Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Израел атакува Иран

Featured Replies

преди 2 часа, Лудият Учен написа:

Колеги,само на мен ли ми се струва,че потребителите @Саша и @БаалБек се появяват всеки път по едно и също време и започват да си дават лайкове един на друг...Сещайте се за кой потребител става дума...Има 4-5 профила...

4-5? Този има поне една дузина, сбръкнана работа.

• Отговори 4,3k
  • Прегледи 158,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• crazy katon
    crazy katon

Нямам отговор на няколко въпроса. Защо хамас направи терористичният акт, защо гадняху в отговор изтребваше цивилното население в Газа и най-вече защо сега Иран, това са все въпроси без отговор за мен,

• ivottoshev
    ivottoshev

Ми в Иран имаше светска демокрация, ама Карвария реши да организира там една (може би първата от многото) цветна революция и свали Мохамед Мосадък за да постави на негово място на власт религиозни фан

• Само за протокола - Tръмп твърди едновременно, че е спечелил войната, че в момента я печели, че се нуждае от помощ, за да я спечели и че не се нуждае от никаква помощ, за да я спечели. Всичко това, за

Публикувани изображения

Дядо ми е бил кавалерист при Царя. Няма как да знаеш какво е правил или не е правил.

преди 4 минути, valkiria1 написа:

Нито в моята среда  и социален статус ти е мястото и няма как да попаднеш в тях

Така е. Твоята среда - бомбоубежището, не е за всеки.

преди 9 минути, valkiria1 написа:

нито аз имам къде да упражнявам българския език. 

Е, все някога може и да ти върже да си покажеш носа на вън. Не губи надежда.

преди 2 часа, Zalmoxis написа:

Какъв Берлин, какви 5 рубли ... това пък откъде го изсмучи? Никъде не е избягал!
Онзи ден бе буквално на границата с Ливан заедно с Кац. Вчера посрещна някаква немска клечка и му показа поразии от иранска сбита ракета. А днес бе на оглед на най-голямото пристанище в Средиземно море.

...

Това беше подло.

Сега, каквато си гадюка, остава да кажеш и че няма потопени самолетоносачи.

Сенатор Крис Мърфи: Току-що се върнах от двучасов закрит брифинг за войната с Иран. Опасенията ми се потвърдиха. Военната стратегия е неясна, затънали сме в голяма каша. Няма да можем да постигнем нито една от заявените си цели. Наистина няма начин да унищожим ядрената им програма, защото по-голямата част от нея е заровена под земята, освен ако не организираме сухопътно нашествие – което би било още по-катастрофално и още по-непопулярно.

преди 1 час, Bubbles написа:

Пак ли? Що ми се струва, че го зарови още по пладне... Под друго име. Като "Чифутняху".

И са ше земе да настине...

Некъф пийнал яко и минавайки през гробищата паднал в прясно изкопан гроб. След половин час започнал да изтрезнява, но нямал сили да се изправи.
- Помооощ! Студено ми е!
От мрака се чул гласът на пазача:
- Как няма да ти е студено, като си се изровил!

преди 22 минути, lebel написа:

Пак ли? Що ми се струва, че го зарови още по пладне... Под друго име. Като "Чифутняху".

И са ше земе да настине...

Некъф пийнал яко и минавайки през гробищата паднал в прясно изкопан гроб. След половин час започнал да изтрезнява, но нямал сили да се изправи.
- Помооощ! Студено ми е!
От мрака се чул гласът на пазача:
- Как няма да ти е студено, като си се изровил!

Да ама без да искам сбърках темата и пуснах поста в говорилнята вместо тука, пък после нямах време да пиша нов, затова само редактирах онази колкото да ви кажа здрасти.
Пък ся 'ко тая информация е верна вече е настинал.

преди 21 минути, Bubbles написа:

Да ама без да искам сбърках темата и пуснах поста в говорилнята вместо тука, пък после нямах време да пиша нов, затова само редактирах онази колкото да ви кажа здрасти.
Пък ся 'ко тая информация е верна вече е настинал.

Не бил пукнал оригиналният , а брат му, и освен това някакъв си Бен-Гвир дето бил голяма клечка и той бил тежко ранен и щял да даде фира. А дано да е вярно :help:

https://www.facebook.com/reel/925159213564910

преди 4 минути, ivottoshev написа:

Не бил пукнал оригиналният , а брат му, и освен това някакъв си Бен-Гвир дето бил голяма клечка и той бил тежко ранен и щял да даде фира. А дано да е вярно :help:

https://www.facebook.com/reel/925159213564910

Да заминават до един тия изроди.

преди 1 час, lebel написа:

Сега, каквато си гадюка, остава да кажеш и че няма потопени самолетоносачи.

А, самолетоносача го потопиха още преди време хуситите. 🤣Седем пъти се похвалиха.

Единствените, които знаят докъде е стигнала ядрената програма на Иран са Русия и Франция, защото си пазят фактурите.  Русия си трае,защото шамарите,които яде Иран я устройват. Макрон го е страх да не яде шамари от съпругата си. Както се  знае, шамарите са един вид инфо от първа ръка. 

Исраел няма ядрена бомба, обаче ако се наложи ще я използва-затова свидетелства Голда Меир. Никой да не се съмнява,че ако това касае екзистенциалното  оцеляване на мединат Исраел, това ще се случи. 

--------------

Отиваме да вечеряме. 

Запомнете, само Пепеляшка е живеела като в приказките-готви,чисти, пере...аз съм на принципа, за всичко си има чистачка, готвачка, Мери Попинз за децата и  фирма за градината.

Руското консулство в Техеран не беше пощадено от бомбите на САЩ и Израел.,... каква изненада само? 😆

преди 1 минута, "Саша" написа:

Руското консулство в Техеран не беше пощадено от бомбите на САЩ и Израел.,... каква изненада само? 😆

Украйна изпраща три екипа за борба с дронове в Близкия изток...... леле мале, копейките чакат години да падне Украйна, а тя ще помага на други държави? 😆

преди 1 час, valkiria1 написа:

А, самолетоносача го потопиха още преди време хуситите. 🤣Седем пъти се похвалиха.

Единствените, които знаят докъде е стигнала ядрената програма на Иран са Русия и Франция, защото си пазят фактурите.  Русия си трае,защото шамарите,които яде Иран я устройват. Макрон го е страх да не яде шамари от съпругата си. Както се  знае, шамарите са един вид инфо от първа ръка. 

Исраел няма ядрена бомба, обаче ако се наложи ще я използва-затова свидетелства Голда Меир. Никой да не се съмнява,че ако това касае екзистенциалното  оцеляване на мединат Исраел, това ще се случи. 

--------------

Отиваме да вечеряме. 

Запомнете, само Пепеляшка е живеела като в приказките-готви,чисти, пере...аз съм на принципа, за всичко си има чистачка, готвачка, Мери Попинз за децата и  фирма за градината.

Гледай да не пропаднеш от толкова високомерие и неблагодарност!🖕

Feysbuk-slaga-ikonka-sas-sreden-prast_1422616672-b.jpg

преди 1 час, "Саша" написа:

Украйна изпраща три екипа за борба с дронове в Близкия изток...... леле мале, копейките чакат години да падне Украйна, а тя ще помага на други държави? 😆

Три?!? Много бре. Зелю няма ли повече? Да не би да му привършва вече личният състав  :giggle1:

преди 10 часа, Мери) написа:

Америка се бори за насаждане на демокрацията в Близкия Изток, а Русия срещу нацизма в Украйна. И САЩ, и Русия искат да свалят управляващите и да назначат по-подходящо според тях правителство, което ще ги слуша и ще им се подчинява. Разлика на практика никакви няма. 

САЩ не са финансирали Майдан и в Техеран - вместо военните действия.  Това прави нещата доста различни.  Католическият Запад си е непредсказуем.

преди 4 часа, ivottoshev написа:

Три?!? Много бре. Зелю няма ли повече? Да не би да му привършва вече личният състав  :giggle1:

За социални помощи и гъзо си дава ,само и само да има пари за износ.

Част от реч на Марко Рубио държана през 2015г., относно свалените от Барак Обама санкции спрямо Иран. Направо си е предсказание:

„Те ще получат милиарди и милиарди долари от облекчаване на санкциите. Значителна част от тези пари ще използват, за да финансират тероризъм по целия свят и особено за да засилят военните си способности. А след това, в края на тази сделка, когато всички ограничения изтекат, те ще бъдат на прага или вече ще имат - ядрено оръжие. Те ще построят ядрено оръжие. И ще го направят, защото дотогава ще са натрупали толкова огромна конвенционална военна мощ… че никой няма да може да направи нищо по въпроса. Точно като Северна Корея: режим с ядрени оръжия, който заплашва света с тях и никой не може да го спре."

Доналд Тръмп отново обеща, че Ормузкият проток "ще остане в безопасност". Той вече неколкократно е заявявал, че при необходимост ВМС на САЩ ще ескортират танкерите през него.     В реалния живот сега  американските кораби, плавателни съдове и всички изтребители  са разположени на разстояние повече от 1000 км, за да се предпазят от  ирански ракети и безпилотни самолети.   Иран контролира протока и новите световни цени на петрола ще подпомогнат РФ да се справи с Украйна.   Всички останали се чудят какво да правят.

Другари, няма да се плашите, става СТРАШНО! Иран изкара най-страшното оръжие!

Горките американци...

И сега сериозно -вие замисляли сте се да вкарате малко иранци тук? Също толкова наивни като вас са, но са по-добри от вас в доста отношения виждате ;)

Според шефа на иранското външно министерство, петролните танкери "се страхуват" да преминават през Ормузкия проток.

"Ние не сме затваряли този проток. Ние не пречим на преминаването през този проток", подчерта Аракчи.

И хайде малко обратно в жестоката действителност, че знам че имате нужда

Верно се оказа онзи кораб. Да живее милтиполярния свят и всички които вярват в него !!! :)

Viva BRICS !!! Добре де,само тия дето не се бият един с друг...

преди 15 минути, kosyo написа:

Другари, няма да се плашите, става СТРАШНО! Иран изкара най-страшното оръжие!

Явно молитвите на "Будните граждани" са помогнали...

buden_1.png.5f8c528e042f81f0a52197f913f195a5.png

buden.thumb.png.96ed84ba8b29c820b9fe3aeab283402f.png

buden_2.thumb.png.549ec19c8a0ac4e6a83b4e119b25cb45.png

преди 2 часа, kosyo написа:

Viva BRICS !!! Добре де,само тия дето не се бият един с друг...

Косе босе какъв брикс те гони бе човек? Сънуваш брикс ли , че постоянно за това говориш?

преди 33 минути, Belefor написа:

Косе босе какъв брикс те гони бе човек? Сънуваш брикс ли , че постоянно за това говориш?

Ами чудех се само защо Иран вместо  да бият по Израел , бият по друга държава от този съюз , което е нашето бъдеще в този многополярен свят.. Знам труден въпрос, няколко вече се проваляха на него ;)

Ще ми плачеш ти мръсен гаден англосаксонец...

Победата е близо!!!

Толкова добре си признавам че и вие не можете да го измислите :)

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.