям изрод е.:D Ако предаването беше истинско, т.е тест за оцеляване, то той и пехотинеца биха имали най-големите шансове, но то си е театър.

• Отговори 482
  • Прегледи 52,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• бръм-бръм
    бръм-бръм

Защо да не са високомерни, като бяха силни, бяха и сплотени. Докато Питого много по-трудно се сплотиха и сега всички слушат кака си Ива. Освен това сред тях има повече лицемери, затова според мен те с

• бръм-бръм
    бръм-бръм

Мда, а и преди я обявиха за най-глупсва...Абе, тия класации са само за самочувствие, а вчера беше интересно, че Злати бе едно стъпало над Крика, който после се изказа, че сложил себе си на 6-то място

• Аз познавам Свтльо Бърканичков лично и никога не съм мислла за него, че има много умствен багаж и снощи мисля, че ми го доказа за пореден път. Особено изказването му за 500-те жени беше върхът Има

Публикувани изображения

В Питого действат хаотично ...

точно за това аз съм за Таяк. При тях още няма интриги, а в Питого от време на време се пораждат такива и осен това не ми се виждат никак задружни. То и от Тяк има хора, които не ми допадат (като Бърканичков и манекенката), но повечето се справят :wors:

А вчера много се изкефих, когато фотографката не можа да се качи на мрежата и така кметът дръпна напред :)

точно за това аз съм за Таяк...

Аз също съм за Таяк още от сформирането на племената заради решителността на Занев и Нончо, а Бърканичков не ме бърка :).

...Пращат ги някъде...

Не, никой и никъде не ги праща, всеки от тях е там съвсем доброволно. Идеята... Ами тя едва ли се различава от тази изкачващите Еверест, на покоряващите двата полюса, на спускащите се из морските бездни.

идеята е състезания в тежки условия. Би трябвало да е тест за оцеляване като Ultimate Survival по Дискавъри. Пусни ги в пущинака и да се оправят. Така нямаше всеки сезон да се засилват разни манекени, бизнес дами, разни спортисчета и др. такива, но ако се направи в такъв формат няма да има интриги и други такива глупости и съответно рейтинг. А всъщност всичко е театър съчетан със спорове и интриги като бабите пред блока :)

Дебатите около днешния вот на недоверие бяха уникални - почти всеки обвини всички останали в коалиция срещу него. Митьо Крика не се включи в спора и упреците, май материята му се видя прекалено сложна и той за компенсация на мълчанието си реши да прескочи огъня...

Ако всичката енергия, която похабиха в препирни бе използвана рационално, лагерът на Питого щеше да е райско място за живот. Уви, не е така и след уникалното второ гласуване, непознато досега поне в нашенския вариант на формата се стигна до ново равенство, а от там до дузпи, които Ралица и Жоро ще си бият утре.

Питого на този племенен съвет отчетливо показаха, че не са племе. На мен лично ми приличаха на генерали, изпратени да ръководят една и съща битка, с изключение на Любо, Крика и Джул. Интересно ми е какво щеше да стане, ако Любо не ги беше разобличил? Цялата разправия накрая стана смешна...

В интерес на истината, от начало мислех, че Таяк са слаб отбор заради жените им. Сега вече се убеждавам, че колкото и да не са физически силни жените им, поне не са толкова горделиви и успяват да играят добре в игрите, дават всичко от себе си. Цялото племе успа да преглътне егото си и да изберат Светлин и Нончо (лека му пръст на човека) за лидери, които правилно да ръководят племето.

Дебатите около днешния вот на недоверие бяха уникални - почти всеки обвини всички останали в коалиция срещу него. Митьо Крика не се включи в спора и упреците, май материята му се видя прекалено сложна и той за компенсация на мълчанието си реши да прескочи огъня...

Ако всичката енергия, която похабиха в препирни бе използвана рационално, лагерът на Питого щеше да е райско място за живот. Уви, не е така и след уникалното второ гласуване, непознато досега поне в нашенския вариант на формата се стигна до ново равенство, а от там до дузпи, които Ралица и Жоро ще си бият утре.

Питого на този племенен съвет отчетливо показаха, че не са племе. На мен лично ми приличаха на генерали, изпратени да ръководят една и съща битка, с изключение на Любо, Крика и Джул. Интересно ми е какво щеше да стане, ако Любо не ги беше разобличил? Цялата разправия накрая стана смешна...

Мда, затова и не успяваха да печелят битките досега, затова и ще губят и занапред. От Ралица и Жоро не ми пука кой ще си отиде, защото и двамата са ми несимпатично, но ми е интересна играта, която ще им възложат- не се разбра много от предстоящето. Довечера ще видим :speak:

Такааа... Докато в Питого ситуацията е ясна - там всеки мрази останалите и те него, от това, което върви в момента явно и в Таяк скоро ще има явни конфликти. Всички признаци са налице, та затова се стигна до разговора между Слави и Нончо на тема затягане на дисциплината.

И явно Ралица си заминава...

Губи играта и въобще не иска да мисли, като че ли. Явно и тя не е за там. Предаде се твърде лесно.

...Явно и тя не е за там. Предаде се твърде лесно.

Да, предаде се, няма друго обяснение за безсмислено подарения от нея на Ива имунитет. Но пък щеше да удължи агонията си до следващия вот.

Ива е откровена неблагодарница, не й прави чест това, което каза за подаръка на Ралица! А и продължава да се дуе.

Аз пък сега не разбирам наглоста на Жоро, който открито заяви - Аз съм водача !

Този човек ме изумява все повече и повече...

Аз пък сега не разбирам наглоста на Жоро, който открито заяви - Аз съм водача !

мда, май ми се прииска той да си иде пръв, ама Ралица се даде от самото начало...явно не е редила пъзели като малка :)

п.п.Питого да се порадват и те веднъж на победа

Редактирано от potrebitel (преглед на промените)

п.п.Питого да се порадват и те веднъж на победа

Абе аз малко клюкарски неща съм чула и знам, че техните победи тепърва предстоят. Чух още, че почти към края, доста от участниците ще искат да си тръгнат по собствено желание и че ни очаква изненадка с привкус предния Сървайвър. Да видим, колко са верни клюките :)

Аз пък сега не разбирам наглоста на Жоро, който открито заяви - Аз съм водача...

Ако не бе го заявил, може би нямаше и да спечелят. При това тази първа победа, пък макар и за награда, а не за изгонване (не че я подценявам, разбира се, защото получиха куп полезни вещи и храна) в едно разумно племе би подействала като допинг за следващите битки и вероятно наистина победите на Питого тепърва предстоят. Жоро рискува и спечели, а това ще затвори устите на вечно мрънкащите Пранжева и Сие поне до следващата загуба. Властта е сложно понятие, обикновено тя не се дава, а се взима.

Таяк май подцениха ситуацията снощи, постоянните им победи притъпиха бдителността им, но пък и не може винаги да се печели.

Няма значение за мен дали оттук нататък ще печелят само Питого или повечето пъти, де, защото само се плюят един друг, нямат уважение помежду си. Таяк поне показаха, че могат да са екип, то и при тях ще почнат разприте, но и поотделно личностите на повечето ми допадат.

А от Минданао много ми е симпатична Христина (май така се казваше мацката с червеникавата коса и поша). Интересно ми е кога другите две племена ще разберат за тях :cool:

Избягвам да говоря за Таяк, тъй като единственият човек, който харесвам от това племе, скоро няма да е сред тях. Кмета е разумен и инициативен човек и колкото и да се перчи Светьо аз лично мисля, че гласът на разума в тяхното племе е гласът на кмета. Този Сървайвър, ще изгуби един от най-ценните си участници в сезона.

Клюките гласят, че Бърканичков е един от тези, които сами ще си тръгнат по нататък...

Именно Нончо, Светльо, Верислав и мацаката с черната коса (все и забравям името) ми допадат. Бърканичков няма да ме учуди, ако прояви желание и си тръгне сам.

Гледахте ли снощи? Още веднъж ми напълниха душичката с прекрасната игра в калта ;) какво цапане беше само :baby:

Митьо обаче много бързо се главозамайва, когато направи нещо, че чак да нарече останалите "нещастници"...Това беше една от най-интересните, но и оспорвани игри досега, поне според мен :)

А Маги пък не предполагала, че като не яде, щяла да отслабне физически, а не бе, ще си заредена винаги. Добре, че е Нончо да ги нахрани...

Да видим довечера кого ще изгонят

п.п.Минданао големи чалгари се оказаха :rabbit:

Гледахме го, разбира се :baby:

Митьо Крика крещи : "Кой ще ми скочи насереща, а ?! " с вид на орангутан в атака :rabbit:

Пранжева спечели имунитета тази вечер, дали стюардесата Людмила ще изхвърлят или Георги, че то май няма други нарочени.

П.П. Георги вече е извън играта, не мисля, че това бе най-удачното решение за племето, не и докато са в този вид.

Редактирано от hlevoust (преглед на промените)

Играта снощи беше интересна. На това му казвам аз, кал до ушите...та и в тях :)

Не ми хареса крякането и врякането на Занев. Най-лесно е да викаш срещу другите и все да търсиш вината в тях.

И нещо взе да ми писва от недомислици на продуцентите. Как така момичетата, докато се разхождали из джунглата, намерили сладки картофи и ананас / един единствен ананас, насред джунглата /. Да бе да.

Питам се и друго. Защо нямаше игра за ледерски имунитет между Георги и Занев ?

И как преживяха до сега Минданао ? От къде храна и провизии ?

Аз пък точно сноюната игра да изпусна sad.gif А като гледах предната вечер това, което следва, т.е,част от играта, така ми се искаше да я гледам....ще се разровя след малко в нета, да намеря.

Иначе се кефя, че Питого изгониха точно Георги, защото вече много ме дразнеше със самочувствието си.

Избягвам да говоря за Таяк, тъй като единственият човек, който харесвам от това племе, скоро няма да е сред тях.

Да си призная... мислех, че само аз имам пердпочитания към Питого... някак сърцето ме тегли към тези хора.

Повече ми допадат, напук на свадите по между им и напук на загубите.

И искрено се радвам на всяка тяхна победа.

Светльо обаче си е безспорният оцеляващ. Страшно видим е, като Ники миналия сезон.

Симпатия изпитвам и към Джулиета, Злати, Люси-стюардесата. Не и към Ива Пранджева, тази жена някак ми е...

не точно противна, но подобно... хем е много лична, все пак световен шампион, хем ми е адски безлична.

...Светльо обаче си е безспорният оцеляващ. Страшно видим е, като Ники миналия сезон...

И аз го оценявам най-високо от всички останали и смятам, че е абсолютен фаворит за победата... ако съотборниците му не го изхвърлят дотогава.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.