Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Израел атакува Иран

Featured Replies

преди 1 час, ivottoshev написа:

Какво се случва бре? Още преди няколко дни бай Тръмп обяви че Иран няма ракети, че вече е победен, че незнамсикакво си, пък от тогава се разбра че най-прехваленият им самолетоносач се е запалил, сега и на "невидимият" им F35, май иранците са му видели сметката:

https://nova.bg/news/view/2026/03/19/530937/след-предполагаем-ирански-огън-американски-f-35-извърши-аварийно-кацане/

Нещо май не е баш така, както ни го казват  :wub:

Заплакал ми бай Доне, заплакал още ревнал.

Тръмп: НАТО са страхливци

• Отговори 4,3k
  • Прегледи 158,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• crazy katon
    crazy katon

Нямам отговор на няколко въпроса. Защо хамас направи терористичният акт, защо гадняху в отговор изтребваше цивилното население в Газа и най-вече защо сега Иран, това са все въпроси без отговор за мен,

• ivottoshev
    ivottoshev

Ми в Иран имаше светска демокрация, ама Карвария реши да организира там една (може би първата от многото) цветна революция и свали Мохамед Мосадък за да постави на негово място на власт религиозни фан

• Само за протокола - Tръмп твърди едновременно, че е спечелил войната, че в момента я печели, че се нуждае от помощ, за да я спечели и че не се нуждае от никаква помощ, за да я спечели. Всичко това, за

Публикувани изображения

Твоето лице когато си "дълбоко потопен (глубокой погруженности президента России )" според официалната формулировка.

ботоксЪ

Прикид на вдовец, чието търпение се пукнало, според боса на  "Росатом" Алексей Лихачев.
Руското посолство в Ерусалим връчи на Биби протест. С думи прости - стига бомби дислокацията около моите специалисти в Бушер.

Мальчик ботоксный Вова, ти там се потапяй около банановите републики в Донбас, че има да ги плякаш пак на 9-ти май едни импортно-заменяеми. На 8март кашля, храчи и с мъка поздрави блядките, и оттогава като пеперуда прелита от бункер на бункер. Самбист бля!

Тази война ще влезе в новата история на Израел като най-скъпата в шекели! И срам не срам Биби врътна шайба на Зеленский - кажи моето момче, как ги пукаш тези шахеди, че да мина и аз по-тънка лайсна?

Напрегнато е!
От два дни се сетиха, че сме живи и замятаха пак тръби. Кофти развой, когато думнеш гадно деди, а на трона седне по-тъпирест, че и гей. Пък и един бахър, дъжд, че и по планинско го обърна на сняг ... глобалното затопляне хептен се изгей.

Поука.
Ако Жужи отлепи кънки, то на трона в Кремлин може да възседне по-размразен, та меката и умната с деди Кабаев!

преди 1 час, Zalmoxis написа:

като пеперуда прелита от бункер на бункер.

Е те т'ва е. Човек, на когото му се налага постоянно да се крие в мазето, завижда на друг който ако реши, може да ползва истински бункери. Алчно е човешкото око. Все се оглежда в чуждото.

Аланкоолууу, некои твои съграждани сигурно и мазета нямат. Бъди доволен, че имаш поне това :) 

преди 1 час, Zalmoxis написа:

оттогава като пеперуда прелита от бункер на бункер

Втори път срещам тук тая опорка – изглежда на руските соеви грантоед-либерасчета в чужбина – че Путин се криел и не се показвал.

Спокойно и редовно си се явява на публични места, последния път оня ден в Генералната прокуратура.

http://kremlin.ru/events/president/news/79360

А стига с елементарни лъжи, моля!

Е те т'ва е. Човек, на когото му се налага постоянно да се крие в мазето, завижда на друг който ако реши, може да ползва истински бункери. Алчно е човешкото око. Все се оглежда в чуждото.

Аланкоолууу, некои твои съграждани сигурно и мазета нямат. Бъди доволен, че имаш поне това :) 

Achtung, Achtung!
Путиноиди на амбразурата!

ттошев, те този генералисимус азим есмаили и негов солташак - голамреза сулеймани онзи ден отлепили към Вечните ловни полета.

2jcqI84.jpeg

Кофти са се зарили. Надушили са ги и в тиквата с боздугана като хан Крум историята. Не изкретаха до Ид намаз, но пък ги компенсираха с 72 девственици и 8000 ( осем хиляди) слугини. 

Вместо рапорти с бутонките ми влизаш!
Снощи катури ли 200-грамовото наркомовско уиски или спонсорите се направиха на евреи? 

И льолин мамин от Люлин, колко пъти да ти доказвам, че не се крия. Ние, славяните от Якоруда сме безсмъртни!!!
Тургал съм и на три фона режим самолетче и спя като пич. Да, снощи в 3ч сутринта изряска и побърка кучето, от което съня ми отиде на театър, но рискове на професията бля!

фон

Видеорегистраторът ми цепи клиповете на 230MB по 3мин, което не покрива изискванията на Imgur. UTubе отпада, за да не бъде полазен от разни лумпен-петолъчки, копейкаджии и внуци на активни борци. Пък и липсата на културни обноски тук занулиха на 0 желанието, да ви показвам реала. Например, вчера по магистралата Т"А - Ашкелон каква тапа от 15км се изви  за секунди. Постове на куките блокират пътя и готово. Излизаш от МПС-то и се мяташ в бъзуняка зад мантинелата, но момчето, което говори с морето продължи драйва по крайно дясно платно или както там се казваше с 140км/ч и лека ви нощ страхливци!

преди 16 часа, ivottoshev написа:

Само трима ли сме тези, които те завираме в под на кучето опашката всеки път? Странно. Това не е толкоз трудно, предвид нивото на умственото ти развитие и глупостите които плякаш. Явно само трима ти обръщаме внимание...

Само трима бяхте тия дето пишете уникални глупости, което е нормално за ограничените ви умствени възможности, но вече станахте четирима. Имаш достоен конкурент за първото място...                            

преди 14 часа, valkiria1 написа:

Фалшив, не ми се изтягай пред очите. Когато разбереш разликата между НК и НПК, тогава ела да ми разтягаш локуми,какъв "юрист" си. 

Да се самоцитирам,защото от безсилие няколко дни  се чудиш какво да отговориш  и да претърсваш източници,които без проблем би трябвало да посочваш ако ги знаеш,   ти се  мъчиш да изместиш темата в посока,която не съм задавала...нито като твърдение, нито като предположение.

Следващия път, когато си измисляш сценичен виртуален образ,гледай да се ограничаваш до възможностите си. 

– Шефе, искам да си увелича възможностите в компанията!
– Добре, Гошо. От утре вместо портиер ще работиш 
  като чистач !

Не си написа домашното!? Кой закон или кодекс съм цитирал? За допълнение един по-труден, но с чужда помощ ще се справиш? Каква е разликата между материален и процесуален закон?     Ще използвам един лаф на Тошев, че те наврях под на кучето опашката и няма как да не признаеш, че нямаш акъл и за два шекела. В ГПК според теб пише за присъда и подсъдим!? Уникална щуротия! Това дори и Тошев не може да сътвори. Копирам нещо, дето отдавна го няма!? И как го копирам, като го няма? Оставам настрана, че в отмененият член на НК е пишело съвсем друго нещо...      Човек дето хабер си няма от право определя, кой може да е юрист и кой разбира от право и кой не!? Нещо повече, коефициентът на интелигентност в момента ти е под средния, а се имаш за велика. Тошев поне няма такова неоправдано високо самочувствие.                                                                                                 Аз да не съм длъжен да влизам тук всеки ден и да угаждам на интелектуални инвалиди като теб и Тошев?                                                       Като чистачка ли си работила като млада? Това ли намекваш? 

преди 43 минути, Zalmoxis написа:

Achtung, Achtung!
Путиноиди на амбразурата!

ттошев, те този генералисимус азим есмаили и негов солташак - голамреза сулеймани онзи ден отлепили към Вечните ловни полета.

2jcqI84.jpeg

Кофти са се зарили. Надушили са ги и в тиквата с боздугана като хан Крум историята. Не изкретаха до Ид намаз, но пък ги компенсираха с 72 девственици и 8000 ( осем хиляди) слугини. 

Вместо рапорти с бутонките ми влизаш!
Снощи катури ли 200-грамовото наркомовско уиски или спонсорите се направиха на евреи? 

И льолин мамин от Люлин, колко пъти да ти доказвам, че не се крия. Ние, славяните от Якоруда сме безсмъртни!!!
Тургал съм и на три фона режим самолетче и спя като пич. Да, снощи в 3ч сутринта изряска и побърка кучето, от което съня ми отиде на театър, но рискове на професията бля!

фон

Видеорегистраторът ми цепи клиповете на 230MB по 3мин, което не покрива изискванията на Imgur. UTubе отпада, за да не бъде полазен от разни лумпен-петолъчки, копейкаджии и внуци на активни борци. Пък и липсата на културни обноски тук занулиха на 0 желанието, да ви показвам реала. Например, вчера по магистралата Т"А - Ашкелон каква тапа от 15км се изви  за секунди. Постове на куките блокират пътя и готово. Излизаш от МПС-то и се мяташ в бъзуняка зад мантинелата, но момчето, което говори с морето продължи драйва по крайно дясно платно или както там се казваше с 140км/ч и лека ви нощ страхливци!

Тошев е водачът, поне засега, във великолепната четворка на форума. Ако имаш търпение и време, с него дискусиите са забавни. :)

преди 2 часа, Zalmoxis написа:

Немаше как, баце. Довечера имам турнир по BeerPong да печеля, и ако снощи бях пил, това щеше да е mission impossible, щото много хиени искат да ме бутнат от върха и само чакат да стъпя накриво та после да се хвалят че са ми взели победа.

И льолин мамин от Люлин, колко пъти да ти доказвам, че не се крия.

Какъв Люлин бре? Та това е оттатък тунела! Там е провинция. Пак си се оставил да те излъжат и си клъвнал на нечия кукичка. Аз съм в топа на топовете - Луксозенец. От едната тераса имам "прекрасна" гледка към недовършеният от години "Златен век":

IMG_20260321_144345.thumb.jpg.1e46c1050b356bfe4bc33e256b047f74.jpg

а от другата ме гледа Витоша:

IMG_20260321_144530.thumb.jpg.ed45d22287afbd84587bdba499b01508.jpg

колко пъти да ти доказвам, че не се крия. Ние, славяните от Якоруда сме безсмъртни!!!

Маклауд? Конър Маклауд?

Не се криеш. Ясно. Не става ясно обаче защо завиждаш тогава на Путин че си има бункери :speak:

преди 2 часа, Мечо Хубавеца написа:

Само трима бяхте тия дето пишете уникални глупости, което е нормално за ограничените ви умствени възможности, но вече станахте четирима. Имаш достоен конкурент за първото място...                            

Не си написа домашното!? Кой закон или кодекс съм цитирал? За допълнение един по-труден, но с чужда помощ ще се справиш? Каква е разликата между материален и процесуален закон?     Ще използвам един лаф на Тошев, че те наврях под на кучето опашката и няма как да не признаеш, че нямаш акъл и за два шекела. В ГПК според теб пише за присъда и подсъдим!? Уникална щуротия! Това дори и Тошев не може да сътвори. Копирам нещо, дето отдавна го няма!? И как го копирам, като го няма? Оставам настрана, че в отмененият член на НК е пишело съвсем друго нещо...      Човек дето хабер си няма от право определя, кой може да е юрист и кой разбира от право и кой не!? Нещо повече, коефициентът на интелигентност в момента ти е под средния, а се имаш за велика. Тошев поне няма такова неоправдано високо самочувствие.                                                                                                 Аз да не съм длъжен да влизам тук всеки ден и да угаждам на интелектуални инвалиди като теб и Тошев?                                                       Като чистачка ли си работила като млада? Това ли намекваш? 

И ти ли си помаче от Якоруда?

преди 2 часа, Мечо Хубавеца написа:

Само трима бяхте тия дето пишете уникални глупости,

Ъхъм, глупости са. След последната ми "уникална глупост", за да не отиде тезата ти на кино (не че не се оказа пак там де :D), на теб ти се наложи да твърдиш че безплатното здравеопазване по време на соц-а не е покривало операция на стойност четири бона днешни пари, защото това била "много яка помощ за болни деца" :laughing5:

преди 8 минути, ivottoshev написа:

Ъхъм, глупости са. След последната ми "уникална глупост", за да не отиде тезата ти на кино (не че не се оказа пак там де :D), на теб ти се наложи да твърдиш че безплатното здравеопазване по време на соц-а не е покривало операция на стойност четири бона днешни пари, защото това била много "яка помощ за болни деца" :laughing5:

Айде не си измисляй! Написах, че не знам, защото нямам кристална топка. По онова време голяма част от операциите не се правеха. Как да знам, дали ако е било възможно да се правят, консумативите щяха да са безплатни. Не претендирам да съм ясновидец.  Факт е, че сега обикновени хора, които са под наем, могат да си позволят да извадят 4 000 евро за такава операция, на разумен човек трябва да му говори Тошев. Ти обаче не претендираш да си такъв, нали Тошев? Как ще си начело иначе на великолепната четворка? 😃

преди 36 минути, ivottoshev написа:

Немаше как, баце. Довечера имам турнир по BeerPong да печеля, и ако снощи бях пил, това щеше да е mission impossible, щото много хиени искат да ме бутнат от върха и само чакат да стъпя накриво та после да се хвалят че са ми взели победа.

Какъв Люлин бре? Та това е оттатък тунела! Там е провинция. Пак си се оставил да те излъжат и си клъвнал на нечия кукичка. Аз съм в топа на топовете - Луксозенец. От едната тераса имам "прекрасна" гледка към недовършеният от години "Златен век":

IMG_20260321_144345.thumb.jpg.1e46c1050b356bfe4bc33e256b047f74.jpg

а от другата ме гледа Витоша:

IMG_20260321_144530.thumb.jpg.ed45d22287afbd84587bdba499b01508.jpg

Маклауд? Конър Маклауд?

Не се криеш. Ясно. Не става ясно обаче защо завиждаш тогава на Путин че си има бункери :speak:

:offtopic_s:

Лозенец беше, ама го съсипаха. 

Иначе за Люлин си прав. 

преди 49 минути, Bubbles написа:

Това и се очакваше. Обявява победа и се изтегля. Това, че на думите му за "победа" вярват само най-заблудените карвопоклонници няма занчение.

на 14.03.2026 г. в 0:20, ivottoshev написа:

Тръмп обича да си измисля разни неща. Той просто ще излезе и ще каже: Унищожихме балистичните ракети на Иран (нали уж това беше официалният повод за започването на войната), също както миналата година каза че напълно е унищожил ядрената им програма. И тогава войната ще свърши, кравите просто ще спрат да атакуват Иран. Няма значение дали аятоласите ще си отидат или не. Тръмп ще е победител в очите на стадото. 

Така до след някоя и друга годинка, когато пак си измислят някакъв повод да атакуват Иран... и пак да гризнат същото дръвце. 

За съжаление главните губещи от цялата история ще сме ние, европейците (освен иранците, разбира се)

---  ---  ---  ---  ---  ---  ---  --- 

преди 17 минути, Мечо Хубавеца написа:

По онова време голяма част от операциите не се правеха. Как да знам, дали ако е било възможно да се правят

Ако ще носиш от девет дерета вода, нека да е там в онази тема. Така ще е по-смешно, пък и няма да цапаме тук. Съгласен?

Това и се очакваше. Обявява победа и се изтегля. Това, че на думите му за "победа" вярват само най-заблудените карвопоклонници няма занчение.

---  ---  ---  ---  ---  ---  ---  --- 

Ако ще носиш от девет дерета вода, нека да е там в онази тема. Така ще е по-смешно, пък и няма да цапаме тук. Съгласен?

Аз го обясних там, но заради другите, които четат тук  го написах. Съгласен.

Още две думи и приключвам. Дори и да не са безплатни консумативите, дуржава в момента им дава като цяло повече, отколкото би им дала соц държавата по онова време, даже и консумативите тогава да са били безплатни. Консумативите се плащат едникратно, докато социалните помощи са всеки месец. Жената работи това, че си гледа децата. Плащат й, а част от парите отиват при мен...

Нещо за безплатните детски градини да коментираш, естествено не тук? Що при комунетата не бяха безплатни? 

преди 17 минути, Мечо Хубавеца написа:

Аз го обясних там, но заради другите, които четат тук  го написах. Съгласен.

Още две думи и приключвам. Дори и да не са безплатни консумативите, дуржава в момента им дава като цяло повече, отколкото би им дала соц държавата по онова време, даже и консумативите тогава да са били безплатни. Консумативите се плащат едникратно, докато социалните помощи са всеки месец. Жената работи това, че си гледа децата. Плащат й, а част от парите отиват при мен...

Нещо за безплатните детски градини да коментираш, естествено не тук? Що при комунетата не бяха безплатни? 

В дискусията не ставаше дума за това...

Politico: Путин предложи да спре споделянето на разузнавателни данни с Иран, ако САЩ направят същото с Украйна

Цитат

Русия предложи на Съединените щати сделка, според която Москва ще спре споделянето на разузнавателна информация с Иран в замяна на отказа на Вашингтон да споделя информация с Украйна, пише Politico на 20 март. 

Putin offers to stop sharing intel with Iran if US cuts off Ukraine – POLITICO

САЩ са отхвърлили инициативата. Самото ѝ появяване обаче предизвика опасения сред европейските страни, посочва изданието.

Москва е предложила на Вашингтон формат ''услуга за услуга''. Съгласно сделката Кремъл е готов да спре споделянето на разузнавателна информация с Иран, включително точните координати на американските военни съоръжения в Близкия изток, ако САЩ спрат да предоставят на Украйна разузнавателна информация за Русия.

преди 6 минути, nikssi написа:

Честна сделка. Така трябва да се процедира с Трумпи, нали е бизнесмен!

преди 4 минути, Joss Bomon написа:

Честна сделка. Така трябва да се процедира с Трумпи, нали е бизнесмен!

Нашите медии , както винаги са спестили подробностите. Виж оригинала.

Редактирано от nikssi (преглед на промените)

преди 2 минути, Мечо Хубавеца написа:

Така е, ставаше въпрос за сладкишите на леля ми...

С някой друг си дискутирал за сладкиши. Това което постна бяха част от деретата в които търсеше вода. Ако имаш нещо да добавиш - пиши там. Аз повече тук няма да ти отговарям.

преди 11 минути, nikssi написа:

Нашите медии , както винаги са спестили подробностите. Виж оригинала.

Да, в оригинала са написали, че информацията е актуализирана в последствие.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.