Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Израел атакува Иран

Featured Replies

Борилчо

ти си въплащение на гейпросащесср трололинската пропаганда.

Едно време му викаха политпросвета...

Нема такава помия като това дето го плякаш.

• Отговори 4,3k
  • Прегледи 158,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• crazy katon
    crazy katon

Нямам отговор на няколко въпроса. Защо хамас направи терористичният акт, защо гадняху в отговор изтребваше цивилното население в Газа и най-вече защо сега Иран, това са все въпроси без отговор за мен,

• ivottoshev
    ivottoshev

Ми в Иран имаше светска демокрация, ама Карвария реши да организира там една (може би първата от многото) цветна революция и свали Мохамед Мосадък за да постави на негово място на власт религиозни фан

• Само за протокола - Tръмп твърди едновременно, че е спечелил войната, че в момента я печели, че се нуждае от помощ, за да я спечели и че не се нуждае от никаква помощ, за да я спечели. Всичко това, за

Публикувани изображения

преди 5 минути, kiro 2025 написа:

Борилчо

ти си въплащение на гейпросащесср трололинската пропаганда.

Едно време му викаха политпросвета...

Нема такава помия като това дето го плякаш.

“Казало лайното и паднало в дупката“

Неверници ! Не унивайте , още един В-2 сдаде багажа

Заловените пилоти ще бъдат обесени до НАТОВСКИТЕ генерали от АЗОВСТАЛ и малкото термоядрено устройство ще висне за краката им!

Вече и акулите се включиха срещу англо-саксонците!

Според сайта Аксиос, Израел е ударил вчера и ирански кораби в Каспийско море. Около това море са Руската федерация и бивши републики от СССР.  Нима ще възпрепятстват търговията  помежду им?  Навлизането на военните самолети там вещае нови усложнения. 

HDkisLCXYAAJCGp?format=jpg&name=small

9 ясно знака че айтолаха е гей:

В допълнение към съобщенията, че е бил сериозно ранен при въздушни удари в началото на конфликта между САЩ и Иран, тази седмица се появиха нови слухове, че новоизбраният върховен лидер, Моджтаба Хаменей, също е невероятно гей. След по-нататъшно разследване обаче, признаците може винаги да са били налице.

„Вавилон Пчела“ е изготвил следния списък с ясни признаци, че аятолахът е гей:

Тези приказни дълги, ефирни одежди: Идеални за размахване и въртене из Техеран.

Той има изненадващ брой декоративни възглавници в тайния си подземен бункер: Всички знаят какво означава това.

Миналата година беше хванат да се гушка с друг мула в Jumbotron на концерт на Coldplay: Да бъде сам на концерта на Coldplay би било достатъчно очевидно.

Любимото му олимпийско събитие е фигурното пързаляне: Особено мъжете.

Носи розов Коран: Говори се, че обича да публикува снимки от него в социалните мрежи, отворен до сутрешното си кафе.

Той тайно лобира за среща на върха при закрити врати с Линдзи Греъм: През цялото време просто се правеше на недостъпен.

Наредил е след призива за молитва да се чуе „YMCA“: Според сведенията, той може да е и почетен член на The Village People.

Помолен е за издание на „Top Gun“ с „изцяло волейболна сцена“: Има само едно обяснение за това.

Има повече от една брада: Не са необходими други признаци.

преди 4 минути, kosyo написа:

Неверници ! Не унивайте , още един В-2 сдаде багажа

Заловените пилоти ще бъдат обесени до НАТОВСКИТЕ генерали от АЗОВСТАЛ и малкото термоядрено устройство ще висне за краката им!

По некадърно направено видео отдавна не бях гледал. А за снимката думи нямам,,,,,,,,,ха ха ха.

преди 11 минути, Борил написа:

По некадърно направено видео отдавна не бях гледал. А за снимката думи нямам,,,,,,,,,ха ха ха.

Не знаеш @kiro 2025 на какво се върза. Кире искаш ли да споделиш или аз да помогна ;)

преди 1 час, kosyo написа:

Не знаеш @kiro 2025 на какво се върза. Кире искаш ли да споделиш или аз да помогна ;)

Помагай! Дай да се посмея. По принцип много ми е весело и приятно да гледам и слушам русофилска простотия.🤣

преди 1 час, attj написа:

Според сайта Аксиос, Израел е ударил вчера и ирански кораби в Каспийско море. Около това море са Руската федерация и бивши републики от СССР.  Нима ще възпрепятстват търговията  помежду им?  Навлизането на военните самолети там вещае нови усложнения. 

Нещо не намирам такава новина в сайта им.

Axios - Breaking news, U.S. news and politics, and local news

преди 30 минути, Борил написа:

Помагай! Дай да се посмея🤣

Ето, смей се. Някой внася въздушни удари, друг индетифицирал накаква си жена чрез счупени камери:

преди 2 часа, Борил написа:

убит в резултат на въздушен удар, внесен в резиденцията му.

Аятола е идентифицирана чрез улични камери, които са били счупени 

Дано и на теб да ти е толкова смешно, колкото и на нас :D

преди 4 часа, Мечо Хубавеца написа:

Толкова много глупости написа, че се хванах за главата. 

Мхм, тези"глупости" са залегнали в учебниците по право, които съм ти цитирала!!! Понеже си функционално-неграмотен ,затова не разбираш нито  написаното, нито източника!

Цитираният от мен текст не е от ГПК

Повече от сигурно е, че не си наясно,но член 303, ал. 1 от Наказателния кодекс  е отменен с ДВ, бр. 74 от 2015 г..

Другото е,че разликата която ти посочих между предположение и доказателство остава ,без значение за какъв вид дело става въпрос.

Ти със сигурност не си юрист, което не е срамно. Срамно е обаче да разсъждаваш така...

Не е поставен за отговор  въпросът дали аз съм юрист, а защо ти след като твърдиш ,че си юрист не познаваш фундаментални неща от  юриспруденцията. Между другото, аз също работя с  предположения и доказателства, правя разликата между тях,  да не "говорим",че и критичното ми мислене е на най-високо ниво. Можеш да продължиш в този дух, колкото искаш. Без значение е какво твърдиш, важното е какво показваш. При положение, че "работното ти време" е по цял ден висене в този форум, е ясно и какъв вид е "работата" ти. Останалота също е вярно:

преди 12 часа, valkiria1 написа:

Мога да продължавам до безкрай, но най-важното което те уличава е едностранчивата ти мисъл, неспособността да разбираш какво четеш, неспособността да изразяваш мнението си правилно и да го обосноваваш  логично. Това всичкото  е наблюдение от написаното от теб, от твоите постове. 

Този казус е изчерпан.

преди 2 часа, Борил написа:

Ако Иран реши необосновано да нападне Катар

Необосновано? Ти собствен акъл имаш ли? От кои бази излетяха самолетите и ракетите към Иран? То бива да си късоглед и кон с капаци ама твоето чупи тъпометъра.... И все пак не се изненадвам , като виждам на какви коли си фен!

Еееее 

дай да помогнем на момчето - учениче на Балбек

Борилчо - какво има в Саудитска Арабия ? А ?

Или според теб всичко лети по линия 5 в приложената карта

Има и един кръг на израелските ф35. Май нещо са им къси ръцете.

Та и баба знае така - помагаш пък като ти запалят чергата се оплакваш.

ПП
   Като гледате размера на Иран как я виждате победата :)

1f0e74c01c4340ebca5d5a4eb6d0b809.jpg

saudi.jpg

преди 8 часа, ivottoshev написа:

Малко от рубриката "една жена на пазара каза":

и това е само от един пост на тази "жена от пазара", а всъщност ако проверите, всичките ѝ са такива - клюки, слухове, откровени алабализми, но пък с претенции да ѝ се вярва.... щото тя знаела всичко от първа ръка (сякаш това е гаранция че не е лъжа :giggle1:).:

преди 8 часа, Дж. Неру написа:

Излязъл бил да се изпикае в двора... Може би и да затвори кокошките, да залости портата и да отвърже кучето?

Требва да включат тоа разказ в Тората им...

Дееба!

Ето пример за две балкански гайди  с  празни глави, а за функционалната им неграмотност да не споменаваме за пореден път. 

преди 19 часа, valkiria1 написа:

Между другото  стана ясно,че минути преди да се случи удара върху резиденцията, той е излязъл да се облекчи в градината.

хайде де правете разлика между лично мнение и такова изразено в медии...

https://www.theweek.in/news/middle-east/2026/03/17/iran-supreme-leader-mojtaba-khemenei-cheated-death-by-taking-a-walk-seconds-bef

Сега разбирам,защо  българското мон шер лион за нищо не става. С такива калпави фенове... потомство  на слепи войни, което живее и до днес.Толкова сляпо,че изобщо не вижда в каква кал и мизерия е затънало и как всеки ден пропада в това блато. Блато в което еднооките водят, и гледат с едното си око в паницата на чуждия, а са слепи за държавата си. Така някога е свършило Първото българско царство, а народът заспал дълбок сън под гръцко робство. Така ще се затрие и тази държава. Погледнете ги само потомците на слепите и феновете на лъвът, станал за смях и съжаление по света. Отново сме свидетели на поредния дълбок сън -един път под игото на северната мечка, а сега под игото на мечката гризли. Хич не се учудвайте,че орелът за поредна година не е пратил постоянен посланик по тези, забравени от Фортуна земи. 

преди 13 минути, valkiria1 написа:

Ето пример за две балкански гайди  с  празни глави, а за функционалната им неграмотност да не споменаваме за пореден път. 

хайде де правете разлика между лично мнение и такова изразено в медии...

https://www.theweek.in/news/middle-east/2026/03/17/iran-supreme-leader-mojtaba-khemenei-cheated-death-by-taking-a-walk-seconds-bef

А бре, функционално грамотната, имаше само и единствено твоето мнение. Медии е имало само в кухата ти кратуна. Освен това, мога да ти намеря каквото кажеш "изразено в медии". Въпросът е в какви медии го четеш, защото жълтини има навсякъде.

пп: Ха, твойта медия го е изтрила. Сметай на какво си клъвнала, щом даже източникът ти го е махнал за да не се излага :laughing5:

преди 50 минути, ivottoshev написа:

А бре, функционално грамотната, имаше само и единствено твоето мнение. 

Това е,защото не разбираш какво четеш- Например :"между другото стана ясно",което пиша аз, не означава ,че съм видяла лично Рахман в градината. Имаш ли завършен трети клас?

преди 50 минути, ivottoshev написа:

пп: Ха, твойта медия го е изтрила. Сметай на какво си клъвнала, щом даже източникът ти го е махнал за да не се излага :laughing5:

Е, на твоята любознателност откликват и други медии-то стана вече ясно по цял свят,че рахман е намерен със свалени гащи в градината,докато бомбата е убила баща му  и семейството му. Това са сборни новини. Вярвам,че "отличният ти английски" ще ти помогне да преодолееш неудобството,което ти е създала  предишната цитирана медия. Не си въобразявай,че си оставил друго впечатление, освен че си функционално неграмотен и необразован човек.

Дебилните емотикони, изобразяващ хилещ се идиот  са  малката радост в живота ти , след голямата радост, алкохола.

преди 2 часа, ivottoshev написа:

А бре, функционално грамотната, имаше само и единствено твоето мнение. Медии е имало само в кухата ти кратуна. Освен това, мога да ти намеря каквото кажеш "изразено в медии". Въпросът е в какви медии го четеш, защото жълтини има навсякъде.

Ще повторя: не губете време, усилия и достойнство да спорите с еврейската плесен!

Още от първата ѝ поява хората я преследват, за да я унищожават.

преди 2 часа, valkiria1 написа:

Това е,защото не разбираш какво четеш- Например :"между другото стана ясно",което пиша аз, не означава ,че съм видяла лично Рахман в градината. Имаш ли завършен трети клас?

Е, на твоята любознателност откликват и други медии-то стана вече ясно по цял свят,че рахман е намерен със свалени гащи в градината,докато бомбата е убила баща му  и семейството му. Това са сборни новини. Вярвам,че "отличният ти английски" ще ти помогне да преодолееш неудобството,което ти е създала  предишната цитирана медия. Не си въобразявай,че си оставил друго впечатление, освен че си функционално неграмотен и необразован човек.

Дебилните емотикони, изобразяващ хилещ се идиот  са  малката радост в живота ти , след голямата радост, алкохола.

НЯМА ПО-ГОЛЯМ ДЕБИЛ ОТ ТЕБ :laughing5:

Твърдиш нещо и даваш линк към медия... която е свалила "новината", щото явно ги хванало срам каква глупост са пуснали

Решаваш все пак да се докажеш и ми даваш ми линк към Тубата... в който се говори за болница в Кабул, която е бомбена от пакистанци, демек ОТНОВО НИЩО ОБЩО С ДУМИТЕ ТИ :laughing5:

ТИ СИ НАЙ-ГОЛЕМИЯТ ДЕБИЛ, и освен това си долна лъжкиня, на която не може да се вярва за нито една дума :giggle1: 

Благодарение на Тръмпаняху и тяхното военно фиаско в Близкия изток цената на газа в Европа скочи с над 60%, а петролът днес удари 115 долара за барел. 

С такива "приятели" като Чичо Сам - врагове не са ни нужни!

HDuGBp8aQAEx7KA?format=jpg&name=900x900

преди 31 минути, Дж. Неру написа:

Ще повторя: не губете време, усилия и достойнство да спорите с еврейската плесен!

Не споря с нея. Показах и доказах на аудиторията колко тъпа патка е, и че не трябва да ѝ се вярва въобще, защото кълве на всичко което чуе и после ни го представя като чиста монета.

преди 33 минути, ivottoshev написа:

НЯМА ПО-ГОЛЯМ ДЕБИЛ ОТ ТЕБ :laughing5:

Твърдиш нещо и даваш линк към медия... която е свалила "новината", щото явно ги хванало срам каква глупост са пуснали

Решаваш все пак да се докажеш и ми даваш ми линк към Тубата... в който се говори за болница в Кабул, която е бомбена от пакистанци, демек ОТНОВО НИЩО ОБЩО С ДУМИТЕ ТИ :laughing5:

ТИ СИ НАЙ-ГОЛЕМИЯТ ДЕБИЛ, и освен това си долна лъжкиня, на която не може да се вярва за нито една дума :giggle1: 

Тошев, изключително ми е забавно да те гледам как се гърчиш ...от незнаене на езици и от пълната ти функционална неграмотност. Ако мислиш,че не става ясно,  че линковете те устройват само, когато можеш да си превеждаш текста с Гугъл преводача, много се лъжеш.  Когато обаче ти се даде линк с говорене на английски, не ти харесва и изпадаш в ярост,защото така лъсва твоето незнание на езици. Като една маймуна,която показва на публиката гол задник. Иначе, много ясно посочих..."сборни новини",  а заглавието на клипа е повече от ясно How Mojtaba Escaped The ‘Blue Sparrow’ Strike That Killed His Father?  Пише го най-отгоре на клипа и новината може да се проследи..ама чукча неграмотен, трака на клавиатурата дебилни постове. Невежите винаги сте  забавни. Явно невежеството е вирусно при вас. Ако,  Кралската шведска академия на науките обяви  Нобелова премия за средство за унищожаване на вируси в репродуктивен цикъл,най-напред трябва да избие  носителите, които ги  разнасят по света.  Току виж племето се изчистило от еднооките и "слепите". Продължавай да се пениш. Хвърли един поглед да видиш с колко себеподобни се привличаш  високочестотно. 

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.