Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Израел атакува Иран

Featured Replies

Операция „Епичен провал“, резултати от нощта:
- Американски изтребител F/A-18F се разби в морето, докато се опитваше да кацне на самолетоносача USS Abraham Lincoln.
- Иран свали самолет за презареждане KC-135 на американските ВВС и повреди друг. Това е първата голяма загуба на този тип самолети.
- Макрон обяви, че френски войници вече са започнали да гинат. Първите жертви са причинени от атака с дрон срещу тяхната иракска база.
- Цените на петрола се повишиха с повече от 10%, като суровият петрол е 96,50 долара, а суровият петрол Brent е 101,50 долара.
- САЩ разрешиха продажбата на руски петрол и петролни продукти.
  • Отговори 4,3k
  • Прегледи 158,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• crazy katon
    crazy katon

Нямам отговор на няколко въпроса. Защо хамас направи терористичният акт, защо гадняху в отговор изтребваше цивилното население в Газа и най-вече защо сега Иран, това са все въпроси без отговор за мен,

• ivottoshev
    ivottoshev

Ми в Иран имаше светска демокрация, ама Карвария реши да организира там една (може би първата от многото) цветна революция и свали Мохамед Мосадък за да постави на негово място на власт религиозни фан

• Само за протокола - Tръмп твърди едновременно, че е спечелил войната, че в момента я печели, че се нуждае от помощ, за да я спечели и че не се нуждае от никаква помощ, за да я спечели. Всичко това, за

Публикувани изображения

Жалкият Мерц: "САЩ временно премахнаха санкциите върху руския петрол. Смятаме, че това е погрешно! Бихме искали да знаем мотивите на правителството на САЩ!"

Мотивите:

САЩ към Германия: "Унищожете индустрията си, защото Русия е лоша!"

Германия към САЩ: "Да, напълно сме съгласни! Ще съсипем икономиките си, за да накажем лошата Русия!"

…избухва петролна криза…

САЩ към Германия: "Ще махнем санкциите върху руския петрол; не можем да имаме високи цени."

Германия към САЩ: "Чакайте, в Европа си мислехме, че Русия е лоша и ние трябва да страдаме, за да я унищожим?"

САЩ към Германия: "Вие трябва да страдате, не ние. Сега млъкнете, жалки марионетки!"

Германия към САЩ: "Да, господарю!"

Не би трябвало да се смея на това, което се случва, но ето ме, смея се. Просто в Брюксел са напълно безмозъчни, това е всичко!

🤣🤣🤣

Иранският журналист Мишел Абдолахи с прогноза за възможния край на царуването на терора в Иран! Той сравнява режима в Иран с този на Източна Германия:  „ГДР отпразнува 40-годишнината си точно преди падането на Берлинската стена, сякаш нищо не се е случило.“ Според Абдолахи най-важните признаци за катаклизми в Иран са първите пукнатини в системата: „Новият върховен лидер, Муджтаба Хаменей, е в неизвестност от дванадесет дни. Държавното радио и телевизия е засегнато. Междувременно членове на милицията Басидж биват свалени от дронове на контролно-пропускателните им пунктове на откритата улица. И ако парите спрат да текат, обикновените членове на милицията Басидж и Революционната гвардия няма да имат какво да ядат.“ Съобщава също, че части от армията вече не се появяват на служба и дезертират!

Цитат

преди 3 минути, БаалБек написа:

Иранският журналист Мишел Абдолахи с прогноза за възможния край на царуването на терора в Иран! Той сравнява режима в Иран с този на Източна Германия:  „ГДР отпразнува 40-годишнината си точно преди падането на Берлинската стена, сякаш нищо не се е случило.“ Според Абдолахи най-важните признаци за катаклизми в Иран са първите пукнатини в системата: „Новият върховен лидер, Муджтаба Хаменей, е в неизвестност от дванадесет дни. Държавното радио и телевизия е засегнато. Междувременно членове на милицията Басидж биват свалени от дронове на контролно-пропускателните им пунктове на откритата улица. И ако парите спрат да текат, обикновените членове на милицията Басидж и Революционната гвардия няма да имат какво да ядат.“ Съобщава също, че части от армията вече не се появяват на служба и дезертират!

Типична дезинформация. 

Аз се чудех защо Иран била терористична държава, а една от първите причини, които се посочват е че: „Новият върховен лидер, Муджтаба Хаменей, е в неизвестност от дванадесет дни." :)

преди 51 минути, Sliderum2 написа:

Куцьо, тия анимации са сделани от краваристан не от Иран.

@kiro 2025 разбра ли сега какъв си ти с онази снимка на самолетите? Кравар,  си ти., аз и без това те подозирах от известно време :)

Няма толкова големи ливади , тук сте цвета на ливадите направо ;)

преди 1 минута, В. Велев написа:

Типична дезинформация. 

Аз се чудех защо Иран била терористична държава, а една от първите причини, които се посочват е че: „Новият върховен лидер, Муджтаба Хаменей, е в неизвестност от дванадесет дни." :)

Неверник, ти защо не спазваш часовете за молитва? Аз си мислех че симпатизираш на чалмите , но мисля че ако продължаваш, така ще замениш едно магаре на братовчеда Реза. Той от време на време го обича истински.

преди 2 минути, kosyo написа:

@kiro 2025 разбра ли сега какъв си ти с онази снимка на самолетите? Кравар,  си ти., аз и без това те подозирах от известно време :)

Няма толкова големи ливади , тук сте цвета на ливадите направо ;)

А ти приготви ли четири мурикански помени знамена, че самолета който прецака е с четири трупа. Не знам колко му е екипажа, ама предполагам че са толкова, така че си е пълна тоталка.

HDQvX_xbAAAkPsJ?format=jpg&name=medium

Само за вас от краварските биолаборатории- директно!

преди 1 минута, Sliderum2 написа:

А ти приготви ли четири мурикански помени знамена, че самолета който прецака е с четири трупа. Не знам колко му е екипажа, ама предполагам че са толкова, така че си е пълна тоталка.

Неверници сте тук вие! Но това ще се промени като дойдат моите братя и избият свинете и изнасилят мъжете, всичко ще си дойде на мястото тогава!

Аз си мислех че симпатизирате на моите братята, а то се оказа че не спазвате дори часа за молитва! 

преди 22 минути, kosyo написа:

Неверник, ти защо не спазваш часовете за молитва? Аз си мислех че симпатизираш на чалмите , но мисля че ако продължаваш, така ще замениш едно магаре на братовчеда Реза. Той от време на време го обича истински.

Ти защо си противоречиш?

Нали каза че подкрепяш Украйна, защото е нападната и ти заставаш на страната на по-слабите? Защо сега не подкрепяш Иран? Те са нападнати и са по-слаби.

Орева орталъка че в Буча "убили" няколко човека, а в Иран убиха 170 ученици в училище?

преди 15 минути, kosyo написа:

HDQvX_xbAAAkPsJ?format=jpg&name=medium

Само за вас от краварските биолаборатории- директно!

Неверници сте тук вие! Но това ще се промени като дойдат моите братя и избият свинете и изнасилят мъжете, всичко ще си дойде на мястото тогава!

Аз си мислех че симпатизирате на моите братята, а то се оказа че не спазвате дори часа за молитва! 

Че то гейпросащесср трололинките си падате по мъже и деца ми беше ясно, ама и по свине ли?

преди 17 минути, В. Велев написа:

Ти защо си противоречиш?

Нали каза че подкрепяш Украйна, защото е нападната и ти заставаш на страната на по-слабите? Защо сега не подкрепяш Иран? Те са нападнати и са по-слаби.

Орева орталъка че в Буча "убили" няколко човека, а в Иран убиха 170 ученици в училище?

Неверник, Иран не е слаб! Само чака удобен момент да им покаже на такива неверници като тебе какво може! Ти се издигна с няколко места в класацията за желаещи да замести магарето на братовчеда Реза в неговите сексуални игри! Честито! 

преди 3 часа, Мечо Хубавеца написа:

А ти Тошев какво предлагаш? В този случай нашата храбра армия да влезе в Северна Македония да брани чужди граждани с български корени, които един лев данък не са платили в България? Хайде стга сме се грижили за тях. Гълъбът цял самолет прати за този дето яде бой, лекуваха го безплатно без да е плащал осигуровки, после пак тия дето пострадаха в дискотеката... Достатъчно ми е, че се грижа за инвалиди като теб, не искам да правя нищо за чужди граждани украинци или севрномакедонци... Между другото баба ми беше от македонски произход, макар и родена в България...

За теб знаем. Ако всички бяха с твоето мислене, нямаше да има пожарникари, полицаи и въобще никой нямаше да практикува рискови професии.

Тук обаче говорим за нормални хора, а не за такива, които са оперирани от чувството за емпатия и освен това са пълни егоисти. 

Скоро това ще кацне в задния ви двор!

HDNtJyZXIAAEisQ?format=jpg&name=medium

Бил слаб Иран! Вие чувате ли се?

Новата Главна Чалма никой не я е виждал, откакто я избраха... тоз' човек въобще има ли го? 

преди 32 минути, kaldata1 написа:

Новата Главна Чалма никой не я е виждал, откакто я избраха... тоз' човек въобще има ли го? 

Има го,даже ти е хвърлил око и ще те вземе в харема.

В Ливан живеят араби-християни католици, араби сунити, араби шиити, друзи, арменци, черкези и други. Шиитите са 20% от населението и те са прокси на Иранския режим. Те откриха залп по северен Израел, което се оказа изненада и сконфуз за Биби. Биби разказваше, че хизбалла е разбита и каталясала.
Да, ама не. Смотрич  (министър на финансите) след първия залп ги предупреди, да спрат иначе ще станат градове побратими на Хан Юнис, Рафиах и въобще продължение на газа на кучето.

DnCnFEW.jpeg

Червените кръгове са земите на шиитите в Ливан и вече 48 часа изживяват виенско колело.
Довтаса Гутериш и взе да са прави на ощипана Кабаева. Бас, че и той ще подвие опашка като френския геронтофил. Та който не иска да жерта заплата или пенсия за Украйна сгоден случай да помогне на чалмите. Компоти и сланина няма смисъл, жертвайте в сухо. Над 1млн са натирени към границата с Турция.

Директни кадри от събитието.
Превод на заглавието: Удари на ЦАХАЛ в Ливан

Вчера представителя на хаменеи в ООН се  жалва, че от израелските удари над 11 000 сгради са станали на чакъл и зъбери от бетон. Даже полицейски участъци от 4 - 5 заптиета са смляни на пестил.

Превод на заглавието: Удари на ЦАХАЛ в Иран

На 17 март настъпва Нова Година в Иран и смело залагайте, че тогава ще падне на коча яйцата. До тогава всичко свързано с басидж, ксир, полицията, манифактурите за тръби и обогатен калай ще се транжира на атоми и молекули. Биби купи допълнително от Boeing супер адски бомби за 1/2 млрд зелени и никакво съмнение, че ще ги изпляска.

Ах, да, говорящите мустаци шушнал на уше на серящия в чемоданчета ( индиански позивни ) как евреите хакнали камерите в Техерани и тоз' преизпълнил нормата. Като вдигнал гащите наредил пълен блокаж на интернета в Москвабад. И сега москвичите с настървение купуват китайски радиостанции,  телефони с шайби, пейджери  и каквото бе модно в началото на 90-те. Браво, браво назад към печенегите ... гълъби, знаци от пушек, слънчеви зайчета от огледала кога?

преди 3 часа, ivottoshev написа:

За теб знаем. Ако всички бяха с твоето мислене, нямаше да има пожарникари, полицаи и въобще никой нямаше да практикува рискови професии.

Тук обаче говорим за нормални хора, а не за такива, които са оперирани от чувството за емпатия и освен това са пълни егоисти. 

Тежки думи от човек, който плаща данъци на минимална заплата.

преди 3 часа, ivottoshev написа:

Никога не съм писал, че не трябва да има такива професии, а това че когато си станал пожарникар примерно, си си сложил главата в торбата и колкото и да си предпазлив, поемаш риск...

Демек според теб нормалните хора са глупаци, които си раздават парите....Разбирам те, ти плащаш много малко на тази държава, а и получаваш от нея и не ти пука, че такива като мене плащат данъци...

преди 1 час, Zalmoxis написа:

В Ливан живеят араби-християни католици, араби сунити, араби шиити, друзи, арменци, черкези и други. Шиитите са 20% от населението и те са прокси на Иранския режим. Те откриха залп по северен Израел, което се оказа изненада и сконфуз за Биби. Биби разказваше, че хизбалла е разбита и каталясала.
Да, ама не. Смотрич  (министър на финансите) след първия залп ги предупреди, да спрат иначе ще станат градове побратими на Хан Юнис, Рафиах и въобще продължение на газа на кучето.

Тая война е повече празни приказки отколкото реални действия, рижия кукумицин дрънка, чифутите дрънкат, иранците и те не остават по-назад, залата 2ат интернета с ИИ видеа...
Тотален смех.

преди 29 минути, Мечо Хубавеца написа:

Никога не съм писал, че не трябва да има такива професии, а това че когато си станал пожарникар примерно, си си сложил главата в торбата и колкото и да си предпазлив, поемаш риск...

Именно де!!! Ако всички бяха като теб, никой нямаше да си слага главата в торбата. Че нали и аз това казах?

преди 44 минути, ivottoshev написа:

Именно де!!! Ако всички бяха като теб, никой нямаше да си слага главата в торбата. Че нали и аз това казах?

преди 44 минути, ivottoshev написа:

Не си писал това! Писа, че ако всички са с моето мислене няма да има полицаи, пожарникари и т.н. Защо да не си слага торбата заради хубави кинти и тръпка? Някои хора обичат да си рискуват живота. Харесва им. Мислят, че ще им се размине...            Значи ако макетата, почнат да трепят тези, които се имат за българи, да влезем във война с тях, да спасяване чужди граждани...

преди 59 минути, Bubbles написа:

Тая война е повече празни приказки отколкото реални действия, рижия кукумицин дрънка, чифутите дрънкат, иранците и те не остават по-назад, залата 2ат интернета с ИИ видеа...
Тотален смех.

Рижия разправя,че иранците гепили отнякъде томахавка и гръмнали девическото училище. За всеки случай пуснали две.

току-що, nikssi написа:

Рижия разправя,че иранците гепили отнякъде томахавка и гръмнали девическото училище. За всеки случай пуснали две.

А,да бе...пък ние ядем доматите с колците...да не ни пресяда ги побутваме...

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.