Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за шоуто "Сървайвър"

29 гласували потребители

1. 1. Кого считате за фаворит в играта ?

• Георги Кехайов
      34%
      10
    • Джулиета Окот
      0%
      0
    • Ива Пранджева
      6%
      2
    • Кирил Харалампиев
      41%
      12
    • Любен Иванов
      6%
      2
    • Людмила (Мики) Димитрова
      0%
      0
    • Людмила (Голямата) Иванова
      0%
      0
    • Маргарита Амиджинова
      6%
      2
    • Христина Русева
      3%
      1

Моля влезте или се регистрирайте за да гласувате в тази анкета.

Featured Replies

На пръв поглед е любопитно как все пак Ива омайва до такава степен съплеменничките си (всички без една), че да действат едва ли не като марионетки. "Магията" отминава миг след поредното гласуване и едва тогава лъсва голата истина - снощи бе ред на Джулиета да се присъедини към журито и едва ли някой се съмнява за кого и тя няма да гласува - това е видимата част на айсберга. В невидимата седи Хриси, която много умело използва Ива за щит - видимо лекоатлетката гони един след друг противниците и си гарантира ненависта на журито, но то все пак ще трябва да гласува позитивно за някого.

Таях някаква плаха надежда (затова и поизчаках, но тъй или иначе все за Киро щях да дам гласа си, вече е факт), че племето ще използва уникалната възможност да си спести маса разочарования, но не би. Само меракът на Любо бе крайно недостатъчен и съставът на племето към настоящия момент е оптимално удобен за "Хриси & Ива"ЕООД. Любо ще изгори в първия удобен момент, а Киро ще седи до последния възможен момент настрани. Людмила 1 и 2 в комплект с Жорката ще продължат да са почетен шпалир и ще отпадат само за да се спазят правилата на играта. Вече е късно да се сменя тактиката, пък дори и Ива да се досети за какво иде реч в играта.

• Отговори 482
  • Прегледи 52,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• бръм-бръм
    бръм-бръм

Защо да не са високомерни, като бяха силни, бяха и сплотени. Докато Питого много по-трудно се сплотиха и сега всички слушат кака си Ива. Освен това сред тях има повече лицемери, затова според мен те с

• бръм-бръм
    бръм-бръм

Мда, а и преди я обявиха за най-глупсва...Абе, тия класации са само за самочувствие, а вчера беше интересно, че Злати бе едно стъпало над Крика, който после се изказа, че сложил себе си на 6-то място

• Аз познавам Свтльо Бърканичков лично и никога не съм мислла за него, че има много умствен багаж и снощи мисля, че ми го доказа за пореден път. Особено изказването му за 500-те жени беше върхът Има

Публикувани изображения

Според мен, Любо сгреши при номинацията. По-добре да беше номинирал Ива плюс тримата от Минданао.

Ако Жоро, Людмила и Христина си бяха удържали на думата, Ива атоматично събираше 5 гласа (плюс неговия) от общо 9. Ако Христина се отметнеше и гласуваше за един от своите, освен че тройката се разпадаше, тя щеше да събере и негативи. В момента, в най-добра позиция са имненно играчите от бившето Минданао.

Чух Ива да казва в анонса за следващия епизод, че е постъпила глупаво.

Не глупаво, а супер глупаво, но тепърва ще го осъзнава. Вероятно се изплаши от конкуренцията и реши да хитрува. Между другото, взимането на допинг също го виждам като хитруване и игра с нечестни средства, та не знам защо се изненадвам толкова. Жалко за нея. Имаше големи шансове не само да стигне до финал, но и да събере достатъчно гласове, за да победи.

Джу си плати за наивността, но тя сама си е виновна, че игра по свирката на Ива. Да видим кой ще е следващият.

Редактирано от trosho (преглед на промените)

Според мен, Любо сгреши при номинацията. По-добре да беше номинирал Ива плюс тримата от Минданао.

Ако Жоро, Людмила и Христина си бяха удърржали на думата, Ива атоматично събираше 5 гласа (плюс неговия) от общо 9. Ако Христина се отметнеше и гласуваше за един от своите, освен че тройката се разпадеше, тя щеше да събере и негативи. В момента, в най-добра позиция са имненно играчите от бившето Минданао...

Много точна оценка, стига бившите Минданао да бяха спазили взаимното си обещание. Както и да е, вече е късно за проби, а и Любо вероятно не би опитал този вариант, даже не би се и сетил за него.

Много точна оценка, стига бившите Минданао да бяха спазили взаимното си обещание. Както и да е, вече е късно за проби, а и Любо вероятно не би опитал този вариант, даже не би се и сетил за него.

Любо, за разлика от Киро все още не се усеща, че Христина и старото "Минданао" седят зад разцеплението на "Питого'.

Може и да си е харесал Христина - кой го знае.

Важното е, че Ива вече няма никакъв шанс, дори и да стигне до финал, да спечели състезанието.

Вече е бита карта.

При следващи елиминации, ако Любо не успее да спечели тотема за неприкосновеност - заминава в журито.Това е ясно.

Другото, което ми прави впечатление е фаворитът ми от Добринище.

Ако всичко продължава както досега - тоя изрод има всички шансове да бъде на финал - него никой не го бръсне - нито за слива нито за морков, ама пичът кротко и спокойно преминава от кръг в кръг.

Другото, което ми прави впечатление е фаворитът ми от Добринище.

Ако всичко продължава както досега - тоя изрод има всички шансове да бъде на финал - него никой не го бръсне - нито за слива нито за морков, ама пичът кротко и спокойно преминава от кръг в кръг.

Което е един от слуховете, пълзящи за финалистите. Обаче пак подчертавам - слух. Защото така и не преплъзна слух кой е вторият финалист.

Ива ми е поредното разочарование. Не е глупост това. Алчност е и егоцентризъм. Когато постигаш нещо "на всяка цена", трябва да ти е ясно, че има други, които перфектно се крият в сянката ти и ще се отделят от нея когато дойде ред да плащаш цената.

Ива - Хитрата сврака...

Христина - Не е луд, който яде баницата...

Маргарита - Двама се карат...

Любчо - И сам войнът е...

Мики - Аз ваша, ти наша, кой...

Людмила - Власите накрай Дунава...

Жорката - Вчера ни грош, днеска...

Кирчо - Добрият кон сам си изкарва зобта.

Кирчо ми е безспорния фаворит.

Една молба към всички взимащи участие в темата , ако може да не споменавате никакви слухове , защото така ми се обива интереса от цялото предаване . Миналия път когато гониха крика,го прочетох ден преди предаването и не ми беше много интересно ,а и мисля че така става и с другите не само при мен.

Днес Дренски ще влезе в играта,един от моите фаворити в играта от миналите сезони, мисля че той е човека който трябваше да стане сървайвър , но малко не му достигна.Ще видим и кой ще отиде на острова на изгнанника и дали пак ще е Любо или Жоро , не ми се вярва да е жена.

...Ще видим и кой ще отиде на острова на изгнанника и дали пак ще е Любо...

Пак е Любо и играта зацикли - един от играчите отива за втори пореден път на въпросния остров, заточен с цел да спечели битката с "местния лидер" - Киро и да го върне в племето, т.е. на дръвника. Добър замисъл, но по този начин лесно податливият на машинации Любо няма да е застрашен от племемен съвет.

Анонсът към днешното състезание, което ще е със завързани очи съвсем не осветлява предстоящите събития, особено ако Ива не спечели.

Напоследък все се получава, че не мога да слушам какво си говорят...

Радвам се, че Джу вече е аут. Но и се радвам, че Ива почна да се усеща, че сметките и май ще излязат криви. Определено Хриси изхитри повече. Незнайно за мен защо, но сякаш ми се ще да спечели Киро или Любо, но видимо според мен Киро има повече шансове. А наистина, като гледам, онази мижитурка, Жоро, ще вземе да стигне до финала.

Всъщност колко човека трябваше да останат накрая?

Една молба към всички взимащи участие в темата , ако може да не споменавате никакви слухове , защото така ми се убива интереса от цялото предаване . Миналия път когато гониха крика,го прочетох ден преди предаването и не ми беше много интересно ,а и мисля че така става и с другите не само при мен.

ОК без слухове, направо мога да ти кажа кой ще се върне от острова на изгнаника днес за играта за имунитит

Редактирано от voxy (преглед на промените)

Всъщност колко човека трябваше да останат накрая?

3-ма..и останалите гласуват за тях. Стискам палци тази вечер на Киро да спечели играта срещу Любо, защото иначе ще стане доса неприятно за него. И двамата ги харесвам, но определено Киро ми е фаворит. Така както е тръгнала играта обаче мисля че накрая ще останат Жоро, Хриси( :baby: ) - вчера нищо не направи за да спечели играта... :) и евентуално Киро (ако има малко късмет да си остане на острова) или пък Ива(която очевидно няма да спечели играта). Ако финалистите са Жоро, Хриси и Ива аз определено съм за Жоро, въпреки че и той не е направил кой знае какво в тая игра :)

Любо отново спечели имунитет и дипломацията е на път да замени първичните емоции в играта - Ива и Мики търсят начин да говорят с него, т.е. Ива има такова желание, но предпочита да не го прави лично и изпрати Мики като емисар. Любо не предаде дословно посланието на Киро и може би свали с 1% негативното отношение на дамите (Жорката е отново пас, но пък вече цитира "Изкуството на войната" на Сун Дзъ), като (не)волно го премести в салдото на Киро. Голямата Людмила така и не влезе в час и все още се мъчи да разбере за какво става дума в тази игра, а Маргото май е готова да се премести в журито. И цялата тази идилия е като на длан под зоркия поглед на Хриси...

И все пак интригата преди съвета довечера е повече от гарантирана - не се знае кой ще вземе 2-та гласа и как точно ще ги използва, има доста варианти в тази посока на разсъждение.

Мда.

От изключителна важност са двата гласа довечера - може би никога повече през играта няма да е така.

Силите са изравнени - 3 от бившето "Питого" + Маргарита и 4 от "Минданао".

Ако 2-та гласа отидат в "минданаовец" - това ще е краят за Ива, Любо,Мики и Маргарита - от тук нататък на всеки съвет ще бъде гонен някой от тях.

Ако, обаче 2-та гласа отидат в някой питоговец или Маргарита - става много интересно.

А аз все още не съм загубил надежда в моя фаворитcrazy.gif

Е, сега е момента - Любо коли, Любо беси !

На мен ми се стори в анонса за вторник, че мернах Ива в играта, да видим...

Yes....изгониха Христина :rolleyes: От тук нататък да изгонят само и Людмила от Минданао и останалите да се разбират кой ще печели. Както и Trichocephalus и аз не съм загубил надежда за моя фаворит (може би съвпада с неговия).

Христина е вън от играта и племето "увисна", защото остана без манипулатор - леле, каква драма се разигра снощиspeak.gif! Ляха се реки от сълзи - де искрени, де крокодилски, последните определено преобладаваха, клетви за вярност се даваха, вричаха се - Христина заяви, че ще подкрепя Ива до края, как да й повярва човек след досегашните събития...

Очевидно играта е към края си и определянето на финалистите е съвсем актуално.

Христина я няма вече, но Любо направи много голям гаф с номинирането на Ива и Мики - все пак и двете само след няколко кръга ще са в журито ( ако не греша за Ива ).

Любо правилно подбра хората за номиниране, само дето обърка последователността им - снощните номинирани трябваше да бъдат нарочени при първата му победа и обратно.

Хрис можеше да остане още малко, да видим докога може да ги води за нослетата. Яд ме е, че Ива още е там, макар че едва ли ще е задълго.

А голямата Люси е голяма шматка :cool: Какви са тия предателства и лъжи спрямо нея от страна на Хриси...

Нещата се развиха точно така, както исках. Христина сама си вкара автогол с тая награда. Пък и Маргото добре и се отблагодари, като я шамароса с гласа си против нея. Доволна съм. Да видим сега, кой ще иде при Киро...

А голямата Люси е голяма шматка :) Какви са тия предателства и лъжи спрямо нея от страна на Хриси...

Всъщност, ако не беше гласа на Людмила - щеше да има балотаж..... и не се зане дали нямаше Ива да отиде при журито.

А лично на мен Ива започна да ми харесва.glare.gif

Интересно ми е откъде тая неприязън към Кристи, която беше един от най-симпатичните участници, манипулатор та манипулатор, само на предположения и съмнения, че е такава без нито едно излъчено нещо за нея. И откога манипулаторите са нещо лошо, не са ли много по-лошо глупаците които се поддават на манипулиране и такива малоумници като Людмила(голямата), която спокойно може да спечели приза за най-тъп Сървайвър на всички времена

Интересно ми е откъде тая неприязън към Кристи, която беше един от най-симпатичните участници, манипулатор та манипулатор, само на предположения и съмнения, че е такава без нито едно излъчено нещо за нея. И откога манипулаторите са нещо лошо, не са ли много по-лошо глупаците които се поддават на манипулиране и такива малоумници като Людмила(голямата), която спокойно може да спечели приза за най-тъп Сървайвър на всички времена

Въпросна "Кристи" лично на мен ми е неприятна основно с тунинга си.

Не мога да понасям жени с добавки - и то не заради самите "екстри", ами заради болната психика, която седи зад тях.

glare.gif

...манипулатор та манипулатор, само на предположения и съмнения, че е такава без нито едно излъчено нещо за нея. И откога манипулаторите са нещо лошо...

Тия камъни са в моята градина, та затова и ще взема отношение по въпроса - никъде в темата не съм упрекнал Христина за действията й, т.е. за очевидното манипулиране на част от играчите (това е неизменна част от стратегията и вината е изцяло в поддалите се). Съжалявам, ако така е прозвучало или пък някой си е направил грешни изводи от моите писания. И определено бях против отпадането й, имаше далеч по-подходящи от моя гледна точка кандидати за по-раншно заемане място сред журито, че и доста преди това.

Тия камъни са в моята градина...

Само един камък е да е в твоята градина, аз по принцип, навсякъде е обвиняват че е манипулатор най-вече във форума на Сървайвър

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.