Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за шоуто "Сървайвър"

29 гласували потребители

1. 1. Кого считате за фаворит в играта ?

• Георги Кехайов
      34%
      10
    • Джулиета Окот
      0%
      0
    • Ива Пранджева
      6%
      2
    • Кирил Харалампиев
      41%
      12
    • Любен Иванов
      6%
      2
    • Людмила (Мики) Димитрова
      0%
      0
    • Людмила (Голямата) Иванова
      0%
      0
    • Маргарита Амиджинова
      6%
      2
    • Христина Русева
      3%
      1

Моля влезте или се регистрирайте за да гласувате в тази анкета.

Featured Replies

Поклон пред светлата му памет !

Мисля, че този човек си отиде така, както и живя. На върха на емоцията и в своята стихия. Нека сега почива в мир !

Аз също смятам, че трябва да продължат снимките и да излъчат всички кадри и материали с негово участие и в негова памет.

• Отговори 482
  • Прегледи 52,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• бръм-бръм
    бръм-бръм

Защо да не са високомерни, като бяха силни, бяха и сплотени. Докато Питого много по-трудно се сплотиха и сега всички слушат кака си Ива. Освен това сред тях има повече лицемери, затова според мен те с

• бръм-бръм
    бръм-бръм

Мда, а и преди я обявиха за най-глупсва...Абе, тия класации са само за самочувствие, а вчера беше интересно, че Злати бе едно стъпало над Крика, който после се изказа, че сложил себе си на 6-то място

• Аз познавам Свтльо Бърканичков лично и никога не съм мислла за него, че има много умствен багаж и снощи мисля, че ми го доказа за пореден път. Особено изказването му за 500-те жени беше върхът Има

Публикувани изображения

Кметът на Раднево не оцеля в ”Сървайвър”

автор: Труд, 23:00/ 31.05.09

Най-ексцентричният кмет в България - градоначалникът на Раднево Нончо Воденичаров - не успя да оцелее в ”Сървайвър”. Той издъхна от инфаркт на Филипините. По непотвърдена информация, както се смеел, Нончо се срутил на земята и минути по-късно починал.

Останалите сървайвъри са добре, увериха от Би Ти Ви. Вчера състезанието беше спряно, но операторите продължаваха да снимат всичко. Тепърва ще се решава как ”Сървайвър” ще продължи и дали наесен ще видим и първата смърт в шоу по телевизията.

54-годишният кмет на Раднево Нончо Воденичаров не успя да оцелее в ”Сървайвър”.

Градоначалникът, известен като каскадьор и певец, получи инфаркт в събота сутринта по време на награждаване на едно от племената в шоуто, което в момента се снима във Филипините, обясниха от екипа за ”Труд”. Това се случило след играта за деня, при която състезателите трябвало да се катерят по въжени стълби.

Тъжната новина беше съобщена в късната емисия на Би Ти Ви в събота, за да могат шефката на телевизията Вики Политова и съпродуцентът на ”Сървайвър” Любо Нейков да отидат лично при близките на Воденичаров в Раднево, уточниха от медията вчера.

Само за седмица кметът успял да стане любимец на конкурентите си в ”Сървайвър”.

Грижел се племето му да не гладува и сам направил заслон срещу дъжда, разказаха от шоуто.

Цял ден вчера връзката с Филипините беше трудна, а телефоните прекъсваха. Въпреки това стана ясно, че никой от останалите участници не иска да се връща преждевременно. Съплеменниците на Нончо били амбицирани да се състезават в негова памет.

Останалите сървайвъри са в добро физическо и психическо здраве.

За да преодолеят шока, с тях работят двама психолози. Вчера всички почиваха, но операторите продължаваха да снимат. Как точно ще продължи шоуто, предстои да се реши с фирмата, която държи лиценза - Castaway, уточниха от Би Ти Ви. Оттам обявиха, че са застраховали всички участници.

Преди да заминем за снимките в Доминиканската република, ни направиха стриктни прегледи, взимаха ни кръв и урина, правиха ни ЕКГ, гледаха ни зъбите, разказа една от участничките в ”Сървайвър 2” Светла Димитрова.

По думите й на терен преди игра лекарите проверявали кръвното налягане на всеки и питали дали има оплаквания.

Камера на Сървайвър засне смъртта на кмета

Неделя, 31-ви Май 2009, автор: 24 Часа

Нончо Воденичаров, кметът на Раднево, издъхва за 30 секунди на остров във Филипините, докато снима и пее в поредния епизод на шоуто "Сървайвър".

Тялото му пътува към България, но поради изключително лошо време bTV няма контакт с екипа там.

Камерата на "Сървайвър" е заснела последните секунди от живота на кмета, който е един от известните фолкпевци у нас.

"Няма да излъчим обаче смъртта му, а всички епизоди, в които той все още е жив, за да се раздели достойно с хората, които са го обичали", обясни вчера шефката на телевизията Вики Политова.

Ако не беше заминал за "Сървайвър", Нончо Воденичаров щеше да изневери на самия себе си, а това беше невъзможно. Така приятелите на радневския кмет сега отговарят простичко на въпроса защо му бе потрябвало на един 54-годишен зрял мъж да се впуска в авантюрата на Филипините, от която няма да се завърне никога.

Целият му живот бе една авантюра, досега с щастлив край.

В най-силните времена на българското кино той бе сред първите щатни каскадьори у нас и успя да се снима в близо 40 филма. Включително е в лентите на киностудията на ГДР "ДЕФА" "Един пробит долар" и "Сбогом, Гринго", които будеха възторзите на хиляди в препълнените кинозали на социализма.

Нончо обичаше да припомня, че се е качил на кон едва 4-годишен. В Раднево обаче нямаше време за езда. От София тук го доведе една друга авантюра - да превърне язовир "Овчарица" в една от най-модерните рибовъдни бази не само в България. Дойде може би за малко, но след като изкара 11 години на язовира, се впусна в другата си голяма авантюра - да се кандидатира за кмет на Раднево. Първия спечели на балотаж като кандидат на бизнес клуб "Възраждане", за втория си мандат спечели като независим още на първи тур с почти фантастичните 72 процента от гласовете. Което е оценката за неговата работа като градоначалник.

Голямата му мечта бе да види Раднево газифицирано - проект за 30 милиона лева, който се изпълнява от две години. С неговото име днес свързват превръщането в модерен търговски комплекс на изоставената от времето на соца огромна сграда в центъра на града, ремонта на много от четвъртокласните пътища, новото улично осветление в общината, строителството на православни храмове по селата. Наричаха Нончо Воденичаров "най-добрия певец сред кметовете и най-добрия кмет сред певците" заради една друга негова авантюра - песента. Той беше единственият кмет в България с издаден албум в "Пайнер". И след като го издаде, представи песните в него на голям концерт на площада в Раднево. Нарече го "Обич" може би и защото можеше да се похвали с много истински приятели. От президента на републиката до най-обикновения работник на язовир "Овчарица".

След "Сървайвър" се канеше да завърши и втори самостоятелен албум, чиито песни са вече записани. Не ги беше подредил, не беше измислил име на албума, но това е техническата работа, която беше оставил за "десерт" след творческата. И винаги държеше да се знае, че пеенето му е хоби, което не практикува за сметка на кметуването си.

"Сега ще издадем сборен албум на Нончо и със старите, и с новите му песни, защото той няма лоша песен", каза вчера собственикът на фирма "Пайнер" Митко Димитров.

Нончо замина за снимките на "Сървайвър" малко потайно, което е необичайно за него, но явно спазваше договора си за конфиденциалност. Само казваше, че заради предстоящите изпитания е тренирал повече плуване и фитнес, смяташе, че е в добра форма.

Сърцето му не издържа. Може би не толкова на физическите натоварвания на филипинския остров, колкото на напрежението на живота му, изживян сякаш на един дъх.

Вчера общинският съвет на Раднево обяви 5-дневен траур в общината от 1 юни, на общината е спуснато черно знаме.

Никой в града не знае кога от Филипините ще докарат за последно кмета и къде ще бъде погребението му. Защото, макар всички да го свързват с Раднево, той е роден на 6 ноември 1955 година във възрожденска Копривщица. И може би точно рожденото му място обяснява защо в Нончо Воденичаров живееше духът на човек, за когото не съществуваше думата спокойствие.

ВАНЬО СТОИЛОВ

Паднал, като награждавали другото племе

Нончо Воденичаров е починал след като отборът му е загубил надпреварата при катеренето по въжени стълби. И по време на награждаването на другото племе кметът на Раднево бил покосен от масивен инфаркт. Д-р Николай Нейков се е борил за живота му, но смъртта се оказала по-силна, каза говорителката на БТВ Константина Маркова.

Веднага, след като в събота сутринта научава за инцидента, ръководството на БТВ тръгва за Раднево да уведоми близките на Нончо. Той нямал оплаквания преди това. А и участниците задължително се преглеждали по два пъти преди всяка игра. Това са изискванията в т.нар. Библия на формата, която е неотменимо условие на играта, поясни още Маркова. При лекарските прегледи него ден всичко е било наред с кмета на Раднево.

Тялото му вече пътувало към България. Нончо няма да бъде заменен с друг и в "Сървайвър" остават 23-ма. Състезанието е преустановено и с участниците работят психолози. Кога ще свършат снимките и как ще продължи "Сървайвър", ще се решава тепърва заедно с компанията лицензодател "Кастауей".

Поради лоши метеорологични условия на Филипините комуникацията с екипа е изключително трудна. "Поради буря почти нямаме връзка нито по телефона, нито чрез Интернет. Получаваме информация на час по лъжичка", каза Константина Маркова.

Това е трети случай в световната практика на шоуто. Веднъж един от участниците се е удавил. Във втория случай умира един от операторите на формата. Първият сезон на "Сървайвър" също бе белязан от трагичен инцидент. На финала, излъчван на живо, от НДК почина бащата на един от участниците - Андрей.

Вики Политова, генерален директор на БТВ: Ще излъчим сериите, но не мига на смъртта му

- Г-жо Политова, кога научихте за инцидента?

- В 9 сутринта. Инцидентът е станал към 6-7 часа българско време. Веднага,след като научих, отидох до офиса и заедно с програмния директор Апостол Пенчев и продуцента Любо Нейков (от "Дрийм Тийм", компанията, която прави "Сървайвър") тръгнахме към близките му. С нас пътуваше и лекар, тъй като предполагахме, че за тях това ще е огромен шок. Не намерихме много роднини в Раднево. Срещнахме сина на Нончо по средата на магистралата, тъй като се оказа, че е бил този ден в София. Майка му живеела в Копривщица. Задържахме емисията, за да уведомим първо роднините, тъй като не беше редно да научават от ефира. През това време се обадихме на роднините и на всички останали участници, за да спестим шока и нервите от неизвестността. Слава Богу, всички останали са добре.

- Участниците имат ли застраховка?

- Имат огромни застраховки, но за съжаление всички те са за инциденти. bTV също има застраховки. Мисля, че застрахователната компания на "Сървайвър" е "Булстрад", но в случая става въпрос за естествена смърт, след като са направени много изследвания. Никой не е предполагал, че може да се случи подобно нещо. Там с участниците има лекари, които ги преглеждат по два пъти на ден. В деня на инцидента самият Нончо е минал през два медицински прегледа. Говорих с лекари, които използват фразата "непредвидим като инфаркт". Лекарите на острова са били на 30 секунди от Нончо. Когато са пристигнали, са усетили само периферно дишане. 15 минути са се борили за живота му.

- Ще излъчите ли епизодите, в които участва Нончо?

- Почти задължително е да ги излъчим. Той беше нашата звезда там. Певец е, сега издаде албум. Той е човек, който търсеше изява. От разговорите ни с участниците разбрахме, че всяка вечер ги е забавлявал и им е пял. Неговият отбор е с по-силна позиция и иска в негова памет да завоюва победата. Така Нончо ще успее да се сбогува с цялата общественост. Оказа се, че твърде много хора го познават и уважават. Самите участници казват същото и на психолозите - че настояват епизодите с негово участие да бъдат показани.

- А ще излъчите ли как се е случил инцидентът?

- Няма да стигаме до крайности. Няма да покажем неговата смърт, независимо че се е случила пред камерите. bTV никога няма да си позволи неетичност. Останалите кадри ще покажем, защото той заслужава - беше и каскадьор, и спортист.

- Продължават ли снимките на "Сървайвър"?

- В момента нищо не се записва. Всички имат два дни почивка. Там 4-5 психолози разговарят с участниците. Тези разговори се случват пред камерите, защото искаме и ние да знаем.

- Ще помогне ли bTV на близките?

- Ще направим за тях каквото е необходимо. Сега има наши репортери в Раднево, тъй като искаме да покажем живота му. Дължим му го. Синът му ни каза, че Нончо толкова е искал този "Сървайвър". Чрез шоуто е искал и да си почине.

- Правена ли е аутопсия?

- Преди два часа (вчера - бел.ред.) излязоха резултатите от аутопсията. Тя е направена в най-близкия град до острова, където се снима "Сървайвър", в присъствието на филипински и български лекари. Тя потвърждава диагнозата инфаркт.

ПАОЛА ХЮСЕИН

Редактирано от УайтДжаджа (преглед на промените)

Аз чух вчера вечерта за случилото се...

Поклон пред паметта му

Но е и вярно, че на всеки може да се случи- все пак са му били правени необходимите прегледи и е бил в добро здраве...но sad.gif

Ще ми е любопитно да видя как ще представят случилото се.

• 3 месеца по-късно...

Survivor: Филипините

wwwtvguidebg.jpg

Вторник (22.09.2009)

20:00 bTV

Четвъртият сезон на най-успешното риалити шоу у нас носи името Survivor Филипини. Екип от над 70 човека работи близо 2 месеца по заснемането на новите серии от телевизионното приключение.

Участниците в Survivor Филипини бяха избрани след продължителен кастинг, на който се явиха над 26 000 кандидати. Новите сървайвъри ще бъдат подложени на много нови изпитания и сюжетни изненади, както и на изключително влажен климат.

Продуцент на риалити шоуто от страна на bTV е Бранко Салич, а от страна на Dream Team Productions - Евтим Милошев. Главен сценарист е Иван Спасов от Dream Team, а главен оператор – Иво Данчев от bTV. Водещи на Survivor Филипини и Survivor Live! отново са Владимир Карамазов и Евтим Милошев.

Източник

Много тъжно започна!

Редактирано от gig93 (преглед на промените)

ако има нещо тъжно то това е не особено добрия кастинг, видяхме как и димитровградската свиня можеше да пукне, е аз питам тоя кой го избирал, на база какви качества - плюскане ли какво, как няма да умират като подбора е на някакъв неясен принцип, не знам някой плащал ли си или какво, но също е очевидно че Нончо е много зле физически, веднага може да се забележи, кви тестове е минал!?

Лично мен не ме вълнува особено това че някой е умрял, не смятам екипа за виновен всеки си носи сам отговорността, проблема ми е чисто егоистичен, като зрител предпочитам здрави, готини, привлекателни жени и мъже, не някакви прасета или дъртаци

ако има нещо тъжно то това е не особено добрия кастинг, видяхме как и димитровградската свиня можеше да пукне, е аз питам тоя кой го избирал, на база какви качества - плюскане ли какво, как няма да умират като подбора е на някакъв неясен принцип, не знам някой плащал ли си или какво, но също е очевидно че Нончо е много зле физически, веднага може да се забележи, кви тестове е минал!?

Kaстингът си е много добре според мен :)

Както и сам видя - подбирани са по категории " спортисти", "жени, които се справят сами в живота" и т.н.

Въпросният "бизнесмен" от Димитровград е там точно да покаже какви свини са подобните нему и до какво водят дискотеките и пиенето.

Нали го видяхте как се прави на мъж във визитката си ?

Е -видяхме го на живо колко струва.Да не говорим, че повечето от това, което разигра най-вероятно си беше чист цирк.

Колкото до Нончо Воденичаров -изглежда в превъзходна форма за възрастта си.

Не знам по какви критерии съдиш , та да казваш "много зле физически" :)

Лично мен не ме вълнува особено това че някой е умрял, не смятам екипа за виновен всеки си носи сам отговорността, проблема ми е чисто егоистичен, като зрител предпочитам здрави, готини, привлекателни жени и мъже, не някакви прасета или дъртаци

А на мен пък точно обратното ми е интересно -да видя как ще се справят точно такива хора, които в живота се надуват и се правят на голямата работа.

Ако искам да гледам хубави жени - пускам си Fashion TV и си ги гледам там.

За Нончо съдя по кадрите от последните му дни, които излъчиха. За жените в Сървайвър нямам предвид кльощави манекенки а от рода на Силвия Радулова, негърката също е добро попадение, спортни натури. Не виждам нищо интересно в това как димитровградската свиня се проваля, квито ще да са му претенциите

Аз познавам Свтльо Бърканичков лично и никога не съм мислла за него, че има много умствен багаж и снощи мисля, че ми го доказа за пореден път. Особено изказването му за 500-те жени беше върхът :)

Има и едно момченце, дето не му запомних името, ама ми хвана окото :) И едно от момичетата ми хареса, ама по-нататък ще запомня коя беще и как се казва

Ма - Бърканичков :)

Моля ти се...кой го взема на сериозно пък него ?

Едно време, като играеше в Спартак Плевен, колко пъти блестеше с подобни изцепки по кръчмите из града - не е истина :)

Рано е още да им запомняме имената, това ще стане по-нататък, след като се поотсеят...

Засега всичко е в реда на нещата, т.е. най-неподготвените (въпросният бизнесмен) да имат спомен, че са пропътували 15000 км натам и толкова насам. Има странни птици сред групата, тепърва ще ги видим кой с кого ще прави комбина. А на мераклиите ще им мине меракът за моми като поседят няколко дни на пост и молитва.

П.П. Нов сезон - нов регламент! Сега вече имаме 2 живеещи общо племена, които ще се дебнат очи в очи + 1 племе в засада, за което останалите не подозират. Това съвместно съжителство на "основните" племена си има и плюсове и минуси - от една страна много по-трудно ще се гради племенната тактика и стратегия, особено ако ядат от 1 казан, а от друга е по-удобно за подготовка за бъдещото сливане на двете (или пък трите?) племена.

Редактирано от hlevoust (преглед на промените)

Вчера много ме изкефи играта в калта :down: Беше много забавно :) Но се чудя до кога ще пращат уж отпадналите на другото място.

Не се и съмнявам, че ще те изкефи :down: То и аз само като ги видях как се валят и си представих тебе

хи-хи-хи

"Бизнесменът" от Димитровград яко почва да ме дразни.

избрал си е ролята да бъде "вечният болник". Всички ще го съжаляват и щадят - защото здравето му е разклатено.

Глупости на търкалета.

Тоя сега постоянно ще клинчи.

За сега мога да кажа само, че подборът е интересен. Неволното ми фаворитизиране падна върху Кирил

и Светльо-моряка от мъжете и на нито една от жените :speak: обаче е толкова рано, че съм наясно-

ще сменям мнението си.

Според мен няма да пращат уж отпадналите повече никъде, а наистина ще започнат отпадането. На единадесетия ден

явно ще има трибой. Ама как ще продължи... В общи линии съдбата на третото племе не е от най-добрите,

защото всички останали по една или друга причина ще бъдат срещу тях, особено пък ако победят в трибоя

в което много се съмнявам предвид участниците в "изгнанниците"

Ралица Кирилова, ми обра точките снощи. На представянето им онази вечер, съм я пропуснала. След снощтната игра реших, че е спортистка. Останах доста изненадана, когото прочетох визитката и. Мисля, че тя ще е една от фаворитките ми...

Интересно предавене бе снощното, особено пък съвета след играта. Екзотичната Индира се опита да влезе в образа на Галя от миналия сезон и ... отпътува от острова. Изявата й бе крайно ненавременна, защото Велеслав бе явен пътник, дори се бе примирил със съдбата си. Но Индира реши да атакува и срещна неочаквана (за нея, разбира се) събпротива, изхвърлила я зад борда.

Интересно предавене бе снощното, особено пък съвета след играта. Екзотичната Индира се опита да влезе в образа на Галя от миналия сезон и ... отпътува от острова. Изявата й бе крайно ненавременна, защото Велеслав бе явен пътник, дори се бе примирил със съдбата си. Но Индира реши да атакува и срещна неочаквана (за нея, разбира се) събпротива, изхвърлила я зад борда.

много яко се разви съвета снощи, как издразни Индира - били решили, и "ако обичаш не ме прекъсвай" ами аре заминавай

Явно бе крайно изненадана от реакцията на останалите, особено на дамата от задния ред, на която още не съм запомнил името. Индира не разбра и Нончо, който всякак се опита да я укроти, но не стана.

А бе да попитам, защото не знам дали е позволено по регламент - тия лешояди ли са, диви пуяци ли са, някакви гарги ли са и друг вид летящи обекти, дето все попадат в кадрите, не стават ли за лов, та да има какво да се яде или е забранено да се мятат камъни и прочие по тях?

Аз май вече се ориентирам към племето Таяк- по-организирани и задружни са като че ли. А пък в другото племе има доста мутрички, които не са ми симпатични. От шестимата "изгнаници" пък ми е симпатична Христина мисля, че беше. А тоя мистър не знам какво си е голяма шматка, за какво е отишък там, като ще се цупи, че имало хора, които не са го харесали...

.. А тоя мистър не знам какво си е голяма шматка, за какво е отишък там, като ще се цупи, че имало хора, които не са го харесали...

Ами в снощния анонс към днешното предаване загатнаха, че се кани да си ходи, ама знае ли човек... То и племето Минданао е някак странно, въпреки непрестанния брътвеж на Койчев колко им е хубаво, колко добре си живеят, че гарантира финалист и т.н. Говори го, но май самият той не си вярва, просто се опитва да поеме командването, а поне привидно другите нямат подобни стремежи. Всъщност, не го упреквам, петимата нямат особен избор, те в определен момент ще се включат отново в играта заедно или поне част от тях, но неизвестността на новия регламент е сериозна пречка за поединичната им стратегия - те в нито един момент не бива да забравят, че в тази формат всеки играе само и единствено за себе си и като че ли само единакът Георги Кехайов е с по-реални шансове да оцелее по понятни причини.

Предимството на Таяк поне засега се гради върху Свельо Занев, който се справя удачно като лидер, а и има подкрепата на Нончо, което е особено важно.

Ежбите в Питого и неудачния избор Джулиета да е лидер, пък макар и временен, няма как да не се отразят негативно. В момента членовете на племето са като орела, рака и щуката и вероятно ще продължат да губят. Интересна е позицията на Митьо Крика към останалите и на останалите към него. Избраха го заради физическата му сила, но май тя се свежда повече до вдигане на разни железа, отколкото до игра, в която трябва да се помисли как по-удачно да се приложат мускули.

Рано е да се гадае какво точно предстои, защото практически участниците още не са се запознали истински с глада.

Мдам,Ралица провали отбора тази вечер. Кофти...А аз си мислех,че силата и е в ръцете. Това не го очаквах. А така добре тръгнаха, моя отбор...Дано нещата се обърнатв скоро време, че нещо взех да се сдухвам !

...че нещо взех да се сдухвам !

Дръж се, Нончо каза след поредната победа, че все пак това е само една игра. Таяк са идеално структурирани като отбор, няма, или поне не се забелязват засега бунтари срещу Светльо и кмета, това неминуемо ще стане, но на по-късен етап от играта.

Манекенът Пламен току що напусна доброволно Минданао и играта, жалко за заетото от него място, можеше да участва някой друг, далеч по-амбициозен. Но и това е част от играта.

Дръж се, Нончо каза след поредната победа, че все пак това е само една игра. Таяк са идеално структурирани като отбор, няма, или поне не се забелязват засега бунтари срещу Светльо и кмета, това неминуемо ще стане, но на по-късен етап от играта.

Манекенът Пламен току що напусна доброволно Минданао и играта, жалко за заетото от него място, можеше да участва някой друг, далеч по-амбициозен. Но и това е част от играта.

Почвам от зад напред. Манекенът Пламен, въобще не му беше мястото там, според мен. Наранена гордост - това е най-елементарното изпитание и имам чувството, че доста хора не го съзнават като че ли. Пламен, да си развява задните части по модните подиуми ако има, кой да го гледа. Прав му път. Сървайвър, явно не е за него !

Аз изявих предпочитания към племето Питого, друг е въпроса, че до сега никакво оправдание на моите очаквания.

Съвсем отделно е, че в процес на играта, Нончо е човека, който ми пълни душата. За моменти забравям, че игратаще поеме след известно време всъвсем друга посока... sad.gif

...Аз изявих предпочитания към племето Питого, друг е въпроса, че до сега никакво оправдание на моите очаквания...

В Питого действат хаотично и резултатите са налице, до този момент те загубиха всички важни битки. Така и не се утвърди лидер, който да поеме нещата в свои ръце, защото мераклиите са множко. В играта е имало всякакви обрати, но засега няма индикации, че Питого може да се превърне в доминиращо племе и да определя правилата при събирането в едно племе.

В Таяк животът е поставен в релси и цари мир и сговор, макар и временно. За съжаление, най-лошото тепърва предстои, а и никой не знае как ще продължи играта като цяло след трагедията.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.