Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Израел атакува Иран

Featured Replies

преди 3 часа, attj написа:

САЩ не са финансирали Майдан и в Техеран - вместо военните действия.  Това прави нещата доста различни.  Католическият Запад си е непредсказуем.

А Русия не е подпомагала Иран, за да върши тази страна угодни им действия? Няма разлика, казвам ти - един дол дренки са. Излишно е да рисуваш ангелски крила на дявола. :wink12:

• Отговори 4,3k
  • Прегледи 158,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• crazy katon
    crazy katon

Нямам отговор на няколко въпроса. Защо хамас направи терористичният акт, защо гадняху в отговор изтребваше цивилното население в Газа и най-вече защо сега Иран, това са все въпроси без отговор за мен,

• ivottoshev
    ivottoshev

Ми в Иран имаше светска демокрация, ама Карвария реши да организира там една (може би първата от многото) цветна революция и свали Мохамед Мосадък за да постави на негово място на власт религиозни фан

• Само за протокола - Tръмп твърди едновременно, че е спечелил войната, че в момента я печели, че се нуждае от помощ, за да я спечели и че не се нуждае от никаква помощ, за да я спечели. Всичко това, за

Публикувани изображения

току-що, Мери) написа:

А Русия не е финансирала Иран, за да върши тази страна угодни им действия? Няма разлика, казвам ти - един дол дренки са. Излишно е да рисуваш ангелски крила на дявола. :wink12:

Реагират различно заради различни причини .   

Над 600 кораба изчакват преминаване през протока, докато застрахователните премии за военен риск правят транспорта на петрол невъзможен. 

Иранските власти не позволяват преминаването на кораби, свързани със САЩ, Израел и част от Европа.  Тръмп пак обещава невъможни неща.

преди 16 часа, (:IдioiдI:) написа:

Личност ли или образ?! Какво по-точно представлява твоя интерес и поради каква причина, считаш ще ти удовлетворя същия? 

Интересни са ми личности като твоята. Не ми отговори на въпроса! За добро ли е воойната в Иран или ще е за лошо и файдата ще е само в това, че ще гледаме сеир?

преди 2 минути, Мечо Хубавеца написа:

Интересни са ми личности като твоята.

Кой ти внуши, че съм личност?

преди 5 минути, (:IдioiдI:) написа:

Кой ти внуши, че съм личност?

Съседката ми от втория етаж ме убеди, че си личност.  :)   Пак не отговори на въпросите ми.

току-що, Мечо Хубавеца написа:

Съседката ми от втория етаж ме убеди, че си личност.  :)   Пак не отговори на въпросите ми.

Верно ли, че ѝ вярваш?! :) 

преди 1 час, kosyo написа:

Ами чудех се само защо Иран вместо  да бият по Израел , бият по друга държава от този съюз , което е нашето бъдеще в този многополярен свят.. Знам труден въпрос, няколко вече се проваляха на него ;)

Иран се похвали с най-мощната си атака срещу Израел и американски цели от началото на войната

преди 25 минути, Мечо Хубавеца написа:

Защо да не й вярвам? :) Написаното от теб във форума потвърждава думите й. :)

Тук съм образ. Написаното може да не е от мен! ;) 

п.п. Може да съм асистент на човек, който е без крайници именно от някаква война. 

Geboren-am-4-Juli.jpg

преди 1 час, attj написа:

Реагират различно заради различни причини .   

Над 600 кораба изчакват преминаване през протока, докато застрахователните премии за военен риск правят транспорта на петрол невъзможен. 

Иранските власти не позволяват преминаването на кораби, свързани със САЩ, Израел и част от Европа.  Тръмп пак обещава невъможни неща.

А пък украинските власти не позволяват преминаването на руски  газ  през тяхната територия. Така че САЩ и Русия, съответно Иран и Украйна, са си лика прилика, като два стръка иглика. ;)

Дали световните цени на петрола ще се удвоят е от решаващо значение за събитията в Украйна.     С допълнителните  пари Федерацията ще наеме допълнителни войници и всичко ще приключи.  

преди 11 часа, Anneliese написа:

Гледай да не пропаднеш от толкова високомерие и неблагодарност!🖕

Feysbuk-slaga-ikonka-sas-sreden-prast_1422616672-b.jpg

Аре ве, Анче, докога ше ме мъчиш? Дай ми най-после и на мен 3-тата среднопръста конфигурация, че се не издържа.

Както нееднъж съм ти се оплаквал, имам две такива и се боря (със законови средства) за трета. Ценя всяка от тях, като мастер шеф - звезда Мишлен. Скъпи са ми, ще се повторя (за сефте), щото идват от дълбините на невероятното ти сърце, а това означава, че дори и с нескопосаните си слова успявам да докосна  деликатната ти и крехка душевност... 

Дето се вика - язе нея чекам, а ти я не даваш, душо... сръце мое, Полино... (светла му памет на Джоко Росич)

пп нема от кво да се плашиш...аз никога не докладвам (освен 2 пъти себе си) а и тук, заедно с модераторите (включая бившите), редакторите (не знам каква е правилната градация) и вся остальная... ъъ, рать, рать, не се набирайте - сме си като ено голямо семейство.

De Re Militari:

Пакистан заплаши Иран, позовавайки се на споразумението за взаимна отбрана със Саудитска Арабия.

"Няма никакво съмнение, че ще се притечем на помощ на Саудитска Арабия, независимо от обстоятелствата и времето. Нашият приоритет е нашите близки партньори да не бъдат въвлечени в конфликт, който може да подкопае стабилността и просперитета не само на региона като цяло, но и в частност на пакистанския народ", заяви Мошараф Заиди, говорител на Пакистан за чуждестранните медии.

Пакистан също така заяви, че поддържа близка комуникация с американското командване.

Саудитска Арабия и Пакистан подписаха пакт за взаимна отбрана миналият септември. По силата на този пакт, Исламабад ще предостави на Рияд и ядрения си арсенал.

преди 3 часа, (:IдioiдI:) написа:

Тук съм образ. Написаното може да не е от мен! ;) 

п.п. Може да съм асистент на човек, който е без крайници именно от някаква война. 

Geboren-am-4-Juli.jpg

Недей да скромничиш. ;)

Честито другари, другарки и амеби. Нашата напълно неутрална страна, която е непричастна и незаплашена към войната на сащ с Иран, е възбудила останките на ПВО системата в първа степен на бойна готовност. Включително некви уж тренировки на системите за прихващане и изстрелване извън укритията.

Кървавата изповед на Вашингтон: Американска ракета уби 200 деца в Иран!
Когато „хирургическата точност“ се превърне в масово клане. The New York Times съобщи шокиращата новина: САЩ официално признаха, че тяхна ракета е изпепелила начално училище в Иран. Над 200 деца и учители са убити заради „остарели данни“. Къде са сега защитниците на човешките права? Защо западните медии мълчат за разкъсаните тела на иранските ученички? Прочетете пълния анализ на Поглед.инфо за това военно престъпление, скрито зад паравана на „грешката“.
Смятате ли, че международната общност трябва да поиска трибунал за „грешките“ на Пентагона, или някои държави винаги ще бъдат над закона?

May be an image of text that says 'След като си съдрахме задниците да помагаме на Украйна, сега защо не помагаме на Иран?? и защо САЩ и Израел не ca обявени за агресори??? d@mrnobody34_'

Нямало е никаква грешка, били са главно деца на ирански военни, а за по сигурно ги думват два пъти.

А в свободна Австралия ще ви вкарат в затвора ако носите фланелка с надпис "From the River to the Sea" -  "От реката до морето"

https://www.abc.net.au/news/2026-03-11/qld-protesters-arrested-hate-speech-laws/106443370

преди 2 часа, nusho73 написа:

Неразумний уроди , Америка разбута целия свят .Не ми ги хвалете .

Америка но под диктовката на подчовеците.

преди 47 минути, ruraru написа:

Нямало е никаква грешка, били са главно деца на ирански военни, а за по сигурно ги думват два пъти.

А в свободна Австралия ще ви вкарат в затвора ако носите фланелка с надпис "From the River to the Sea" -  "От реката до морето"

https://www.abc.net.au/news/2026-03-11/qld-protesters-arrested-hate-speech-laws/106443370

Има логика тогава този удар върху училището. Показва, че ще изтребят не само тях, но и децата им. Милост няма да има. Като си станал военен, си си сложил главата в торбата...

Това е руския дом на културата в Ливан.

ewv9wEI.jpeg

На 9март го избушиха, защото гнойното джудже Кабаев шиткал противотанкови ракети на хизбалла. Кабаев гък не каза, даже не се закашля. Изтъпани се твоя Макрон и в типична биполярка взе да ги ръси едни остри и умни. Подви опашка и се върна при "мъжа" си.

Руските противотанкови ракети бият на 10км в точка.
Хайде честито! 15км санитарна зона от границата с Израел и който се опита да се шмугне в храстите, да се сърди на себе си.  Близо 1млн шиитчета се заканадилката на север. По тези земи джендърските мохабети не фелат. Чук в чалмата и плонжирай на камилата под опашката.

Вече втора седмица бахъра свирепства и сутрин е +7'С. Добави 70%влажност и чап-пат дъждец и смятай какъв е лайфа на газарите в брезентовите палатки. Сгъни едно колетче от френски шоколади и им го прати. По-файда, отколкото да се тръшкаш по форумите.

Нищо лично, но героите обикновено са по Върбишкия проход, Клокотница или на Шипка.

Техеран продължава да контролира  Ормузкия проток, който е затворен за кораби от САЩ, Израел и техните съюзници, но остава отворен за Китай и приятелски на Иран държави.     На този фон Доналд Тръмп заплаши да засили ударите по Иран „20 пъти“, ако Техеран спре доставките на петрол през протока.    Иранските Гвардейци на революцията поканиха Тръмп да нареди на американски кораби да ескортират танкери през Ормузкия проток.  Сега те  пазят дистанция от около 1000 км.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.