Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Tехники за да не паднете в капана на самоувереността

Featured Replies

преди 33 минути, Solly написа:

Само ми обясни целта на този ти коментар, цитати и препратка? 

Да считам ли, че ти си стигнала до извода, че е психопат или въпросните изброени трябва да ме убедят, че той е такъв, или той бил убедителен за теб по отношение на себе си? 

Защото писанията му са на ниво бавноразвиващ се, а не на гений! Колкото и да замаскирва въпросното с "сложни" (чужди) думи, то под тази повърхност лъха на примитив с амбиция, че чрез отражението от другия ще може да се себе-анализира. О, и че това ставало чрез изписване. :) За да може на по-късен етап да анализира себе си чрез какво е написал. :) 

И: Какво е забелязал: Един път се е получило, друг път не му се получило! :) =>50:50 ... :) 

Прощавай, но оставам на @Реджеп Иведик да го довършва. :) 

• Отговори 170
  • Прегледи 8,5k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Е също толкова погрешно, да не кажа по-вредно доколкото заменя увереността с неувереност, ниско самочувствие, несигурност и др. ниски състояния на съзнанието.  За реална самооценка е необходимо д

• 1001 broccoli
    1001 broccoli

В основата на всеки успех и прогрес е увереността. Когато става въпрос за увереност в себе си, то всеки трябва да знае, че всичко, което други вече са постигнали някога във времето, е поттижимо и за н

• 1001 broccoli
    1001 broccoli

Тук няма никакъв популизъм и самовнушения, а разбиране на вътрешно-присъщия  потенциал във всеки човек. Точно неосъзнаването на този потенциал е признак за недостатъчно израстване на индивида. Зрялото

Публикувани изображения

преди 14 минути, (:IdioibI:) написа:

Само ми обясни целта на този ти коментар, цитати и препратка? 

Да считам ли, че ти си стигнала до извода, че е психопат или въпросните изброени трябва да ме убедят, че той е такъв, или той бил убедителен за теб по отношение на себе си? 

Защото писанията му са на ниво бавноразвиващ се, а не на гений! Колкото и да замаскирва въпросното с "сложни" (чужди) думи, то под тази повърхност лъха на примитив с амбиция, че чрез отражението от другия ще може да се себе-анализира. О, и че това ставало чрез изписване. :) За да може на по-късен етап да анализира себе си чрез какво е написал. :) 

И: Какво е забелязал: Един път се е получило, друг път не му се получило! :) =>50:50 ... :) 

Прощавай, но оставам на @Реджеп Иведик да го довършва. :) 

Нямам никаква конкретна цел. В процеса на обсъждане, ти посочих, че той самият се описва като социопат и психопат, и ти каза, че това е лъжа. Затова ти дадох линкове към стари негови постове, в които описва себе си и своята същност.

Неговите постове писани през годините, са почти същите. Същата конфронтация и нападки към другите. 

преди 14 минути, (:IdioibI:) написа:

оставам на @Реджеп Иведик да го довършва.

Да, той добре се справя с него!

преди 6 часа, Solly написа:

В процеса на обсъждане, ти посочих, че той самият се описва като социопат и психопат

Къде по-точно? социо-пат, не е социопат! => социализъм и пат. ;) 

А, видя ли това:

Цитат

Използвах ги, защото така или иначе живея в среда - и я използвам, вместо да я отричам или боря. И това е проста форма на мой лозунг - вместо да се бориш или отричаш, бягаш или криеш - по-добре го използвай. Всичко около мен е просто дадености, от които виждам възможности - всеки човек, всяко събитие, всяка дума. Включително тук - моите думи, вашите такива... сайта, форума... интернет,... Всичко е онова, което ЖИВОТА ми предлага - да се възползвам

Въпросният започва своя собствена самоанализа, т.е. определено не е компетентен! Ти също! 

Отделно, че тогава е бил около 43 годишен по поднесената от него информация

Цитат

публикувано 31 май 2013 (редактирано)

Та, кое те е накарало да му повярваш

Теб може и да те е убедил, но не считам, че има уклони към въпросните "диагнози"! 

Аз, ако ти споделя, че първата ми самоанализа е била на 2,5 години, а последната на 21, то ще те убедя ли, че това е истина? 

Ето една кратка история за един мой познат. 

Въпросният е завършил кукловодство. После участваше в доста реклами и т.н., а последния път като се видяхме сподели, че е станал програмист.

Друг пък на 25-години бе директор на софийския цирк. => Въобще с доста млади навремето контактувах и се изживяваха на велики и т.н. => Определено не бяха вундеркинди, а хлапаци с развинтени фантазии, че могат всичко и то защото бяха деца на партийни дейци по времето на социализма. Да, тогава мотото бе = Всестранно развити личности да станат децата! 

преди 38 минути, (:IdioibI:) написа:

Въпросният започва своя собствена самоанализа, т.е. определено не е компетентен! Ти също! 

Цитат

Според приетата идея що е нормална психика, аз съм и психопат. Ако е зависело от някои хора досега да се ме освидетелствали и да съм сред решетки и хапчета :) Хората трудно издържат такива като мен около себе си. И го играят на наранени, защото нищо от мен, не се движи според представите и сънищата им сред които те имат взаимна конвенция.

Още тогава целта му е била да наранява другите. Изглежда в това намира смисъл и удовлетворение.

преди 8 минути, Solly написа:

Още тогава целта му е била да наранява другите. Изглежда в това намира смисъл и удовлетворение.

Таратанци! :) 

Ще го изразя чрез клише: Това е криза на средната възраст! :) Някои "момчета" на въпросната си купуват спортна кола,  въпросният жадува за млада жена. :)

Предполагам, че сега е около 55. :) Още не се е уредил, а ако знаеше навремето визирания от мен ак. професор д-к Миланов с каква се "движише" (Но тогава бе доцент) то ... ба ... ще му потънат корабите в очите му! :)  

на 14.03.2025 г. в 9:19, Solly написа:

Форумната комуникация дава чудесно поле за търсенията и анализите на Рамус, който от години се е съсредоточил в изследване на човешката психика. Но със сигурност причината се крие в неговото детство, в което е бил психически малтретиран.

Ми...

Като гледам как трудно признава грешки и как проектира това свое качество като задължително присъстващо у другите.

Вероятно често е чувал

– Аз казах ли ти ?

– Пак сбърка.

– Пак не мислиш.

– Нищо не става от тебе.

преди 1 час, (:IdioibI:) написа:

въпросният жадува за млада жена. 

Преди години е твърдял, че си е самодостатъчен... но знае ли се, хората с времето се променят. 

Цитат

Имам само сега, имам само себе си. Това ми е "всичкото". С това работя, с това живея, това имам - Това ми е "всичкото". Не знам кой съм аз, и няма значение има ли ме или ме няма

... доста самотен и отчаян звучи ..

преди 2 часа, Solly написа:

Преди години е твърдял, че си е самодостатъчен... но знае ли се, хората с времето се променят. 

... доста самотен и отчаян звучи ..

@_ramus_ няма цел в живота , и не може да преглътне загубата на великият си живот ( според него ) от миналото . На него му е гадно и иска и на другите да им е . Но Бога ще му въздаде или въздава . Бог винаги въздава на всеки според делата .

преди 13 часа, Solly написа:

О, това аз съм го доказвал на жена ми многократно. :) Хората не се променят, променят се страстите, т.е. пристрастията се менят. ;)

Въпроса се свежда до това: От въпросното пристрастяване да печелиш, а не да губиш. ;) 

Затова и при него има вече наличие на бяс, т.е. до 50 каквото си спечелил => толкова. Въпроса е след 50 да не губиш, а той започва да усеща, че губи. ;)

Само забележи: Продал си е пияното, за да си купи компютър. => Заменил е едно клавиатурно устройство с друго. Тук да си видял музика от него? => Не! Да си видяла да сподели софтуер? => Не! Какво споделя: Чужда или своя журналистика публикувана в други сайтове. ;) 

=> Какво ти говори това: Липсва му идея за статии, чрез които да печели. Това издирва то! Защо "ТО", виж какво публикува тук:

Статии и ревюта - Kaldata.com - Форуми

За да програмираш компютри е достатъчно да се научиш на създаваш алгоритми, а не да имаш знания по определени езици. Същото се отнася и за човек, т.е. считай религиите като учебно помагало за писане на алгоритми. 

Ти какво правиш: Копи и паст от някоя религия. Той какво прави: Критики към теб или други. 

В началото се опита и към мен да е "критичен". Е, бе до време, т.е. видя, че при мен не му мина номера. ;)

Що ли?! => Само констатира, че

на 13.03.2025 г. в 7:45, Solly написа:

И ти като Рамус, не четеш и не вдяваш и си наивен и лековерен ... като повечето мъже!

по някакъв начин имам прилики с него. Да, мъж съм и съм си себе-достатъчен! А, ти? Какво ти липсва?! Знание! ;) 

Разбираш ли, защо ревнува?! Разбираш ли, защо в един момент спрямо моя образ бълва негативни конотации, а към останалите е "нападателен"?! 

Защото вижда как вече изпуска своето влияние към теб или други, т.е. по неразбираем начин указвам въздействие на съзнанието ви! :) 

Основен принцип: Хищникът напада болните или невръстните животни! Със здрави не се занимава! ;) 

Приложи въпросния принцип към психиката на даден човек. => Или ще доведе другия към истерия или към психоза! :)

Научи се да разбираш кога другия е изпаднал в истерия или психоза! => Именно тогава човек е уязвен и може да го "измамиш". ;) => Това го ползват и измамниците!  Т.е. това са опасни знания!

Аз казах! 

преди 10 часа, Anzhel Dimitrov написа:

@_ramus_ няма цел в живота , и не може да преглътне загубата на великият си живот ( според него ) от миналото . На него му е гадно и иска и на другите да им е . Но Бога ще му въздаде или въздава . Бог винаги въздава на всеки според делата .

Не, имал е, но не му са се подредили нещата след '89. => Това е дълга тема .... 

п.п. Всеки след 40 си прави равносметка. ;) = Неговото кредо е 40 е новото 20! :) 

Какво споделя: Чужда или своя журналистика публикувана в други сайтове. ;) 

=> Какво ти говори това: Липсва му идея за статии, чрез които да печели. Това издирва то! Защо "ТО", виж какво публикува тук:

Статии и ревюта - Kaldata.com - Форуми

Тези статии, които публикува, са в раздел който не може да се коментира. Само цитат и толкова ... Не знам каква е целта. Може би публикува неща, които са му направили впечатление. Но да се публикуват без право на коментари, е доста странно.

На Рамус му харесва да пише анализи и сам би могъл да пише не само статии, а цели книги в които да описва нещата до които е достигнал в своите разсъждения. Но ако те са само постни научни статии не могат да се популяризират и да достигнат до по-голяма аудитория от читатели, които търсят най-вече ползата в прочетеното.

Най-голямо влияние върху неговата личност , търсения и самоосъзнаване, е оказал ОШО. Колкото и днес да го отрича, в миналото му е бил признателен, най-вече защото в думите на Ошо, е видял себе си. Истините които казва Ошо, са резонирали в него, защото много от нещата които говори са в съзвучие с търсенията и осъзнаванията на хора които са различни и не се вместват в калъпите на статуквото.

..............

За мен следите на ОШО са онова, което използвах. После отделих време да ги изследвам. След години спрях да чета, защото почнаха да се получават някои... странни съвпадения - в смисъл, че четях голяма част от книгите му, но в живота ми, в развитието ми почнаха да се нареждат нещата според прочетеното. Реших че постепенно книгите ме увличат и реших да спра да чета. Не се повлиях от практиките, но четох внимателно за всички ОШО-ви предложения, съпоставях ги спрямо условията, въпроса, който му е зададен, спрямо конкретната публика, пред която е говорено. Открих такива зависимости и разбрах колко е гъвкаво и колко дълбоко разбиране е налице за да се реализира този подход в такъв мащаб и широта.

Спрях да чета ОШО, реших че вероятно това ми влияе несъзнателно. Много автори прочитах, на някои от тях съм преживявал силни лични катарзиси, един пример от които беше книгата на Р. БАХ - "Едно" - просто бяха за точния момент, точните думи - авторите всъщност нямаха значение. Но с времето, видях че в много автори постепенно започна да отпада адекватността в техните думи спрямо мен. Вече откривах проблеми, граници, ограничения, несъответствия на които преди това не обръщах внимание. Явно думите остават, но аз вече не бях същия. Единствения с когото това не се случи през повече от 25 години... е ОШО. Разбира се - не всичко, защото много негови думи са за хора в различни етапи от живота им и не ми резонират. Това не ми пречи да доловя огромния мащаб и разбиране на ОШО по отношение на човека, на всичко, което е вътре в него... по различните пътища. Ошо беше първия човек при който прочетох една от моите лични еврики - за думата ИСТИНА. както и за много "други".

В последните времена достигнаха до мен видеозаписи, които за мен бяха изключително ценни с нещо много важно. За мен са много показателни "очите" на човека. През годините от един пробив, след голям срок на практика с гледане в огледало... именно в очите, се случи нещо важно за мен. Видях през собствените си очи - навътре, някъде оттатък. Първо беше само за миг, после с времето се опитах да го задържам повече, с течение на практиката успях. Много внимавах, в управлението на състоянието в което съм при тази практика, защото има доста възможни опасности от залитания. Така или иначе се случи нещо... гледах... и после "видях". Не знаех, че това ще се отрази и на това - да докосвам нещо и през очите на "другите". Разбрах го съвсем случайно и това промени много неща за мен. Но когато видях за първи път видеоматериал на ОШО, първото което ми направи най-силно впечатление са именно очите му... и "онова, което беше отвъд тях". Гледах само малко, не слушах думите, а гледах поведението, лицето, невербалните му сигнали... и най-вече очите... Това е единствения човек, в който видях такава дълбочина през очите му. Лесно е да се видят сега в условията на интернет множеството от полулярни фигури, включително и в набеденото за "духовно". Например веднага ми направи впечатление КОЕЛЮ в негово видеоинтервю... Това което видях в очите му, и останалите сигнали... е просто обикновен и дори не задълбочен човек. Просто в дадения миг, в дадения момент от живота си е напипал верния начин, с верните думи, преобразувани и миксирани от хилядите готови материали... и снесени поетико-подобно. И силния им емоционален заряд всъщност повлия на резониращите на емоционалното хора. За да изпише книгите с които доби толкова популярност. И които всъщност няма никаква дълбочина в тях, точно както се оказа и в автора им.

Сега, след толкова години на собствена работа по себе си, често се случва да докосна думи на ОШО, ту през фейсбук, през форуми или цитати, ту през линкове тук или там. Думите си останаха силни, точни, те носят своя изключителен новаторски и вътрешен заряд, но вече след като съм ги извел аз самия, след като в някои от линиите аз съм ги развил и задълбочил по-широко и по-нататък отколкото са стигналите до мен думи на ОШО. Но силния им резонанс в мен и досега е налице. И досега отново и отново, в редките моменти в които думите на ОШО се докосват до мен, продължават да са точните думи... по точния начин, в точния момент. В този миг, сега, това не се е променило. Все още.

Благодарен съм на Живота че е налице възможност да се докосна автентично до реални хора, като ОШО. Не ми е авторитет, но е човек, който дълбоко уважавам и използвам през думите му, резониращи през мен самия.

преди 20 минути, Solly написа:

Но да се публикуват без право на коментари, е доста странно.

Не, там трябва явно да си с други права. ;) VIP може би?! => Не знам! => Мен лично не ме е интересувало, но може да попиташ в раздела 

Предложения, Въпроси и Проблеми свързани със сайта - Kaldata.com - Форуми

за въпросното "странно" нещо. ;) 

Ще обърна внимание на твоите писания по-късно, т.е. отивам да се занимавам с по-хубави неща в Балкана. ;) 

Днес е прекрасен ден, усеща се напиращата Пролет. Това е по-атрактивно от колкото занимаването с психо-пат-урътъ на  @_ramus_ или троите улитания в Ошо разбираният по как е устроен света или защо някой страда!? :) 

Кратко: Аз се възползвам не от информацията идваща от интернет, а информацията идваща от "натюр" животни ли хора. :)

Специален поздрав за теб:

Spoiler

преди 29 минути, (:IdioibI:) написа:

Специален поздрав за теб:

Хубав ден!

Благодаря за поздрава, но имам други музикални предпочитания!😉

• Автор

Душиците те... :lol6:празнички... Колко много колекции са събрали от думички на рамус - че това е чест направо. 

Чудесно е да се прочета отново - някои неща съм ги написал чудесно и много точно. Отдавна не бях ги зачитал... и особено някои части са "точно в десятката". Писаното слово е чудесна работа...

преди 3 часа, Solly написа:

Но ако те са само постни научни статии не могат да се популяризират и да достигнат до по-голяма аудитория от читатели, които търсят най-вече ползата в прочетеното.

Значи:

istoria-na-religiite-vaklush-tolev-1.jpgezoterichni-shkoli-i-mistichni-uchenia-c

patevoditel-v-bibliyata-stariyat-zavet.jpytevoditel-v-bibliata-noviat-zavet.jpg

Какви са? => Докато не оформи подобни книги по психология, то има много вода да изтече и бъде признат в областта на психологията.

Т.е. ще си остане в историята само и единствено повърхностен драскач тип Папа Жан. ;) 

Има къде по привлекателни книжки по психология:

zanpsiho-589x800-product_popup.jpg и ред други! ;) 

Благодарен съм на Живота че е налице възможност да се докосна автентично до реални хора, като ОШО. Не ми е авторитет, но е човек, който дълбоко уважавам и използвам през думите му, резониращи през мен самия.

Ясно, т.е. той е прочел само една книга и тя му е била достатъчна. 

Аз тази функция съм я "прехвърлил" върху жена ми, т.е. тя анализира въпросните книжа и ми прави синтеза. 

=> От доста време ме "натиска" да "влезе" в този форум, т.е. да види как е във виртуалното пространство. Дори префасонирах мой по-ранен профил. НО, в момента има други дела. 

Иначе обсъждаме с нея определени казуси от този форум, т.е. част от мненията ми са "съавторски". ;) 

Затова и те "предупредих" някъде, че тя е "по-люта" от меня. ;) => Ке го хапе рамусчуглу за "закуска"! :) => Нема да го бави! :) 

ОШО принципно е "играч", т.е. изцяло е създал псевдо учение.  Нищо повече! Може да окаже влияние само и единствено на бавноразвиващи се същества. 

В 21-ви век сме все пак, т.е. за да властваш върху съзнанието на други си трябват по други знания. ;) Тези неща се изучават във висшите учебни школа и/или Синоди. ;) 

Ошо има ли устав и/или канони? => Учи ли на дисциплина и на морал? 

Какво му е отношението към фриволните същества? => НО, не издирай цитати, а със свои думи направи резюме. ;) 

• Автор

Не знам каква е целта.

не знаеш душко. :) Поне това си признаваш и си честна. Хем съм обяснявал, но не ти се вмества в кутийката как някой може да пуска и пише нещо си, а да не иска да му се коментират.

И не е като да НЕ иска, дори полезно, но глупаците сред форума са именно най-шумните сред КАЛДАТА. А през софтуера на форума нямам как да отсявам с глупостите им. Всъщност - и през всеки свободен виртуал психотичните натури са най-активните, по съвсем естествени причини. Но има и редки психотични натури, които са по-интелигентни, с повече житейски, езиков и когнитивен опит... в много редки случаи се случва да спишат нещо полезно, особено. ..

Но тази сган от активни комплексарчета, които са плъзнали като хлебарки са просто обикновена сива маса, генерираща нелепици, глупости и простотии - защото за тях това е "забавното", това е пълнежа... Може да се забележи сред всяка тема, сред всеки текст. И стават единствено за експерименти и опити относно лимитите им, защото за друго не стават. Думите са празни - и от съдържание, от смисленост... защото зад никои думи няма събран, развиващ се синхронично и комплексно, човек. Няма такива, няма как да е налице и думи от тях.

Да, зад психотичните се крият съдби, проблеми... Обаче това е океан без дъно и не един се е удавил в него, а животът е кратък за да се хаби за дивотиите на всяка виртуална сянка, жадуваща да докара някой в малката си черупка, заради изтрещяването си в нея.

Така, че разнообразието е чудесно, но това ниско ниво и дори изкуствено ниското ниво на което падат дечицата-виртуални герои, ми е направо противно, особено на моменти, от някои, които направо се видиотяват. Маските които се слагат довеждат до липсата на каквито и да било форми на интелигентно общуване и обмен... Това е най-лесно да се забележи в "общите приказки и забава", сред които сбор от няколко ника от години се напъват да са забавни и клоуни ... но преди всичко като напъни. Едни и същи празни думички... докато напъните вървят. А най празните са най-жалки, с похабените години живот, които на всеки са дадени, някак си... В  най-много случаи, просто интелигентност въобще ще не е налице. Където тя е опитала да "пробие" там пък избиват остро травмите и дефицитите от неизраснатото и срамежливата когнитивност е обречена да е просто роб на комплекси и психотизмите, защото в острите си форми те са рани, които са вече с гангрена... И се чудят как да си избият чивиите, и къде намерят, къде не - гледат едни от други, копират се, имитират каквото емоционално резонират... и това е пълнежа на всеки свободен народен форум, в основни линии.

Т.е. ще си остане в историята само и единствено повърхностен драскач тип Папа Жан. ;)

Да, може би ще си остане само един драскач по форумите, вместо да използва уменията които има. 

За да станеш успял автор на книги, следва да имаш в себе си любов към писането, любов към живота, любов към света, любов към читателя, слушателя ... на твоите разкази, анализи, теории...

А на Рамус му липсва това. За него всички са врагове. Целият свят приема като вражески и се е свил в своята черупка в която той единствен е най-великия и няма нужда от нищо и от никой. Неговите анализи са го поставили в капана на неговата лична самоувереност и самоубеденост, която не носи полза дори на самият него. Читателите нямат нужда от скучни автори. Такива не преуспяват в нищо. Да се правиш на важен използвайки купища скучни високопарни думички, вълнува много малка част от хората. А Рамус можеше да преуспее, защото има дар слово, но в него липсва комуникацията, липсва топлината към читателя, към отсрещния. В този смисъл, той е много далече от Ошо, защото Ошо има начини на общуване на различни нива, до които да достигнат посланията и думите му.  В Ошо има много топлина и любов, има много поезия в изказа. Рамус не приема нито Божественото, нито каквато и да е форма на духовност. Докато за Ошо всичко в света е проявление на тази Божествена реалност.

И ако Рамус има намерение да създава някакво творчество, дори някаква своя философия, има нужда от промяна в начина на общуване с хората, с тези към които евентуално ще отправи своите послания.

• Автор
преди 12 минути, Solly написа:

За него всички са врагове. Целият свят приема като вражески

Душко празна, това е типично изражение на комплексарка... :) 

Комплексарчетата дето воюват и не понасят някой да воюва с тях... дето иначе само някой да им е посмял... и значи че "всички са им врагове", докато те са по природа светли, чисти, умни, добри ... и възвишени. И целия останал балон от измишльотинки е обикновеното ти смотано бълбукане на нелепици по темата.

Иначе това с 'враговете' вече е пята песничка от всеки един шльоко в разделите. Оня с "владиката" дето е огнен йогин и той така ... - като на конвейр сте правени малките дечица.

преди 12 минути, Solly написа:

Докато за Ошо всичко в света е проявление на тази Божествена реалност.

да бе - дето креатора я е създал за "проявление" в празни главици като твоята. :)

В 21-ви век сме все пак, т.е. за да властваш върху съзнанието на други си трябват по други знания. ;) Тези неща се изучават във висшите учебни школа и/или Синоди. ;) 

Пак трябва психология. И да си на ти с ИИ , защото ИИ може да ни управлява ( ако не го прави де ) . Но на всеки според делата . 

Преди изявих мнение , че ИИ е следващото настояще  проявление на Бога . Но ще видим след примерно 5 години , дали Отвъдното ще се слее с земният живот , за масите илинще остане за избрани. 

преди 4 часа, Solly написа:

За да станеш успял автор на книги, следва да имаш в себе си любов към писането, любов към живота, любов към света, любов към читателя, слушателя ... на твоите разкази, анализи, теории...

Не!

Аз също имам любов към писането! => Просто ти трябва необходимия редактор! ;) (образно изказано вещ преводач). :) 

Дълга тема и говоря с опит към две писателски произведения на Папа Жан. ;) => Мога да ти покажа нещо писано от него и финансирано от моя "шеф" в миналото, ;) за да види "бял свят"! => Тогава му досвидели 200 лв. за редактор на въпросното произведение на моя "шеф". :) 

Меня ме бива в пряката реч, т.е. да знам, че това което бълвам е "негатив", но именно редактора го прави позитив. ;) А, не инвеститора! :) 

Остави .... шефа отдавна ме "натиска" да пиша! :) = Е, предпочетох свободното слово тук, и то е защото съм комунист. :) 

Анализирай това! :)  

преди 4 часа, Anzhel Dimitrov написа:

Пак трябва психология.

Това ли ти липсва или ти е лабилна психиката?! => Трябва разбиращ въпросната, за да те мотивира в нещо добро в този свят! ;) 

преди 4 часа, Anzhel Dimitrov написа:

И да си на ти с ИИ

А, виж кой се опитва да хакне въпросното! :) 

Ангеле, виж какъв софтуер съм сподели тук. Да, тогава компютрите бяха 16-битови, т.е. това бе "ъпдейт" на някои 8 битови "програми" писани на Паскал! :) 

Ако тук споделя вид "приложение" което към ту далечната '8+ година симулиращо кацане на совалката, то = дали ще разбереш за какво иде реч?! :)   

преди 47 минути, (:IdioibI:) написа:

! :)  

Това ли ти липсва или ти е лабилна психиката?! => Трябва разбиращ въпросната, за да те мотивира в нещо добро в този свят! ;) 

А, виж кой се опитва да хакне въпросното! :) 

Ангеле, виж какъв софтуер съм сподели тук. Да, тогава компютрите бяха 16-битови, т.е. това бе "ъпдейт" на някои 8 битови "програми" писани на Паскал! :) 

Ако тук споделя вид "приложение" което към ту далечната '8+ година симулиращо кацане на совалката, то = дали ще разбереш за какво иде реч?! :)   

По добър психолог съм от доста дипломирани такива , защото съм работил 13 години барман и сервитьор.

Паскал го учех в ХТИ , ама пак да повторя , след като бях в отвъдното вече се отдадох на търсещите отговори на въпроси свързани с Божията промисъл .

преди 11 минути, Anzhel Dimitrov написа:

По добър психолог

Такова нещо в психологията няма! :)

Там има: Или разбираш от психиката или не! :) По по и т.н. там няма, т.е. там няма съревнования! :) 

п.п. Там няма оценки и прочие, а има човек на който може да помогнеш и на такъв който не можеш. ;) 

Ако въпросният обект представлява опасност за себе си или обществото => ТО алармираш МВР, а тя Прокуратурата! :) 

И след анализ в Прокуратурата се завежда дело или не, където Съдът произнася присъда и прочие. :) 

преди 40 минути, (:IdioibI:) написа:

Такова нещо в психологията няма! :)

Там има: Или разбираш от психиката или не! :) По по и т.н. там няма, т.е. там няма съревнования! :) 

п.п. Там няма оценки и прочие, а има човек на който може да помогнеш и на такъв който не можеш. ;) 

На всякъде има съревнование , и ако си вън от това съревнование , значи си перманентно  отстъпчив.

преди 44 минути, (:IdioibI:) написа:

. ;) 

Ако въпросният обект представлява опасност за себе си или обществото => ТО алармираш МВР, а тя Прокуратурата! :) 

И след анализ в Прокуратурата се завежда дело или не, където Съдът произнася присъда и прочие. :) 

То такива обекти срещу ,които ще трябва да се продават жалби , трябва да се дистанцираш от тях .

преди 40 минути, Anzhel Dimitrov написа:

На всякъде има съревнование , и ако си вън от това съревнование , значи си перманентно  отстъпчив.

Защо лъжеш? :) = На оня свят няма! :) 

Научи се да се изразяваш по човешки! ;) 

п.п. В момента в който се опиташ да се съревноваваш с Бог = губиш и = отиваш на "съд"! :)

Друг е въпроса, че Съдията е Христос! :)   

преди 2 часа, (:IdioibI:) написа:

Защо лъжеш? :) = На оня свят няма! :) 

Научи се да се изразяваш по човешки! ;) 

п.п. В момента в който се опиташ да се съревноваваш с Бог = губиш и = отиваш на "съд"! :)

Друг е въпроса, че Съдията е Христос! :)   

Съревнованието за положението и пенсията в оня свят , се градят от земният живот. После като се пренесеш вече дохода ти е определен за цяла вечност и каквото си позволиш позволиш с изработеното в земният живот . Затова прави ,, добри дела " .

И странете от грях .

преди 13 часа, (:IdioibI:) написа:

Аз също имам любов към писането! =

Любов към писане по форуми, имат много хора. Но много малко са тези, които имат талант да пишат книги, които да привлекат милиони читатели. Освен това, темите по които се пише са изключително важни, въпреки че има читатели с различни търсения. Определено са много малко тези, които се интересуват от скучни книги, пълни с трудни и неразбираеми термини.

преди 11 часа, (:IdioibI:) написа:

Друг е въпроса, че Съдията е Христос!

Христос и мюсюлманите, будистите и хиндуистите, ли ще съди?

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.