Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за шоуто "Сървайвър"

29 гласували потребители

1. 1. Кого считате за фаворит в играта ?

• Георги Кехайов
      34%
      10
    • Джулиета Окот
      0%
      0
    • Ива Пранджева
      6%
      2
    • Кирил Харалампиев
      41%
      12
    • Любен Иванов
      6%
      2
    • Людмила (Мики) Димитрова
      0%
      0
    • Людмила (Голямата) Иванова
      0%
      0
    • Маргарита Амиджинова
      6%
      2
    • Христина Русева
      3%
      1

Моля влезте или се регистрирайте за да гласувате в тази анкета.

Featured Replies

Не мога да разбера как толкова див селянин, грубиян и простак като Занев може да ти е любимец.... тц тц тц. Адски много ме дразнеше както и другата селска пръчка - Злати и двамата в допълнение с ужасен акцент. Въпреки че не харесвах Таяк, начина по който бяха изхвърлени от играта е прекалено брутален, една единствена игричка и аре чао на цяло племе, дали това не е някаква саморазправа на Милошев, примерно защото всички от Таяк са мрънкали около смъртта на Нончо...

А този сезон е от слаб по-слаб заради ужасния кастинг

• Отговори 482
  • Прегледи 52,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• бръм-бръм
    бръм-бръм

Защо да не са високомерни, като бяха силни, бяха и сплотени. Докато Питого много по-трудно се сплотиха и сега всички слушат кака си Ива. Освен това сред тях има повече лицемери, затова според мен те с

• бръм-бръм
    бръм-бръм

Мда, а и преди я обявиха за най-глупсва...Абе, тия класации са само за самочувствие, а вчера беше интересно, че Злати бе едно стъпало над Крика, който после се изказа, че сложил себе си на 6-то място

• Аз познавам Свтльо Бърканичков лично и никога не съм мислла за него, че има много умствен багаж и снощи мисля, че ми го доказа за пореден път. Особено изказването му за 500-те жени беше върхът Има

Публикувани изображения

Вчера така и не разбрах домакинята какво толкова се разсърди на коментара на Злати, не обичала да й се повишава тон, че тая мома в кой свят живее. На мястото на Злати и аз същото щях да й кажа :ass: А тоя Николай, ако си мисли, че е най-силният играч там, много се лъже, ми се струва на мен

Вчера така и не разбрах домакинята какво толкова се разсърди на коментара на Злати, не обичала да й се повишава тон, че тая мома в кой свят живее. На мястото на Злати и аз същото щях да й кажа :ass: А тоя Николай, ако си мисли, че е най-силният играч там, много се лъже, ми се струва на мен

Аз така и не разбрах домакинята как изобщо са я избрали да участва. Николай е една карикатура :) балон с въздух

"Невинната игра", проведена в Минданао се превърна в ябълката на раздора, като резултат от двата приза, спечелени от Людмила - за най-мръсен участник и за най-глупав. Първото - как да е, не може да се очаква след 3 седмици без сапун който и да е да ухае на люляк, а и се изкъпа за награда, но второто направо я срина, та тонът след играта значително се изостри.

Питого се раздели с Емануела, която явно се разколеба от разговора със семейството си и записите със Занев и Бърканичков, приканващи я да не напусна и тя бе готова да остане, но намесата на Владо пресече тази възможност и моделката пое по пътя си. Получи се леко конфузна ситуация - племето единодушно се обяви против нейното доброволно напускане, но пък никой не я покани да остане, а тя видимо това очакваше, поне аз така мисля.

"Невинната игра", проведена в Минданао се превърна в ябълката на раздора, като резултат от двата приза, спечелени от Людмила - за най-мръсен участник и за най-глупав. Първото - как да е, не може да се очаква след 3 седмици без сапун който и да е да ухае на люляк, а и се изкъпа за награда, но второто направо я срина, та тонът след играта значително се изостри.

Мен много ме учуди реакцията й, особено като започна да ги нарича лицемери :ph34r: Аз не бих реагирала така, все пак това наистина е игра, а и Христина си призна, че я е посочила, не виждам в това действие кое точно е лицемерното...но време беше да възникнат разпри и между тях, та сега ще ги видим дали наистина ще спазят обещанията си, че няма да се номинират помежду си, може и да забравят

Питого се раздели с Емануела, която явно се разколеба от разговора със семейството си и записите със Занев и Бърканичков, приканващи я да не напусна и тя бе готова да остане, но намесата на Владо пресече тази възможност и моделката пое по пътя си. Получи се леко конфузна ситуация - племето единодушно се обяви против нейното доброволно напускане, но пък никой не я покани да остане, а тя видимо това очакваше, поне аз така мисля.

Мда, аз пък се изкефих на случилото се. То това да не й е "иди си- ела си", "ами аз реших да си ходя, пък май няма да го направя..." Добре се намеси Владо. А кой да я покани да остане? Меги е в Минданао май и то не остана някой, който би я карал да не тръгва

Адски скучен епизод, 80% да мине с тая ревлива манекенка е прекалено, при положение, че едва ли някой изобщо се интересува от нея и измислената любов с Бърканичков...

И аз, като Потребителката, ще се изрека, че се изкефих на все пак излизането от играта на манекенката.

Малко са нещата, които ме дрязнят вече в живота, но това "иди си-ела си" е едно от тях.

То колко поклони бяха, колко приказки и изприказваха и колко непоклатима беше до момента, в който водещите характери(баща и и Светльовците) и промениха решението. Ако не сте виждали "овца" - видяхте.

Един истински силен характер щеше да вземе предвид тези хора и мнението им, още преди да вземе решение.

Разбира се тя е много млада и това би трябвало да и остане като един добър урок, надявам се, много полезен

занапред в живота и и гласящ: не целият свят се върти около мен, а само моят си :whist:

да. серията беше скучна, но пък много ме кефи искрения смях на Владо, така че я гледах с удоволствие.

Впрочем... Люси е много лесна за манипулиране, така че не изключвам силните от Таяк да успеят да я привлекат

към себе си, може да стане интересно, предвид генералния план на Николай.

...То това да не й е "иди си- ела си", "ами аз реших да си ходя, пък май няма да го направя..." Добре се намеси Владо...

Така е, реакцията на Владо бе съвсем навременна и адекватна- буквално миг, преди Емануела да каже, че ще се откаже от вече публично оповестеното напускане и ще продължи участието си. Та затова и той пресече вдъхновението на момата и я свали от облаците на земята, посочвайки пътеката към изхода. Играта на "ела си, иди си не е част от Сървайвър.

Колкото и странно да прозвучи, Крика си беше много прав снощи. Не само, че не харесвам Любо от самото начало, ами ако бях на мястото на Крика и аз нямаше да се боря за чужд имунитет ! Явно до самия край Питого ще си останат индивидуалисти.

Аз вчера нямах възможност да слушам за какво точно става дума, а гледах само картинки...но се изкефих, че Крика си изпусна първи чувалчето :)

...ами ако бях на мястото на Крика и аз нямаше да се боря за чужд имунитет ! Явно до самия край Питого ще си останат индивидуалисти.

Играта като цяло е за индивидуалисти, но не мисля, че Крика отказа да се бори за Любо. По-скоро откровено си загуби индивидуалния двубой с рейнджъра Йочколовски. А има и друго - играта не бе само за нечий имунитет, а за сирене и алкохол. За нас, страничните наблюдатели няколко парченца сирене може да са нищо, но след 3+ седмици глад...

Не изключвам възможността Крика да изигра сценка с положените усилия в двубоя и да загуби умишлено, но една такъв изход не е най-доброто решение с оглед предстоящи племенни съвети.

Не изключвам възможността Крика да изигра сценка с положените усилия в двубоя и да загуби умишлено, но една такъв изход не е най-доброто решение с оглед предстоящи племенни съвети.

Всъщтност, изхождам точно от факта, че никой не би повярвал, че Крика е изгубил умишлено. Всички ще си кажат, ей го на биха Крика и той сега се опитва да се измъкни с глупости.

Точно за това, аз пък не изключвам факта, пъкленото планче да се е зародило в леко празната му кратуна.

Ако Любо беше взел имунитета, несъмнено щеше да го запази за себе си, а така нямаше да могат да го пипнат.

Хм, може и така да е, само дето Любо е нужен на Крика, поне засега.

Вчерашната игра за неприкосновеност беше много интересна :) А Георги наистина не си даваше много зор, докато двете мацки от Питого се справиха наисина супер, макар че не ги харесвам...(не че харесвам и Георги, де).

Сега ми е интересно дали Людмила ще гласува срещу някой от бившия Таяк, или ще е срещу Христина или пък Георги...

Вчерашната игра за неприкосновеност беше много интересна :yanim: А Георги наистина не си даваше много зор, докато двете мацки от Питого се справиха наисина супер, макар че не ги харесвам...(не че харесвам и Георги, де).

Сега ми е интересно дали Людмила ще гласува срещу някой от бившия Таяк, или ще е срещу Христина или пък Георги...

Това момче колкото и зор да си дава не мисля, че може да направи нещо както трябва. Менталните му отклонения влияят върху играта му.

Издразниха ме коментарите на Йочколовски, който очевидно изобщо не взе предвид проблемите, които има Георги, само защото има шанс да го изхвърлят от играта

Редактирано от voxy (преглед на промените)

Смаях се от изключителната недалновидност на Минданао, изразена чрез крайно неуместното и ненавременно изгонване на Йочколовски на снощния племемен съвет. Може да е малко рязко мнението ми, но ще нарека решението "откровена глупост" - как Койчев и компания се надяват да печелят следващите състезания, ако в него няма дори един силов играч? "Сплотеното" до вчера племе се тресе от едва прикрити конфликти, а в Питого едва ли ще пропуснат шанса, който Минданао щедро и безкрайно неразумно им предоставя, поставяйки се в много неизгодна позиция. Не знам кога племената ще се слеят в едно, може би още в седващия епизод (съдейки по кадрите, които анонсираха за понеделник), но Койчев и останалите няма откъде да знаят това, че да се решат на такава неоправдана с нищо мярка.

Доколото мога да предполагам решенията на сценария - още тази вечер ще съберат двете племена в едно и ще започнат индивидуалните двубои.

Тоест -решението на Койчев и компания може би ще се окаже правилно.

Не знам гледали ли сте анонса, към епизодите в бъдеще. Мисля, че предстоят доста изненади и нещо от сорта на "Купона на Агонцев", доколкото успях да схвана. Видях купон, веселба и след него май игра... :mad:

Според мен решението конкретно в случая е много добро, дори да изключим че идва обединение. Йочколовски е фаворит в печеленето на имунитета, и ако почнеше да го прави означаваше да изхвърли членове на Минданао.

Да, съдейки по анонсираните кадри вероятно наистина ще стане нещо критично важно в понеделник, което вероятно ще наподоби точно на "случая Агонцев". И може би ще си иде не само един човек, това ще видим. Но се чудя на Койчев - ако не е предугадил, че предстои (не бих допуснал, че е знаел, защото това би означавало опорочаване на играта) сливане, то тогава изгонването на Иван би било погрешен ход, защото намалява значително шансовете на племето в двубоите срещу Питого, а би било наивно Койчев да е чак толкова убеден в лоялността на Минданао-вците.

Ако пък е усетил предстоящото (тук се питам дали не е трябвало да участва в друго предаване с друга тематика), тогава изгонването на рейнджъра има смисъл, макар и не особено рационален и по-рисков от изгонването на една от двете дами - Маргарита или Златина.

Не може да се отрече, че сценарият е качествен - в предстоящото сливане ще се получи "3 в 1", но не в положителния смисъл на добилия популярност термин, а по-скоро в посока на приказката за орела, рака и щуката - Минданао, Питого и "Таяк 2" ще трябва да решат задачата кой с кого ще сформира комбина срещу третото племе. Този избор е от решаващо значение за играта в последствие и ще трябва много внимателно да се преценят ползите и вредите от избора на едно или друго племе за коалиция.

Редактирано от hlevoust (преглед на промените)

Значи един от слуховете се потвърди и големият Николай Мартинов, се завръща в играта. Да видим сега, дали ще върнат Костадинов, Дренски и Спас :rolleyes:

Май ни чакат изненадки :wors:

Редактирано от shefkata (преглед на промените)

...Май ни чакат изненадки ;)

В ход са, и то какви - стари племена с нови играчи, тотално объркване, направо са в шок!

В ход са, и то какви - стари племена с нови играчи, тотално объркване, направо са в шок!

Вече и аз съм шокирана !

Стана тя, каквато стана...Нови племена,стари муцуни...

Аз сега не знам за кого съм ;)

Аз сега не знам за кого съм :)

:lock: Нормално....сега в играта на новите нови племена Киро и Любен с тия дълги ръце имаха голямо превъзходство. А иначе Христина също е доста силен играч, но....все пак в момента Минданао като че ли повече ми допада(преди бях за Питого).

Бих искал да ви помоля за една услуга. Отнася се за хората които гледат Сървайвър. Както знаете при завършване на предаването има една великолепна мелодийка, която ме радва всеки път когато я чуя все повече. Всеки който ми каже как се казва или поне даде директен линк към Даунлоада ще му бъда изключително благодарен.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.