Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Израел атакува Иран

Featured Replies

• Отговори 4,3k
  • Прегледи 158,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• crazy katon
    crazy katon

Нямам отговор на няколко въпроса. Защо хамас направи терористичният акт, защо гадняху в отговор изтребваше цивилното население в Газа и най-вече защо сега Иран, това са все въпроси без отговор за мен,

• ivottoshev
    ivottoshev

Ми в Иран имаше светска демокрация, ама Карвария реши да организира там една (може би първата от многото) цветна революция и свали Мохамед Мосадък за да постави на негово място на власт религиозни фан

• Само за протокола - Tръмп твърди едновременно, че е спечелил войната, че в момента я печели, че се нуждае от помощ, за да я спечели и че не се нуждае от никаква помощ, за да я спечели. Всичко това, за

Публикувани изображения

Иран е достигнал с две ракети остров Диего Гарсия с англо-американската база там.

Вчера англичаните позволиха използването на базата за удари по Иран, вчера им долетяха и две ракети.

А какво е общото на Брюксел с острова? – а общото е разстоянието 4000 км от Иран. И голямата вероятност на твърдението "Утре Брюксел решава ЕССР да се включи във войната – утре им долитат и две ракети."

Е, ако някоя по пътя не падне върху нас.

на 21.03.2026 г. в 14:58, ivottoshev написа:

Немаше как, баце. Довечера имам турнир по BeerPong да печеля, и ако снощи бях пил, това щеше да е mission impossible, щото много хиени искат да ме бутнат от върха и само чакат да стъпя накриво та после да се хвалят че са ми взели победа.

Какъв Люлин бре? Та това е оттатък тунела! Там е провинция. Пак си се оставил да те излъжат и си клъвнал на нечия кукичка. Аз съм в топа на топовете - Луксозенец. От едната тераса имам "прекрасна" гледка към недовършеният от години "Златен век":

IMG_20260321_144345.thumb.jpg.1e46c1050b356bfe4bc33e256b047f74.jpg

а от другата ме гледа Витоша:

IMG_20260321_144530.thumb.jpg.ed45d22287afbd84587bdba499b01508.jpg

Ужас,каква мизерия! Хората навряни в такава мизерия  са пропити със злоба, омраза и завист. Отровени от собствената си жлъчка...пребройте се мизерници и  тук.

" За съжаление лошият живот е разболял душите и сърцата им"...Марио Пузо

преди 16 минути, valkiria1 написа:

Хората навряни в такава мизерия  са пропити със злоба, омраза и завист. Отровени от собствената си жлъчка...пребройте се мизерници и  тук.

Злобата и омразата са при теб.

Хванах те че лъжеш повече и от дърта циганка... и веднага се проявиха тези твои качества. Жлъчката ти толкова те е отровила, че дори и от този ти пост се вижда как пяна ти излиза от устата.

преди 20 часа, ivottoshev написа:

Може да бъде изображение с текстово съобщение

:cool:

Аз наистина не следя особено активно въпросната военна операция, но съвсем сериозно... може тя да е проведена от американските сили по безупречен начин, но просто те да не са анализирали достатъчно иранските сили и факта, че населението, все пак остава с управляващите, вероятно давайки си сметка, че така или иначе се превръщат в "блюдо". Сега ще видим, какъв ще е отговора на САЩ. Доколкото разбрах онзи ден иранците направо са смазали от бомбене Израел и останалите "врагове". "Железният купол" пак беше пробит.

Иран заплаши с пълно затваряне на Ормузкия проток, Тръмп с ултиматум - до 48 часа да бъде отворен.   Уж Иран вече е мъртъв...   

преди 5 часа, ivottoshev написа:

Злобата и омразата са при теб.

Тоталната мизерия на балканските гайди. Мизерно жилище в мизерен квартал. Натъпкани като в пчелни кутийки в оръфани панелни блокове. Мизерен живот и още по-мизерна старост. За тези мизерници с мизерно образование  ,чичко Гугъл е нещо като  доктор Тайс-лек за всяко гърло.  Мизерници, които успяват да преглътнат всичко,което фейк нюз им поднесе. Липсата на качествено образование и широка обща култура им пречи дори да различат сътвореното с AI.Балканските гайди са като брюкселски зелки, опаковани в брюкселска дантела..скъсана дантела. Нискоинтелигентните гайди дори не знаят,че доскоро тези които ги учат на демократичен живот,  е кралство  ,чийто крал притежаваше цяла една страна като частно имение. Нейните нещастни жители ги показваха като редки екземпляри в цирковите шоута и зоологически градини в центъра на "демократична" Европа. Балканската гайда ,вечно разсърбяна между завистта  и манията за величие. Мания, която е повече жалка отколкото смешна. След като кофите ви за боклук стоят като наредени войници пред жилищата ви-коя на два,коя на три,коя на един крак, коя се валя в боклука изсипан от нея в безпорядък сред собствения ви боклук-какво чакате.........това е отражение на собствения ви живот. Само един тук не прилича на вас,но това е сигурно,защото малко се движи сред българи. 

преди 5 часа, ivottoshev написа:

Хванах те че лъжеш повече и от дърта циганка...

Нямаш повод да се гордееш нито с мизерията си,нито с незнаенето на чужди езици. Образователния ти ценз е изключително нисък и това си личи. Това е и причината да не изгледаш клипа. Между другото,все по упорито се говори,че вече е при хуриите. Така или иначе, до Песах остава още седмица..ще видим...Иначе..за теб какво да ти кажем..вземи си шибни един два национални шамара,друго какво ти остава при тази тотална мизерия и сивота в която минава живота ти. Единствен мечтаеш и се чувстваш не толкова сив и незначителен само пред монитора. ..то от "славното" минало нищо не е останало, само вече вицовете разказват за един вожд и неговите войни, които носели вместо знамена конски опашки, а косите си сплитали като  опашката на любимия кон. И помни балкански Вуте, Исраел и САЩ, не са ти съседи!! God bless us!!!

на 19.03.2026 г. в 19:40, Flashback написа:

Благодарение на Тръмпаняху и тяхното военно фиаско в Близкия изток цената на газа в Европа скочи с над 60%, а петролът днес удари 115 долара за барел. 

С такива "приятели" като Чичо Сам - врагове не са ни нужни!

HDuGBp8aQAEx7KA?format=jpg&name=900x900

И на теб ли ти излиза пяна от устата и не можеш да направиш най-елементарна справка,преди да драскаш по клавиатурата. Какво общо има петрола и газта  който се продават в Европа с Ормузкия пролив? Това,че някой на гърба на войната печели милиони, не ви оправдава да не знаете очевадни неща. Японската банка Nomura посочва, че Китай, Тайланд, Индия, Южна Корея, Пакистан,Бангладеш,Япония   и Филипините са сред най-уязвимите заради високата си зависимост от вноса на петрол и газ. Истерията,която се вменява на тъпите балкански гайди  е заради факта,че сега ЕС ще клекне на Русия и ще купува евтините и въглеводороди. Това, което ви вкара в капан ,когато се отказахте от тях, заради яловата война в Украйна. Ами какво да кажем..като нямате глави на раменете хак ви е!! Цената на петрола в САЩ, не  е мръднала....MAGA!!!

преди 29 минути, valkiria1 написа:

Мизерно жилище в мизерен квартал. 

Няма как да знаеш какво ми е жилището, кварталът е с най-високите цени на кв.м в София...

преди 37 минути, valkiria1 написа:

Мизерен живот и още по-мизерна старост.

Животът е какъвто сам си го направиш. Ти си избрала да продадеш душата си за лукс и си станала нечия държанка. Няма лошо. Така си избрала - така си направила. Това обаче не означава че останалите хора са мизерници. Аз съм се борил и в момента имам достатъчно за да живея сравнително добре и без да съм нечия "душевна" простит*тка.

При теб обаче не се знае каква старост ще имаш, когато чичко-паричко се спомине. Да не се окаже че ще си търсиш кашон на улицата?

преди 7 часа, valkiria1 написа:

Ужас,каква мизерия! Хората навряни в такава мизерия  са пропити със злоба, омраза и завист. Отровени от собствената си жлъчка...пребройте се мизерници и  тук.

" За съжаление лошият живот е разболял душите и сърцата им"...Марио Пузо

Ами не могат да си изразходват негативната енергия като краварите и ционистите, да ходят да правят войни по целия свят за да убиват хора и да ги ограбват.

преди 45 минути, Sliderum2 написа:

Ами не могат да си изразходват негативната енергия като краварите и ционистите, да ходят да правят войни по целия свят за да убиват хора и да ги ограбват.

Беззъби кучета,какво да изливат и какво да хапят? Седят и чакат, някой да им подхвърли кокал и някой да се сети, че съществуват някъде на картата...... Велик е турския войник...ще разчитат на султан Ердоган и неговия акер да им пази мизерната колибка. ..то не е за гордост , за срам е.

преди 1 час, ivottoshev написа:

Няма как да знаеш какво ми е жилището, кварталът е с най-високите цени на кв.м в София...

Не се сърди, ама гледката ти към Витоша е покъртителна.

Trump postpones military strikes on Iranian power plants for five days | US-Israel war on Iran News | Al Jazeera

Цитат

Осама бин Джавайд от Ал Джазира заяви, че с неговото изявление Тръмп може би е отворил потенциален изход от войната срещу Иран.

"Това са спешните новини, които всички в региона и отвъд него чакаха, ... че Доналд Тръмп, който обяви тази война едностранно без правна подкрепа, може да я прекрати едностранно без никакви предварителни условия", каза той.

В репортаж от Вашингтон, окръг Колумбия, Алън Фишър от Al Jazeera каза, че изглежда Тръмп може да търси изходен път. "Той е поставил краен срок от пет дни. Ще видим накъде ще тръгнат преговорите след това. Но помнете, че крайните срокове на Доналд Тръмп обикновено са еластични. Те са били в миналото и е възможно, че в петък няма да има решение на този въпрос."

Анализаторът Мохамад Елмасри от Института за следдипломни изследвания в Доха каза, че съобщението на Тръмп може да е "неговият начин да си осигури достоен изход".

"Но въпросът, който хората трябва да си зададат, е какво ще направят иранците и какво ще направят израелците и до каква степен биха били готови да продължат военните усилия срещу Иран без подкрепата на САЩ, ако това се случи"

преди 4 часа, Bubbles написа:

Абе този да не е в цикъл?

Мхм , а вие като едни футболисти баджанаци всички сте на терена... 

Просто ви хлъзна в типично негов стил..и всички се хванаха.

Представи си ,каква е силата на този "цикъл",след като  само една негова дума, срина борсите.

Хубавата новина е,че цените на петрола паднаха. От какво не сте доволни? Топките в главата ли ви удариха,че сте слепи и не можете да вържете две и две...

https://www.vesti.bg/sviat/sled-dumite-na-trymp-za-mirni-pregovori-seriozen-spad-na-cenite-na-petrola-6255073

Заради Тръмп  РФ удвои цената на петрола за Индия.  За Китай още умуват.    Те да му мислят.    Агент Краснов от КГБ  си е в действие - а в Киев не могат да повярват какво се случва.  Всички санкции на ЕС са обезсмислени.  Само за броени седмици.

преди 15 минути, attj написа:

Заради Тръмп  РФ удвои цената на петрола за Индия.  За Китай още умуват.    Те да му мислят.    Агент Краснов от КГБ  си е в действие - а в Киев не могат да повярват какво се случва.  Всички санкции на ЕС са обезсмислени.  Само за броени седмици.

Тази прогноза я  написах преди три дни. Правилните източници, нямат нищо общо с виртуалните ви полюции.

Сега ЕС ще свири на кавала на Путин ..това се знаеше, още от срещата в Аляска.

Пак сте от неправилната страна на историята.

Бони Тайлър не пее за вас и България не е центъра на света. 

Много хора се надценяват.   Очакванията са САЩ с КНР и с РФ  всичко да договорят.

преди 4 часа, ivottoshev написа:

Животът е какъвто сам си го направиш. Ти си избрала да продадеш душата си за лукс и си станала нечия държанка. Няма лошо. Така си избрала - така си направила. Това обаче не означава че останалите хора са мизерници. Аз съм се борил и в момента имам достатъчно за да живея сравнително добре и без да съм нечия "душевна" простит*тка.

При теб обаче не се знае каква старост ще имаш, когато чичко-паричко се спомине. Да не се окаже че ще си търсиш кашон на улицата?

Дадох ти идея да го продадеш туй жилище и да похарчиш парите, защото много не ти остава, ама ти не ме послуша. След година-две някой друг ще го продаде, а дали заслужава? Има и вариант да си запазиш ползването, докато си жив...

Баби държанки има ли? Животът непрекъснато поднася изненади!? :)

Че тя е настъпила тази старост при нея.  Като нищо ще те изпревари... На добър час и за двама ви там! 

преди 25 минути, Мечо Хубавеца написа:

Дадох ти идея да го продадеш туй жилище и да похарчиш парите, защото много не ти остава, ама ти не ме послуша. След година-две някой друг ще го продаде, а дали заслужава? Има и вариант да си запазиш ползването, докато си жив...

В моето семейство на мода са любов и взаимно уважение, а не егоизъм и сметкаджийство. 

Помедитирай над този факт, преди да даваш подобни съвети, породени от собственото ти житие-битие :)

преди 23 минути, ivottoshev написа:

В моето семейство на мода са любов и взаимно уважение, а не егоизъм и сметкаджийство. 

Помедитирай над този факт, преди да даваш подобни съвети, породени от собственото ти житие-битие :)

Любов и уважение, но ако си продадеш апартамента с или без право на ползване, ще спрат и да те обичат, и да те уважават. :)

Защо от моето житие-битие? Аз не съм инвалид, предполага се, че имам още  много години живот, а и доходите са ми такива, че мога да си позволя да живея охолно без да продавам нищо. 

И още нещо, не бъркай рационалното мислене със сметкаджийството и егоизма...

преди 25 минути, Мечо Хубавеца написа:

но ако си продадеш апартамента 

Не си медитирал достатъчно. Наблегни на "любов и взаимно уважение"

преди 28 минути, Мечо Хубавеца написа:

доходите са ми такива, че мога да си позволя да живея охолно без да продавам нищо. 

Я, какъв съвпадък. Аз съм на същото дередже

преди 30 минути, Мечо Хубавеца написа:

И още нещо, не бъркай рационалното мислене със сметкаджийството и егоизма...

В твоят свят, да си продадеш жилището за да си поживееш добре, а на семейството ти - майната му, може и да не е егоизъм, но за нормалните хора това си е точно сметкаджийство и егоизъм. 

Дано да има около теб хора, които наистина да те обичат и уважават, но ако и в реала си със същото мислене каквото демонстрираш тук, това е много малко вероятно.

преди 16 минути, ivottoshev написа:

Не си медитирал достатъчно. Наблегни на "любов и взаимно уважение"

Я, какъв съвпадък. Аз съм на същото дередже

В твоят свят, да си продадеш жилището за да си поживееш добре, а на семейството ти - майната му, може и да не е егоизъм, но за нормалните хора това си е точно сметкаджийство и егоизъм. 

Дано да има около теб хора, които наистина да те обичат и уважават, но ако и в реала си със същото мислене каквото демонстрираш тук, това е много малко вероятно.

Я им кажи на твоите любими хора, че си решил да продаваш апартамента и да си поживееш и виж как ще реагират...

Виж ти, а защо тогава харесваш соца? Него го харесват само бедняците.

Всеки има право да живее както намери за добре, разбира се без да пречи на другите. Ако имаш жена, тя също може да получи право на ползване, но цената ще падне много...

Освен от здраве и пари, човек има нужда и от верни хора до него, а за да ги има, те трябва да могат да разчитат на него. Наречи го ако щеш егоизъм, но това също е рационално мислене...

преди 44 минути, nikssi написа:

Ще спрете ли да мацате темата? 

Прав си. Спирам. 

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.