Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Трябва ли да приемем еврото за официална парична единица в България

Featured Replies

Намери си гадже/жена бе, пич... Ше мирясаш и ти, и ние. Ше станеш глава на семейство (предполагам)...ше хапнеш готвено... редовен секс (може би). А може да стане и още по-зле... И да трее допълнително място за подписа...

• Отговори 11,9k
  • Прегледи 386,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Веси Филипова
    Веси Филипова

няколко магазина затвориха вече затова, че им вдигнаха наема. Други изпокриха част от стоките, за ДА ИМ СЛОЖАТ НОВА ЦЕНА. ДОБРЕ ДОШЛИ В КЛУБА НА БОГАТИТЕ. с МИЖАЖАВАТА МОНЕТА ОТ ЕДНО ЕВРО, КОЯТО Е ПО-

• Т.Христов
    Т.Христов

Трябва ли да приемем еврото за официална парична единица в България?   Не.

• Joss Bomon
    Joss Bomon

Глупи, Радев не е като тебе и шайката виждащи не по далеч от носа си. Предвидимо сте толкова елементарни, че да си въобразявате, че точно той не знае Закона и си мисли да го пренебрегва... Шах с офице

Публикувани изображения

НИКОЙ НЕ МЕ ПОПИТА дали искам да вляза в НАТО.
Никой не ме попита дали искам да унищожа армията си и да нарежа ракетите й на скрап.
Никой не ме попита дали искам да вляза в ЕС.
Никой не ме попита дали искам да затворя реакторите на АЕЦ "Козлодуй".
Никой не ме попита дали искам да замразя АЕЦ "Белене".
Никой не ме попита дали искам да харижа на безценица националната промишленост.
Никой не ме попита дали искам да раздам на концесия златните залежи и минералната вода.
Никой не ме попита дали искам да въоръжавам и финансирам Украйна във войната й с нашия брат-освободител Русия.
Никой не ме попита дали искам да дам небето си на САЩ да бомбардира Белград.
Никой не ме попита дали искам да предам възрожденския идел за Македония и да обрека българите там на геноцид.
Никой не ме попита дали искам да си погреба 145-годишния лев и да го сменя с чужди пари.
Никой не ме попита за нищо през целия тираничен (а уж демократичен) преход, в който властваше една самоназначена и протежирана от "Колективния Запад" диктатура на либерал-анархистичното малцинство.
Изживях друг живот, с други ценности, различни от моите, натрапени ми силово от други хора, които решаваха от мое име. Сигурно и мнозина от вас се чувстват по същия начин...
Било "цивилизационен избор"? А кой го избра вместо мен? Някакъв наднационален елит, който винаги знаеше по-добре от народа...
Отродителите пренаписаха историята, обявиха турското робство за "османско присъствие", бутнаха паметниците, бръкнаха в половата идентичност, отвориха границите за ислямистката гмеж, заговориха за "кастрация" на децата ни, посегнаха на православната вяра в угода на англосаксонския диаболизъм.
Докато в същото време ограбваха разбойнически публичния ни ресурс, репродуцираха се лицемерно във "власт" и "опозиция", фалшифицираха изборите и налагаха олигопол, в чиято отвратителна кулминация се превърна антибългарското правителство на Росен Желязков, Бойко Борисов, Делян Пеевски, ГЕРБ, ДПС, БСП, ИТН и скачените съдове ППДБ.
И ако посмееш да кажеш "стига", ако дръзнеш да отвориш дума за референдуми и народовластие, ако защитиш поруганата българска чест, стигмата на правителствената пропаганда и тролските фабрики на грантоядния умнокрасивитет скоропостижно те набеждават за "копейка", "путинист", "русороб" и крясват в лицето ти "Тук не е Москва"?!
Да, тук е фашизоидният Киев, тук е розово-лунатичният Брюксел, тук не е София, нито България! БълХария, може би...
Време е да си ги върнем. Време е да бъдем питани. Време е да станем разпоредители на собствената си съдба.
Вчера си позволих да постна плакат за Булекзит. Соросоидната глутница обезумя, припозна ме за враг, по-страшен от Путин. Това е комплимент - успял съм да ги настъпя по болното място.
Сектата мизантропи и българофоби не проумява, че неминуемото предстои. Съвсем скоро България ще излезе, по един или друг начин, от цитаделата на злото, която се разпада и фалира.
И това не го говоря аз - говорят го Джей Ди Ванс, Марко Рубио, Илон Мъск, Виктор Орбан, Бабиш, Фицо, Кикъл, Вилдерс, Симион, Льо Пен, Бардела, Алис Вайдел...Говори го здравият разум на консерватизма, патриотизма и семейните ценности.
Светът се обръща - гарантирано и от развръзката на Източния фронт. Левът си отива съвсем за малко, за да се върне на бял кон.

May be an image of text
преди 3 часа, Miusuka написа:
Никой не ме попита дали искам да унищожа армията си и да нарежа ракетите й на скрап.
Никой не ме попита дали искам да раздам на концесия златните залежи и минералната вода.
Никой не ме попита дали искам да въоръжавам и финансирам Украйна във войната й с нашия брат-освободител Русия.
Никой не ме попита дали искам да предам възрожденския идел за Македония и да обрека българите там на геноцид.
Никой не ме попита дали искам да си погреба 145-годишния лев и да го сменя с чужди пари.
Никой не ме попита за нищо през целия тираничен (а уж демократичен) преход, в който властваше една самоназначена и протежирана от "Колективния Запад" диктатура на либерал-анархистичното малцинство.
Изживях друг живот, с други ценности, различни от моите, натрапени ми силово от други хора, които решаваха от мое име. Сигурно и мнозина от вас се чувстват по същия начин...
Било "цивилизационен избор"? А кой го избра вместо мен? Някакъв наднационален елит, който винаги знаеше по-добре от народа...
Отродителите пренаписаха историята, обявиха турското робство за "османско присъствие", бутнаха паметниците, бръкнаха в половата идентичност, отвориха границите за ислямистката гмеж, заговориха за "кастрация" на децата ни, посегнаха на православната вяра в угода на англосаксонския диаболизъм.
Докато в същото време ограбваха разбойнически публичния ни ресурс, репродуцираха се лицемерно във "власт" и "опозиция", фалшифицираха изборите и налагаха олигопол, в чиято отвратителна кулминация се превърна антибългарското правителство на Росен Желязков, Бойко Борисов, Делян Пеевски, ГЕРБ, ДПС, БСП, ИТН и скачените съдове ППДБ.
И ако посмееш да кажеш "стига", ако дръзнеш да отвориш дума за референдуми и народовластие, ако защитиш поруганата българска чест, стигмата на правителствената пропаганда и тролските фабрики на грантоядния умнокрасивитет скоропостижно те набеждават за "копейка", "путинист", "русороб" и крясват в лицето ти "Тук не е Москва"?!
Да, тук е фашизоидният Киев, тук е розово-лунатичният Брюксел, тук не е София, нито България! БълХария, може би...
Време е да си ги върнем. Време е да бъдем питани. Време е да станем разпоредители на собствената си съдба.
Вчера си позволих да постна плакат за Булекзит. Соросоидната глутница обезумя, припозна ме за враг, по-страшен от Путин. Това е комплимент - успял съм да ги настъпя по болното място.
Сектата мизантропи и българофоби не проумява, че неминуемото предстои. Съвсем скоро България ще излезе, по един или друг начин, от цитаделата на злото, която се разпада и фалира.
И това не го говоря аз - говорят го Джей Ди Ванс, Марко Рубио, Илон Мъск, Виктор Орбан, Бабиш, Фицо, Кикъл, Вилдерс, Симион, Льо Пен, Бардела, Алис Вайдел...Говори го здравият разум на консерватизма, патриотизма и семейните ценности.
Светът се обръща - гарантирано и от развръзката на Източния фронт. Левът си отива съвсем за малко, за да се върне на бял кон.

May be an image of text

Тая истина е много неудобна и не важи само за България а кажи речи за всички страни в ЕС, малко хора обаче изобщо си давагт сметка.
В момента тия които бият гъзове от тавана че щели да плащат с евро, че били големите европейци и прочее сана най ниското стъпало, вече никой никъде не ги иска, достатъчно е да погледнеш Италия, Франция, Германия, Белгия и прочее тоест сърцето и душата на ЕС тука нещата са много сериозни защото на хората вече масово им писна и въпреки че признавам си не го оаквах предвид чисто икономическите последици които би предизвикало едно подобно събитие то идеята за FRexit вече е масово и то след като Льопен изгуби последните президентски избори точно заради тези си идеи, страната е в пълен блокаж, масови протести навсякъде, хората не щат да видят макарон дори и на снимка. 
Идеята ЕС не е това което ни се продставяше толкова години и това лъсна като мазен тиган на месечина, сега вече въпрса не е дали а само кога тая структура ще се разпадне.
Така става когато една шепа престъпници лъже хората с приказки за свобода, права, общност, светли бъднини и прочее, а най тъпото е, че все още има плашещо голям брой прости хорица които им вярват и точно такива сега ще наредят хилещите се реакции на този мой коментар.

Русия е виновна да приемем еврото!
Копейчовци, понеже знам, че правенето на причинно-следствени връзки ви е трудно, аз ще направя няколко вместо вас.

След 1991 г. Русия продължава да оказва силен политически и икономически натиск над България. Това довежда на власт правителство на БСП с премиер Жан Виденов през 1995 г. Министър на икономиката е потомственият комунист и агент на ДС Румен Гечев, по-известен като агент Економов.
Под натиска на Москва, БСП и агент Економов причиняват фалит на държавата и докарват икономиката до хиперинфлация, което тотално девалвира българският лев. Докато всичко това се случва политическата върхушка на БСП източва банките крадейки парите на всички българи. Следва каскаден срив на цялата банкова система. За по-малко от 24 часа спестяванията на хората се изпаряват, когато обменният курс за $1 достига умопомрачаващите 3000 лв.
Единственият начин да се спаси икономиката на страната е въвеждането на валутен борд спрямо германската марка през 1997-ма година, а след като Германия влиза в еврозоната, през 1999-та година бордът се измества към еврото.
Още тогава българският лев на практика е заменен с еврото. След влизането ни в ЕС, днес това просто е естественото развитие на нещата. Иначе казано за да оцелее икономически България приема еврото още през далечната 1999 г.
Можете да благодарите на Русия за това. Ако искате да изразите благодарността си и лично към Путин, можете да го направите с чиста съвест. Войната му в Украйна катализира процеси в Европа, за които България отдавна се готвеше. Атаката му над Киев ускори тези процеси и днес България вече е част от Шенген, а само след броени дни ще стане част и от еврозоната!
Слава на Русия, слава на Путин! Благодарение на тях България избра да бъде част от цивилизацията, а не част от империята на външните тоалетни! 🇧🇬 🇪🇺

image.png

преди 2 минути, plamen.spam написа:
Копейчовци, понеже знам, че правенето на причинно-следствени връзки ви е трудно, аз ще направя няколко вместо вас.

След 1991 г. Русия продължава да оказва силен политически и икономически натиск над България. Това довежда на власт правителство на БСП с премиер Жан Виденов през 1995 г. Министър на икономиката е потомственият комунист и агент на ДС Румен Гечев, по-известен като агент Економов.
Под натиска на Москва, БСП и агент Економов причиняват фалит на държавата и докарват икономиката до хиперинфлация, което тотално девалвира българският лев. Докато всичко това се случва политическата върхушка на БСП източва банките крадейки парите на всички българи. Следва каскаден срив на цялата банкова система. За по-малко от 24 часа спестяванията на хората се изпаряват, когато обменният курс за $1 достига умопомрачаващите 3000 лв.
Единственият начин да се спаси икономиката на страната е въвеждането на валутен борд спрямо германската марка през 1997-ма година, а след като Германия влиза в еврозоната, през 1999-та година бордът се измества към еврото.
Още тогава българският лев на практика е заменен с еврото. След влизането ни в ЕС, днес това просто е естественото развитие на нещата. Иначе казано за да оцелее икономически България приема еврото още през далечната 1999 г.
Можете да благодарите на Русия за това. Ако искате да изразите благодарността си и лично към Путин, можете да го направите с чиста съвест. Войната му в Украйна катализира процеси в Европа, за които България отдавна се готвеше. Атаката му над Киев ускори тези процеси и днес България вече е част от Шенген, а само след броени дни ще стане част и от еврозоната!
Слава на Русия, слава на Путин! Благодарение на тях България избра да бъде част от цивилизацията, а не част от империята на външните тоалетни! 🇧🇬 🇪🇺

image.png

На вас малоумните укропитеци за всичко ви е виновна Русия, Русия е виновна че си се родил изобщо.

Някои хора лягат и стават с Русия и Путин, обсебени са и само това им е в главите и устите. Ама нека, те сами си се затормозяват. Те явно друго смислено съдържание в ежедневието си нямат.

Абе и теб нямаше да те има, ако навремето един руски казак не беше дошъл да освободи и да оправи прапрабаба ти.

преди 21 минути, plamen.spam написа:

image.png

преди 2 часа, Topor написа:

На вас малоумните укропитеци за всичко ви е виновна Русия, Русия е виновна че си се родил изобщо.

Мой сарказм задел ваши чувства?
А мне п@#уя...

преди 1 час, plamen.spam написа:

Мой сарказм задел ваши чувства?
А мне п@#уя...

Това било сарказъм от твоя страна? Друг път. Проблемът е, че след някой и друг месец, когато аз със сарказъм тръгна да ти припомням този твой пост, ти или ще си изчезнал от форума, или ще почнеш да ми обясняваш че совите не са това което са, и обедняването на българският народ не свързано с влизането ни в Еврозоната.  

на 8.07.2025 г. в 0:59, ivottoshev написа:

Аз и ти най-вероятно ще се оправим каквото и да стане, но такива непрокопсаници като Ванката, Дзверо, Баалбукащата простотии и сие, които сега са в екстаз, какво ли ще правят ако еврото се окаже causa perduta? 

преди 11 часа, Topor написа:

преди 11 часа, arcovk написа:

Някои хора лягат и стават с Русия и Путин, обсебени са и само това им е в главите и устите. Ама нека, те сами си се затормозяват. Те явно друго смислено съдържание в ежедневието си нямат.

преди 11 часа, ruraru написа:

Абе и теб нямаше да те има, ако навремето един руски казак не беше дошъл да освободи и да оправи прапрабаба ти.

преди 11 часа, M.Николов написа:

Идиотите нямат почивка.

преди 6 часа, ivottoshev написа:

Това било сарказъм от твоя страна? Друг път. Проблемът е, че след някой и друг месец, когато аз със сарказъм тръгна да ти припомням този твой пост, ти или ще си изчезнал от форума, или ще почнеш да ми обясняваш че совите не са това което са, и обедняването на българският народ не свързано с влизането ни в Еврозоната.  

Много ви боли путинофилите и русоробите, когато ви цитират факти!

Как ви се иска да заминете да живеете в тази империя на външните тоалетни, но сте дребни душици и предпочитате да лаете и скимтите от тук - загниващия Запад. Подобно на Волгин, Лада Райкова, Костадинов и други ценители на евро банкнотите и хубавия живот в "разпадащия" ЕС.

П.П.

На всякъде познават лицето Рада Лайкова, като Лада Райкова.....и тя си го знае :)

преди 50 минути, БаалБек написа:

Много ви боли путинофилите и русоробите, когато ви цитират факти!

Как ви се иска да заминете да живеете в тази империя на външните тоалетни, но сте дребни душици и предпочитате да лаете и скимтите от тук - загниващия Запад. Подобно на Волгин, Лада Райкова, Костадинов и други ценители на евро банкнотите и хубавия живот в "разпадащия" ЕС.

П.П.

На всякъде познават лицето Рада Лайкова, като Лада Райкова.....и тя си го знае :)

Теб те боли най-много ама не искаш да си го признаеш ама нищо, всички го знаем, спи спокойно.,

Влизане на еврото и защо личната ни инфлация често е по-висока от официалната

https://www.flagman.bg/article/370243

,,Как теглото на стоките, личната потребителска кошница и „психологическата инфлация“ изкривяват усещането за поскъпване"

............

...ааааааа...ясно...

...'начи това бясно увеличение на цените не било инфлация,а усещане...

...само ми е интересно защо...аджеба...гьоновете от НСИ не усещат инфлацията като лъжливата...пЪрдон...официалната медийна 2,6%...

...а искат цели 20% увеличение на заплатите?...

М?

...нагляри ньедни...

на 28.12.2025 г. в 11:53, Miusuka написа:

May be an image of text

Жестоко вярно. Но всъщност ни питаха, скоро ще ни питат пак и пак повечето няма да отговорят, то и няма за кой. Виж сиганите за пеесе лева ще отговорят и свинян и тикван пак ще ни затъпяват, и да не им обръщаш внимание, те ще ти обърнат. Дори укрите имат повече бъдеще от нас, ако останат, а тук ни върнаха направо във феодализма, няма култура, няма образование, няма история, то и там няма, но поне си измислят. Последното, което се случи е потвърждение, левът не е само парична единица, с това можем да свикнем, и преди са ставали промени и във властта, и с парите, но все си е бил лев, той не е парична единица, история е. Затова ми е мъчно, винаги съм се приспособявал в тези никакви времена, защото това е единствения способ да оцелееш в глобалното затъпяване, но сега ми е мъчно. Не съм съгласен само с финалното изречение, лъвът (нарочно) повече няма да се върне. Ако ес изчезне - да (А ДАНО!), но иначе - никакви шансове.

на 28.12.2025 г. в 15:21, Bubbles написа:

Тая истина е много неудобна и не важи само за България а кажи речи за всички страни в ЕС, малко хора обаче изобщо си давагт сметка.
В момента тия които бият гъзове от тавана че щели да плащат с евро, че били големите европейци и прочее сана най ниското стъпало, вече никой никъде не ги иска, достатъчно е да погледнеш Италия, Франция, Германия, Белгия и прочее тоест сърцето и душата на ЕС тука нещата са много сериозни защото на хората вече масово им писна и въпреки че признавам си не го оаквах предвид чисто икономическите последици които би предизвикало едно подобно събитие то идеята за FRexit вече е масово и то след като Льопен изгуби последните президентски избори точно заради тези си идеи, страната е в пълен блокаж, масови протести навсякъде, хората не щат да видят макарон дори и на снимка. 
Идеята ЕС не е това което ни се продставяше толкова години и това лъсна като мазен тиган на месечина, сега вече въпрса не е дали а само кога тая структура ще се разпадне.
Така става когато една шепа престъпници лъже хората с приказки за свобода, права, общност, светли бъднини и прочее, а най тъпото е, че все още има плашещо голям брой прости хорица които им вярват и точно такива сега ще наредят хилещите се реакции на този мой коментар.

Хубаво е, че там има хора като теб, лошото е големия брой прости хорица, те ще решат съдбата ни, това е, нито там, нито тук вече има протестна енергия, заробиха ни, отровиха ни, измиват мозъците на ... виж горе за хорицата, остана само да пишем тук, но това няма да промени нещата, ще ни облекчи, че има сродни виждания и толкоз. Всъщност там по-може да изскочи заек, като гледам протестират, но тук нещата са решени, скоро имаше протести и ги яхнаха някакви смахнати, а умнокрасивитета е представен от лекси фльорц, отврат. 

преди 56 минути, _nib_ написа:

Влизане на еврото и защо личната ни инфлация често е по-висока от официалната

https://www.flagman.bg/article/370243

,,Как теглото на стоките, личната потребителска кошница и „психологическата инфлация“ изкривяват усещането за поскъпване"

............

...ааааааа...ясно...

...'начи това бясно увеличение на цените не било инфлация,а усещане...

...само ми е интересно защо...аджеба...гьоновете от НСИ не усещат инфлацията като лъжливата...пЪрдон...официалната медийна 2,6%...

...а искат цели 20% увеличение на заплатите?...

М?

...нагляри ньедни...

Отвратягите си вдигат заплатите за да не получат усещането, без да разбират, че вече са усетени много пъти ... и от тикван, и от свинян, и от ... очакваме следващия урод. 

И пак: Сбогом лев, сбогом лъв.

преди 43 минути, crazy katon написа:

Хубаво е, че там има хора като теб, лошото е големия брой прости хорица, те ще решат съдбата ни, това е, нито там, нито тук вече има протестна енергия, заробиха ни, отровиха ни, измиват мозъците на ... виж горе за хорицата, остана само да пишем тук, но това няма да промени нещата, ще ни облекчи, че има сродни виждания и толкоз. Всъщност там по-може да изскочи заек, като гледам протестират, но тук нещата са решени, скоро имаше протести и ги яхнаха някакви смахнати, а умнокрасивитета е представен от лекси фльорц, отврат. 

Много неща се представят по един начин а са съвсем различни, цензурата е тотална, диктатурата също, само че е мека така че раята да вярва, че е свободна. Ся ще ви нахакат еврото...
...не ме разбирай грешно, аз от 2007ма нямах търпение България да го въведе, обаче по този начин ли трябваше да стане? И то точно в момента в който ЕС си го завря до сливиците и то съвсем сам.
Далеч съм от глупостите за изгубен суверенитет и прочее които някои леят навред, но тая стъпка не биваше да се случва сега.

преди 43 минути, Bubbles написа:

Много неща се представят по един начин а са съвсем различни, цензурата е тотална, диктатурата също, само че е мека така че раята да вярва, че е свободна. Ся ще ви нахакат еврото...
...не ме разбирай грешно, аз от 2007ма нямах търпение България да го въведе, обаче по този начин ли трябваше да стане? И то точно в момента в който ЕС си го завря до сливиците и то съвсем сам.
Далеч съм от глупостите за изгубен суверенитет и прочее които някои леят навред, но тая стъпка не биваше да се случва сега.

а кога, дали сега, след година или две е все тая - ние и без това купуваме в евро, просто се превълутираше

според мен нищо няма да се промени, просто на бизнеса който търгува с Европа, част от административната работа ще намалее

преди 18 минути, Без умствен капацитет написа:

а кога, дали сега, след година или две е все тая - ние и без това купуваме в евро, просто се превълутираше

Не е все тая, за всяко нещо си има точен момент, а в момента се прибързва, еврото няма да избяга, но трявбваше да изчакат по-добри дни за него. А и въпреки подадените данни, България очевАдно н е е готова за тази стъпка.
И тук не става дума за полит взгледи и прочее, но здраве да е, аз лично си пожелавам България да спечели от тази стъпка в този момент.

преди 1 минута, Bubbles написа:

Не е все тая, за всяко нещо си има точен момент, а в момента се прибързва, еврото няма да избяга, но трявбваше да изчакат по-добри дни за него.

Рискът от прибързване е голям, а стабилността на хората трябва да е приоритет пред политическите амбиции за бързо приемане на друга валута, повече от ясно е, че всеки български гражданин ще си плаща от някои ненавременни решения, но по важното е, че българина е издръжлив човек, който е претърпял много по-лоши неща и е устоял, и това ще мине и ще дойдат по-добри дни, надяваме се всички.

Ние нямаме заплати нищо нямаме ще ни вземат златото и резерва?

Кой допусна това?

Дано не го приемем.

преди 8 часа, Bubbles написа:

Далеч съм от глупостите за изгубен суверенитет и прочее които някои леят навред....

....даскале...

...ще ме прощаваш,ама...

...това ще ти го припомням когато сърбаме ,,попарата" с цифровото евро...

п.п-...и си вземи по-голяма лъжица...

...от тези дървените...френските...

...Луи Дьо Фюнес мааше зелева супа с такава...

преди 7 часа, The-Walk!nG-Dead написа:

Ние нямаме заплати нищо нямаме ще ни вземат златото и резерва?

Кой допусна това?

Дано не го приемем.

...и не само...

...спестяванията на гражданите в банките в началото на годината бяха 70 милиарда лева...

...вече са 100...

...познай какво ще стане когато,а не дали,отпадне кеша...

преди 2 часа, _nib_ написа:

...спестяванията на гражданите в банките в началото на годината бяха 70 милиарда лева...

...вече са 100...

...познай какво ще стане когато,а не дали,отпадне кеша...

Сега остана да кажеш, че тези спестявания са кеш и ... може да се гръмнеш!

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.