Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Има ли файда от членството на България в ЕС

Featured Replies

преди 1 час, dioib написа:

Изчакай и ги обръщай по европейския. :) Но, първо да ни станат заплатите по европейски, че трънски пари не са обвързани с долара. :) 

Е ... чак толкова акъл не мисля, че има ... :) => Той си знае: 2008 - банана 2.1. сега па толкова и ми се увеличиха приходите 4 пъти. :) 

Ти понеже имаш в излишък даваш поредното "обективно" мнение по въпроса.

• Отговори 192
  • Прегледи 8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Дам, внесохме си СПИН, ковид и още 3000 вида болести и психични заболявания включително, които по заповед на западните ни господари, вече не се водят диагнози и не се лекуват. Напротив, насърчават се.

• ...файда-не... ...келепир-хич... ...плюсове-йок...ако случайно има-мижави... ...вредата е повече от файдата...

• ...не за мене бе... ...н3 за отделни хора или групи... ...за държавата като цяло говоря... ...къде бяхме преди-имахме икономика...селско стопанство... ...сега-обслужващ персонал..

Публикувани изображения

преди 3 часа, dioib написа:

За Драгоданово – Уикипедия (wikipedia.org) ли става въпрос? 

Ще го имам предвид. В момента обаче съм зает. Е-бекта ме зове. ;) 

Може и да има радост при мен. Но ... утре събъхлям ке се разбере. (Звъннаха ми от бетоновия възел). Може би утре ще се работи. Ура!!! :) 

Наздраве по този повод! :cheers:

...аз немоа разбЕра...

...от толку много заплатодатели в темата...

...ти се нахендри на работодател...

...и не какъв да е,а на бетонов възел...

...в таа връзка предлагам:в обедната почивка...докато си почиваш да свършиш малко работа на някой строеж...

...,,дай вар...дай кереч"...

...да не размиваме на Медуний темата...като теглим чертата се получава:

- файда-йок(изключая изобилието от банани и свободното придвижване и работа на запАд...все пак гастербайтерите ни се явяват най-големите инвеститори в липсващата ни вече икономика)...

- вреда-чок...

• Автор
преди 8 часа, ostavime написа:

И аз искам евтин газ и петрол от Русия и реда, чистотата и дисциплината на Швейцария, но не става. Или едното, или другото. 

Защо  да не става, ако бяхме наложили вето на санкциите срещу Русия или бяхме получили дългосрочна дерогация плюс компенсация. Само че никой политик с власт в България нямеше топки да го направи.

Второто също е възможно. Като му бръкнеш в джоба българинът разбира. Нужно е да се пипнат няколко закона - ЗЗД, ГПК, НПК, АПК и НК и промените ефективно да се прилагат. Не знам кой идиот е измисли такъв къс погасителен давностен срок за погасяване на глоби и липсата на лихви при забава на плащането им. 

Старите коли извън големите градове. Тези които се отопляват на твърдо гориво в градовете да влизат в затвора на топло, щом им е студено. Ето ти чистота на въздуха.  За хвърляне на фасове и други боклуци, солидна глоба придружена от бързо събиране. Ето ти чистота по улиците. Който хвърля каквото реши в реките в затвора, да се научи на ред.... Обаче пак няма политици с топки, няма...

преди 7 часа, dioib написа:

Не давам!!! Аз съм пенсионер. :) 

И ти ли си пенсионер по болест като Анедей? Мисля, че имам някаква стара излишна зимнина в мазата. Ще ти я пратя разбира се за твоя сметка, да видиш, че съм добра душа. :) 

преди 1 час, Мечо Хубавеца написа:

Мисля, че имам някаква стара излишна зимнина в мазата.

Аз също имам такава. Та може бизнес в Европа да направим. :) Всичко е стерилно. Може да захраним някой Калфланд в Европа. Те обичат промоциите. :) 

Но, по-добре да я пратим в Украйна. Бедни хора. 

В тази връзка: Оръжия може, зимнина не може. :) 

@Звяра! ще помагаш ли с логистиката. Да спретнем една хуманитарна мисия към Украйна?! 

преди 6 часа, BANKATA написа:

Ти понеже имаш в излишък даваш поредното "обективно" мнение по въпроса.

Ага, в "обектива" е така, но зад него е друго. :) 

Въпроса се свежда до това: Марийка да не я показваме с Д на пред. :) 

• Автор
преди 5 минути, dioib написа:

Аз също имам такава. Та може бизнес в Европа да направим. :) Всичко е стерилно. Може да захраним някой Калфланд в Европа. Те обичат промоциите. :) 

@Звяра! ще помагаш ли с логистиката. Да спретнем една хуманитарна мисия към Украйна?! 

Срокът на годност от две години е изтекъл. Няма да я вземат. Щом имаш зимнина, значи не си за оплакване. 

Аз исках да помогна, но жената не дава. Исках да вземем някоя млада и красива украинка за домашна помощница. Имаме свободна стая. Можем да си позволим да я издържаме, но моята мила съпруга не се съгласи. Били са ми слаби ангелите... Ти като виден теолог на форума, как го тълкуваш това изречение?   :) 

преди 3 минути, Мечо Хубавеца написа:

Ти като виден теолог на форума, как го тълкуваш това изречение?   :) 

Ко да ти кажа ... хм ... опита с украинките ми започва някъде в далечната '98 ли бе или '89 на миналия век. Ако е истинска украинка ще имаш проблем със семейството ѝ. Иначе означава, че жена ти не е православна. => Няма слаби ангели!!! Има ревност. ;) Туй е опасно и явно ще трябва да я сменяш. :) 

Понякога чадо по погрешка взимаш неправилната жена. Човешко е да сгрешиш, но е поправимо. Всеки има втори шанс в живота. Предразсъдък е, че трябва до гроб да се съобразяваш със жена си. ;) 

Иначе = Дочух от младите, че из един от апартаментите ни са помогнали (настанили) една украинка като имаше "наплив" след задействане на специалната операция в у края. Но, това било докато я прехвърлят в Англия. Не е имало проблем със слабите ангели. ;) 

• Автор
преди 48 минути, dioib написа:

Ко да ти кажа ... хм ... опита с украинките ми започва някъде в далечната '98 ли бе или '89 на миналия век. Ако е истинска украинка ще имаш проблем със семейството ѝ. Иначе означава, че жена ти не е православна. => Няма слаби ангели!!! Има ревност. ;) Туй е опасно и явно ще трябва да я сменяш. :) 

Понякога чадо по погрешка взимаш неправилната жена. Човешко е да сгрешиш, но е поправимо. Всеки има втори шанс в живота. Предразсъдък е, че трябва до гроб да се съобразяваш със жена си. ;) 

Иначе = Дочух от младите, че из един от апартаментите ни са помогнали (настанили) една украинка като имаше "наплив" след задействане на специалната операция в у края. Но, това било докато я прехвърлят в Англия. Не е имало проблем със слабите ангели. ;) 

Щом има ревност, значи има и обич. Няма да я сменям. :) 

преди 30 минути, Мечо Хубавеца написа:

Щом има ревност, значи има и обич. Няма да я сменям. :) 

Цъ.

Мислих за сутринта да ти го дам другия вариант, но след като си нетърпелив ето:

Другия вариант е вземаш украинката за жена, а жена ти става слугиня. Дали украинката ще те ревнува или счита, че ти е слаб ангела? :) 

Само внимавай да не ѝ изневериш. Може да си до там, т.е. ще те изхвърли барабар със слугинята на улицата. :) Това е лек вариант, а другия => да викне някой от рода си и ... опелото ти е вързано в кърпа. :) 

преди 1 час, dioib написа:

Ага, в "обектива" е така, но зад него е друго. :) 

Въпроса се свежда до това: Марийка да не я показваме с Д на пред. :) 

Не ме споменавай повече!

Пиши на комунистите!

преди 1 минута, Звяра! написа:

Не ме споменавай повече!

Пиши на комунистите!

И да чакам от мъртвец отговор ли? :) 

Чакай какво то искаш и от който искаш, мен не ме цитирай!

преди 1 минута, Звяра! написа:

:) 

преди 4 минути, Звяра! написа:

Ти май си щраус, а??? Не коте, а птица с дълги крака. :) 

• Автор
преди 10 часа, dioib написа:

Цъ.

Мислих за сутринта да ти го дам другия вариант, но след като си нетърпелив ето:

Другия вариант е вземаш украинката за жена, а жена ти става слугиня. Дали украинката ще те ревнува или счита, че ти е слаб ангела? :) 

Само внимавай да не ѝ изневериш. Може да си до там, т.е. ще те изхвърли барабар със слугинята на улицата. :) Това е лек вариант, а другия => да викне някой от рода си и ... опелото ти е вързано в кърпа. :) 

Че тя жена ми и сега е слугиня и то безплатна. Като добър мъж и предложих да й намеря млада помощница за да я отменя, ама тя не, та не. Слаби ми били ангеллите...Вземи си ти такава жена и разкажи във форума за живота с нея. Не вярвам  да стигнеш до опело заради украинката. Щом си пенсионер по болест, тя ще ти изневерява, а не ти на нея. Така че не се страхувай и не умувай. :)

• 4 месеца по-късно...

Никаква полза няма България от ЕС.

Едно време (1998г.) какви заплати е имало, ехееее. А сега може само да "мечтаем" за такива.

image.png

преди 10 минути, БаалБек написа:

Никаква полза няма България от ЕС.

Едно време (1998г.) какви заплати е имало, ехееее. А сега може само да "мечтаем" за такива.

image.png

Младо си ти, кво разбираш. Ако ти е вярно cv-то. Даже още те е нямало тогаз.

преди 1 минута, Sliderum2 написа:

Младо си ти, кво разбираш. Ако ти е вярно cv-то. Даже още те е нямало тогаз.

Тоест, директно си признавате, че лъжете за вредата на ЕС. Нищо не сте оборили, а се фокусирате върху личността ми!

преди 5 минути, БаалБек написа:

Тоест, директно си признавате, че лъжете за вредата на ЕС. Нищо не сте оборили, а се фокусирате върху личността ми!

Ако многото нули в заплатата те привличат, има страни в които си носят заплатите с чували, а банкнотите са в купюри по милиони, а е имало страни в които са били печатани и с още повече нули банкноти. Те също не са стрували почти нищо в долари, но е важно какво можеш да си купиш в магазина, а не колко е валутната равностойност. 

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.