Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за шоуто "Сървайвър"

29 гласували потребители

1. 1. Кого считате за фаворит в играта ?

• Георги Кехайов
      34%
      10
    • Джулиета Окот
      0%
      0
    • Ива Пранджева
      6%
      2
    • Кирил Харалампиев
      41%
      12
    • Любен Иванов
      6%
      2
    • Людмила (Мики) Димитрова
      0%
      0
    • Людмила (Голямата) Иванова
      0%
      0
    • Маргарита Амиджинова
      6%
      2
    • Христина Русева
      3%
      1

Моля влезте или се регистрирайте за да гласувате в тази анкета.

Featured Replies

Аз съм за Ива да спечели Сървайвъра, играе страшно добре играта засега.

Във форума на Сървайвър излезе инфо (непроверено) че Крика ще е изгонения тази вечер, което ми се струва най-правилно решение, защото той е глас в мъжкия отбор, който влече със себе си и този на Георги

Редактирано от voxy (преглед на промените)

• Отговори 482
  • Прегледи 52,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• бръм-бръм
    бръм-бръм

Защо да не са високомерни, като бяха силни, бяха и сплотени. Докато Питого много по-трудно се сплотиха и сега всички слушат кака си Ива. Освен това сред тях има повече лицемери, затова според мен те с

• бръм-бръм
    бръм-бръм

Мда, а и преди я обявиха за най-глупсва...Абе, тия класации са само за самочувствие, а вчера беше интересно, че Злати бе едно стъпало над Крика, който после се изказа, че сложил себе си на 6-то място

• Аз познавам Свтльо Бърканичков лично и никога не съм мислла за него, че има много умствен багаж и снощи мисля, че ми го доказа за пореден път. Особено изказването му за 500-те жени беше върхът Има

Публикувани изображения

Аз съм за Ива да спечели Сървайвъра...

Това е дяволски трудна задача - за да спечели, тя трябва да изгони Крика, Любо, Джулиета и човека от острова - Киро. С останалите ще се справи по-лесно (?), ако ...не я изпратят преждевременно в журито - не трябва ни за миг да се забравя приказката за малките камъчета, дето обръщат големите коли. Ива е и ще е в постоянно напрежение, защото поне засега тя няма право да губи състезание, ще успее ли да спечили всичките?

Що се отнася до слуховете - умишлено не чета специализирания форум на предаването, а и не давам ухо на слуховете. В предните 3 сезона "нарочените" от мълвата поне за финалисти отпадаха още след първите кръгове, та защо тази година аа е по-различно? Изнасянето на информация от страна на участници и екип е много сериозна издънка със страшни последици, та не вярвам някой да си позволи наистина да издава финалистите предварително, пък и какво ще спечели от това?

П.П. Трябва да се помни и друго - всеки един изгонен става гласуващ за крайния победител!

Редактирано от hlevoust (преглед на промените)

Даммм, Питого току що изгубиха двойният глас...сега, става лошо. Мисля, че войната наистина започва. Стискам палци на Ива, защото до сега разигра картите си - перфектно ! И все пак знам, че тя няма да спечели...

Ами то май на всички ни стана ясно ,че няма да спечели , те такива нагли хора рядко печелят , даже се чудя как се е добрала до тези успехи .....

Може да ми е малко остър езика,ама просто не понасям такива хора ,поне се радвам че съм още малък и ги гледам тези работи ,което ще ми помогне в бъдеще..........

А лелеее...жените какви сте хиени не е истина... :speak: Христина и Ива просто НЕ трябва да печелят. Тази първата преди ми харесваше, но сега просто... :beat: ..тя тегли конците на всичките... Тя нали подсети Ива предишния път Джу да даде амулета на нея, за да може да се спаси...доста изгодно за Христина. Просто стискам палци с 2 ръце и 2 крака на Кирил да им разкаже играта. А не стига, че Ива слуша Христина, ами и останалите жени...уж да не гласуват срещу свойте бивши съотборници а какво стана.... :mad: За съжаление обаче и Кирил най-вероятно ще бъде прецакан от тая женска коалиция.

ПП. @Jokerface - те нали са й забранили да се състезава заради употреба на допинг...доколкото знам 2 пъти е хваната - демек пак е cheat-вала. И аз не харесвам такива хора. Доста повече харесвам Любен, който е доста откровен и си държи на думата, но за жалост такива хора явно не печелят Сървайвър.

Редактирано от mrik (преглед на промените)

Във форума на Сървайвър излезе инфо (непроверено) че Крика ще е изгонения тази вечер, което ми се струва най-правилно решение, защото той е глас в мъжкия отбор, който влече със себе си и този на Георги

Непотвърдената информация се потвъди !

Ива има втори враг. Сглупи, но пък...ако така си гради стратегията, нека - така да е.

Мисля, че тази вечер играта се обърна тотално. Ива никога няма да е таз годишния Сървайвър...вече съм сигурна !

Ами то май на всички ни стана ясно ,че няма да спечели , те такива нагли хора рядко печелят , даже се чудя как се е добрала до тези успехи .....

Може да ми е малко остър езика,ама просто не понасям такива хора ,поне се радвам че съм още малък и ги гледам тези работи ,което ще ми помогне в бъдеще..........

Това е индивидуална игра преди всичко, в която само един ще спечели, не цял отбор. Ако Ива не беше направила този ход със сигурност нямаше да спечели, защото Христина, Меги и Людмила ясно са й казали, че останат ли Ива и Киро на финала, ще гласуват за Киро не за нея, за Киро като добавим и Крика, Злати и Любо става ясно кой ще е победител. Стига вече с тези дадени думи и обети и бля бля глупости, това там не е лов на шарани и тъпаци, а игра на хитрост, ловкост сръчност, умения, който не го кефи да ходи да пасе овце, те със сигурност няма да го предадат

да добавя :speak:

Крика да си беше спечелил играта, победителите не ги съдят ако може да използвам една изтъркана фраза :beat:

Редактирано от voxy (преглед на промените)

Митьо Крика остана като гръмнат след снощната развръзка, явно Ива отново успя с ходовете си, но докога ли? Следващият за гонене би следвало да е Любо, освен ако точно той не иде на острова на изгнаника, а Киро се върне и стане жертвеното агне.

Ива не смееше да вдигне главата си снощи, може и някоя крокодилска сълза да е проронила, но си спечели отявлен враг в журито, при това втори от двама - на 100% успеваемост при създаването на врагове.

И пак се питам - дадоха ли си сметка останалите в племето какъв рядък шанс им предостави Ива да бъде тя остранената и те го проспаха?

И пак се питам - дадоха ли си сметка останалите в племето какъв рядък шанс им предостави Ива да бъде тя остранената и те го проспаха?

Вярна го проспаха. Ако на миналия съвет я бяха изгонили нея, сега просто нямаше да има интрига.

Яд ме е, че след всичко което Ива прави, за да се добере до финала, накрая ще остане прецакана.

От снощната игра ми направиха впечатление следните неща :

1.) състезанието с танците беше изготвено все едно за Маргарита да спечели.

От всички участници само тя има необходимата физика, грация и възможности да спечели съзтезание с танци.А щом тя има два гласа на съвета -всичко е предрешено.

Ако беше силово състезание и спечелеше Крика или Любо - сметките на Ива щяха да излязат криви, защото тогава щеше да бъде изгонена някоя жена.

2.)Водещият през цялото време на обсъжданията преди гласуването на съвета въртеше разговора около това "дали няма да се сформират нови коалиции" и дали старите са в сила.

Това трябваше да накара да светне червена лампичка в акъла на Крика, ама той не се усети....

Е, грешката си е негова.

3.) доказа се окончателно, че Ива си е просто...хмм...жена .....

Действително Владо подсказа едно-друго, но не бих казал, че Крика е сгрешил, защото на съвета той бе пред свършен факт.

Що се отнася до танците, то бях сигурен, че победата ще вземе Маргото или пък Хриси - те са видимо по-пластични от останалите, които се гънеха като тръстики когато ги духа вятър. Малко странно бе и това жури, чиято обща възраст по моему би следвало да е около 250-270 г, при това отчитайки видимо по-младия от дамите мъж.

Снощи Хриси за пореден път се оказа по-далновидна от Ива и изпрати Любо на острова при Киро, а не Жорко, както се изказа Ива минути преди това. Вярно, че бе на късмет, но Жорко едва ли би могъл да върне заточеника, а в този вариант който и да се върне - Киро или Любо, все ще е готов за гонене.

Да,

Довечера борбата ще е здрава между Киро и Любо.

Но каквото и дастане, когото и да изгонят - той отива в журито и избитра победителя.

ива си вкара голям автогол, като изгони Крика на този етап на играта, когато жертвата се превръща в съдник .

Нели снощи точно това им каза.

Чудя се само, какво ли ще стане, ако в племето онзи шмундьо от Добринище вземе да спечели тотема за неприкосновенност или двата гласа за гласуване ?

...Чудя се само, какво ли ще стане, ако в племето онзи шмундьо от Добринище вземе да спечели тотема за неприкосновенност или двата гласа за гласуване ?

С този въпрос направо в десятката ме гръмна - по никакъв начин не бих могъл да отговоря, та и да предположа дори! Той е нещо като... как да кажа... като "среден род" - по-близо до мъжете, отколкото до дамите, ама не съвсем question.gif. И казвам това без никакви лоши чувства, тъкмо напротив, само дето не бих могъл еднозначно да кажа дали по-скоро ми е жал за момчето или просто ми е симпатичен, особено с неговия на моменти циничен скептицизъм. Не ще и съмнение, той сигурно е преживял много лоши моменти в живота си, та да стигне до почти пълното отрицание на околните. В началото, при оформяне на първите впечатления към участниците помислих, че приказките му за непукизъм са само на думи, но все повече се убеждавам, че това е по-скоро черупка, един вид защитна реакция от действителността. И сигурно има и по-успешен начин за излизане от дупката, в която се намира, но някой трябва да му помогне да го намери. Не видях жена сред роднините и приятелите когато даваха клиповете с тях и затова мисля, че той има нужда точно от онази топлина, която само жените могат да дадат на мъжете в тежък час.

А на Нели с респект свалям шапка, много ми допадна още в първото издание, а и вчера за отрицателно време "скрои шапките" на участниците, или поне на дамската им част. Същото за миг направи и Николай преди няколко дни - това са достойни шампиони.

И друго - ще се сети ли Ива, че е в нейн интерес да изгони първо Христина, пък тогава останалите в списъка. Скачачката така и не се усеща как ловко Хриси я манипулира и излиза, че Ива гони играчите и си печели враг след враг, а всъщност Христина набелязва жертвите. Тц, тц, тц...

Направи ми впечатление и искреността, която демонстрираха един към друг Киро и Любо - набързо си казаха всичко нужно, разраха се с половин дума, при това без взаимна злоба и подозрения. И ни очаква един непредвидим двубой (анонсът към битката им бе особено красноречив за това), като изход от който един ще трябва да се върне и да се опита да оцелее.

Пффф това беше играта , много се радвам за Любо,поне им затвори устата за няколко дена . А на Ива уш не и пука на единия репортаж ,а на другия реве,много добре се получи , дано сега Любо да направи както Киро каза и да им гледаме сеира на племенния съвет. А за анонса за следващия епизод останах озадачен от думите на Ива....................

Любо се е върнал и даже е победил ?!

ха-ха-хаа

Е те сега ще излязат криви сметките на няколко "дами" grin.gif

Сега остава Жоро Хубавеца да вземе и двата гласа.....

Да, Любо загуби напрегнатата битка с Киро и се върна при племето със специално послание от Киро към дамите - че няма място за хора, които не държат на думите си, пък камо ли в Сървайвър (или нещо подобно, в момента би убягва точната фраза). Заслужаваше си да се види реакцията на Ива в мига, в който Владо обяви завръщането на човек от острова на изгнаника - така погледна Любо, че ако той бе примерно бутилка вино, то още на мига би се превърнал в оцет, ако беше мляко, щеше да се пресече...

После Любо се пребори в два етапа с дяволските въжета и успя да победи и да вземе имунитета - останалите (без Жорката, но и той прояви героизъм и се представи достойно във втория кръг на състезанието) останаха като гръмнати, особено Ива. Тя дори се разрева пред Хриси и Сие и заяви, че няма какво да направи, риторично ги питаше да иде да се моли на хората ли, че да я оставят в играта.

Определям този спонтанен изблик на нерви като сериозна проява на слабост в крайно неподходящ момент - пред племето се открива уникална възможност да остранят Ива на съвета, пък дори тя да успее да спечели двата гласа. Малката Людмила с "учудване" коментираше, че не разбира защо Любо е бесен.

Остава да видим в понеделник дали Джулиета и Христина ще се ориентират в обстановката, мисля, че от тях най-вече зависи евентуалното отстраняване на Ива.

Признавам си, сега стана интересно.

Трите номинирани жени ще са Ива, Джулиета и Хриси. За четвъртата не мога да предположа, но по всяка вероятност ще е между голямата и малката Людмила. Двата гласа отново са важни.

Имам чувството, че една от Людмилите ще иде в жертва този път...или поне така си мисля.

Признавам си, сега стана интересно.

Трите номинирани жени ще са Ива, Джулиета и Хриси. За четвъртата не мога да предположа, но по всяка вероятност ще е между голямата и малката Людмила. Двата гласа отново са важни.

Имам чувството, че една от Людмилите ще иде в жертва този път...или поне така си мисля.

Признавам си, че ми се изпълни душата, когато Ива не можа да спечели имунитета, че и се разплака после :brick wall: Сега няма да изгонят Любо, което ме радва много :wors: Яд ме е само, че в началото изпуснах битката между Любо и Кирил...

А Нели от първия сезон доста е поналяла кокала и нейното присъствие е някак най-незабележимо...Много повече се радваха на Жоро, а за Ники да не говорим :)

Всичко зависи от този, който вземе двата гласа и кой ще отиде на острова на изгнанника.

Ако с двата гласа е Любо или Жоро - играта загрубява .

Ако пък на Острова на Изгнаника отиде Ива -това я спасява от елиминация.

Ако пък на Острова на Изгнаника отиде Ива -това я спасява от елиминация.

Съвета е в понеделник. Никой няма да ходи на острова до тогава. Киро е този, който пропуска съвет. Ива има шанс сига, ако преживее този съвет. От там нататък, варианти много.

хахаха играта не загрубява ако двата гласа ги вземе Жорката, защото той си е към Кристи и бившите Минданао, следва стратегията която са си изградили още когато бяха едно племе. Мен ме дразни Любо, не може да си бесен или да се дразниш на някой че си играе неговата игра, това не е отборна а индивидуална игра, в която само един ще спечели, влизаш излизаш от коалиции когато има полза за теб, не за сульо или пульо, така че поведението на Ива - да играе за себе си - е правилно и получава доста незаслужени обиди.

Вижда се че 250к доста могат да изнервят хората както се случи с Киро и Любо

Е, за едно нещо поне съм категорична и сигурна вече - Ива Пранджева, няма да е новия Сървайвън на България ! Все повече везните ми клонят към Киро. Ако физически, никой не го победи в играта до финала, а самата играта за финала ще е физическа на 100 %, то Киро е ясният победител, срещу когото и да се изправи. Разгадахме пъзела и тази година :)

Още един осъзнал се след изгонването участник напусна....... Интересно ми е докъде ще продължат да потдържат другите Ива и колко са глупави . В анонса за следващото предаване според мен Ива осъзнава как съсипва бившето си племе и как накря може да остане само тя от питого и едно миндало може да изгонят всички накрая.Те вече са трима , а от питого двама ( Любо и Киро не ги щитам вече от питого ,по ябясними пречини) и нищо чудно да си стигнат до финала.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.