Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Израел атакува Иран

Featured Replies

Вече за всички, освен за дребните и изтрити от пипане центове, стана ясно, коя е Империята на злото.

• Отговори 4,3k
  • Прегледи 158,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• crazy katon
    crazy katon

Нямам отговор на няколко въпроса. Защо хамас направи терористичният акт, защо гадняху в отговор изтребваше цивилното население в Газа и най-вече защо сега Иран, това са все въпроси без отговор за мен,

• ivottoshev
    ivottoshev

Ми в Иран имаше светска демокрация, ама Карвария реши да организира там една (може би първата от многото) цветна революция и свали Мохамед Мосадък за да постави на негово място на власт религиозни фан

• Само за протокола - Tръмп твърди едновременно, че е спечелил войната, че в момента я печели, че се нуждае от помощ, за да я спечели и че не се нуждае от никаква помощ, за да я спечели. Всичко това, за

Публикувани изображения

HDixfqbboAIqIMi?format=jpg&name=large

За Куба говорят злите езици, че била достигнала нулев въглероден отпечатък. Само да напомня за уравнението на Ленин

Комунизъм=електрификация + съветска власт.

Кой ходил, ходил до там бяха

Смазаха ги направо :)

Сега европейските държави ,  Китай и Индия са най-големите бенефициенти от Ормузкия проток, тъй като получават най-голямо количество петрол и енергийни ресурси - петрол и газ, именно по този маршрут.    В Техеран отчитат това.   

Тръмп(арата) няма да се спре пред нищо, за да удари по Иран, понеже залогът там е доста голям - световното геополитическо разпределение и бъдеще. Сложи ли марионетно правителство там, това ще бъде огромен удар под кръста за Китай и РФ, понеже за Китай те са основният източник на нефт, а за РФ направо се отваря задният им двор. За огромно съжаление най-вероятно ще успее, просто силите са неравни.

Посрещнете новия ексПерд по близкоизточни въпроси ... Косьо

ПП
   Косе не виждам ирански некролози - веднага да се оправиш

преди 14 минути, kiro 2025 написа:

Посрещнете новия ексПерд по близкоизточни въпроси ... Косьо

ПП
   Косе не виждам ирански некролози - веднага да се оправиш

Кире , не си пускал нова AI снимка скоро, сега срамуваш ли се ?Знаем те колко си добър в това, няма да се притесняваш от нас ;)

Неверници, дойде време да влезете в харема на гейатолаха! 

Ръцете горе , не ви чувам !!! И да внимавате като се молите, че кой знае... Да не смените вярата ви го казвам.

преди 39 минути, communismatic написа:

Тръмп(арата) няма да се спре пред нищо, за да удари по Иран, понеже залогът там е доста голям - световното геополитическо разпределение и бъдеще. Сложи ли марионетно правителство там, това ще бъде огромен удар под кръста за Китай и РФ, понеже за Китай те са основният източник на нефт, а за РФ направо се отваря задният им двор. За огромно съжаление най-вероятно ще успее, просто силите са неравни.

Ко каза, Ко?

Жива да не бях! 

Все пак проявяваш наченки на интелект.... въпреки, че все още не мога да повярвам на това което си написал. Може пък да си се объркали, или без да искаш си натиснал други букви от клавиатурата, знам ли вече в какво да вярвам.... :question:

Анжела, много избърза миличка и сложи тигана, докато рибата още е в морето. Още нищо не е свършило, а ти се дуеш, че сте първи. Смях в залата.  Като си толкова сигурна в безопасността си, знам, че не си в България, а в САЩ, та вземи ми кажи поне цялото си име. Ей така, да ти видим от интерес профила във фейса и интересите ти. Хубаво пътуваш, ама вече ще трябва да пътуваш с доста наум. Аз пък го нямам този проблем. Тъй като съм чиста българка. Няма да имам проблем, дори да отида в Русия. Вие там сте мразени вече, но не и българите. Ако се озовем и двете с теб там и те знам коя си, повярвай ми, грам скрупули няма да имам да кажа че си еврейка американка, която нарочно си вади българския паспорт, но не е никаква българка. Хич не ми пука за последствията за теб. Пука ми единствено, вие, евреите, да не ни саботирате добрите ни отношения с Русия и други държави.

Ако знаех английски език, начаса щях да ти преведа писанията ти за арабите и да ги сложа в някой арабски англоезичен форум. Много ще ти се зарадват. Очаровани ще останат арабите да разберат какви мизерници и долни същества сте евреите, криейки се зад чужди паспорти и криейки религията си, посещавайки арабския свят. 

Докато българите не бихме имали никакви проблеми. 

И да, това там е друг свят, друга култура, а вие сте просто едни никои, които искате да унифицирате целия свят. Тая няма да я бъде. Да, в арабските страни няма да тръгна по блуза с голи рамене и къси панталонки. Ще съм облечена с дълги дрехи хем от уважение към местните, хем заради слънцето. Но няма да ги гледам отвисоко, да им се подигравам и обиждам, защото не съм такъв човек. Вие сте тези, които ги докарвате до просешка тояга и мизерен живот. Както докарахте и нас! Мълчи си там, наистина си много нагла, нямаш и грам срам!!!!

Не ми харесва вашия забързан начин на живот. Не ми харесва издигането в култ на парите. Вие сте прости, неграмотни, алчни и отвратителни. Богати сте, защото крадете, лъжете, палите войни и заграбвате чужди природни богатства. За разлика от теб, мен би ме било срам да живея на гърба на чужд нещастен народ!  За разлика от теб не мечтая родината ми да е огромна като територия и да е някаква суперсила. Мечтая си само да е мирна и да бъдем оставени сами да вървим по своя път!!!!

преди 1 час, "Саша" написа:

Ко каза, Ко?

Жива да не бях! 

Все пак проявяваш наченки на интелект.... въпреки, че все още не мога да повярвам на това което си написал. Може пък да си се объркали, или без да искаш си натиснал други букви от клавиатурата, знам ли вече в какво да вярвам.... :question:

Тир, първо се научи, какво има в бирата и какво има в компотите и дали това влияе на трайността и тогава ме цитирай. 😆

преди 3 часа, communismatic написа:

За огромно съжаление най-вероятно ще успее, просто силите са неравни.

Не мисля.

Щатите вече сериозно се задъхват, окупираната палестинска територия гори, по-силната част от Европа каза директно "Майната ти" на Тръмп, а той вчера горещото моли за помощ.В същото време Иран има подкрепата на Русия и Китай а и на КНДР(последните при нужда), а и не вярвам тия страни включително и Индия да допуснат успех на кравите защото ти го каза залитане огромен.

преди 6 минути, Bubbles написа:

Не мисля.

Щатите вече сериозно се задъхват, окупираната палестинска територия гори, по-силната част от Европа каза директно "Майната ти" на Тръмп, а той вчера горещото моли за помощ.В същото време Иран има подкрепата на Русия и Китай а и на КНДР(последните при нужда), а и не вярвам тия страни включително и Индия да допуснат успех на кравите защото ти го каза залитане огромен.

САЩ могат да успеят, но трябва да отключат истинска война в която ще въвлекат и американското общество. Дори и да не допуснат големи техн и сили в сухопътната война, то ще им се наложи поне една трета от икономиката им да работи среяу силите на Иран и помоща на Китай, Русия и пр.Отделно огромен брой профи войска -въздушни,морски, дронове и роботи и то с десетки хиляди, както и подготвени сухопътни американци със специални задачи, поне едно 20 хил. човека. Голяма цена! Ако ползват новите си технологии и новите оръжия за масово поразяване които имат-те не са чдрени,а са космическо-кинетични и симулират удар на метеорити, то това отваря Бездната на Мрака!- Неприемливо. Ако ползват Роботизирана войска-това е решение, трудно приемливо и изисква над 6 години подготовка- Китай могат по-бързо. ако ползват технологиите , които имат известни сега като Необясними явления в атмосферата, преди повечето такива бяха НЛО-това означава,че с прикритието на изостаналата цивилизация е приключило и отваря пътя на замяна на монетарните и капиталистически системи със реални и логични системи на Материална Еволюция-което е убийствено за Глобалните Елити със сегашните има умствени възможности.

преди 1 минута, laplandetza написа:

САЩ могат да успеят, но трябва да отключат истинска война в която ще въвлекат и американското общество. Дори и да не допуснат големи техн и сили в сухопътната война, то ще им се наложи поне една трета от икономиката им да работи среяу силите на Иран и помоща на Китай, Русия и пр.Отделно огромен брой профи войска -въздушни,морски, дронове и роботи и то с десетки хиляди, както и подготвени сухопътни американци със специални задачи, поне едно 20 хил. човека. Голяма цена! Ако ползват новите си технологии и новите оръжия за масово поразяване които имат-те не са чдрени,а са космическо-кинетични и симулират удар на метеорити, то това отваря Бездната на Мрака!- Неприемливо. Ако ползват Роботизирана войска-това е решение, трудно приемливо и изисква над 6 години подготовка- Китай могат по-бързо. ако ползват технологиите , които имат известни сега като Необясними явления в атмосферата, преди повечето такива бяха НЛО-това означава,че с прикритието на изостаналата цивилизация е приключило и отваря пътя на замяна на монетарните и капиталистически системи със реални и логични системи на Материална Еволюция-което е убийствено за Глобалните Елити със сегашните има умствени възможности.

Няма да посмеят да направят подобна стъпка, янките са страхливци.

Politico, позовавайки се на европейски дипломати, съобщи, че отношенията между Европейския съюз и САЩ отново са на ръба на дълбока криза поради разногласия относно сигурността в Ормузкия проток.

преди 4 минути, lebel написа:

Мдаа... А на гърба на своя?

на гърба на „своя си народ“ е като да правиш  сех със собственната си жена - и законно и морално и нормално, на „гърба на чужд народ“ е като да правиш сех с комшийката- и незаконно и неморално , но е отново нормално😁, така че всичко е в Реда на Нещата.......................винаги ще има сех !😁

преди 17 минути, laplandetza написа:

на гърба на „своя си народ“ е като да правиш  сех със собственната си жена - и законно и морално и нормално, на „гърба на чужд народ“ е като да правиш сех с комшийката- и незаконно и неморално , но е отново нормално😁, така че всичко е в Реда на Нещата.......................винаги ще има сех !😁

Плоски отговори от плоскоземец дето само сех му е в плоския акъл...

Това проучване е показателно: Какво мисли светът за Израел?

Сред 24-те анкетирани държави, мнозинството от анкетираните имат негативно мнение за Израел (медиана 62%).

Само три държави имаха повече положителни, отколкото отрицателни отговори: Индия, Кения и Нигерия.

https://www.visualcapitalist.com/survey-what-the-world-thinks-about-israel-in-2025/

International-views-on-Israel_Main.jpg

преди 34 минути, Flashback написа:

Сред 24-те анкетирани държави, мнозинството от анкетираните имат негативно мнение за Израел (медиана 62%).

Само три държави имаха повече положителни, отколкото отрицателни отговори: Индия, Кения и Нигерия.

https://www.visualcapitalist.com/survey-what-the-world-thinks-about-israel-in-2025/

Не знам дали си наясно, но за исраелтяните е важно какво мислят те за света,  а не какво мисли светът за тях!!!😛

преди 1 час, Flashback написа:

Тези анкети могат ли дадат реална представа за общствените нагласи? Според мен не. А и какво значи имаш ли положително мнение за Израел? Аз например харесвам евреите, макар че обичам да се шегувам с тях, но самата държава Израел не ми допада много. Не е напълно светска държава, страда от религиозни предрасъдици, има елементи на диктатура, като задължителна военна служба от която може да се освободиш само по религиозни или медицински прични. По религиозни май-вече не може. Правото им е повлияно от религия. Това не ми харесва. Иначе евреите, които познавам, ме кефят. Готини хора са. Не са религиозни. Даже ядат свинско. :) 

преди 2 часа, laplandetza написа:

...винаги ще има сех !😁

офф//

Абсолютно. И ако позволиш да допълня - и две основни пози... или ти, или теб.

Иначе, изглеждаш ми безгрижно нахилен (поне емотиконесто)... а липсата на печал вероятно се дължи на незнанието (Еклисиаст 1:18), че според Анка, освен всичко останало, обществото и дължи и секс. И твоят финал, който съм си позволил да цитирам, би могъл да се приеме и като обязаност... от една непокварена душа, душа непознала болката... абе кво съм зел да ви мисля и вас, сякаш си нямам мои проблеми. Оправяйте се.

//край офф

преди 4 минути, lebel написа:

офф//

Абсолютно. И ако позволиш да допълня - и две основни пози... или ти, или теб.

................

//край офф

Нчма дилема , щом си от позицията да се питаш „на гърба на своя народ“ , на „гърба на чуждия народ“..............значи е кристално чсно ,че си народен човек😁

преди 2 часа, Flashback написа:

Още преди хилядолетия древните народи са ги посочили като отпадък, затова са са били най нисък клас селяни, с годините бягали на малки групи от Египет към територията на днешна Палестина, после възникнало християнството, и започнало великото плакнене че подчовеците са богопомазани...
...римляните не са ги третирали по-различно.

Та и днес ги виждаме какви са отпадъци...
...е ок сигур има и някакви изключения ама те са толкова малко, че да ги намериш е като търсиш игла в купа сено.

spacer.png

В цялата му прелест наживо,американския белоглав орел, националния символ на САЩ. Могъщите прекрояват света, а вашият  мон шер лион....Кога ще спаси държавицата ви? След време ще остане само единия лион да напише мемоари ,за да има археолозите да си блъскат главата и да разберат как едно чалнато племе само си е затрило държавата. 

Американският президент Доналд Тръмп написа днес в профила си в своята социална платформа Трут соушъл, че САЩ са били информирани от повечето от съюзниците си в НАТО, че не желаят да бъдат въвличани в американската военна операция срещу Иран и нарече това "много глупава грешка".

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.