Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Трябва ли да приемем еврото за официална парична единица в България

Featured Replies

преди 9 минути, Bubbles написа:

Къф висок стандарт осигуряват немците, това да не са ти деведесетте?
Личи си, че не си напускал пределите на родния ти окръг.

И тая партенка "що не сте в Русия" се изтърка много отдавна, измислете нещо друго.

Хайде сравни аутобана с нашите магистрали. Хайде сравни заплататите им с нашите. Това, че си Ганьо и не можеш да се интегрираш на запад си е твой проблем. Има половин милион българи в Германия, защо са още там, щом са толкова зле? 

Иначе сега съм в Манчестър и стандартът ми на живок е много по-висок. Пътувах из цяла Европа, даже в няколко страни в Азия и нашите пътища са едни от най-ужасните. Да не говорим за нашето невероятно здравеопазване, благодарение на което хиляди просят пари в ХелпКарма за лечение в "лошата" Германия. 

И отговори ми на въпроса де, щом обичаш Русия толкова, защо не отидеш там? Защо си в "еврогейска" Франция? 

• Отговори 11,9k
  • Прегледи 387,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Веси Филипова
    Веси Филипова

няколко магазина затвориха вече затова, че им вдигнаха наема. Други изпокриха част от стоките, за ДА ИМ СЛОЖАТ НОВА ЦЕНА. ДОБРЕ ДОШЛИ В КЛУБА НА БОГАТИТЕ. с МИЖАЖАВАТА МОНЕТА ОТ ЕДНО ЕВРО, КОЯТО Е ПО-

• Т.Христов
    Т.Христов

Трябва ли да приемем еврото за официална парична единица в България?   Не.

• Joss Bomon
    Joss Bomon

Глупи, Радев не е като тебе и шайката виждащи не по далеч от носа си. Предвидимо сте толкова елементарни, че да си въобразявате, че точно той не знае Закона и си мисли да го пренебрегва... Шах с офице

Публикувани изображения

преди 7 минути, Bubbles написа:

И тая партенка "що не сте в Русия" се изтърка много отдавна, измислете нещо друго.

Oсновният въпрос, на който той трябва да отговори е, как става така, че УЖ ЕС ни осигурява стабилен просперитет, а масово младите хора бягат от тук? Нещо, което той няма как да обясни, защото ЕС може да е просперитет за някоя друга държава, но не и за България, която е тотално незначителна в световен план.

Бандата на четиримата. Как ще падне режимът "Желязков" (ВИДЕО)

• Недялко Недялков
  • 1 час
  • 39995 прегледи
  • Политика
Бандата на четиримата. Как ще падне режимът "Желязков" (ВИДЕО)
Режимът е в ступор след масовите протести, гьобелсовата пропаганда бачка на пълни обороти. Трудно им е да преглътнат реалността, изпадат в патологична делюзия.

- По БТВ лихварят на Костов - Хампарцумян, нарекъл мен, Страхил Ангелов, Виктор Папазов и Петър Волгин "бандата на четиримата".

Посланието и заплахата в него са ясни. "Бандата на четиримата" са висши активисти на китайската компартия, начело с вдовицата на Мао, набедени за автори на "Културната революция" и по-късно осъдени на смърт.

Хампарцумяните и техните куратори от правителството са решени да стигнат до крайност, до полицейски и съдебни репресии, до смъртни присъди. Оклеветяването на журналистката Диляна Гайтанджиева вероятно е само началото.

- Придворната партия на двете момчета - БСП, изхвърли от редиците си младия социалист Стефан Георгиев, който изпя Химна на България на площада пред 50 000 горди българи.

Това се случи час след протеста. "Другарите" отмъщават на Стефан за дързостта му да пожелае заедно с хората референдум за еврото. В уж социалната БСП на Насо Фритюрника и касиера на олигархията Кирил Добрев това вече е равнозначно на ерес.

- Придворният вестник на властта "24 часа" излиза с безобразна инсинуация - МВР отрекло на демонстрациите из цяла България да е имало над 270 000 души. Така поне гласи спекулативното заглавие. Ако прочетеш текста обаче, откриваш, че МВР не е отрекло, а просто е уточнило, че няма практика да брои точната цифра протестиращи и дава сведения на медиите.

"Над 270 000" не е моя измислица, а статистика, базирана на данни на организаторите и местните управления на МВР из цялата страна.

- "Дневник", грантоядното издание на Иво Прокопиев, също опровергава за 270 000 участници в протестите. Били по-малко. Може би - не повече от 270.

Който е гледал видеата, които публикувам, знае за какво става дума. И какво се е случило в 134 града из цяла България - това е най-масовият всенароден протест от 1997 г. насам. Хората не са безмозъчни идиоти, имат очи и уши...Кого лъжат, докога ще минава тази лъжа?

А след като са били толкова малко, защо, по дяволите, се страхуват да свикат референдум?!

- Впечатляващо е, че за първи път в историята си медиите на двата привидно враждуващи олигархични кръга - "Капитал" и "Хотел Берлин", настървено застават зад една и съща кауза - погребението на българския лев.

Няма по-добра атестация, че сме прави в своята кауза - щом обединената партокрация и отделните кланове на мафията са против нас, кооперирани, за да спасяват кожите си...

- Междувременно едно кратко 20-секундно видео от "малобройния" протест насред София вчера е набрало 740 000 гледания и 30 000 харесвания, и то само в моя скромен фейсбук-профил!

12847b3f341eb5b4852d7751d63356b2.jpg

Социалните мрежи и YouTube са залети от стотици такива видеа, които са натрупали десетки милиони гледания, споделяния, лайкове...БТВ, Нова, БНТ посмъртно не могат да се похвалят с подобни рейтинги.

Как режимът и казионната пропаганда ще се преборят с това? Как ще заглушат алтернативните и свободни канали на информация? Или са готови да ги забранят? Да ни изпоарестуват? Докъде ще стигне правителството "Желязков" в отчаянието си?

- Трябва да сложим точка на мракобесието, сега е моментът. В сряда от 8,30 сутринта - всички на площада в Триъгълника на властта, да блокираме парламента до оставка на кабинета и насрочвване на избори, в рамките на които да се проведе и референдум за еврото! Друг изход вече няма.

Моля, споделяйте - цензурата е чудовищна! Объркахме им пасианса, трудно ще ни го простят!

Присъединете се към нашия канал в Телеграм за още актуални новини!

Следвайте ни в Twitter за още новини и актуализации!

преди 13 минути, communismatic написа:

Oсновният въпрос, на който той трябва да отговори е, как става така, че УЖ ЕС ни осигурява стабилен просперитет, а масово младите хора бягат от тук? Нещо, което той няма как да обясни, защото ЕС може да е просперитет за някоя друга държава, но не и за България, която е тотално незначителна в световен план.

Повече българи се прибират, отколкото емигрират. Хората бягат, заради корупцията и беззаконието. Ама ако имаш дори и малко умствен капацитет, пари има. 

Примерно, аз имах пари в София, собствено жилище, всички мои приятели работят в ИТ компании. Ама просто хората са тежко тъпи и умните искат по-интелектуално възвишена среда. 

преди 1 минута, HelpMeGetOut1 написа:

...Ама просто хората са тежко тъпи и умните искат по-интелектуално възвишена среда. 

ахаха, абе те вашите умни са .....доволно тъпи . Искали по интелектуална среда . с кирчо и кокорчо, с миро , рада дълбоката, мренков плъхъ и още два файтона  интелектуални утрепки и изкълчяняци. Обслужващата класа нещяла да живее в кочина , а тя е сделана в тая кочина !

преди 2 минути, HelpMeGetOut1 написа:

Повече българи се прибират, отколкото емигрират.

Мхм. Добре... Личи си, че не излизаш от "Свободна Европа" и "Дойче Веле". Тия ги разправяй на хора с възможности като тия на Джокович, Баалбек, Госта, ВАНКАТА, Мирко и т.н. Те ще ти повярват.

преди 3 минути, HelpMeGetOut1 написа:

Ама просто хората са тежко тъпи и умните искат по-интелектуално възвишена среда. 

Аха. Добре... Е, поне си намерил средата си там. ; )))

всички мои приятели работят в ИТ компании

Кофти е, когато можеш да дружиш само с ай-ти, най-много да се получи неква пееразщина. Трябва с плочкаджии.

Те и моите комшии бяха дълги години в Англия да берат ягоди ама накрая се прибраха щото чорбаджията имал двоен стандарт и българите ги гледал малко като втора ръка :)))

На мен много ми е чудно, как е установил, че повече хора се връщали тук, отколкото заминавали... Това е такава тъпотия, че няма накъде. Бая хора клъвнаха на тия глупости, даже ония кавали Иван и Андрей специално предаване правиха по темата. Не им стига акъла, че населението на България се задържа, не за друго, а защото просто циганската измет расте с огромни темпове. Т.е. (за по-умните) населението се запазва, но етническата структура се разклаща още и още.

преди 23 минути, HelpMeGetOut1 написа:

Хайде сравни заплататите им с нашите. 

Хайде сравни им сметките с тия в България.

А за Франция съм отговарял многокрано, потърси, прочети.

току-що, communismatic написа:

На мен много ми е чудно, как е установил, че повече хора се връщали тук, отколкото заминавали... Това е такава тъпотия, че няма накъде. Бая хора клъвнаха на тия глупости, даже ония кавали Иван и Андрей специално предаване правиха по темата. Не им стига акъла, че населението на България се задържа, не за друго, а защото просто циганската измет расте с огромни темпове. Т.е. (за по-умните) населението се запазва, но етническата структура се разклаща още и още.

Според мен бърка с тия които си идват да видят родата.

преди 3 минути, Sliderum2 написа:

Кофти е, когато можеш да дружиш само с ай-ти, най-много да се получи неква пееразщина. Трябва с плочкаджии.

Ти тая грозна врачка ли реши да я пратиш 😂. Тая завижда на айтитата, че изкарват някакви пари и не се нуждаят от подгизнали кошници като нея. 

Също във всяка нормална държава, щяха да и отнемат лиценза за такова твърдение. 

преди 3 часа, communismatic написа:

Защото много сме просперирали под крилото на Европейският съюз, вече отговорих на този въпрос. Така го разглеждат евроатлантиците от форума - просперитета на България под крилото на ЕС било... повече възможности за развитие извън граница, т.е. да ходим да им берем ягоди и "банани" (яко)...

Ми, не отговори. Не забеляза ли?

И защото пак ще го преиначиш, да те попитам пак - защо не потърсиха развитие тези, дето ревали на "облаче ле бяло" към чудесни страни като РФ, Беларус, Китай, С.Корея? Защо, бе, защо?

преди 5 минути, communismatic написа:

https://debati.bg/tendentsiata-se-obrashta-poveche-balgari-se-zavrashtat-v-balgaria-otkolkoto-zaminavat/

Тези статистики не ги измислям аз. Ако имаш мозък, ще имаш пари. Ако нямаш, ще пееш "Облаче ле бяло" в чужбина и ще копнееш за Путин. 

преди 2 минути, parmobil написа:

Ми, не отговори. Не забеляза ли?

И защото пак ще го преиначиш, да те попитам пак - защо не потърсиха развитие тези, дето ревали на "облаче ле бяло" към чудесни страни като РФ, Беларус, Китай, С.Корея? Защо, бе, защо?

Аз примерно отговорих няколко пъти, ама тия руски подлоги не ми отговориха на въпроса : като е толкова хубаво в Русия, защо не заминете там, а заминавате в еврогейските държави? 

Хайде копейки, чакам отговори. 

Ама сигурно чакат на опашка за помощи 😂 СМЕХ ГОУЕМ

преди 4 минути, HelpMeGetOut1 написа:

НСИ? Тия, според които инфлацията ни е "в норми"?

преди 4 минути, parmobil написа:

На тоя... май ще трябва вече, да му отговарям само с картинки. Очевидно е, че четенето с разбиране не му е от силните страни. Тъй... да обясня като за човек, който не може да осмисли никакъв текст. Вие твърдите, че България е просперирала под крилото на Брюксел? В същото време хората не престават, да емигрират? Това не е ли парадокс? ЕС може да е просперитет за някоя друга държава, но не е просперитет за нас, понеже ние сме тотално безгласна буква в световната политика. И е малко тъпо постоянно, да изместваш темата към Русия, щото почвам да си мисля, че си болничък.

Между другото, кво стана с въпросите ми относно приватизацията? Пак не ги видя, предполагам? 😆

преди 4 минути, HelpMeGetOut1 написа:

Ако имаш мозък, ще имаш пари.

Да, де. Ти поне имаш мозък. 😆

преди 6 минути, communismatic написа:

Не е лесно всички да ти се смеят, да ти се подиграват и ти да продължаваш да се излагаш като ..... image.jpeg.4142b1854a962b61b89c1d0c32c35506.jpeg :laughing5:

току-що, Staff. написа:

Не е лесно всички да ти се смеят, да ти се подиграват и ти да продължаваш да се излагаш като .

Това го твърди човек, който до преди един час твърдеше, че ЕС се грижел за опазването на околната среда чрез соларните панели, за които се секат гори, които УЖ абсорбират СО2. Логически великан си ти, Джокер! Хубаво е, че поне на теб никой не ти се смее, не ти се подиграва никой и определено не се излагаш... 😆

преди 7 минути, communismatic написа:

по наши набльдения се връщат хора предимно  в „нефертилна възраст“ с вече отраснали деца , които остават навън или откровенни „пенсионери“ над 50 годишни . За сега са много повече български млади образовани индивиди до 30 годишни , които заминават извън България, от колкото такива , които идват за постоянно в България  Получава се „селекция “ на множащи  се „печенеги“, турчеещи се или други мюсюлмани освен печенеги, девианти, социалнофизиологични полуолигофрени и много боклук от Обслужващата Класа.

преди 1 минута, communismatic написа:

НСИ? Тия, според които инфлацията ни е "в норми"?

На тоя... май ще трябва вече, да му отговарям само с картинки. Очевидно е, че четенето с разбиране не му е от силните страни. Тъй... да обясня като за човек, който не може да осмисли никакъв текст. Вие твърдите, че България е просперирала под крилото на Брюксел? В същото време хората не престават, да емигрират? Това не е ли парадокс? ЕС може да е просперитет за някоя друга държава, но не е просперитет за нас, понеже ние сме тотално безгласна буква в световната политика. И е малко тъпо постоянно, да изместваш темата към Русия, щото почвам да си мисля, че си болничък.

Между другото, кво стана с въпросите ми относно приватизацията? Пак не ги видя, предполагам? 😆

Пак се измъкваш. Нищо ново, но те попитах защо хората, дето са ронили сълзи на "Облаче ле бяло" не са потърсили реализация на изток? А именно - РФ, Беларус, С. Корея, Китай?

Защо в загниваща Германия и упадъчен ЕС?

Как пък не поеха на изток?

преди 2 минути, parmobil написа:

Пак се измъкваш. Нищо ново, но те попитах защо хората, дето са ронили сълзи на "Облаче ле бяло" не са потърсили реализация на изток? А именно - РФ, Беларус, С. Корея, Китай?

Защо в загниваща Германия и упадъчен ЕС?

Как пък не поеха на изток?

Тъй. Айде сега ми прочети поста още 20 пъти, ако трябва още 5000000 пъти и тогава ми задай същият малоумен въпрос, на който току що отговорих. Баси ненормалните хора, майна! Направо имам чувството, че съм в психодиспансера... Тоя... е на годините на баща ми, сигурно, Той не е в състояние, да осмисли дори нещо написано като за най-елементарното нещо на света!? КВО ДА КОМЕНТИРАМЕ ПОВЕЧЕ!?

преди 2 минути, N1K17Y написа:

Абе само да попитам, ти откъде разбра, че хората емигрират? 

Ми не знам, ей така ми дойде... Боговете ми го говорят.

преди 6 минути, Staff. написа:

Не е лесно всички да ти се смеят, да ти се подиграват и ти да продължаваш да се излагаш като ..... image.jpeg.4142b1854a962b61b89c1d0c32c35506.jpeg :laughing5:

Русофили, сър. 

Няма смисъл да спориш с тях. Ще споделя една от любимите ми английски поговорки: "I learned long ago, never to wrestle with a pig. You get dirty, and besides, the pig likes it."

преди 1 минута, communismatic написа:

Тъй. Айде сега ми прочети поста още 20 пъти, ако трябва още 5000000 пъти и тогава ми задай същият малоумен въпрос, на който току що отговорих. Баси ненормалните хора, майна! Направо имам чувството, че съм в психодиспансера...

Ми не знам, ей така ми дойде... Боговете ми го говорят.

Личи си

преди 2 минути, N1K17Y написа:

Абе само да попитам, ти откъде разбра, че хората емигрират? 

аз ще ти кажа, хора родом извън София , от деца и вници ма моите познати, всички, повтарям всички! деца до 25-27 години вече са извън България за постоянно. Това само за последните 10 години. Става въпрос за поне 20 - на млади българи !, не искат в София, директно искат извън държавата- образовани, лекари, „меринджеи“, технически специалности, икономики и разни соционауки, една част учиха изцяло извън България, друга смесено или изцяло образовани в България.

Няма смисъл да спориш с тях.

Тоя па... Кой пък спори с теб? Ти прекалено високо мнение имаш за себе си... 😆

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.