Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за шоуто "Сървайвър"

29 гласували потребители

1. 1. Кого считате за фаворит в играта ?

• Георги Кехайов
      34%
      10
    • Джулиета Окот
      0%
      0
    • Ива Пранджева
      6%
      2
    • Кирил Харалампиев
      41%
      12
    • Любен Иванов
      6%
      2
    • Людмила (Мики) Димитрова
      0%
      0
    • Людмила (Голямата) Иванова
      0%
      0
    • Маргарита Амиджинова
      6%
      2
    • Христина Русева
      3%
      1

Моля влезте или се регистрирайте за да гласувате в тази анкета.

Featured Replies

Ще е Киро, ама само ако загуби от Жоро и се върне в племето.glare.gif

Мда.

Всъщност -двама от финалистите са ясни - единият ще е този, който вземе имунитета, другият -този, който е на островът на изгнанника ( независимо дали е Киро или Жоро) .

• Отговори 482
  • Прегледи 52,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• бръм-бръм
    бръм-бръм

Защо да не са високомерни, като бяха силни, бяха и сплотени. Докато Питого много по-трудно се сплотиха и сега всички слушат кака си Ива. Освен това сред тях има повече лицемери, затова според мен те с

• бръм-бръм
    бръм-бръм

Мда, а и преди я обявиха за най-глупсва...Абе, тия класации са само за самочувствие, а вчера беше интересно, че Злати бе едно стъпало над Крика, който после се изказа, че сложил себе си на 6-то място

• Аз познавам Свтльо Бърканичков лично и никога не съм мислла за него, че има много умствен багаж и снощи мисля, че ми го доказа за пореден път. Особено изказването му за 500-те жени беше върхът Има

Публикувани изображения

Всъщтност, моята чуденка е свързана с това, дали Ива ще е в тройката. Интересно ми е, ако попадне, ще и прости ли някой от журито ? Или просто ще я карат на принципа на отмъщението.

Ей, това много ме вълнува мене...

... В анонса Ива се сепна доста изненадана. Дали пък няма да се върне Киро този път ...

Извинявам се, че повтарям цитат, но малко ме смущава това "сепване" на Ива - такава реакция би била нормална ако се върне Киро, но ми мина през ума възможността да се върнат и двамата от острова. Знам, че изглежда нелогично, но какво ли не видяхме в тази игра, а едно такова развитие би объркало почти всички сметки. Как мислите?

....но какво ли не видяхме в тази игра, а едно такова развитие би объркало почти всички сметки. Как мислите?

Едно такова развитие, праща всичките ни сметки по дяволите. Тогава ще имаме 3 мъже, на 3 жени и цирк в пълния смисъл на думата.

Но в такъв случай, се обезмисля играта мвжду Киро и Жоро, която видяхме в анонса. :biggrin:

Няма смисъл да се гадае. Оставането на острова не гарантира отиване на финал, а само избягване на съвета.

В нашенския Survivor, поне до сега, финалистите винаги са се определяли след някакво изпитание.

В първи сезон на финала бяха Нели (след победа в състезанието на греда) и Ахмед (след като победи Наско в състезанието с ластични въжета).

Във втори сезон бяха Светла (след като спечели играта "Всички срещу Дренски") и Георги Костадинов (който спечели играта на колелото).

В трети сезон бяха Николай (спечелил играта с висене на въже), Спас (спечелил играта на наклонените платформи) и Силвия (спечелила играта срещу Галина, след като преди това изгониха Янита на племенния съвет).

Та и този сезон може да се случи нещо подобно. Вече останаха шест човека. Да видим какво са решили сценаристите.

Редактирано от trosho (преглед на промените)

Финалът е следващият понеделник, 21 декември. Преди малко го анонсираха по bTV.

Почва се...Двете думички 'внезапен обрат', тутакси ми приковаха вниманието ;)

Ива е спортист !

Поклон пред спортният и дух...

Редактирано от shefkata (преглед на промените)

хах....Киро е с двойния глас...видя се от анонса. Това значи, че може да се получи доста интересно на съвета.

ПП.Тия,който изготвят анонсите трябва да са по-внимателни какво се вижда на тях. :yanim:

Кои участници се виждат в рекламата за финала на Сървайвър, която пуснаха по bTV и кой си тръгва утре

от форума на Сървайвър са забелязали - Киро, Жоро, Мики и Меги, което означава че играта е за класиране за финал, защото Жоро се е върнал, а след като липсват Любо и Ива, а Ива е с имунитет, явно Любо е следващия изгонен, а Ива вероятно е спечелила първата игра за класиране на финала и е първия финалист, за който ще се гласува, а е възможно да не е влязла в кадър и това да е първата игра

Киро реши да пали голям огън и сам "изгоря" с него. Жорката набира увереност, та дори започна да рапира (или както там се нарича), но в анонса се вижда, че участва във последното състезание, в което и той виси на някакъв прът, та значи ще се бори поне още веднъж - има още 3 предавания преди финала в понеделник - в сряда, четвъртък и неделя (20 часа).

Ива заслужено спечели играта в клетката, тя си бе нейна. Сега остава да видим кой ще вземе 2-та гласа и кой няма да стигне до финалната битка. Има разни варианти и предположения, но за мен изненадата бе снощната "среща на силите" между Киро и Ива, проведена на фона на екзотични плодове и шампанско. Разказваха си кое и как в миналото, но не видяхме (това не значи, че непременно не е имало) някакви договорки. В един момент си направих асоциация със срещата в Ялта през февруари 1945 г между Сталин, Чърчил и Рузвелт, на която уж се преразпределя света след войната, а после всеки си прави каквото си иска.

играта в която показаха Жоро е за определяне на финалист, няма начин да не участва защото той се е класирал вече за тези игри и довечера ще е последното гонене

На такива състезания с висене досега май само жени са печелили. Нели спечели подобна игра в първия сезон, после не помня дали имаше. Но мъжете са по-тежки и нищо, че са по-силни падат по-бързо. А много ми се искаше да спечели Любо, ама...

А Георги как го подценяваха всички, как му се присмиваха, ама как ще иде на финал. Пък хубавото при него е, че най-накрая показа някакъв интерес към тая игра, досега беше все един безразличен.

Киро за пореден път супер яко се излага в игра за съобразителност. Къде се забута да прави толкова голям огън и тези дървета как ги нареждаше все едно пъзел, задуши си огъня, направи си кофата супер тежка изобщо много зле, предишният път в една игра за ровене в пясъка да се намери нещо с Любо също така яко задълбаха на едно място, сякаш някой на 1 метър ще зарови нещо

Така е, игрите за съобразителност не са приоритет на Киро, а и не само на него. И точно в тях Жорката си взе 2-те победи - там, където не бяха толкова нужни сила и бързина, а бързо мислене. Вярно, че двамата започнаха с различна стратегия снощния двубой, дори Жоро хукна първо да налива вода в пробитата тенекия, ама се усети овреме и започна да подрежда огъня. А Киро вероятно смяташе нещо на шиш на пече с тая клада...

Киро май попрегоря с тази самота, той неистово се стремеше да подражава на Николай от миналия сезон, но човекът си е стадно животно и самотата не е за всекиго.

Очертава се люта битка за двата гласа, от която зависи "температурата" на предстоящия съвет.

Но мъжете са по-тежки и нищо, че са по-силни падат по-бързо...

Люси и Маргото бяха далеч по-леки от Киро и Любо, пък отпаднаха първи.

Това с тежестта, не е фактор.

На този съвет работата е ясна. Ака мъжете вземат двата гласа, си отива жена и обратното. По-склонна съм да мисля, че така ще се получи освен, ако Ива не вземе двата гласа пак.

Дали тя съзнава, че ако вземе двата гласа и изгони Киро, ще е сигурен финалист ?! Това се питам сега...

Жоро хукна първо да налива вода в пробитата тенекия, ама се усети овреме и започна да подрежда огъня. А Киро вероятно смяташе нещо на шиш на пече с тая клада...

Според мен отиде да налее вода за да провери колко голяма е дупката през която ще изтича, защото ако беше прекалено малка можеше да направи 5-6 курса след което да си оправи огъня, за да може след като го разпали с още 4-5 да го вдигне и да не е угаснал вече..

Но каквото и да е, подходът му беше практичен

Киро взе двата гласа и резултатът е Любо - Людмила 3:3 и след повторното гласуване, та ще има "дузпи", които би следвало да видим довечера.

Снощи Ива просто си умря от яд когато и се срути кулата..... Чак и аз се и се ядосах - баси - та тя си беше победителка в състезанието, ако беше се полакомила.....

Ама така си е -лакомо дупе - кръв с....е ;)

да и аз се ядосах въпреки, че знаех че Киро печели играта заради интрото на епизода в което се виждаше че огърлицата е в него. Ива направи нещо уникално 3.30 следващия на повече от метър разстояние и оставаха 5 минути някъде, какво толкова й пречеще да изчака.

Любо пък грам мозък не вкарва :help wanted3: Изкефих се много, когато падна на Ива кулата. А Киро се усети, че му остава малко време и няма смисъл да продължава нагоре, иначе можеше и неговата кула да рухне.

Ще видим довечера кой ще си тръгне. Дано да е Люси.

Ха, не бих ги нарекъл "идиотиски строежи", а по-скоро иновативни идеи, от които да се поучат светилата в архитектурата. Лошото е, че тия творения имаха сериозни пробеми със земното притегляне :cheers:.

Анонсът към дузпите бе интригуващ, защото става дума за издържливост, а практиката показва, че не винаги по-силният физически (а и обикновено по-тежък) е облагодетелстван от такива надпревари, вече коментирахме някъде по-назад този въпрос.

Снощи мятах по едно око, но не успях да гледам и слушам внимателно /гости имах/.

В неделя ще е интересно - два часа Сървайвър.

Довечера и финалист ще се определя.

Вече официално знаем, че ще са трима :gift:

Не мога да се сдържа, да не кажа, браво и на Люси за издръжливостта тази вечер, но браво на първата финалистка - Ива :cheers:

Редактирано от shefkata (преглед на промените)

Ива ме изкефи и тази вечер :whist:

Победата си е беше напълно заслужена - просто нямаше грешка в играта.

Хвана ме малко яд, че Любо отпадна, обаче като го видях в поза "Иисус на кръста" - направо жал ми стана -той е останал кожа и кокали.Ужасна гледка беше.

В неделя ще видим обаче как ще се представи моят фаворит :blink:

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.