Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Трябва ли да приемем еврото за официална парична единица в България

Featured Replies

преди 7 минути, (:IdioibI:) написа:

Джоре, имотите не губят от стойността си, а само сградата в него. Нали е така?! Та, продавайки имот за какво ще ползваш парите получени от него? Да имаш по-хубава кола или повече жени?! :) Отделно, че имотът не се нуждае от поддръжка, а може след време потомците ти да печелят от археологически или архитектурен туризъм. :)  

Я си пий хапчетата и лягай ... при кокошките! Вече е тъмно.

„Не се гаси туй, що не гасне“ е стихотворение, написано през 1883 година от Иван Вазов.

Ако беше жив сега и беше прочел твоите разсъждения - щеше да напише „Не се гаси туй, що не ... гори“!

• Отговори 12k
  • Прегледи 413,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Веси Филипова
    Веси Филипова

няколко магазина затвориха вече затова, че им вдигнаха наема. Други изпокриха част от стоките, за ДА ИМ СЛОЖАТ НОВА ЦЕНА. ДОБРЕ ДОШЛИ В КЛУБА НА БОГАТИТЕ. с МИЖАЖАВАТА МОНЕТА ОТ ЕДНО ЕВРО, КОЯТО Е ПО-

• Т.Христов
    Т.Христов

Трябва ли да приемем еврото за официална парична единица в България?   Не.

• Запитах и ChatGPT за референдума. ---------------------------------------- Аз: Искам мнение, дали е правилно управляващи политици

Публикувани изображения

преди 22 часа, jhoro написа:

Прав си! Разконспирира ме!

C-3PO - Wikipedia

:offtopic_s:

Извинявай,ти ли беше този,дето по едно време го сглобиха с глава към задните части?...Та се наложи после да му "отварят" очите в последствие?   Е ,браво-не са успели...все още гледаш в неправилната посока...

преди 26 минути, чуши написа:

Тва цирков номер ли е?

Това е твоя цирков номер:

преди 3 часа, чуши написа:

2. Свободен пазар не съществува.

После ме помоли да дам дефиниция на свободен пазар. К'во да бях направил копи-паст ли от готово ли? :) 

След като ще правиш акробатики, то и аз умея туй, унуй ... :) 

Та, до мен е гората, т.е. като свършат дървата .... "отивам", и, от "денонощия пазар" си взимам нови дърва. :)

Истината е, че демокрацията доведе България до фалит! За какъв дефицит говориш??? То вече в България не останаха българи! :) 

Та, чуши, цирка ни е в Парламента!!! Там търси нужните ти номера!!! :)  

Ех, навремето бях се влюбил в една циркова артистка, но живота ме отвея в София и станах по-шоп от шопите ... :) Но, като зная, че имам и пра-пра отец от Бусманци, то дер де е София и дер де е Карнобат  :) 

преди 30 минути, jhoro написа:

Я си пий хапчетата и лягай ... при кокошките! Вече е тъмно.

„Не се гаси туй, що не гасне“ е стихотворение, написано през 1883 година от Иван Вазов.

Ако беше жив сега и беше прочел твоите разсъждения - щеше да напише „Не се гаси туй, що не ... гори“!

Е, нали си имаме дежурен пожарникар в Парламента. :) Отделно, че Партийния дом веднъж горя, но Парламента пак се върна във въпросната сграда и то благодарение на по-горе споменатия от мен пожарникар. :) 

Айде малко в този случай да пусна и аз малко "огън" из темата:

:) 

:) 

преди 10 часа, чуши написа:

Можеш ли да ми го обясниш, да ми изредиш последователните операции от самото начало на която си искаш стока или предмет?

Не мога да ти го обясня, но мога да ти покажа как се прави. 

Ето ти пример:

Имаш около себе си камъни. Хващаш един и обработваш другия. Получаваш нещо. Някой го харесва и ти дава храна. 

По-умните събират камъни и правят сгради. После довеждат туристи да ги гледат и печелят много. 

Та, от кои искаш да бъдеш? От нахранените или от тези които ще спечелят?! 

преди 1 час, (:IdioibI:) написа:
преди 11 часа, чуши написа:

Можеш ли да ми го обясниш, да ми изредиш последователните операции от самото начало на която си искаш стока или предмет?

Не мога да ти го обясня, но мога да ти покажа как се прави. 

Ето ти пример:

Имаш около себе си камъни. Хващаш един и обработваш другия. Получаваш нещо. Някой го харесва и ти дава храна. 

По-умните събират камъни и правят сгради. После довеждат туристи да ги гледат и печелят много. 

Та, от кои искаш да бъдеш? От нахранените или от тези които ще спечелят?! 

Нема значение аз от кой искам да бъда. Ставаше въпрос, да ми обясниш, кво е производство. Най-важното си го казал. Първо взимаш камъни. Произвел ли си ги? Не. Те си съществуват. Обработваш ги. Тая твоя дейност производство ли е или услуга? Или нещо друго - преработка може би? Или както го рече и ти - обработка. Не и производство. Не си създал камъка от нищото - ти си преработил суровината.

След това обаче, как се случват нещата - не си се постарал много добре, да ги изясниш. Та ако само си обработил, при това сам камъка - си още в каменната ера. Туристииии ммм - силно съмнително е, че е имало тогава. От нахранените може и да си бил.

Та първият дето взима камъка, работник, копае го. В днешно време, ще го натовари на един камион. Ако те питам, работникът в кой бранш е ти ще кажеш "в производството". Добре. След това обаче, шофьорът, се качва на камиона и го кара в завода. Там ще го трошат, ще правят плочки от него. Шофьорът в кой бранш е в производството или услугите?

А счетоводителката в завода? А директорът на завода?

Та взима го тоя камък друг работник и го реже на парчета. Т.е. това е следващата операция по преработката на камъка. А и вече имаш разделение на труда - суровината е минала през различни видове труд. След това, плочките да речем вече са готови. Иде друг работник и ги опакова - в кой сектор на икономиката е той, в производството или в услугите?

До тук добре. След това, пак едни работници товарят готовите опаковани плочки в камиона, но други вече работници, не са същите. Друг е и камиона, друг е и шофьора - ще карат плочките в магазина - тия в кой сектор на икономиката са - в производството или в услугите?

И накрая в магазина, търговецът се занимава да предаде плочките на крайния потребител. И ти казваш - е те тва вече са услугите. Верно ли? По същество кво по-различно е направил търговеца?

Обаче имаш и следваща операция. Купил си е някой плочки, вероятно това е крайният потребител, защото след него търговец нема. Викнал е майстор, ще му лепи плочките...

Та кой го измисли, питах, тоя термин "производство"? Кой го даде на хората - кой икономист, класик или какъв?

преди 35 минути, чуши написа:

Нема значение аз от кой искам да бъда. Ставаше въпрос, да ми обясниш, кво е производство. Най-важното си го казал. Първо взимаш камъни. Произвел ли си ги? Не. Те си съществуват. Обработваш ги. Тая твоя дейност производство ли е или услуга? Или нещо друго - преработка може би? Или както го рече и ти - обработка. Не и производство. Не си създал камъка от нищото - ти си преработил суровината.

След това обаче, как се случват нещата - не си се постарал много добре, да ги изясниш. Та ако само си обработил, при това сам камъка - си още в каменната ера. Туристииии ммм - силно съмнително е, че е имало тогава. От нахранените може и да си бил.

Та първият дето взима камъка, работник, копае го. В днешно време, ще го натовари на един камион. Ако те питам, работникът в кой бранш е ти ще кажеш "в производството". Добре. След това обаче, шофьорът, се качва на камиона и го кара в завода. Там ще го трошат, ще правят плочки от него. Шофьорът в кой бранш е в производството или услугите?

А счетоводителката в завода? А директорът на завода?

Та взима го тоя камък друг работник и го реже на парчета. Т.е. това е следващата операция по преработката на камъка. А и вече имаш разделение на труда - суровината е минала през различни видове труд. След това, плочките да речем вече са готови. Иде друг работник и ги опакова - в кой сектор на икономиката е той, в производството или в услугите?

До тук добре. След това, пак едни работници товарят готовите опаковани плочки в камиона, но други вече работници, не са същите. Друг е и камиона, друг е и шофьора - ще карат плочките в магазина - тия в кой сектор на икономиката са - в производството или в услугите?

И накрая в магазина, търговецът се занимава да предаде плочките на крайния потребител. И ти казваш - е те тва вече са услугите. Верно ли? По същество кво по-различно е направил търговеца?

Обаче имаш и следваща операция. Купил си е някой плочки, вероятно това е крайният потребител, защото след него търговец нема. Викнал е майстор, ще му лепи плочките...

Та кой го измисли, питах, тоя термин "производство"? Кой го даде на хората - кой икономист, класик или какъв?

...а кой измисли ,,човешки ресурси"?...

...копаят ли се?...

...като ,,дялан" камък ли се добиват?...

...срам ги беше да си го кажат правичката-,,човешко стадо"...да не би някой да се усети и обиди...

...че кво му беше на ,,личен състав"?...

...състав от личности...хора...

преди 8 часа, чуши написа:

Ставаше въпрос, да ми обясниш, кво е производство.

От нищо да направиш нещо! Това не е алхимия, а формула, която е различна за всеки отделен ресор от икономиката. 

Кратко: Огледай се около себе си. Виж даденостите и от тях направи бизнес, а не да си търгаш и предлагаш на местните чужди стоки. 

п.п. Има една наука "Кибернетика". 

Цитат

Според основателя ѝ Норберт Винер това е наука, която изучава управлението и регулирането на машините, живите организми и социалните структури и се описва с формулата „Изкуство на управлението“.

В нея е застъпен основен принцип: Колкото по-сложна е системата, то, вероятността от грешка (настъпване на дефект) е по-голям.

Затова и сложните системи се подлагат на анализ, а не се ползват емпиричен данни (опити).  

Едно производство е комплексен обект и направиш ли го сложен, то, продукта ти ще е некачествен.  

Бойко Борисов: Никой няма да обеднее, ако влезем в еврозоната

Стратегическата цел на България е да влезе в еврозоната, ползите са огромни, заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов пред журналисти в парламента. Дори има решение на парламента обменният курс на лева към еврото да бъде 1,95583, така че страховете, че някой ще обеднее - не е възможно, коментира той. Затова взехме своето политическо решение с всички рискове да доведем до край това, за което години наред сме работили - за еврозоната, каза той.

https://www.vesti.bg/bulgaria/bojko-borisov-nikoj-niama-da-obednee-ako-vlezem-v-evrozonata-6220125

преди 3 минути, NovakJ написа:

Ми то ... няма накъде повече!

Иначе - самото „Флизане“ е формалност.

преди 12 минути, Т.Христов написа:

не е формалност

Ами те и сега много цени са в евро!

...тиквуций безпределнопростий-

Борисов: Стратегическата цел на България е да влезе в еврозоната, това няма да доведе до обедняване

https://www.flagman.bg/article/342108

,,Борисов каза:

05.02.2025 11:40:39
0
4

4 години народът обедняваше...
Сега правителството на ГЕРБ ще направи народа Богат!
От 1 Януари в името на Народа повишихме:
Ток, Вода, Газ, ДДС, Данъци и такси, и цените на всички стоки,
А за пенсионерите предвиждаме Юлси подарък-
Цели 6% увеличение на пенсиите!
Ликувай народе. ГЕРБ отново е на власт!"

,,Марк Твен
05.02.2025 11:43:33
1
2

След валутния борд 1997-а сме закачени за DM марката. След това с анекс към еврото. ФикЦиран курЦ 1.95583 - от тогава тук е гробница на инвеститори. Реално сме закачени за еврото, но си ползване наш'ти си хартийкиЙйѝ. нещо неясно?
Затова няма ръст на заплати - няма производство.
Защо?
От брюкцел казаха да гледаме овце, Тиквата каза ай ти-та да садят картофи (има го все още качено при Господари на ефира) и останалото са строги квото и рестрикции. В замяни ни "хранят" чрез Лидл, Била, Кауфланд и ДМ (нищо общо с дойче марката) за козметика. В Рассия може да взимат $200 заплати, но там стига за ток, вода, храна и глезотии. В европа същите пари не стигат, защото са много маймуните на клона. Разни елити, разни бежанци, ромски перли на социални, и остатъците от средната класа, които храним всички останали. Благодарим за вниманието. На евробите у грoба."
преди 5 часа, (:IdioibI:) написа:

Кратко: Огледай се около себе си. Виж даденостите и от тях направи бизнес, а не да си търгаш и предлагаш на местните чужди стоки. 

Малко по-некратко: Откак падна соца и ни сполетя пазарната икономика и свободния пазар, когото ти преди малко подкрепи, макар и под друга версия, всички станахме бизнесмени. По тоя случай искам да разкажа една малка случка. Карам си аз колелото. Привече, лято все още слънцето не е залязло. Минавам покай един, дето в работни дрехи, мете пътя пред една къща. На пътя е имало пясък. Човекът цял ден е строил - аз го познавам, строител е ама нещо средно между майстор и хамалин. И освен това го бие сачмата. Викам му "Здрасти, кво става!" Оня: "Е те - бизнес."

Бизнесмен е човекът. Та от съвета ти няма да се възползвам. Изобщо не вервам, че компютрите, развитието на целия огромен софтуер и хардуер са продукт на бизнеса по гаражите. Това са идеологически тъпотии именно на пазарните фундаменталисти.

преди 5 часа, (:IdioibI:) написа:

Едно производство е комплексен обект и направиш ли го сложен, то, продукта ти ще е некачествен.  

Ако си сам бизнесмен, който си го мери с корпорациите и държавите с планова икономика е така да. Това е също така, като да плаваш в една малка лодка през океана и да се разминаваш с круизерите, танкерите и самолетоносачите. Ония дето се возят в тях, ше те гледат кротко и спокойно изотгоре и даже ще ти свиркат, да не те сгазят. Кво си мислят за тебе е вече отделен въпрос. Ама нема да ти кажат.

преди 11 минути, чуши написа:

Изобщо не вервам, че компютрите, развитието на целия огромен софтуер и хардуер са продукт на бизнеса по гаражите. Това са идеологически тъпотии именно на пазарните фундаменталисти.

Попитали Радио Ереван:
- Защо няма стартъп компании в България?
- Нормално - при тези цени на гаражите!!!

преди 1 час, _nib_ написа:

4 години народът обедняваше...
Сега правителството на ГЕРБ ще направи народа Богат!
От 1 Януари в името на Народа повишихме:
Ток, Вода, Газ, ДДС, Данъци и такси, и цените на всички стоки,
А за пенсионерите предвиждаме Юлси подарък-
Цели 6% увеличение на пенсиите!

За какво им е на пенсионерите увеличение на пенсиите? Че и с цели 6%?

Те имат много пари щом ги изхвърлят през балкона!!!

преди 5 часа, NovakJ написа:

За какво им е на пенсионерите увеличение на пенсиите? Че и с цели 6%?

Те имат много пари щом ги изхвърлят през балкона!!!

Май*цепродавец !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

преди 8 часа, NovakJ написа:

Стратегическата цел на България е да влезе в еврозоната, ползите са огромни, заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов пред журналисти в парламента. Дори има решение на парламента обменният курс на лева към еврото да бъде 1,95583, така че страховете, че някой ще обеднее - не е възможно, коментира той. Затова взехме своето политическо решение с всички рискове да доведем до край това, за което години наред сме работили - за еврозоната, каза той.

https://www.vesti.bg/bulgaria/bojko-borisov-nikoj-niama-da-obednee-ako-vlezem-v-evrozonata-6220125

Кой предпочитате да ви "помогне" ако пак настъпи у нас криза : МВФ (единственият източник, ако не сме в еврозоната), или ЕЦБ и ЕК (ако сме в еврозоната), ако имаме проблем? Пак е въпрос на отбор, в който искаме да бъдем. Иначе рублата винаги е опция.

преди 2 часа, БаалБек написа:

Кой предпочитате да ви "помогне" ако пак настъпи у нас криза : МВФ (единственият източник, ако не сме в еврозоната), или ЕЦБ и ЕК (ако сме в еврозоната), ако имаме проблем? Пак е въпрос на отбор, в който искаме да бъдем. Иначе рублата винаги е опция.

"ако пак настъпи у нас криза" - в смисъл, че от 35 години не сме в криза ли? 

И кой предпочитаме да ни помогне от тия двамата в бъдеще време - в смисъл, че до сега в минало време и двамата не спирАха да помагат да не излезем от кризата ли?

преди 16 часа, чуши написа:

Бизнесмен е човекът.

Mного навлезе английския из българско.

Бизнесмен произлиза от бизи, т.е. занимаващ се човек, зает човек с дела и прочие. - Не ме бива в английския.

Работник произлиза от работа, т.е. човек работи. Не владея и български. :) 

Както и да го изкажеш, то крайния резултат е, че полагаш труд. От този труд или изкарваш пара или лева или евро, иначе е ангария било то за твоя род, народ или чужд човек/чужди хора, т.е. ти не произвеждаш принадена стойност. 

Та, ако от твоя бизнес (работа) ти носи левове, а на пазара стоките са в евро (или фиксиран левов еквивалент), то си беден, защото полагаш повече труд, за да си позволиш същите неща спрямо който получава евро. 

Затова и човек освен бизнесмен трябва да е и политик, иначе не ще спечели. :) 

При социализма имаше социално равенство, т.е. имаше гарантиран социален минимум, а не минимална заплата. При демокрацията няма такова, т.е има социален статут спрямо който можеш да си позволиш определен стандарт на живот. 

В момента из България стандарта на живот е по-нисък в сравнение на стандарта в ЕС, т.е. изкарваните от теб пари не достигат за нормален социален живот. За да водиш такъв, то трябва да влезеш във взаимовръзка с определена партия, която прави политика сгодна за теб. 

Има ли борба между партиите, то условията за живот се влошават, защото винаги една идеология ще е печеливша, а друга губеща. Де проблема да са тези 3% дефицит ... Дефицитът в момента из България е следния: Има дефицит на българи! Партиите правят всякаква друга политика, а не да се произвеждат българи, т.е. трудещите се, работниците и т.н. (наречени от теб бизнесмени) обслужват всякакви други интереси, но не и българските. 

Това в града няма как да се съзре, т.е. всеки предпочита да е гражданин било то на България или Европа в момента. = Получава се следното: България на повърхността може да изглежда добре, но отвътре е изгнила, кое я прави неподходяща за инвестиции. 

преди 17 часа, чуши написа:

Та от съвета ти няма да се възползвам.

Не можах да разбера какъв съвет съм ти дал?! Около теб няма компютри или софтуер ли?! Та, всеки вече има в джоба си такъв, а софтуер е на една "интернет крачка" от теб. :) 

Според мен ти нямаш идея за живота си, т.е. не ти харесва моя смисъл, но аз не те съветвам да живееш твоя по моя начин. Въпроса е: Кой желаеш да го управлява? Ти сам, България или Европа или Азия или Африка, и прочие?! Какво имаш и ти е в повече???  От него какво може да направиш, за да спечелиш!? Т.е. от него да произведеш и да си удовлетворен от положения от теб труд или усилие. 

В "името" на кого живееш???  На "чуши", на себе си, на Долсинея, на България, на Европа, на Бог, на парите и прочие и прочие ... 

преди 18 часа, чуши написа:

Това са идеологически тъпотии именно на пазарните фундаменталисти.

Е, сподели твоята идея, т.е. да видим колко е остра. :)

преди 18 часа, чуши написа:

Кво си мислят за тебе е вече отделен въпрос. Ама нема да ти кажат.

И защо трябва да ме интересува? 

Отделно, аз не се намирам на лодка из морето, т.е. животът на "морските" хора ми е чужд и явно отново метафорите които използваш са неудачни. 

След като ползваш метафори то: Моя принцип е 4х4, но за всеки случай имам и лебедка, а не лебед отпред. :) Като трябва да ходя на туризъм, то ползвам самолет, а не кораб с капитан на него. :) Мислиш ли, че забелязвам лодката която ще бъде потопена евентуално от кораба?! :)  

преди 1 час, (:IdioibI:) написа:

Mного навлезе английския из българско.

Бизнесмен произлиза от бизи, т.е. занимаващ се човек, зает човек с дела и прочие. - Не ме бива в английския.

Работник произлиза от работа, т.е. човек работи. Не владея и български. :) 

Както и да го изкажеш, то крайния резултат е, че полагаш труд. От този труд или изкарваш пара или лева или евро, иначе е ангария било то за твоя род, народ или чужд човек/чужди хора, т.е. ти не произвеждаш принадена стойност. 

Та, ако от твоя бизнес (работа) ти носи левове, а на пазара стоките са в евро (или фиксиран левов еквивалент), то си беден, защото полагаш повече труд, за да си позволиш същите неща спрямо който получава евро. 

Много глупости си нопшсал, ама махнах повечето! Явно не е проблем езика, а мисленето ти - по-точно отсъствието на такова!

Бизнес е "всяка дейност или предприятие, предприето с цел печалба."

Когато си работник - ти вършиш само това, за което си нает. Другиге дейности около теб не те интересуват. Когато си собственик на бизнеса- трябва да обхване всичко.

За парите (валутите) - "Най-важното качество на парите е тяхното ... КОЛИЧЕСТВО!" Не в евро или левове - с шикалки да ти плащат- щом има курс по който са ги обменят, няма проблем. Те и самите парични знаци (банк-ноти и монети) не са пари!

преди 14 минути, jhoro написа:

Когато си работник - ти вършиш само това, за което си нает. Другиге дейности около теб не те интересуват. Когато си собственик на бизнеса- трябва да обхване всичко.

Ти за себе си ли радиш или за кой? :) 

Джоре, едно мога да ти споделя: Най-лесно се живее, ако си еснаф, а ако не си ставаш наемник. Теб не те интересува кой е чорбаджията, а да му откраднеш щерката. Тогава ще имаш пари не само за семейството си, а и да развиеш бизнес. :)

Ха, сега ми кажи в какво ги бива българите!? :) И кой е умния??? :)  

преди 30 минути, (:IdioibI:) написа:

Ха, сега ми кажи в какво ги бива българите!? :) И кой е умния??? :)  

Защо ме питаш за българите? Питай тях.

Аз знам само какво е казал Константин Иречек

Цитат

За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което имат тук хората - да се преследват един друг и да развалят един другиму работата. (13.12.1881)

Българин с българин не може да се разбере. Те все гръмогласят.

България е с население 2 милиона души, което е разделено на три групи: бивши министри, настоящи министри и бъдещи министри.

Българите са много мили с чуждите и бързо ги приемат за свои. Бедата обаче е там, че те много лошо се отнасят към своите си.

”Българите са много неопитни и самонадеяни; със своите детински неразбранщини бъркат развитието и бъдещността на Отечеството си. Всеки иска да стане министър. Във време, гдето всички трябва да се заловят за усърдна работа, за да уредят и възвисят Отечеството си, занимават се с дребни лични препирни. Свидетелство за това са тукашните вестници, които в Европа са съвършено без пример по своя си див език и стил. Няма възторг, няма самоотвержен патриотизъм, няма горещата любов за истината и за доброто, няма съгласие (рядко можеш да намериш тука няколко души приятели: единът мрази другия и няма помежду им съгласие)....

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.