Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Трябва ли да приемем еврото за официална парична единица в България

Featured Replies

преди 1 минута, communismatic написа:

Тъй. Айде сега ми прочети поста още 20 пъти, ако трябва още 5000000 пъти и тогава ми задай същият малоумен въпрос, на който току що отговорих. Баси ненормалните хора, майна! Направо имам чувството, че съм в психодиспансера...

Ми не знам, ей така ми дойде... Боговете ми го говорят.

Колкото и пъти да прочета, пак не виждам да си отговорил защо твоите познати ходят в Германия, а не в РФ?

• Отговори 11,9k
  • Прегледи 387,2k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Веси Филипова
    Веси Филипова

няколко магазина затвориха вече затова, че им вдигнаха наема. Други изпокриха част от стоките, за ДА ИМ СЛОЖАТ НОВА ЦЕНА. ДОБРЕ ДОШЛИ В КЛУБА НА БОГАТИТЕ. с МИЖАЖАВАТА МОНЕТА ОТ ЕДНО ЕВРО, КОЯТО Е ПО-

• Т.Христов
    Т.Христов

Трябва ли да приемем еврото за официална парична единица в България?   Не.

• Joss Bomon
    Joss Bomon

Глупи, Радев не е като тебе и шайката виждащи не по далеч от носа си. Предвидимо сте толкова елементарни, че да си въобразявате, че точно той не знае Закона и си мисли да го пренебрегва... Шах с офице

Публикувани изображения

току-що, parmobil написа:

Колкото и пъти да прочета, пак не виждам да си отговорил защо твоите познати ходят в Германия, а не в РФ?

Да, де. Разбираемо... Трудно е положението очевидно при теб.

преди 18 минути, communismatic написа:

Вие твърдите, че България е просперирала под крилото на Брюксел? В същото време хората не престават, да емигрират? Това не е ли парадокс? ЕС може да е просперитет за някоя друга държава, но не е просперитет за нас, понеже ние сме тотално безгласна буква в световната политика. И е малко тъпо постоянно, да изместваш темата към Русия, щото почвам да си мисля, че си болничък.

току-що, communismatic написа:

Да, де. Разбираемо... Трудно е положението очевидно при теб.

Да, разбрах, че не можеш да отговориш.

Но обещах да не се подигравам на другарчета в неравностойно положение.

преди 1 минута, parmobil написа:

Да, разбрах, че не можеш да отговориш.

Но обещах да не се подигравам на другарчета в неравностойно положение.

Т.е. още не си разбрал? Ти сериозно ли? 😆😆😆😆😆

преди 10 минути, parmobil написа:

Другият въпрос защо се налага да се ходи в Германия? Както казва Иван Киров, и в България има кенефи за чистене.

току-що, АСПЕКТ написа:

Другият въпрос защо се налага да се ходи в Германия? Както казва Иван Киров, и в България има кенефи.

Чакай, че оня още се опитва, да осмисли написаното от мен. Много му е сложно на момчето... 😆

преди 1 минута, communismatic написа:

Чакай, че оня още се опитва, да осмисли написаното от мен. Много му е сложно на момчето... 😆

Не им лесно на ПППП, Тръмп спря грантовете и няма да има и за парад на дъгата. Мъка, мъка. Няма грантове, няма парад. 😔

преди 49 минути, HelpMeGetOut1 написа:

Повече българи се прибират, отколкото емигрират. Хората бягат, заради корупцията и беззаконието. Ама ако имаш дори и малко умствен капацитет, пари има. 

Примерно, аз имах пари в София, собствено жилище, всички мои приятели работят в ИТ компании. Ама просто хората са тежко тъпи и умните искат по-интелектуално възвишена среда. 

Я, Иван Киров с нов профил. Ти си бил тука.

https://www.kaldata.com/forums/profile/428545-ivankirov/

Така и не разбрах защо твоите познати, дето са ронели сълзи на "облаче ле бяло" не са поели на изток, а към Германия?

Бил си обяснил, но къде? Това, дето ми го беше болднал не е обяснение.

Но се отнасям с разбиране.

преди 2 часа, communismatic написа:

Тая пак не е вдянала, горката...

преди 1 час, communismatic написа:

Тоя па...

преди 1 час, communismatic написа:

Още не е разбрала...

преди 31 минути, communismatic написа:

На тоя... май ще трябва вече, да му отговарям само с картинки. Очевидно е, че четенето с разбиране не му е от силните страни.

преди 4 минути, communismatic написа:

Чакай, че оня още се опитва, да осмисли написаното от мен.

преди 7 минути, communismatic написа:

Т.е. още не си разбрал?

ЧУДОВИЩНИ АРГУМЕНТИ! ЧУДОВИЩНИ!

Така и не разбрах защо твоите познати, дето са ронели сълзи на "облаче ле бяло" не са поели на изток, а към Германия?

Ми, в Германия има повече пари.

преди 1 минута, БаалБек написа:

Тая пак вие на умряло, горката... 😆

Това се нарича quote mining

защо, по причини подобни на сумати латиноси , мексиканци поели към САЩ-нелегално !, почти всички имат директна омраза към САЩ , но „така стоят нещата“.............. Глобален Капитализъм , за промяна е нужна Глобална Катастрофа.

преди 6 минути, parmobil написа:

Това, дето ми го беше болднал не е обяснение.

Извинявай, как би разтълкувал следният текст?

преди 20 минути, communismatic написа:

ЕС може да е просперитет за някоя друга държава, но не е просперитет за нас, понеже ние сме тотално безгласна буква в световната политика.

В България било много зле положението, явно 35 години грантове са си свършили работата. Промили са мозъците и са го преместили извън тялото.

преди 2 часа, communismatic написа:

Аааааааааааааааа... значи те секат гори за да слагат соларни панели, понеже това е ЗЕЛЕНА енергия. Яснооооооооооо... разбрах! 

Кои са ТЕ? 

Кои гори се секат?

Къде са сложени соларни панели?

Пак лъжи! Пишеш си да генерираш текст, а после да го покажеш на Ковачки, за да ти плати. 

Ама такива сте НЕМОЖАЧИТЕ!

Кои гори се секат?

Тия гори, на които се слагат соларни панели... В случаят "перки".

Цитат

Недоволство на жителите на варненското село Аврен срещу изграждането на вятърна електроцентрална с 29 турбини, предаде БНТ.

Според жителите на селото и съседните населени места, ако проектът бъде одобрен, ще трябва да бъдат изсечени 238 декара държавни гори, а някои от турбините ще бъдат разположени много близо до Аврен - на по-малко от километър от първите къщи. Те са притеснени, че изсичането на гората ще доведе до необратими последствия за екосистемата и до наводнения. Те са готови да протестират.

Осмисли ли текста? Ще можеш ли? 😆

преди 3 минути, communismatic написа:

Извинявай, но няма да ти тълкувам нищо!

Аз очаквам от вас простичко обяснение - защо хора със сълзи на очи ходят в Германия, а не в РФ?

Извинявай, но няма да ти тълкувам нищо!

Ми, нали искаш отговор на въпроса?! Аз съм ти го написал. Ако не можеш да го осмислиш, за какво изобщо тръгваш на спор с мен... То същата работа беше и с обяснението ти за влизането ни в еврозоната, пак подобни... обяснения.

преди 5 часа, HelpMeGetOut1 написа:

Щом е толкова зле в Хърватия, защо мнозинството подкрепят еврото, след като го въведоха? 

Като гледам всяка държава в еврозоната си харесва еврото. 

не е вярно, нито едното нито другото!

преди 3 минути, communismatic написа:

Като пълна глупост, която е празна от смисъл и съдържание. Само такъв индивид като теб - изграден от противоречия с интелектуален недоимък може да сътвори такава безсмислица.

Само замени ЕС с БРИКС и ....?

преди 8 минути, communismatic написа:
преди 23 минути, communismatic написа:

БРИКС може да е просперитет за някоя друга държава, но не е просперитет за нас, понеже ние сме тотално безгласна буква в световната политика

Само такъв индивид като теб - изграден от противоречия с интелектуален недоимък може да сътвори такава безсмислица.

Смяташ ли, да ми отговориш на въпроса. Каква е тая зелена политика, където се секат гори за да се слагат турбини? Защити си тезата. Ти си умно и интелигентно момиче, гордост си за тоя форум... Сигурен съм, че ще се справиш. : )))

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.