Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Момиче вкара в болница 14-годишен съученик

Featured Replies

Момиче преби 14-годишно момче от Перник, съобщи Дарик радио. Двамата учат в спортното училище на града. До боя се стигнало след като момчето обидило момичето.

След приключване на учебния час седмокласникът отправил реплика за приятел на девойката, който починал наскоро при катастрофа. Момичето реагирало силово и при схватката между двамата ритнало съученика си в слабините. В разтърваването се включили и учители, а медицинската сестра извикала екип на Бърза помощ. Момчето е оперирано в пернишката болница заради получения кръвоизлив, но няма опасност за здравето му. Двамата побойници тренират баскетбол. По информация на учители пострадалото момче често предизвиквало с поведението си учениците. 17-годишно момиче от строителния техникум във Велико Търново е ударило съученичка с метален бокс в главата, предаде БГНЕС. Жертвата се опитала да защити своя приятелка от саморазправа.

News.dir.bg

• Отговори 55
  • Прегледи 12,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Нали се сещате какво ще стане с тази , когато момчето се оправи cool.gif

Нали се сещате какво ще стане с тази , когато момчето се оправи cool.gif

Ще го пребие пак??? Не му е било работа да посяга на момиче...

Ще го пребие пак??? Не му е било работа да посяга на момиче...

Хм... до колкото четох на други места той не я е докосвал. Вярно е говорил глупости, но не я е удрял. :)

Който каквото търси-такова намира.

"Като сееш ветрове-ще жънеш бури"

Още ли пословоци да привеждам? :)

Хм... до колкото четох на други места той не я е докосвал. Вярно е говорил глупости, но не я е удрял. :)

Заслужил си го е...Пък и си е неписано правило, че когато имаш взаймодействие с не особено добре настроена към теб жена първо мъдурките трябва да си пазиш...

Редактирано от dindi (преглед на промените)

Заслежил си го е...Пък и си е неписано правило, че когато имаш взаймодействие с не особено настроена към теб жена първо мъдурките трябва да си пазиш...

Не споря. Наистина го е заслужил и сега ще си лежи. Предполагам друг път като тръгне да се заяжда с някоя жена ще знае кое и как да си пази :)

Пък и си е неписано правило, че когато имаш взаймодействие с не особено добре настроена към теб жена първо мъдурките трябва да си пазиш...

Хах насълзиха ми се очите от смях biggrin.gif Понякога трябва да се съобразяваш с това което говориш, защото момчето е наранило момичето, макар и не физически... И мен ме е било момиче като малък, още съм влюбен в нея biggrin.gif

По информация на учители пострадалото момче често предизвиквало с поведението си учениците.

Явно си го е търсело от доста време и си е намерило майстора, в случая майсторката. laugh.gif

Той може да си го е търсел,ама според мен не е това начина тя да си го върне.АА какви са тия ученички дето се разкарват с бокс ми е чудно.

Редактирано от Eraser (преглед на промените)

Точно това е начина да си го върне. Обидните думи са много по-страшни от някакъв си бой, но незнайно защо ако се стигне до съд, виновен излиза винаги тоя, дето е търсил справедливост силово. Не всеки може да се защити с думи.

Не е човешко и тактично да се нараняват душевните чувства на хората, но младежът явно е попаднал на българската Никита, преди да попадне в болницата :whist:

Сигурно и моята реакция би била такава .Не бих се оставила да ме мачкат дори и с думи .

Абе с право го е изритала. Не е това начина да говориш на момиче, особено по такава тема sad.gif

17-годишно момиче от строителния техникум във Велико Търново е ударило съученичка с метален бокс в главата, предаде БГНЕС.

Ами за това какво ще кажете, леко брутално ми се вижда ...

Леле, какви жени само. Дано не ми се пада някоя де ще ме бие на лягане и на ставане. e065.gif

o010.gifblue.gif

Редактирано от Maximilian (преглед на промените)

Леле, какви жени само. Дано не ми се пада някоя де ще ме бие на лягане и на ставане. e065.gif

o010.gifblue.gif

:P Това може де се уреди...

На мен ми се виждат доста брутални тези разрешения на проблема. Верно, че малкия заслужава урок, но това са деца все пак, от къде тая агресия!

Такива изпълнения като шут в слабините от девойка, винаги е имало, но девойката с бокса се е поуляла лекичко. :P

Редактирано от Maximilian (преглед на промените)

Това нище не е, дребна работа.

Навремето в спортно училище Варна се е случила следната история:

Спортистка тренираща хвърляне на чук си харесала от съседния клас един лекоатлет. Мица се казвала мадамата де. Та Мица била много слаба по математика, а едно време имаше такъв приом добри ученици да помагат на слаби. Та избрала си Мица лекоатлета да и помага по математика и едновремено яката му се натискала, ама оня се дърпа. Сбарала го един път утях си и го заключила. И няма на къде вече. И му вика: "Или ще ме е..... или ще ядеш бой!" Дострашало го пича да не го строшат и .. съблякли се те и се метнали. В клуминацията обаче мица го сграбчила за ГЗ и дръпнала, яката. И му разпорила дупарата. Наложило се после да го шият. Че мисълта ми е че тоя леко се отървал, само с кръвоизлив :P

В този случай буквално му е скъсала задника от секс biggrin.gif .

Хм,не мога да проумея какви са тези времена когато момичетата са по жестоки,и се бият като момчета.Аз на такава такъв пердах ще и тегля че ще ме запомни завинаги.А на оная с бокса,бокса и ще се озове дето слънце не огрява,нищо че е момиче,само да посегне,няма да се церемоня.Това е нечувано и много нагло от момиче особено,кавалерството си е кавалерство но боя не е решение особено от момиче.

А момчето,левак направо,жалък е! :offtopic_s:

Аз не мисля така.

Независимо дали го е заслужил или не, факт е че момчето е в болница и е оперирано.

Това, което ме тревожи е враждебността сред подрастващото население, особено сред момичетата. Мисля, че в основата на това стои невъзпитанието на младите. Училището не е въпритателен център, а мясот където те да се изучават. Децата трябва да бъдат научени да бъдат толерантни един към друг и когато не са, да им строги наказания, за да не се стига до побой. Ако примерно рпи по-строги мерки, момичето се бе оплакало на учител и момчето беше наказано (е не физическо наказание, ами примрно сериозно мъмрене и разговор с родител) едва ли щеше да се стигне до побой. Но вече децата са приели училището като военна площадка, обиждат се, бият се, после болници, операции...така ше бъде и мисля, че тук е виновна системата на образование и домашното възпитание.

Както беше казал Камен Донев "То боя той не разгражда, той изгражда."

Макар на нас да ни се струва нелепата училищна дисциплина по времето на родителите ни (униформи, изрязани нокти, прибрани коси, винаги написани домашни, бой с показалката) бих такава дисциплина, отколкото анархията към която бавно и славно вървят нашите училища. Вече няма респект нито към учител, нито към директор. На къде сме се запътили питам аз....?

Оооо аз съм съгласна много съгласна с теб! Но някои прекалено много спекулират и злоупотребяват с думичката "свобода"... Сега накъдето и да се обърнеш всичко все накърнява свободата ти въпросът е там, че тая летяща свобода не е защитена...Тя просто се рее безметежно над главите ни и обикновено ни вреди ...вместо да ни пази...

Охо, и по-лошо ще става. Това е сигурно. За сведение може да погледате малко телевизия със събитията в САЩ, където се разисква даскалите да ходят с пищови, в Германия дето някакъв психо разстреля 12-13 ученици, учители и полицаи като кучета ей така за кеф. Малко поглед из тинейджърските форуми си е направо показателно, масова неграмотност и чуство за безнаказаност.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.