Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за шоуто "Сървайвър"

29 гласували потребители

1. 1. Кого считате за фаворит в играта ?

• Георги Кехайов
      34%
      10
    • Джулиета Окот
      0%
      0
    • Ива Пранджева
      6%
      2
    • Кирил Харалампиев
      41%
      12
    • Любен Иванов
      6%
      2
    • Людмила (Мики) Димитрова
      0%
      0
    • Людмила (Голямата) Иванова
      0%
      0
    • Маргарита Амиджинова
      6%
      2
    • Христина Русева
      3%
      1

Моля влезте или се регистрирайте за да гласувате в тази анкета.

Featured Replies

Рано е още да се залага кой ще е победителя.

На мен например Бърканичков ми прави добро впечатление в момента.

Променил се е от едно време, когато обикаляше плевенските кръчми.

• Отговори 482
  • Прегледи 52,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• бръм-бръм
    бръм-бръм

Защо да не са високомерни, като бяха силни, бяха и сплотени. Докато Питого много по-трудно се сплотиха и сега всички слушат кака си Ива. Освен това сред тях има повече лицемери, затова според мен те с

• бръм-бръм
    бръм-бръм

Мда, а и преди я обявиха за най-глупсва...Абе, тия класации са само за самочувствие, а вчера беше интересно, че Злати бе едно стъпало над Крика, който после се изказа, че сложил себе си на 6-то място

• Аз познавам Свтльо Бърканичков лично и никога не съм мислла за него, че има много умствен багаж и снощи мисля, че ми го доказа за пореден път. Особено изказването му за 500-те жени беше върхът Има

Публикувани изображения

Приятели, предлагам в памет на НОНЧО ВОДЕНИЧАРОВ да не коментираме този етап на състезанието!

Мир на праха му!

Давали са епизода с Нончо Воденичаров ли ?!

Баси.

А аз съм на работа и не можах да видя последното му участие.

Лека му пръст на човека.

Поне изживя достойно последните си дни - като истински мъж.

Вчера на моменти едва гледах sad.gif

А, като даваха епизодите с Него, като го гледаш колко е усмихнат и позитивен....не знам как са издържали близките му...Мир на праха му отново!

Да. Натъжих се на снощната серия и затова реших да не пиша след свършването.

... но освен на сценаристите, продуцентите, шапка свалям и на телевизията, че се лиши от рекламните блокове по време на това предаване, посветено на едно Човече, което не познавах до започването на сървайвър, но снощи скърбях с хората там и се усмихвах заедно с него, докато течаха записите от интервютата му, от присъствието му на играта.

Едно Човече-Слънчице. Така наричам хората като него. Светло и топло е около тях, спокойно и силно ти става и се радваш, че си жив, колкото и да ти е трудно! Това е равновесието, към което винаги съм се стремяла и се радвам когато го видя постигнато от някого. Значи и аз мога! И ще го направя!

Отрязването на двете рекламни паузи наистина беше на място, както и маркирането на всички епизод с "В памет на Нончо Воденичаров".

Тази серия е малко разтърсваща в унисон с предходните събития. Отиде си кмета, отиде си и племето. Стана ми мъчно тази вечер и съчувствах на племето "Таяк", както и...чест прави на Бърканичков, ритуалното му "самоубийство", признавам ! Друг е въпроса, че спортният му дух, не се прояви тук, нито желание за крайната цел.

Да видим, продължението...

Да си довърша мисълта. Второ ритуално "самоубийство"...Светльо Занев...Уважавам избора му така, както и този на Бърканичков, но далеч не разбирам, какво доказват с това. Целта беше, да продължат играта в името на Нончо, а не да се отказват след първото поражение. Вярно, че целостта е нарушена, но един несломим и борбен дух, не би паднал на първата барикада. Поправете ме, ако греша...

Редактирано от shefkata (преглед на промените)

Тази серия е малко разтърсваща в унисон с предходните събития. Отиде си кмета, отиде си и племето. Стана ми мъчно тази вечер и съчувствах на племето "Таяк", както и...чест прави на Бърканичков, ритуалното му "самоубийство", признавам ! Друг е въпроса, че спортният му дух, не се прояви тук, нито желание за крайната цел.

Да видим, продължението...

Да си довърша мисълта. Второ ритуално "самоубийство"...Светльо Занев...Уважавам избора му така, както и този на Бърканичков, но далеч не разбирам, какво доказват с това. Целта беше, да продължат играта в името на Нончо, а не да се отказват след първото поражение. Вярно, че целостта е нарушена, но един несломим и борбен дух, не би паднал на първата барикада. Поправете ме, ако греша...

Да грешиш и то много

1. Бърканичков напусна защото тялото му не издържа, това се получава при хора с неговата структура, силно изчистен без никакви резерви, ако останеше рискуваше да загуби фигура ваяна с години

2. Занев все още е в играта, не знам дали заедно с продуцентите направиха врътката, но очевидно че той сам реши да отиде там където ще отиде изгонения, вероятно някакво подобие на острова на изгнаника

естествено остава варианта Занев да се е отказал от играта заради смъртта на Нончо

а за Таяк изобщо не ми е мъчно, антипатични ми бяха заради Светльо

Не знам дали стана по сценарий... но в живота често става точно така-надменността е нещото, което

най-бързо може да бъде сломено от... случайността. Да. Ама НЕ! Случайности няма. А надменност имаше в "Таяк"

Бих се учудила, ако и таза година има остров на изгнаника. А решението на Николай(защото отй изцяло контролира

"Минданао" за изгонването на Светльо е много мъдро(според мен). Светльо беше най-силния и най-влиятелния

играч от всичките осемнадесет там... Така се получава... искаш ли власт, трябва да сечеш дървото, което

ти прави сянката.

Четох коментари, че играта сега ставала безинтересна. Не споделям това мнение. Много ще ми е интересно

да видя "Минданао" вече в игра и кога този мил дух(овчар и овчици) ще се превърне в клокочещо гърне.

За "Питого"... нямам какво друго да кажа, освен, че изборът за жена трябавше да е Златина, но те

явно си избраха двама, за окито няма да страдат като ги изгонят.

А довечера трябва да се появи Владо, за да води играта нататък и вероятно манекенката ще се откаже

от играта(голямо отказване тази година!)

Не ми се вярва Светльо Занев да е още в играта и да е на някой остров, макар че във формата вече се научихме да очакваме всичко. По моему той постъпи правилно като даде на дамата извоювания с точна стратегия имунитет в битката на лидерите, защото бе наясно, че толкова силен играч като него, оказал се обаче слаб артилерист, не би могъл да оцелее в което и да е племе, та затова и заложи доброволно главата си на дръвника. Не мога да отмина и джентълментската постъпка на Койчев, който оцени по достойнство жеста на моряка и му я отсече, за да му спести агонията. Таяк е в историята и създателят му нямаше особен избор - кой би търпял лидер в племето си и не би го изгонил при първа възможност?

Отказването на Бърканичков не бе кой знае каква изненада, той май нямаше нагласа за тая игра.

Любопитно ще е накъде ще тръгне сега Минданао, защото от вчера тази игра не е "семейна", та е въпрос на съвсем малко време досегашните мир и сговор (поне привидни) да се заменят с нормалните подмолни брожения, ще видим.

Евтим обеща изненада за тази вечер, а и с оглед на последвалите кадри си мисля, че наближава появата на новия стар водещ Владо Карамазов.

Честно казано, снощи, докато гледах реакцията на Занев, когато Маргарита заяви, че имат уговорка той да и даде тотема си - изобщо не ми се струваше да го прави доброволно и със кеф.

Даже напротив -едва си сдържаше нервите.

...Даже напротив -едва си сдържаше нервите.

Нормално е, сигурно и аз не бих сдържал моите - пропадна му племето, а това го лиши от големите му шансове за крайна победа. Вероятно не е очаквал (кой ли пък е?) толкова драстичен развой на играта - една тристранна битка и хоооп! - край с едното племе, неговото.

Може да е бил нервен, сприхав, хаплив или какъвто и да е още, но победите на Таяк бяха почти изцяло негова заслуга (непременно трябва да се отдаде нужното и на покойния Нончо), загубите - също. Можеше и да не спази уговорката с Маргарита, но това би го спасило само до следващия съвет. Какъв е смисълът тогава да запази имунитета си, след като можеше да си тръгне от играта по малко по-достоен, поне от негова гледна точка начин?

Сега след изказването на Емануела, съм абсолютно сигурна, че племето 'Таяк' бяха силни физически може би, но твърде лабилни психически. Това не са борбени личности и спортни натури. Те са циркаджий...Те не оправдаха доверието на човека, на когото посветиха тази игра.

И тъй като в по горни коментари четох, че сравнявате Занев с Николай Мартинов, сега ми е смешно, като се сетя за тези изказвания. Един Мартинов, никога не би се отказал, както и не го направи. До колкото помня, той не беше желан от нито едно племе, когато смесиха вени и мъже. Той като последен, беше сложен в едно от племената, беше изгонен и пак отцеля, въпреки това. Един Мартинов, не би си оставил 'коня в калта' както направи Светльо Занев.

По мое мнение, ако не беше дал имунитета си / като това с кавалерството за мен няма място в тази игра /, той щеше да бъде взет от 'Минданао'. При всяка една загубена игра, той щеше да има битка за имунитет и не се съмнявам, че щеше да ги печели, една след друга. Той можеше да стигне до края...Не е достатъчно да си силен физически, за да си истински лидер или да си най - добрия !

Мисля, че кавалерството е точно последният мотив на Занев за преотстъпения на Маргарита имунитет. А и намирам за все едно в кое племе щеше да попадне (наистна Минданао вероятно щяха да го вземат, но само за да не попадне в Питого) и изгонването му пак щеше да е само въпрос на време, не би могъл да спечели всички състезания за имунитет.

Съгласен съм напълно с казаното за Нилолай Мартинов и Занев, т.e. за сравнения между тях, но за три отминали сезона и четвърти текущ се видя, че треньорът е съвсем различен от всички останали, включително и от Занев, и от който и да е. Треньорът бе уникален играч, успял да се пребори с всички противници и със самата игра; не съм сигурен кога, и дали изобщо ще видим втори като него.

Гледам сега играта и изпитвам известни съмнения, че е е вероятно да навлезе в релси и да доскучее, дано не стане така. Имам предвид възникналите моментално мърморни и полека-лека зараждащото се прегрупиране и противоборство, което ще е двигателят в следващите до финала дни. Минданао е сбор от физически по-слаби играчи, но се доказа стократно, че тая игра не се печели само с мускули. Койчев издиша тотално като водач, пък и все още е такъв от немай къде. Питого почти се пръска по шевовете от несъвместими характери, та май ще е по-интересно на племенните съвети, отколкото на самите състезания.

Във форума на Сървайвър се появи инфо, че половината Таяк са се отказали след смъртта на Нончо, но са ги принудили да не напуснат заедно а по сценарий и на мен това вече ми изглежда най-правдоподобно. Голяма тъпня стана тоя Сървайвър

Занев си изпя песента която, нямаше успеха да стане ХИТ, също така той нямаше никаква възможност да спечели Сървайвър, по простата причина че, в играта ще спечели този, който стои отстрани и прави най-малко впечетлентие пред останалите!

Редактирано от handcream (преглед на промените)

Във форума на Сървайвър се появи инфо, че половината Таяк са се отказали след смъртта на Нончо...

Видимо Емануела е следващата.

Емануела -със сигурност излиза по собствено желание.

Защо обаче не се отказа още онази вечер, заедно с Бърканичков и да оставят Светльо Занев в играта ?

И моля ви, стига с това "Нончо" та "Нончо" - изгигнахте го едва ли не в ранг "светец".

И тъй като в по горни коментари четох, че сравнявате Занев с Николай Мартинов, сега ми е смешно, като се сетя за тези изказвания.

Да. Твърдях и твърдя, че Занев е най-забележимият играч от този сезон, точно както Ники-за миналогодишния.

За мен е така. Не твърдя, че си приличат, нито ги сравнявам.

Снощната серия без Занев... ами на мен ми беше някак безвкусна, независимо, че симпатизирам на

Питого и Кирил ми привлече вниманието още на представянето им.

Според мен Таяк не успяха да преживеят загубата на играта, а не на Нончо. Те вече се изживяваха като

финалисти и лично аз не приемам такова бягство като достойно. Бягството си е бягство. Бяга този, който се страхува.

Или е горделив, а горделивостта също не приемам за достойнство.

така че... каквато и да е причината, ми е все едно. Не харесвах племето от самото начало. Не знам защо, но

не успяха да ме накарат да стискам палци на тях. Не ги усещах като победители.

не усещам и никой от Минданао като победител, но тази игра е много коварна и рядко печели най-заслужелия.

Разбира се, че нищо не става заради Нончо .

Рухнаха, защото всичките тези победи, една след друга ги накара да се чувстват като богове и сега им е ясно, че двете племена ще ги елиминират един подир друг - та всеки в България е гледал миналите сезони, и знае, че в крайна сметка ще остане едно племе, в което мнозинството е съставено от племето -победител.И всички досега смятаха, че това ще "Таяк", и че победителят и подгласникът му ще е от това племе.

Да, ама -"хоп-изненада".

Много добър сезон тази година - следя го с интерес.

Яд ме е за разпадането на Таяк, много ме е яд. Яд ме и че Занев си тръгна, но в това бях сигурна...За Бърканичков не съжалявам, макар че и той можеше да се превърне в силен опонент. Сега не съм за никое племе, а за няколко човека, които ми допдат- Христина, Злати, Верислав (макар да не крие кой знае каква заплаха за другите)

Слаб е Сървайвър тази година, няма харизматични личности вътре! Само дразнилки!Нито един не ми е фаворит - не ме впечатлява с нещо!А що се отнася за здрава психика - то Минданао са най- издръжливи! Изгонени, отхвърлени, нежелани, обругани- имаха силата да се нахъсват и да чакат!Влетяха като неканени гости и ......късмет........трябваше да изгонят този който, изгони тях! Съдба!Явно има равновесие..., но не очаквам интересни сътресения и нещо любопитно!

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.