Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за шоуто "Сървайвър"

29 гласували потребители

1. 1. Кого считате за фаворит в играта ?

• Георги Кехайов
      34%
      10
    • Джулиета Окот
      0%
      0
    • Ива Пранджева
      6%
      2
    • Кирил Харалампиев
      41%
      12
    • Любен Иванов
      6%
      2
    • Людмила (Мики) Димитрова
      0%
      0
    • Людмила (Голямата) Иванова
      0%
      0
    • Маргарита Амиджинова
      6%
      2
    • Христина Русева
      3%
      1

Моля влезте или се регистрирайте за да гласувате в тази анкета.

Featured Replies

Тц-тц-тц..за Агонцев - браво на бизнесменчето, каква благородна постъпка, поклон пред големия пълководец...само дето му беше ясно, че ще изгуби от Дренски и затова направи тази маневра. ЧОВЕКЪТ с ПРИНЦИПИТЕ - как може да има хора, които му се връзват и ..ръкопляскат? Леле, леле. Симпатизирах в началото на Дренски, но и той се оказа отрепка. Най-малкото, издразни ме с въпроса си на финала, добре знаейки отгора, зададе го на Светла за да си чеше егото, ревльо. Всиичко орева, пък толкоз си може. А Светла от толкова тестостерон, трудно ми бе първите дни да възприема, че е кръгче с кръстче надолу. Наистина е умерен човек се оказа, но и точно заради това не ми харесва. На финала някой каза думичката "достоен" и цяла вечер лицемерничиха. Жоро стриптийза си личи, че няма две висшета, но пък му беше дошла музата и нацели две-три точни изречения. Тая на митницата е най-точно казано елементарна, без да са необходими допълнителни размисли и страсти. Джина е пълна скръб в пеенето. Но пък играта й бе добра като за фолк фурия и съм приятно изненадан.

Редактирано от prwvu (преглед на промените)

• Отговори 482
  • Прегледи 52,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• бръм-бръм
    бръм-бръм

Защо да не са високомерни, като бяха силни, бяха и сплотени. Докато Питого много по-трудно се сплотиха и сега всички слушат кака си Ива. Освен това сред тях има повече лицемери, затова според мен те с

• бръм-бръм
    бръм-бръм

Мда, а и преди я обявиха за най-глупсва...Абе, тия класации са само за самочувствие, а вчера беше интересно, че Злати бе едно стъпало над Крика, който после се изказа, че сложил себе си на 6-то място

• Аз познавам Свтльо Бърканичков лично и никога не съм мислла за него, че има много умствен багаж и снощи мисля, че ми го доказа за пореден път. Особено изказването му за 500-те жени беше върхът Има

Публикувани изображения

Точно Дренски щеше да умре на Острова на Мъртвеца ... най - много страда от всички и заслужаваше да играе нарпаво на финала , много неудобно за него изпитание беше това , защото е доста тежък . Най - здравия физически ,можеше да пребори всеки ! Аз бях за него , а за това , че е ревльо и незнам си какъв ... само това ,че е военен пилот в най - силната армия на света говори за себе си :clap: Всеки може да се разплаче особено след такава загуба ...

Много ме хвана яд, че Дренски падна. Изобщо не е ревльо, човек, който си показва чувствата е ревльо ли? Аз не мисля така. Тчоно той заслужаваше най-много наградата, най-много изтърпя той! Но, уви, тежък и не можа да издържи. Имах чувството, че му трябваха само още няколко секунди и Костадинов щеше да се изпусне, ама...

Преди да започне финала си мислех, че Светла ще спечели, но откакто взе колата и парите за любимец на публиката нямаше начин да продължаваме да мислим така...Въпреки всичко обаче и Костадинов заслужава парите, той също беше доста борбен (макар да не го харесвам)

Аз също не съм доволен от финала, и въобще от развитието на играта в последните дни. Прекалено ясно стана, че Георги Костадинов ще спечели, щом Светла "спечели" вота на публиката - 25 000 лв и колата; след това едва ли някой се е съмнявал чия ще е победата.

От двамата финалисти при всички случаи бих предпочел да спечели Светла, защото Жоро, заедно с Бъч и Финдо са прекалено първични и елементарни марионетки, използвайки главите си само да за си носят шапките на тях.

Моите фаворити Сашо, Станка и Жоро Кръстев отпаднаха твърде отдавна, защото имаха достатъчно разум, та да не предоставят възможността на Лъчо да ги манипулира както си иска и да се наслаждава на диктатурата си - той е фактическият победител в надпреварата.

Агонцеееееев, Агонцев! Ти прее*а цялата игра, ама ти се услади чашката.

Първичните като Жоро К. и Бъч изгониха готините хора,защото не понесоха много истини за себе си които им изрекоха в очите Станка,Георги Руския,Сашо и Дренски.Финала-блъф.Мислите ли,че Светла е била любимка на публиката?Аз не мисля.Беше Дренски.Ама как да пренебрегнат дамата,сложиха нея на първо място в класацията.Не,направо тоя сезон много ме разочароваха.Все се надявах да изникне някоя изненада и да спечели Дренски,ама не sad.gifПич отвсякъде,на никого не се опъна,не противоречи,само дето накрая Светла ме издразни,като ходеше при него да го разпитва какво било на Острова на мъртвеца и после ходеше да докладва какво е научила на Жоро и Бъч.

Първичните като Жоро К. и Бъч изгониха готините хора,защото не понесоха много истини за себе си които им изрекоха в очите Станка,Георги Руския,Сашо и Дренски.Финала-блъф.Мислите ли,че Светла е била любимка на публиката?Аз не мисля.Беше Дренски.Ама как да пренебрегнат дамата,сложиха нея на първо място в класацията.Не,направо тоя сезон много ме разочароваха.Все се надявах да изникне някоя изненада и да спечели Дренски,ама не sad.gifПич отвсякъде,на никого не се опъна,не противоречи,само дето накрая Светла ме издразни,като ходеше при него да го разпитва какво било на Острова на мъртвеца и после ходеше да докладва какво е научила на Жоро и Бъч.

И на мен ми беше подозрително, че Светла стана любимка на пусбликата, но знам ли, реших, че може да са гласували за нея...За Дренски,че е пич, няма спор :)

Прекалено нагласен беше този "Сървайвър". На стриптизьорчето мястото му, определено не беше на финала. Дренски и Светла също си имат своите човешки слабости (и какво по-естествено от това), но бяха много по-заслужили да спечелят. Много се зарадвах като разкараха оня пуяк Бъч. А Джина ми преобърна представите за чалгаджийка, евала, мацка. Мисля, че Агонцев много обърка хода на играта.

Не гледах цялото шоу, но накрая започнах да го гледам. Интересно е човек да наблюдава от чисто психологическа гледна точка - кой как се държи в една толкова неудобна и нажежена обстановка и кои човешки качества надделяват в една такава ситуация. Не бях следяла играта на Дренски, до момента до който попадна на въпросния остров и мога да кажа, че той ми беше фаворит. Показа много силна психическа и физическа воля и страхотен хъс за победа. Това, което ме издразни беше въпросът, който зададе на Светла на финала (макар да го очаквах) - всички знаеха през какво е минал и не беше необходимо толкова явно да почесва егото си. И все пак според мен той е истинския победител, защото на финала бяха трима срещу един, макар всеки да играеше за себе си, психологическите атаки си оказват влияние.

Колкото до няколкото сълзи, които пророни - нормално е. Когато човек е на крачка от победата, боли когато падне от толкова високо. Което пък ни показва и положителната страна на нещата - не е толкова фатално това, че падаме, фатално е когато нямаме силата да се изправим. Има и много по-ценни неща от 250 000 в злато и това е признанието. Жоро прибра парите, но в очите на много хора той не е истинския победител в тази игра. Така става и в живота...понякога е въпрос на късмет, а в случая топката беше в полето на Жоро.

Интересна игра беше.

Оказва се, че явно там не се държат така както в действителност. Може да не е така с всички, но с Бъч май е така. Един мой познат го познава лично и каза, че е много готин човек, а в играта въобще, ама въоще не ми хареса, даже ми беше антипатичен. Моят познат казва, че в действителност е коренно различен човек, знам ли, явно не всички си показват същността

Оказва се, че явно там не се държат така както в действителност. Може да не е така с всички, но с Бъч май е така. Един мой познат го познава лично и каза, че е много готин човек, а в играта въобще, ама въоще не ми хареса, даже ми беше антипатичен. Моят познат казва, че в действителност е коренно различен човек, знам ли, явно не всички си показват същността

Ами да.Всичко е стратегия,всеки гледа да прецака другия по някакъв начин.Може би всеки в такава ситуация ще скрие истинската си същност,ще се изнерви от глада и ще иска да елиминира противниците си в стремежа да спечели.Направи ми обаче впечатление,че Бъч даде ред на Жоро Костадинов в няколко игри,което ми подказа,че наистина може би играеше някаква роля в играта.

Ами да.Всичко е стратегия,всеки гледа да прецака другия по някакъв начин.Може би всеки в такава ситуация ще скрие истинската си същност,ще се изнерви от глада и ще иска да елиминира противниците си в стремежа да спечели.Направи ми обаче впечатление,че Бъч даде ред на Жоро Костадинов в няколко игри,което ми подказа,че наистина може би играеше някаква роля в играта.

Да, то е ясно, че няма как да са си същите, че ще се прикриват, ама чак толкова-да станеш друг човек, един вид. Аз мисля, че не бих могла така

Да, то е ясно, че няма как да са си същите, че ще се прикриват, ама чак толкова-да станеш друг човек, един вид. Аз мисля, че не бих могла така

Да,обаче от цивилизования начин на живот ги хвърлят изведнъж сред нищото и това може да е също причина за промяна в поведението им.

Да,обаче от цивилизования начин на живот ги хвърлят изведнъж сред нищото и това може да е също причина за промяна в поведението им.

Ще се намеся в спора ви ! В началото Г.Дренски беше един от моите фаворити. В последствие, фактът, че в профила му пишеше "мрази - лъжата" и това, което се случи на Острова на Мъртвеца, хич не ми се понрави. И после, това че беше 30 дни на самотен остров, а сценаристите ни показаха, че е преживявал с рапани / когото си е хващал /, вече ме разби тотално. Аз съм спирала да ям доброволно и на петия ден сплетох краката, та 30 дни да изкараш....не го вярвам, ако ще да ми го разправя и Господ. И да имаш сили да тичаш и да правиш силови упражнения... да тренираш... как ? Практически не е възможно, ако не си тренирал организма си така попринцип.

Редактирано от shefkata (преглед на промените)

Ми, не знам, може да се е тренирал. Нлаи това му е 3-ти Сървайвър, доколкото разбрах. А това за Острова на мъртвеца аз лично не го смятам за лъжа, а за тактика да се пребори с другите.

Ми, не знам, може да се е тренирал. Нлаи това му е 3-ти Сървайвър, доколкото разбрах. А това за Острова на мъртвеца аз лично не го смятам за лъжа, а за тактика да се пребори с другите.

Как така трети ? ohmy.gif

• 1 година по-късно...

Четвъртият сезон на най-успешното риалити шоу у нас носи името Survivor Филипини. Екип от над 70 човека ще работи близо 2 месеца по заснемането на новите серии от телевизионното приключение.

Участниците в Survivor Филипини бяха избрани след продължителен кастинг, на който се явиха над 26 000 кандидати. Новите сървайвъри ще бъдат подложени на много нови изпитания и сюжетни изненади, както и на изключително влажен климат. На филипинските острови предстои дъждовният сезон, а наскоро оттам мина тайфун.

Продуцент на риалити шоуто от страна на bTV е Бранко Салич, а от страна на Dream Team Productions - Евтим Милошев. Главен сценарист е Иван Спасов от Dream Team, а главен оператор – Иво Данчев от bTV. Водещи на Survivor Филипини и Survivor Live! отново са Владимир Карамазов и Евтим Милошев.

Източник

----------------

Кметът на Раднево Нончо Воденичаров почина на филипински остров след игра в телевизионното състезание "Сървайвър".

Източник

Редактирано от УайтДжаджа (преглед на промените)

Ще допълня поста на УайтДжаджа

Кметът на Раднево почина по време на снимките на "Сървайвър"

0000071733-article.jpg

Кметът на Раднево Нончо Воденичаров почина на филипински остров по време на снимките на "Сървайвър".

Причина за смъртта е масиран инфаркт, съобщиха близките му.

Нончо Воденичаров беше кмет на Раднево втори мандат.

Роден е на 6 ноември 1955 година.

Известен е със своя авантюристичен дух.

Като млад е бил каскадьор в много филми, а като по-възрастен стана певец.

Източник:dnes.bg

А дали ще спрат предаването или ще спрат излъчването на кадрите с него?И просто ще замине резерва за Филипините?

...И просто ще замине резерва за Филипините?

Вероятно ще е така, но ще се наложи да се презапише отново всичко, а това няма как да не се отрази негативно на всички участници.

Много жалко за случилото се.

Има една велика песен на Queen - The Show Must Go On ... жалко за човека , мир на праха му . hlevoust в негова чест приятелю , трябва да не правят това !

Забележката ти е съвсем уместна, такава трагедия би могла да се случи навсекиго и навсякъде и не би могло всичко да се презаписва.

Мисля че трябва да излъчат всички снимки с него-в негова памет.

Още не мога да повярвам че го няма-харесвах го като певец,като личност,ще ни липсва много на всички

Светъл път до Бог

146000225754.jpg

Сигурно ще продължат...

В Survivor Нончо Воденичаров е бил един от любимците в племето. Ползвал се е с уважението на всички. Той е човекът, който основно се е грижел за храната и е направил заслон за съплеменниците си.

Всички участници в състезанието искат да продължат напред. Съплеменниците на Воденичаров са амбицирани да играят в негова памет и да дадат най-доброто от себе си.

Източник: БТВ

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.