Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за шоуто "Сървайвър"

29 гласували потребители

1. 1. Кого считате за фаворит в играта ?

• Георги Кехайов
      34%
      10
    • Джулиета Окот
      0%
      0
    • Ива Пранджева
      6%
      2
    • Кирил Харалампиев
      41%
      12
    • Любен Иванов
      6%
      2
    • Людмила (Мики) Димитрова
      0%
      0
    • Людмила (Голямата) Иванова
      0%
      0
    • Маргарита Амиджинова
      6%
      2
    • Христина Русева
      3%
      1

Моля влезте или се регистрирайте за да гласувате в тази анкета.

Featured Replies

Ох, да бе.

Много са зле в това племе, те вече гледат на самооцеляване да го карат, заради финалите.

Аз Алекс го очаквах да е финалист, пък то какво стана...

И с Андрей много тъпо постъпиха. Трябваше да си остане с Вокил, пък и сега му взеха там неприкосневоността и вече ще могат да гласуват срещу него sad.gif .

Какво са им виновни хората от Вокил, че тези от Дуло са много кофти колектив...и то от самото начало.

• Отговори 482
  • Прегледи 53,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• бръм-бръм
    бръм-бръм

Защо да не са високомерни, като бяха силни, бяха и сплотени. Докато Питого много по-трудно се сплотиха и сега всички слушат кака си Ива. Освен това сред тях има повече лицемери, затова според мен те с

• бръм-бръм
    бръм-бръм

Мда, а и преди я обявиха за най-глупсва...Абе, тия класации са само за самочувствие, а вчера беше интересно, че Злати бе едно стъпало над Крика, който после се изказа, че сложил себе си на 6-то място

• Аз познавам Свтльо Бърканичков лично и никога не съм мислла за него, че има много умствен багаж и снощи мисля, че ми го доказа за пореден път. Особено изказването му за 500-те жени беше върхът Има

Публикувани изображения

Бих казала, че този Костадин.. е много зле. Този човек се мисли за голяма работа - едвам го понасям. Иначе Ахмед е много умен.. браво на момчето. Общо взето всички от Вокил са умнички.. :brick wall: Поне правят нещо, не като другите..

Бих казала, че този Костадин.. е много зле. Този човек се мисли за голяма работа - едвам го понасям. Иначе Ахмед е много умен.. браво на момчето. Общо взето всички от Вокил са умнички.. :) Поне правят нещо, не като другите..

Дамм, вокилци са мнооого шукаритетни.... Ахмед не знам колко е умен, ама притежава едно мнооооого рядко съчетание за мъж - сексапилен, страхотно тяло ( само оскубаните му вежди ме дразнят) и същевременно страхотно едно сладко такова чувство за хумор и като каже "баничКарница" и ;) падам. А Наско ... ох, а Наскоооо..... :wow:

Дамм, вокилци са мнооого шукаритетни.... Ахмед не знам колко е умен, ама притежава едно мнооооого рядко съчетание за мъж - сексапилен, страхотно тяло ( само оскубаните му вежди ме дразнят) и същевременно страхотно едно сладко такова чувство за хумор и като каже "баничКарница" и :lol6: падам. А Наско ... ох, а Наскоооо..... :hush:

Голям е пич!

Всичките от Вокил ме радват (и Андрей нищо, че вече не е там).

Пък има и представителка на моя роден град - Илиана cool.gif

А мислите ли, че разпределението беше правилно, защото аз смятам, че още в началото, макар и по шанс, силите не се разпределиха равномерно- двама обучени мъже в единия отбор, а в другия само толкова играчи.... ( хора с ум и решителност) biggrin.gif

А мислите ли, че разпределението беше правилно, защото аз смятам, че още в началото, макар и по шанс, силите не се разпределиха равномерно- двама обучени мъже в единия отбор, а в другия само толкова играчи.... ( хора с ум и решителност) biggrin.gif

И аз мисля, че разпределението не е правилно. Но това им е най-малкия проблем. Дуло просто са страшно разединени - особено Звезди - е, не се спря това момче да плюе тоя и оня.... Вокил са и по-сплотени, и по-свежарки такива, ама ако не е Ахмед при тях с неговите смешки, стойки и чалъми biggrin.gif ще умрат и те от скука...

абе предаването си е готино,но на мен повече ми харесва BIG BROTHER

и това е пълна тъпотия като биг брадър дори не е и риалити и е как може да дават 15 мин някой как хърка и другите 15 другите как го обсъждат. гледайте чужди версии на сървайвър сто пъти по- интересни са.

На мен нито едно българско реалити шоу не ми харесва :angry: .За вас не знам

Незнам обаче много ме кефеше адаша Алекс. При всички случаи хората са по-свестни от брадърите!

и биг брадър и сървайвър са тъпотии

Е сега като ги слеят в едно племе, ще става мелето :)

Вече ги сляха. :) Изгориха тотема за неприкосновеност, направиха им официална вечеря. Абе от сега започва шоуто ;)

Мале ама и те милите като не виждали алкохол :wors:

Валентин и Наско бая се бяха натаралянкали biggrin.giflaugh.gif

Много ме развеселиха коментарите, дето ги вкарваха от сорта "Наско изобщо не е пил:sobbing:" и т.н biggrin.gif

Хух, това шоу май е голяма постановка? Нали уж не ползват никакви екстри, пък като денсиха и каките като мятат ръце на майнетата, са все с поддържани мишници. Сигурно са кюсета под мишниците това жените. :clap:

Хух, това шоу май е голяма постановка? Нали уж не ползват никакви екстри, пък като денсиха и каките като мятат ръце на майнетата, са все с поддържани мишници. Сигурно са кюсета под мишниците това жените. :clap:

Хаха, за мишниците не знам, ама веждите си ги скубят, като увиват едни кончета, стягат и отскубват косъма.... ми сигурно са ходили на лазерна епилация преди да дойдат на острова biggrin.gif

Иначе това "Айши, обичам те направо" меее разби.. biggrin.gif Казаха ми, че тая вечер щяло да има шоу някакво и изчаках да го гледам и тогава да излезна biggrin.gif лудница

На мен пък ми харесва чичо Вальо, той като глава на племето заслужава голямата награда. :P

Хаха, да видите вий как се строй колибка на пияна глава. :P

Абе те нали им дадоха там някви самобръсначки като ги сляха и жените набараха едната и се епилираха :rolleyes:

Моите фаворити и двамата ги махнахартъй че сам разочарована.Бях за Алекс и Андрей ама... ;)

Ааа, тази вечер взех да намразвам Амедоулу.

Както и очаквах да се случи. Пълна простотия. В началото българите едни смели, честни, сплутени, после едни интриги, злоба и предателство. Показаха си качествета заложени във всеки от тях. Аз лично, смятах Сървайвър за игра на честта, а не за игра на предателство. Такива страхливци не съм и очаквала. А Ахмед е толкова жалък с неговите интриги и опити да се прави на добър и умен, че просто. Разочаровах се като видях що за каритнка са. Пожелавам на Семра или Таня да приберат парите, особено на Семра, която се бори като мъж и то не само в Сървайвър.

Не ми говори за тая ревла Таня. Бати идиотката. "ние сме само приятели". Че тъй ли се реве само за приятел? Явно е влюбена, пък тя не осъзнава ли, че разбива едно семейство? Явно не и пука! Много ме издразни. А пък не мога да разбера какво искате от Ахмед. Напълно нормално е да прави всичко възможно за парите. Нали за това се борят за бога. Винаги ми е било интересно някой като каже не съм тука заради парите в което и да е състезание. Все едно да кажеш не искам секс са Анджелина Джоли! Чи щом не си там за парите аджеба какво правиш изобщо в това състезание. Това е целта! Ахмед не е отишъл да създава приятелства, а да спечели наградата. Единствената разлика м/у него и Андрей е, че се оказа по-умен и че знае за какво е там!!!

Редактирано от alex89_m (преглед на промените)

Той хубаво Амедоулу е отишъл да вземе парите, но все пак цяла България го гледа. Няма ли да е по-добре да ги вземе красиво и заслужено, от колкото с игрички и интриги? Ако ги вземе той, ще потвърди, че подмолните хора винаги печелят. Е тогава да ти имам и предаването, ако ще си извадя такава поука от него.

А Таня, може да плаче по сценарии. :)

Аз си казах мнението за това шоу, че е постановка, но просто не съм съгласен с мнението ти и изказвам моето.

ОК. Съгласен съм. Това е перфектния сценарий обаче не става все някой ще ти забие нож в гърба. Няма значение. Поне сме на едно мнение относно това, че това предаване е пълна боза. МНОГО ИЗКУСТВЕНО. МНОГО!!!

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.