Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за шоуто "Сървайвър"

29 гласували потребители

1. 1. Кого считате за фаворит в играта ?

• Георги Кехайов
      34%
      10
    • Джулиета Окот
      0%
      0
    • Ива Пранджева
      6%
      2
    • Кирил Харалампиев
      41%
      12
    • Любен Иванов
      6%
      2
    • Людмила (Мики) Димитрова
      0%
      0
    • Людмила (Голямата) Иванова
      0%
      0
    • Маргарита Амиджинова
      6%
      2
    • Христина Русева
      3%
      1

Моля влезте или се регистрирайте за да гласувате в тази анкета.

Featured Replies

Да определено!!Не стига че тези в сървайвър се мъчат там и правят толкова изпитания,показват какъв да е един българин ами взимат по-малко пари от тази простащина ББ(извинявам се все пак който го харесва ама аз така мисля)

Ъ, _Bri_, не виждам някъде да сравнявам ББ и сървайвър. :eek: Първото изобщо не го гледам, а второто е една голяма постановка. Виждала ли си отблизо човек, който не е ял, изморен и спал на открито?

• Отговори 482
  • Прегледи 53,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• бръм-бръм
    бръм-бръм

Защо да не са високомерни, като бяха силни, бяха и сплотени. Докато Питого много по-трудно се сплотиха и сега всички слушат кака си Ива. Освен това сред тях има повече лицемери, затова според мен те с

• бръм-бръм
    бръм-бръм

Мда, а и преди я обявиха за най-глупсва...Абе, тия класации са само за самочувствие, а вчера беше интересно, че Злати бе едно стъпало над Крика, който после се изказа, че сложил себе си на 6-то място

• Аз познавам Свтльо Бърканичков лично и никога не съм мислла за него, че има много умствен багаж и снощи мисля, че ми го доказа за пореден път. Особено изказването му за 500-те жени беше върхът Има

Публикувани изображения

Защо си мислиш че е постановка?Е нз имаме различни мнения...

Ае казвайте кой ще стане по-богат с 250 хилки след тазвечершната игра. Останаха Ахмед и Нели. Иска ми се Ахмед да вземе парите, но мисля , че ще дадат наградата на Нели.

Който не е гледал да чете тук

Хвърлям на боб и казвам , че Нела ще обере парите.

Въпреки, че фаворитите ми не са в двойката, аз лично бих предпочела Нели да вземе парите. И дори съм сигурна, че тя ще ги вземе. Най-малкото, че Таня, Петя, Семра и Наско 100 процента ще гласуват за нея (Таня, защото смята Ахмед за лъжец, Петя е ясно, Семра защото е жена, а Наско, защото каза, че според него тя най-много заслужава да спечели парите). За Ахмед ще гласуват Валентин и Звездомир най-верооятно. А мисля, че Иван също би гласувал за Нели.

Победителя е ясен. Аз лично харесвам Сървайвър, дори и да е било постановка.

Не гледам ББ, но ми е ясно що за селска простащина става на въпрос.

Въпреки, че фаворитите ми не са в двойката, аз лично бих предпочела Нели да вземе парите. И дори съм сигурна, че тя ще ги вземе. Най-малкото, че Таня, Петя, Семра и Наско 100 процента ще гласуват за нея (Таня, защото смята Ахмед за лъжец, Петя е ясно, Семра защото е жена, а Наско, защото каза, че според него тя най-много заслужава да спечели парите). За Ахмед ще гласуват Валентин и Звездомир най-верооятно. А мисля, че Иван също би гласувал за Нели.

Победителя е ясен. Аз лично харесвам Сървайвър, дори и да е било постановка.

Не гледам ББ, но ми е ясно що за селска простащина става на въпрос.

Напълно съм съгласна AciDBurn :) И аз хич не искам нели или ахмед да вземат наградата ама квода се прави...Но последното изпитание беше нечестно,защото го бяха направили за сила а не за няки специални умения а то е ясно кой ще победи тогава-този който тренира

Не, че нещо , ама предпоследното изпитание също не беше супер честно. Беше ясно кой ще победи. От гледна точка на обективността и двете състезания си бяха много честни. Един участник е силен в едно състезание друг участник в друго. Всичко си беше много честно според мен, просто в различните състезание се искат различни умения и способности. Нали ме разбирате cool.gif

е да ама точно на последното най важно изпитание да е за сила...еми не беше честно щото беше ясно че ахмед ще бие и пак казвам че трябваше да е по-общо да изисква повече качества(съвкупност) а не само сила

е да ама точно на последното най важно изпитание да е за сила...еми не беше честно щото беше ясно че ахмед ще бие и пак казвам че трябваше да е по-общо да изисква повече качества(съвкупност) а не само сила

Такива явно са им правилата sad.gif

И аз съм против неравностойни противници и то на финална битка sad.gif

Много се радвам, че Нели спечели победата :rolleyes:.

Бях сигурен в съотношението 4:3, но бях "разменил" гласовете на Наско и Семра. Ахмед спечели 25 000 лв, а Наско - 15 000 лв. Да им е честито и на тримата!

Вики Политова, шефката на bTV обеща, че догодина ще има и Survivor 2.

Браво,Нели :rolleyes:

Със здраве да си изхарчиш паричките-заслужи си ги,мила :clap:

Редактирано от haidukpikaso (преглед на промените)

Сървайвър много лошо го плетат с политиката. Съвсем ясно показахме, колко сме толерантни към "малцинствата". Айде нема нужда.

• 4 месеца по-късно...

004.png

bTV ще прави за втори път "Сървайвър". Шоуто обаче този път няма да е поверено в ръцете на Слави и екипа му. Причината е, че Дългия и хората му са ангажирани в момента с друг голям проект на телевизията - "Мюзик Айдъл". Всичките усилия на Слави и сценаристите му са насочени към успеха на музикалното шоу. Затова от ръководството на bTV решили да спретнат свой екип, който ще се труди над втория сезон на "Сървайвър".

От понеделник започва записването. Любителите на силни усещания могат да пращат документите си за участие в кастинга на e-mail [email protected] или на пощенския адрес на bTV - София 1463, пл. България 1, НДК, Административна сграда, ет. 11.

За кастинга могат да кандидатстват жени и мъже на възраст от 18 до 55 г. Те трябва да са български граждани, да имат валиден международен паспорт до края на годината и да са в отлично физическо и психическо здраве. В документите си кандидатите трябва да изпратят паспортна снимка, фотография в цял ръст, автобиография и телефон за връзка. Записването за приключението ще приключи в полунощ на 6 май, съобщиха от bTV.

Вторият сезон на "Сървайвър" ще носи името "Експедиция Робинзон". Продуцентите обещават шоуто да е много по-екстремно и вълнуващо. Ще има нови правила, много по-сурови условия за оцеляване и неочаквано тежки изпитания не само за силата, а и за духа на участниците.

Зрителите на bTV ще видят "Survivor BG - Експедиция Робинзон" наесен.

Типично вестникарско заглавие"Слави изпадна от Сървайвър",и очаквам да прочета за някакви търкъния между Слави и Бтв.Той човека бил зает,но заглавието ме накара да прочета статията biggrin.gif

Има още много време до старта на щоуто.

На мен лично първата част не ми бе много интересна... само отделни епизоди.

Не толкова че е бил зает, просто е предложил по-скъп вариант за шоуто ( ако тази година има някакво шоу изобщо в предаването )

Все тая,не че го гледам ама хич не го харесвам тоя човек и избягвам предавания в които се появява.

Хей, Калдейци, не се ли занимаваме прекалено много с персоната на най-простия измежду много простите? ;) Какво ще кажете да му спретнем един бойкот и да не го споменаваме в постовете си! ;) Току-виж, че простотиите му секнали да се леят от екрана. :ph34r:

Не, че го защитавам адаша, ама да не би предаванията на Гала и Кънчев да са по-остри....За Канал 1 не коментирам, там вече и предавания няма...

Просто е ФАКТ, че телевизията ни е залята с простотия........Едно време поне в БГ са правили качествени филми....По един на вечер да дават вместо разни Сървайвъри, Айдъли, Брадъри, Стар Академлии, мисля че ще е много по-добре....

Нооо това е мое мнение...

Абсолютно си прав. Само че ние, т.е. тяхната публика, им даваме възможност да се чувстват като че ли са хванали Господ за шлифера. Пращаме им SMS-и, обаждаме им се по телефона, трепем се да участваме в предаванията им...И аз не ги харесвам, дори почти не ги гледам, но нищо не съм направила, за да се разкарат. А по-добре би било да си изразя възмущението, отвращението, досадата, като им го напиша. Но ние някак все още не сме свикнали с мисълта, че работите зависят и от нас.

Българския вариант на Сървайвър никак не ми хареса. Гледала съм минути от него, но начина по който го представиха е под всякаква критика. И смятам, че вина за провала има и Слави :)

Иначе, нямам против да участвам :hush:

Не знам чия е вината за неголемия успех на първия Сървайвър,но изборът за водещ в лицето на Камен Воденичаров определено беше провал. Аз също смятам,че беше хубаво ,когато имаше бг филми,но какво да се прави... Гледаме това,което ни предлагат( не че гледам всичко,де)

Слави едва ли изпаднал от Сървайвър 2, той си е направил добре сметката, че вероятно вторият сезон ще е по-слаб от първия и предполагам, че се е измъкнал по допирателната. Споделям мнението, че Камен едва ли е най-подходящият водещ, но не аз избирам екипа. От време на време гледам по вариантите по AXN, но и те не са ми кой знае колко интересни.

И все пак е доста по-притегателно от това да гледам простотиите на някаква си сбирщина в палат в полите на Витоша.

Определено и на мен ми допада повече от брадърите,в Сървайвър поне имат някаква цел,а в другото т.нар. реалити шоу просто се чудят какво да правят по цял ден и почват да плетат интриги

Миии, така е като пътуват до столицата на Италия - Милано и столицата на Австралия - Манхатън/Манчестър....

;)

За първо предаване беше добре....То чуждите вече са 40-50то предаване, да не мислите , че техните първи са били невероятни....

Не знам на другите как е,но просто това предаване за мен няма смисъл

YES,YES,YES..много се радвам че слави е отпаднал!!!!! :) :) ;) айде честито :clap:

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.