Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Трябва ли да приемем еврото за официална парична единица в България

Featured Replies

преди 1 минута, teo-glavata написа:

Държавните са собственост на държсвстс. С една дума на г-н Борисов. Нищо не де променя

ППС' От утре вече катам едновременно 6 таксита. Гот е да се събуждаш с 300 евро, нали?

г-н борисов е обикновен депутат

всичко му е взето от пеевски

той му държи кодовете за офшорките

демек

борисов вече няма  офшорки

кара го на мускули и дупутатска заплата

• Отговори 11,9k
  • Прегледи 387,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Веси Филипова
    Веси Филипова

няколко магазина затвориха вече затова, че им вдигнаха наема. Други изпокриха част от стоките, за ДА ИМ СЛОЖАТ НОВА ЦЕНА. ДОБРЕ ДОШЛИ В КЛУБА НА БОГАТИТЕ. с МИЖАЖАВАТА МОНЕТА ОТ ЕДНО ЕВРО, КОЯТО Е ПО-

• Т.Христов
    Т.Христов

Трябва ли да приемем еврото за официална парична единица в България?   Не.

• Joss Bomon
    Joss Bomon

Глупи, Радев не е като тебе и шайката виждащи не по далеч от носа си. Предвидимо сте толкова елементарни, че да си въобразявате, че точно той не знае Закона и си мисли да го пренебрегва... Шах с офице

Публикувани изображения

току-що, parmobil написа:

Тъп ли си или се преструаш?

Няколко пъти едно и също питам - защо твоите познати, с които със сълзи на очи сте пяли "облаче ле бяло" не са поели пътя си на изток и РФ, а са тръгнали към Германия?

Трябва ли да го разтълкувам? Добре - защо твоите познати не потърсиха добруване в Россия, а потърсиха в гадна Германия, която е в Гейропа?

Колко по-ясно да те питам? С клекчи и пластилин няма да стане, защото и те са ти убегнали назад във времето, когато са ти разказвали за "могъщата" страна, управлявана от БКП, но под мъдрото ръководство на СССР.

Питам те, какво общо има ЕС с Русия? И освен това над 200000 пъти писах, че ЕС може да е просперитет за някои държави, но не и за нашата. Толкова ли ти е сложно, да го осмислиш? Задай пак още 200 пъти тъп въпрос. Поне това умееш. Друго може, да не умееш, ама поне това умееш.

преди 16 минути, communismatic написа:

Виж сега... За да продължиш, да ставаш за кашмер е хубаво малко да си наясно кой какво е одобрил, какво се е случило фактически, кой какво е спрял и т.н. За човек, който не е в състояние изобщо, да осмисли нещо, което цитира току що... Мисля, че няма какво да коментираме повече. В смисъл... продължавай, да си пишеш глупостите, ама е доста жалко, че не осъзнаваш, за каква те имат болшинството от "писателите" тук. Аз наистина съм шокиран, признавам... Акъла не ми го побира, че съществуват такива хора.

Колкото повече се подмяташ в нерви да се обясняваш на тролове , толкова по-чевръсто те м@стурбират ! 

Или ги Мачкаш като хлебарки или Игнор !  От ИГНОРА им спада Потентността ! :newspaper:

преди 2 минути, communismatic написа:

Питам те, какво общо има ЕС с Русия? И освен това над 200000 пъти писах, че ЕС може да е просперитет за някои държави, но не и за нашата. Толкова ли ти е сложно, да го осмислиш? Задай пак още 200 пъти тъп въпрос. Поне това умееш. Друго може, да не умееш, ама поне това умееш.

Русия е бедна и изостанала държава докато ЕС е богата и развита, предлага сигурно бъдеще и възможност за развитие! :)

Аз им обяснявам ония се хилят, кое е смешното? Обезлюдяването ли?

60 процента територията е обработваема, но се държи обезлюдена. Кое е смешното? Че са ви натикали в градовете и са превърнали в държави градове с местни дерибей от ДПС, ГЕРБ...?

Че 10 процента само са младите хора? А възрастните над 65 години в България са 25 до 30 процента? Кое е смешното.

Положението е трагедия.

Аз няколко пъти питам - защо след "облаче ле бяло" твоите хора поеха към Германия, а не към РФ?

К'во става? Къде изчезна? Защо не отговаряш на конкретен въпрос?

преди 3 минути, parmobil написа:

Аз няколко пъти питам - защо след "облаче ле бяло" твоите хора поеха към Германия, а не към РФ?

Абе, има ли значение къде ще потеглят. Россия ли, Нигерия ли, Афганистан ли?  И като потеглят към Россия какво? Ще изпиташ оргазъм ли?

Нали се обезлюдява населението. Той ми се е загрижил за дестинацията.

преди 1 минута, parmobil написа:

Защо не отговаряш на конкретен въпрос?

Защото не иска да каже истината! :) ЗЗа истината няма да му платят... 

току-що, АСПЕКТ написа:

Абе, има ли значение къде ще потеглят.

ИМА!

преди 3 минути, АСПЕКТ написа:

Аз им обяснявам ония се хилят, кое е смешното? Обезлюдяването. 60 процента територията е обработваема, но се държи обезлюдена. Кое е смешното? Че са ви натикали в градовете и са превърнали в държави градове с местни дерибей от ДПС, ГЕРБ...?

Че 10 процента само са младите хора? А възрастните над 65 години в България са 25 до 30 процента?

Ти хващай полета за България , че Германия ще Изгори първа ! Да не кажеш , че не съм ти казала .

Тъй. Обяснявам за последен път, понеже очеизбождащо нивото ти е като на Джокович и Баалбек.

Вие твърдите, че ЕС бил гарант за просперитет. Дотук добре. В същото време обаче откакто сме член на ЕС, държавата ни не е отлепила дъното, а младите българи масово емигрират на запад. Опорката винаги е била елементарна (то такова ви е нивото). Що заминавали на Запад, а не на Изток? Ми, точно това обяснявам, че ЕС може да е просперитет за Германия, но не и за България. Примерно... защо ЕС стимулира нашите земеделци, да сеят пшеница, а в Холандия се занимават с цветя. Ми, щото на тях им са нужни черноработници, та затова. Цветята са много по-доходоносни.

Та... Какво общо има ЕС с Русия, това те питам... И защо Европейска България кара младите да бягат от тук? Ако не можеш, да отговориш... може да спреш, да задаваш тъпи въпроси до втръсване, щото трудно ще промениш мнението ми за теб, а то хич не е положително.

преди 3 минути, Staff. написа:

Защото не иска да каже истината! :) ЗЗа истината няма да му платят... 

ИМА!

И защо ИМА? Да чуем, ооо везире на педе. пардон пеперасите. Тия от ПППП.

Нека да се лее мисъл, да чуем, какво значение има. За мен си е просто теч. 

BRAIN DRAIN.

преди 5 минути, АСПЕКТ написа:

Че 10 процента само са младите хора? А възрастните над 65 години в България са 25 до 30 процента? Кое е смешното.

На Джокера, завалията му е много смешно... Това не го е чел в "Свободна Европа", не ти вярва особено... 😆

преди 1 минута, communismatic написа:

Тъй. Обяснявам за последен път, понеже очеизбождащо нивото ти е като на Джокович и Баалбек.

Вие твърдите, че ЕС бил гарант за просперитет. Дотук добре. В същото време обаче откакто сме член на ЕС, държавата ни не е отлепила дъното, а младите българи масово емигрират на запад. Опорката винаги е била елементарна (то такова ви е нивото). Що заминавали на Запад, а не на Изток? Ми, точно това обяснявам, че ЕС може да е просперитет за Германия, но не и за България. Примерно... защо ЕС стимулира нашите земеделци, да сеят пшеница, а в Холандия се занимават с цветя. Ми, щото на тях им са нужни черноработници, та затова. Цветята са много по-доходоносни.

Та... Какво общо има ЕС с Русия, това те питам... И защо Европейска България кара младите да бягат от тук? Ако не можеш, да отговориш... може да спреш, да задаваш тъпи въпроси до втръсване, щото трудно ще промениш мнението ми за теб, а то хич не е положително.

Абсолютна долна ЛЪЖА!

България постоянно става все по-богата, хората все по-заможни.... Стандарта на живот на Българите многократно надвиши този на горките бедни и мизерни руснаци! :)

На Джокера, завалията му е много смешно... Това не го е чел в "Свободна Европа", не ти вярва особено... 😆

Ми, вместо да ми обикаля турските ааа околии, да обиколи с тира си малко България.

Да остави малко тия турци. Знам, че обича бяло сладко. Но и сладкото от роза също е хубаво.

На чат бота гпт също му е смешно.... :laughing5:

току-що, Staff. написа:

Стандарта на живот на Българите многократно надвиши този на горките бедни и мизерни руснаци!

Доколкото си спомням, ти твърдеше, че и Украйна била "100 пъти по-добре от Русия", понеже си бил там. Тъй, че... не си особено надежден източник за икономически показатели. 😆

преди 2 минути, АСПЕКТ написа:

Ми, вместо да ми обикаля турските ааа околии, да обиколи с тира си малко България.

Да остави малко тия турци. Знам, че обича бяло сладко. Но и сладкото от роза също е хубаво.

От кабината на ТИРА!!!!   :lol6:

_2025-06-01_222227476.png.a007fcaf3d87e4a738aacc7a9d93993c.png

преди 4 минути, Staff. написа:

Абсолютна долна ЛЪЖА!

България постоянно става все по-богата, хората все по-заможни.... Стандарта на живот на Българите многократно надвиши този на горките бедни и мизерни руснаци! :)

Време за реклами. Хубава реклама се получи. Хубаво екстази.

rolling GIF

Доколкото си спомням, ти твърдеше, че и Украйна била "100 пъти по-добре от Русия", понеже си бил там. Тъй, че... не си особено надежден източник за икономически показатели. 😆

Аз не твърдя, просто ти казвам реалността!

Това, че ти отказваш да я приемеш си е твой проблем! :)

преди 6 минути, communismatic написа:

Аз те питам защо твоите познати не поеха към РФ, а към Германия?

Ти какво ми отговаряш? Изобщо отговаряш ли?

преди 2 минути, Staff. написа:

Това, че ти отказваш да я приемеш си е твой проблем! :)

Пробвай да намалиш екстазито, знам, че трябва да си буден заради тира, но пробвай нещо по-леко. Джойнт, примерно.

Elon Musk Smoking GIF

преди 1 минута, parmobil написа:

Много тежка задача се оказа за костовиста... 😆😆😆

Тоя форум направо е легендарен! Заклевам се! 😆😆😆

преди 3 минути, Staff. написа:

Реалността е, че си на едно ниво с някое дете на шест години. Лошото е, че още не си го осъзнал.

Много тежка задача се оказа за костовиста... 😆😆😆

Тоя форум направо е легендарен! Заклевам се! 😆😆😆

Аха,

ЖИВОТЪТ на един ТИРАДЖИЯ ОТ ГЕРБ И ОТ ПППП, трууу стори бро!

Няма да ти отговори! :)

Не че не иска, но няма да му платят ако каже истината.... все пак трябва да спечели някакви копейки тази вечер с лъжи и дезинформация! От къде рубли иначе? На фронта сигурно не му се ходи....:lol6:

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.