Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за шоуто "Сървайвър"

29 гласували потребители

1. 1. Кого считате за фаворит в играта ?

• Георги Кехайов
      34%
      10
    • Джулиета Окот
      0%
      0
    • Ива Пранджева
      6%
      2
    • Кирил Харалампиев
      41%
      12
    • Любен Иванов
      6%
      2
    • Людмила (Мики) Димитрова
      0%
      0
    • Людмила (Голямата) Иванова
      0%
      0
    • Маргарита Амиджинова
      6%
      2
    • Христина Русева
      3%
      1

Моля влезте или се регистрирайте за да гласувате в тази анкета.

Featured Replies

Жените от Survivor бият мъжете по издържливост

Фината брюнетка Семра е новият Херкулес в Survivor BG, единодушно се съгласиха съплеменниците след едно от най-тежките изпитания за неприкосновеност, което зрителите на bTV ще видят тази вечер. Издържливото тяло и борбеният дух на Семра й донесоха закрила за неприкосновеност, според която името й няма да участва в гласуването за изгонване от острова тази седмица.

В играта, в която съплеменниците от Кубрат мериха сили и воля, те трябваше да воюват с гравитацията и 40-градусовата жега. Оцеляващите трябваше да висят на въжета възможно най-дълго. След изтичане на 30-та минута обаче екипът на Survivor BG доведе изпитанието до предела на издържливостта и запали огън, който допълнително затрудни Кубрат и се превърна в зрелище за зрителите.

В досега сниманите серии на Survivor по света най-дълго издържалият участник се е задържал на въжето близо 2 часа, но в правилата на чуждите риалитита са били позволени 5 минутни почивки. Българските оцеляващи нямат тази привилегия. Час и 24 минути е следващият рекорд, който българите постигат в предаването, благодарение на Семра. Един от предишните рекорди беше успехът им при изяждането на тлъстите бели какавиди...

Изненадващо, първи от състезанието отпаднаха мъжете, при това инициаторът на мъжкия отбой беше физически най-здравият Валентин. След него Звездомир се отказва от надпреварата, последван от Иван.

„Оказва се, че Семра съвсем не е скрит фаворит за спечелването на голямата награда на Survivor BG. Тя притежава целия набор от качества, необходими за едно истинско оцеляване", коментираха от снимачния екип на Survivor BG. Все повече съплеменници й симпатизират. Дали това обаче няма да й изиграе лоша шега, загатват още от екипа на риалитито.

Утре ще се проведе третият племенен съвет в Кубрат. Краят на Survivor BG наближава, кандидатите за изгонване се увеличават. Иван, Звезди, Таня или някой, който съпплеменниците считат за твърде силен конкурент, ще си тръгне от острова няколко крачки преди финала.

Източник: actualno

• Отговори 482
  • Прегледи 53,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• бръм-бръм
    бръм-бръм

Защо да не са високомерни, като бяха силни, бяха и сплотени. Докато Питого много по-трудно се сплотиха и сега всички слушат кака си Ива. Освен това сред тях има повече лицемери, затова според мен те с

• бръм-бръм
    бръм-бръм

Мда, а и преди я обявиха за най-глупсва...Абе, тия класации са само за самочувствие, а вчера беше интересно, че Злати бе едно стъпало над Крика, който после се изказа, че сложил себе си на 6-то място

• Аз познавам Свтльо Бърканичков лично и никога не съм мислла за него, че има много умствен багаж и снощи мисля, че ми го доказа за пореден път. Особено изказването му за 500-те жени беше върхът Има

Публикувани изображения

Ми мноу ясно бе Фиф за разлика от българския мъж, който е абсолютен лигльо, българката търпи всичко и е мноу ама мноу по - издръжлива от него. Ама то не трябват само мускули, а и характер...Евала на мацките! Аз ги гледах и много им се изкефих... ;)

Междудругото именно "лиглата" Таня беше най - голямата конкурентка на Семра в изпитанието накрая висяха само те двете...тъй че...може да циври ама е упорито момето, тъй че това, че е чувствителна душа не я прави лигава... ;)

Аз също мисля, че Таня не е лигла.Вярно че е влюбена,но това не значи,че разбива семейства.Андрей и беше упора, която се срути нормално да плаче

Ми мноу ясно бе Фиф за разлика от българския мъж, който е абсолютен лигльо, българката търпи всичко и е мноу ама мноу по - издръжлива от него. Ама то не трябват само мускули, а и характер...Евала на мацките! Аз ги гледах и много им се изкефих... :)

Междудругото именно "лиглата" Таня беше най - голямата конкурентка на Семра в изпитанието накрая висяха само те двете...тъй че...може да циври ама е упорито момето, тъй че това, че е чувствителна душа не я прави лигава... ;)

Динди само искам да вметна, че издържливостта на жените в това изпитание има чисто физиологическо обяснение. Просто жените са по-леки от мъжете. Все пак не може да сравняваш оня чичко , който е 120 кила, който трябва да се задържи на един възел и една мацка, която е 50 кила и трябва да се задържи на същия възел. В общи линии цялата тази Сървайвър работа преимущество имат мъжете.

Ми мноу ясно бе Фиф за разлика от българския мъж, който е абсолютен лигльо, българката търпи всичко и е мноу ама мноу по - издръжлива от него. Ама то не трябват само мускули, а и характер...Евала на мацките! Аз ги гледах и много им се изкефих... ;)

Иска ти сеее, ама неее. Това беше по сценарий, че инак ни една жена нямаше да се изяви и после щеше да се връткаш из форума с наведена глава. :speak:

Тука бъка от защитници на мъжката чест...оправдания..жалки оправдания друго кво мога да кажа....

Тука бъка от защитници на мъжката чест...оправдания..жалки оправдания друго кво мога да кажа....

Ами можеш да кажеш, че крайния победител ще е мъж. biggrin.gif

Ами можеш да кажеш, че крайния победител ще е мъж. biggrin.gif

Да, което ще покаже, че освен всичко друго сте и по - добри интриганти...

Да, което ще покаже, че освен всичко друго сте и по - добри интриганти...

Абсолютно ви превъзхождаме във всичко. Примири се вече де.

А, освен това, че се дракаме тук, за мен това предаване е постановка <- това сериозно вече.

Сценариста е мъж. :speak:

Абсолютно ви превъзхождаме във всичко. Примири се вече де.

А, освен това, че се дракаме тук, за мен това предаване е постановка <- това сериозно вече.

Сценариста е мъж. :speak:

не мъ кефииииииииииииииии....

Напротив, не искам да се изживявам като феминистка, ама цялата тая изсория със "силния пол" ми е много смешна.

Жените се справят много добре. Помните ли състезанието с многото препиятствие (то малко наподобяваше на казармата) ? Тогава жените от Вокил (+ Наско и Вальо) направо сцепиха мрака.

В това състезание трябва да има подбор от различни изпитания, а не само такива дето некви човешки мутации като Ахмед и Звездомир да ги печелят.

Таня си е много готина кака, издръжлива и искрена. Нарече си ги "предатели" без изобщо да се притеснява. Това беше и единственото качество, което харесвах и у Звездомир. Няма да се скрие с останалите и да ти копае гроба, а ще те напсува в лицето и ще ти каже какво мисли. Евала му. И евала на жените, които дават всичко от себе си. Даже и Марго (нищо, че адски много ме дразнеше) - вярно провали им състезанието, но ако не забелязахте копаеше и плачеше в същото време. Не успя, но положи всички усилия.

Пък и мъжете са такива страхливци. Цялата интрига от тях почна - Валентин и Ахмед, дето заплетоха бая хора около тях, защото са супер страхливи и жалки, без капка достойнство. Гонят хора от които ги е страх. Искат да си оставят най-слабите, ама накрая точно разни като Таня или Семра ще им отмъкнат 250 000, защото тях не ги приемат за заплаха. Погледнете и другите Сървайвъри, в американския спечели една анорексична лелка, защото издържа не само на глада и изпитанията ами и не се въртеше в никакви интриги и игра честно.

Мъжете от Сървайвър без Наско, Алекс, Андрей и Иван са жалки.

А Ахмед да вземе да си изтегли от баницата с късмети тази Коледа "Достойнство", защото ще му трябва.

• 3 седмици по-късно...

Тази групичка-Ахмед и Валентин,започва наистина да ме изнерва!

аз доколкото разбрах Нели ще спечели състезанието

а иначе моето предпочитание е за Петето

:baby::wors:

Утре между 11 и 12 сутринта в сайта на сървайвър изгонената Семра ще отговаря на въпросите на своита фенове.Така ,че на който Семрето му е била фаворитка може да се включи.

САЙТА:

http://www.survivor.btv.bg/

Редактирано от klio_didi (преглед на промените)

аз доколкото разбрах Нели ще спечели състезанието

а иначе моето предпочитание е за Петето

:):)

Да и аз предпочитам Петя да спечели.

Петя или Наско.

И аз искам някой от тях да спечели,макар че сега май ще я гонят Петето angry.gif Толково ги мразя Ахмед и Вальо че ако некой от тях спечели скачам от МАрица :temperature:

Хвърлям на боб и казвам , че Нела ще обере парите.

Моят фаворит е Ахмед. Ония другия възрастния също има голям шанс според мен.

Аз не съм за никой, който съумее да изхитри всички и е най съобразителен и силен фезически и духовно той да спечели. От 3-мата останали. biggrin.gif

Неможаха Btv да се противопоставят на NOVA със " Сървайвър " :clap:

Неможаха Btv да се противопоставят на NOVA със " Сървайвър " :gift:

Тоби прав си. Просто хората предпочитат простотията пред истинското изпитание но волята. biggrin.gif

Този сценарий, изпитание на волята ли наричаш?

Този сценарий, изпитание на волята ли наричаш?

Да определено!!Не стига че тези в сървайвър се мъчат там и правят толкова изпитания,показват какъв да е един българин ами взимат по-малко пари от тази простащина ББ(извинявам се все пак който го харесва ама аз така мисля)

Да определено!!Не стига че тези в сървайвър се мъчат там и правят толкова изпитания,показват какъв да е един българин ами взимат по-малко пари от тази простащина ББ(извинявам се все пак който го харесва ама аз така мисля)

Всеки един участник в Сървайвър заслужава да получи пари :yanim:

Нито лежат по диваните,нито се ч....т като тва тъпото Паломата :hush: или си кривят шапката като другото тъпо Лиляна laugh.gif

Хахаха biggrin.gif точно точно така е :yanim:

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.