Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Израел атакува Иран

Featured Replies

Айде почнаха ги иранците

Те им думнаха газов обект - иран опраши 3 съседа

Screenshot_20260318-192604.png

• Отговори 4,3k
  • Прегледи 158,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• crazy katon
    crazy katon

Нямам отговор на няколко въпроса. Защо хамас направи терористичният акт, защо гадняху в отговор изтребваше цивилното население в Газа и най-вече защо сега Иран, това са все въпроси без отговор за мен,

• ivottoshev
    ivottoshev

Ми в Иран имаше светска демокрация, ама Карвария реши да организира там една (може би първата от многото) цветна революция и свали Мохамед Мосадък за да постави на негово място на власт религиозни фан

• Само за протокола - Tръмп твърди едновременно, че е спечелил войната, че в момента я печели, че се нуждае от помощ, за да я спечели и че не се нуждае от никаква помощ, за да я спечели. Всичко това, за

Публикувани изображения

на 9.03.2026 г. в 22:00, Zalmoxis написа:

Не опира до внимание от моя страна, а до корекция на темата, която 90% е телетата-евреите, евреите-кравите, моржовете-евреите, че и някакви амеби. Тъпото на бутиковите теми около Израел, е че те стават арена с открит микрофон за всякакви путиноиди и пенсионери-петолъчки. чийто пъп е метнат на Буздлуджа.

яе

Тази снимка от камерфон е направена точно в 19.00ч днес. При мен се стъмнява по-бързо отколко в България. Ужас ми бе 6 години престой в Москва. Там почти не мръкнеше лятото и лепех стъклата с вестници, че завесите прозираха.

Иначе животът си тече нормално при мен. Всички магазинчета и капанчета работят, а само преди 30мин имаше въздушна тревога. За цял ден само три атаки, като 4-ма загинаха от шрапнели от касетъчни бомби . Гастербайтери-строители.

Израел има собствено производство на шпионски спътници от А-Я: корпус, електроника, оптика, ракета-носител. Тези спътници слухтят над Иран и засичат пуск на ракета. Център изчислява траекторията и вдига тревога, чрез телефоните. А пет минути в мястото на падение стартират сирените на съответния град. В определен момент ракета-прихващач ( Стрела-3 ) се изстрелва и буквално като копие я пронизва зад пределите на атмосферата. Между 80км и 100км, като далекобойността стига до 2400км. На практика Израел може да отраззява ирански ракети в полет към България. Гърците си платиха за което. Ракетата струва под 3млн зелени, докато американския аналог в пъти повече. Но, израелската е с по-висок успех близък до 99% на поразяване. Това е всичко.

Снощи в 01.00ч над града ми пронизоха поредна и от нея излетяха 24 касетъчни малки ракети натъпкани с остри предмети. Тях вече ги преследваше Стрела-2, а в близост до земята Железен купол. Ракетата на железен купол догонва вражеската, изравнява се максимално близо и се взривява, като по този начин се разчита, че шрапел ще порази вражеската и ще я неутрализира. В резултат от небето пада тежка железария, тръби, двигатели и прочие камиларщина.

Разбира се това не са катюшите и касамите на хамас и тук следва по-сериозно да се възприемат, защото всички са претръпнали от толкова години ескалации и се надяват, че ще им се размине за пореден път.

Иран е армия 3-а генерация, докато Израел е пета с як гръб от императора на оранжевите морета. Новоизбрания хаменеи е по-дебил от баща си и е отдал заповед до победата, а това означава, че един хер не знае кога ще свърши тупурдията и ескалацията от размяна на удари ще се засили.

Не знам защо се акцентира на радар за 300млн, като има поразен американски за 1000милиона зелени в Катар. Самият Катар притежава най-много F-15 в региона и нищо. От богати камилари да се мятат по амбразури не чакай. 
Ливан въведе входни визи за иранци и чака, кога Израел ще издъни брадачите на насраллата. Сирия мълчи. И след като 100годишната война свърши и тази ще свърши и тогава на арената ще се изтъпани Ердоган. Залагам всичко без претенции за Ванга, но за хора, които зна

Върнах се от Чили в края на януари. После прекарах 10 дни в хотел в Рим с идея да видя колоса на Нерон. Миналата година на път за Пиза се отбихме в Ла Специя и там ми показваха мраморни блокове. Колосът е бил изсечен от подобен блок в продължение на 10 години. Изясних си, защо Нерон е с малка пишка. Като добавим и впечатленията ми от Монако си мисля, да ги съчетая. На входа на Поморие ще има подобен колос, но 10г да стоя гол на този бахър ми идва много, за което смятам на 3D принтер нещата да се опростят. Съответно под краката ми ще има завещание към инфлуенсърите и ю-тюберите.
"Книгата не живота" търпи ревизия и апостолите в Сиатъл са крайно нетърпеливи около нейния изход. Кофтито около мен е, че Биби атакува без да предупреди и ми изгоря екскурзия до Южна Корея. Този път се застраховах и пренасочих избора към Лихтенщайн и Австрия. Но, ново 20. Отвориха небето и на летището подписваш декларация, че няма да се върнеш в следващите 30 дни и не по-рано, а това не ме устройва. И така ... 

Мерси, че ми отговори, без обиди или индиректни заплахи. Но и аз като други твои "фенове" винаги съм уважавала комуникацията и информативните и интересни мнения. Опитах се да съм леко иронична, за вниманието, а не задължително сервилна, като други, за да ти покажа уважение.
Може би не съм достатъчно ерудирана, или на всяка цена обективна и компетентна, предвид, че не съм на място нито в Иран, нито в Израел, нито в някой генерален щаб, или дори мизерна колиба в село, на което му спират питейната вода. Но много ясно обясних моята пацифистка, принципна позиция относно събитията в Близкия изток.

За сега е добре, че не може да усетим, чисто ... "материално" някакви последствия, но финансово започва да става тегаво, и ако някои държави могат да си печатат кинти и да живеят на ипотеки и кредити, не за всички е така. Косвените, но не задължително необходими жертви и потърпевши са много повече, от реалните, и невинните.

Не приемам омразата и непоносимостта като основание на каквито и да било битки. Защото всички живеем на една земя и колкото и да не ни се иска ... пърхането на едно крило на пеперуда, знаем какво причинява ...
Днес ... въпреки, че избягвам да чета и гледам много сайтове и новини, че вече не се знае кое е фейк и дали не си бот, на който му плащат, за да пише/генерира/ определен контент- прочетох нещо, което ми върна донякъде вярата в Разума и човечността. Нищо, че е американец, даже чудесно, но човек, когото започнах и уважавам, заради позицията му и че не е зомби-патриот, въпреки тежка лична загуба на съпругата му в Сирия през 2019г. Респект за такива хора. Дано има повече от тях!

Директорът на центъра за борба с тероризма в САЩ подаде оставка заради войната в Иран - bTV Новините (btvnovinite.bg)

преди 11 часа, kosyo написа:

Между другото точно тебе имах в предвид , но явно си се изказал вече е защита на гейатолаха :)

HDkrSx_aMAAX6md?format=jpg&name=large

Скоро на Netflix-ще убие конкуренцията направо!

Отдавна, още преди да бъде лансиран от КСИР за върховен духовен водач на Иран, беше известно че новия рахбам е гей. Намериха му жена от заможно духовно семейство и я направиха собственичка на баснословно богатство за да си мълчи. Рахбам е "лекуван" от импотентност и това беше потвърдено от клиника в Лондон. Потомството му е заченато ин-витро,понеже рахбам се гнуси от голо женско тяло. Между другото  стана ясно,че минути преди да се случи удара върху резиденцията, той е излязъл да се облекчи в градината. Така и са го намерили със смъкнати гащи . Неговата сексуална ориентация се е знаела от всички. Не случайно, той не беше посочван от баща си за пряк наследник. Рахбам винаги е оправдавал своята гейска същност със схващането в исляма,че сексът между възрастен мъж и момче, не е грях, поради това,че не е секс между "мъже". В САЩ се шегуват,че ако новия аятолах реши  използва „куиърбейтинга“ като мощна политическа техника, отдавна да е спечелил вниманието на Холивууд. В средите на киноиндустрията изобщо не е прецедент ,гейове да крият същността си чрез фиктивни бракове. Моджтаба Хаменей е избор на КСИР. Отдавна е известно,че той е архитекта в сянка на повечето от техните организации и военна структура. Многомилиардната имотна империя , която изгради представлява пряка кражба на огромните средства придобити от добива и продажба на нефт, които бяха съсредоточени в ръцете на неговата фамилия.  Почти е невероятно, той де се върне  и реално да управлява. Засега тоази дейност е поета от кръвожадните генерали от КСИР  и Басидж. Един по един,те са елиминирани от военните удари на Исраел. 

преди 12 часа, Sliderum2 написа:

Каза един глист. 

преди 23 часа, Мечо Хубавеца написа:

Е, щом не вярваш на мене повярвай на ИИ. 

Да ти имам аргумента. Взимам да се съмнявам,че имаш висше образование и то в сфера в която се използват активно мозъчни клетки. Използването на  AI отчита  ниска мозъчна ангажираност. Балканските гайди в темата, само са копират  и поставят  текста, генериран от чатбота, затова четем глупави,тъпи и неадекватни коментарии. Нямате собствена мозъчна дейност. Не знам, защо изобщо спориш с хора,които виждат, чуват и преживяват неща от първа ръка. Само да се намираш на приказка,защото нямаш друга работа?!

----------------------

Блага вест..........исраелския лъв детронира и уби  кръволока Лариджани,който между другото беше определен  от Хаменей да го наследи. Това преди синът му да открадне и унищожи завещанието. Ако на някой още не му  е известно-военна хунта е тази, която в момента управлява Иран. 

преди 4 минути, valkiria1 написа:

..... Ако на някой още не му  еизвестно-военна хунта е тази,която в момента управлява Иран. 

бе, иранците станали като кхазарите лъжесемити , заживели във военизиран конц-лагер.😁

HDj-kHobIAA3stq?format=jpg&name=900x900

ТЕХЕРАН — С разпространяващите се слухове за сексуалните му предпочитания на фона на продължаващия военен конфликт, опустошаващ страната му, новият аятолах Моджтаба Хаменей е бил разочарован да научи, че 72-те девици, които го очакват в рая, са само жени.

Източници от режима разкриха, че наскоро избраният върховен лидер е повикал най-доверените си мюсюлмански учени да проучат Корана, за да определят дали 72-те девици, които очакват мъченици в рая, трябва да са жени.

„Лишеше си, че е доста разочарован“, каза един вътрешен човек. „Всички чуваме слуховете от години и баща му се опитваше да ги държи в тайна, но след като видяхме изражението на лицето му, когато духовникът потвърди, че всички девици, които ще приеме в рая, са жени, това на практика реши въпроса. Той наистина се надяваше да са мъже.“

Докладите сочат, че аятолахът е започнал да се пита защо трябва да се занимава с мъченичеството сега. „Какъв е смисълът?“, се твърди, че е попитал съветниците си.  „Ако просто стигна там и трябва да прекарам време с шест дузини момичета, как това би ме привлякло по някакъв начин? Честно казано, това някак си съсипва всичко за мен.“

След разочароващата новина, върховният лидер се е заключил в покоите си, за да удави мъката си с маратон „Истински домакини“ по Bravo.

Към момента на публикуване сексуалността на аятолаха беше допълнително поставена под въпрос, след като се разбра, че той е притежател на сезонен билет за Лос Анджелис Доджърс.

https://babylonbee.com/news/ayatollah-disappointed-to-learn-72-virgins-awaiting-him-in-paradise-are-all-women

Неверници, време е да обърнете резбата!

преди 13 минути, attj написа:

Нали ти беше написал, че Китай изместват САЩ от лидерската позиция и ще заемат тяхната позиция, а ние ще се присъединим към тях?

преди 2 минути, kosyo написа:

HDj-kHobIAA3stq?format=jpg&name=900x900

ТЕХЕРАН — С разпространяващите се слухове за сексуалните му предпочитания на фона на продължаващия военен конфликт, опустошаващ страната му, новият аятолах Моджтаба Хаменей е бил разочарован да научи, че 72-те девици, които го очакват в рая, са само жени.

Източници от режима разкриха, че наскоро избраният върховен лидер е повикал най-доверените си мюсюлмански учени да проучат Корана, за да определят дали 72-те девици, които очакват мъченици в рая, трябва да са жени.

„Лишеше си, че е доста разочарован“, каза един вътрешен човек. „Всички чуваме слуховете от години и баща му се опитваше да ги държи в тайна, но след като видяхме изражението на лицето му, когато духовникът потвърди, че всички девици, които ще приеме в рая, са жени, това на практика реши въпроса. Той наистина се надяваше да са мъже.“

Докладите сочат, че аятолахът е започнал да се пита защо трябва да се занимава с мъченичеството сега. „Какъв е смисълът?“, се твърди, че е попитал съветниците си.  „Ако просто стигна там и трябва да прекарам време с шест дузини момичета, как това би ме привлякло по някакъв начин? Честно казано, това някак си съсипва всичко за мен.“

След разочароващата новина, върховният лидер се е заключил в покоите си, за да удави мъката си с маратон „Истински домакини“ по Bravo.

Към момента на публикуване сексуалността на аятолаха беше допълнително поставена под въпрос, след като се разбра, че той е притежател на сезонен билет за Лос Анджелис Доджърс.

https://babylonbee.com/news/ayatollah-disappointed-to-learn-72-virgins-awaiting-him-in-paradise-are-all-women

Неверници, време е да обърнете резбата!

тоа ачтолахА готов за Главен Петрохански аятолах................я да го праща сорос в България и да поведе армиите под знамето на дъгата и Напрееед към изборите , Добрите Сили  от Петрохан ! там лейтъенантите кокорчо мренков, дренков, чикита и коркита да мажат латекса

преди 15 минути, "Саша" написа:

Нали ти беше написал, че Китай изместват САЩ от лидерската позиция и ще заемат тяхната позиция, а ние ще се присъединим към тях?

Никога не съм го мислил -предстои многополюсен свят    

преди 4 минути, attj написа:

Никога не съм го мислил -предстои многополюсен свят    

Моето мнение е, че светът се пренарежда. Всичко, което досега приемахме като ФАКТИ се оказва мираж.

Китай също не е велика сила въпреки желанието на Си Дзинпин да иска господство. Защото икономиката на Китай е свързана с другите държави. Китай не може да принуди всички държави от които е зависима да и се подчинят. Същото се отнася и до Русия и до САЩ.

САЩ не могат да господстват без подкрепата на стария континент Европа. Без подкрепата на съюзниците от НАТО ще наблюдаваме същия ефект както при войната на Русия с Украйна!!!! 

Русия също губи от малка и незначителна държава заради народа на Украйна. Народ който иска свобода и независимост от Русия няма как да се подчини. Парите не могат да купят сърцата на хората, които имат желание за свобода и право на избор, оръжията не могат да подчинят избора на хората и техния дух за свобода. 

преди 23 часа, Мечо Хубавеца написа:

Е, щом не вярваш на мене повярвай на ...

Чак пък уникална!?
Уникални са Сингапур, Япония, Чили. Израел е копие на САЩ. Много неща са взаимствани. Хибрид е. Единствения светски празник е Денят на Независимостта и ново 20. Предлагат Сара Нетаняху да запали факела в този ден - Кабаевщина на 100%. Но отскоро светски станаха Нова година и 8-ми март, така че религията леко ерозира.

В Израел няма граждански брак, но гражданския брак зад граница се зачита. Летиш в Ларнака или Бургас, и си готов. Тапията се признава от мисрад а-пним. Много мъже си докараха молдованки и украинки, а по-възрастните филипинки. Даже бях кум/свидетел на две он-лайн сватби. Шариш 1500шек на брачна кантора в САЩ и за нула време пред камерите те обявяват за законни съпрузи. След 45дни получаваш бумага от САЩ, заверяваш и честито. Над 20% браковете са граждански. Бракът не е проблем. Разводът е ад. Жената получава всичко, а мъжа се превръща в клошар. По донос ще те окошарят, ако тормозиш съпругата си. Идват, белезници на ръце и на крака, и хайде в изолатора да се изясним. Цял президент вкараха в затвора по донос от еврейската Люински, но това миришеше на политическа игра за елиминиране на неудобна фигура,

По време на Шабат се движиш с личен автомобил. Просто не минавай през кварталите на талибаните, да не те натрошат с камъни. Общественият транспорт замира в 16.00ч петък и стартира чак неделя рано сутрин. Ако си гъзар джиткаш с кадилак, додж рам, ако си милионерче с даймлер,порш или бмв, ако си простосмъртен с тойота или електрическа китайка.

Служба в армията
ИИ глупости. Няма религиозни жени. Това са харедим в пола и от десетилетие се мъчат да ги задължат в редовна военна служба.

Ако има загинало дете в семейството следващите са освободени. Ако детето е попечител на семейството също се освобождава.

Пацифизъм и си готов. Насила няма да те вкарат в казармата. Прадоксът е, че масово се натискат за отделенията на "черешка" или "морски котки 13". Там цедката е много силна и 1 на 100 го приемат. Ще ги познаеш по червените кубинки. Апропо! Има легион за чужденци и за да попаднеш, трябва да ги убедиш в намерението си да служиш 2.5 години в редовете на ЦАХАЛ. Един мерак не стига.

Армията е финална школа преди да станеш зрял индивид. Безплатни курсове за какво ли не по бъдеща професия. Курсове за шофьор струват 1680 евро категория В автомат. Курсове за мотокарист, влекач. CNC сетапист, кибербезопасност. Израелската армия е курорт и антипод на бай-тошовите кечове. Всеки петък и събота си вкъщи с осигурен безплатен транспорт. Де да можех с малък самолет да прескачам от Плевен до Якоруда всяка неделя, ама не, стъкълце в ръката и циклиш като ненормален паркет, щото еди кой си капут в пагони няма да му хареса вида на класната.

Какво се случва, ако просто откажеш?
Продължаваш живота. Ако имаш гръб учиш висше, ако нямаш бачкаш. Тук има работа за 100 Китая. Кьорав и куц гастербайтер не остана. В момента мобилизрат 400к запасняци. Кой ще чука с чука, че ИИ дрънка за затвори и намиране на работа в публичния сектор в бъдеще.

Израел е на последно място по социално равенство сред високоразвитите държави. Това е факт. Над 2млн араби маргинали и 1млн ортодокси живеят на минимум при 10млн население. Данъчното облагане е пропорционално и това дразни. И колкото повече заработваш толкова повече те тесларят. При мен е 47%. Тотална финасова полиция. Смъкнаха кеша до 1680евро. Над тази сума по банков път за да те изведем на светло. Това важи и за доходите ми зад граница. Всичко което постъпва се теслира с 36%. Така че религията е за мързелите - едва 15% от тях вярват в книжките, останалите са заради безплатната ясла. Светата истината е в show me the money! Останалото са дрън-дрън на ИИ от шук пишпишим.

РФ печели от конфликта в близкия изток.   Агонията на режима в Киев скоро ще приключи.

току-що, attj написа:

РФ печели от конфликта в близкия изток.   Агонията на режима в Киев скоро ще приключи.

РФ колкото и да спечели от близкия изток това няма да повлияе на хората, украинците. Те няма да се предадът само защото РФ спечелила нещо от някъде! 

Точно това се опитах да ти обясня, но те пънеш като магаре на лед.... 

РФ смяташе колко танка има, колко и какви ракети, бомби, самолети, кораби и така нататък.... Всичко това се оказа безполезно и народа, хората, жителите в Украйна намериха решение на всички бомби, самолети, танкове и други..... По същия начин ще намерят решение и на парите които РФ ще спечели от близкия изток!

За всичко това историята говори.... ако не беше вярно, България нямаше да съществува днес!!! 

Кои да са украинци - щом донските и запорожските казаци са руснаци?   Европа има да се самоосъзнава.

преди 1 час, valkiria1 написа:

Каза един глист.

600+ кравари опушени кат скумрии. Добре ли е.

преди 2 минути, attj написа:

Кои да са украинци - щом донските и запорожските казаци са руснаци?   Европа има да се самоосъзнава.

Няма никакво значение кои са или какви са! Има значение какво искат!

Режимите в Киев и Москва се сменят, политиците също, но хората и желанието на народа не можеш да го смениш. Докато народа не иска режима на РФ, агонията на Москва само ще се удължи.... Дадох ти пример с България. Нашият дух и желание за независимост не е паднал в продължение на 500 години, защо мислиш, че на украинците ще падне?

По твоята логика, сега трябваше да не съществуват 95% от държавите на Земята... Големите трябваше да са ги погълнали и да ги няма, но реално съществуваме заради волята на хората.

В тази тема нещата са заради Израел.   Европа пак е неадекватна.

преди 28 минути, Zalmoxis написа:

Израел е копие на САЩ. Много неща са взаимствани. Хибрид е. 

В САЩ, водеща сега религия е иудео-християнството. Самият Тръмп изповядва това. Християните подържат Исраел, понеже вярват,че там ще дойде машиях Йехошуа бен Йосиф. Тръмп заяви неотдавна в едно интервю"Дъщеря ми е еврейка. Внуците ми са евреи." Дъщеря му Ивана Мари Тръмп прие иудаизма и получи еврейско име- Яел-библейска героиня. Пръв съветник на Тръмп, сега в сянка е зет му Кушнер,който произхожда от фамилия на еврейски милиардери. Амбициите му са в строителния бизнес. Половин Албания в сектора на островите е вече негова собственост. Строят се огромни ултра скъпи голф комплекси. Апетити има и към сектора Аза. 

преди 37 минути, Zalmoxis написа:

spacer.png

"Две бълхи излизат от едно кино. Едната се обръща към другата: - Пеша ли ще си ходим или ще си вземем куче?" ....

.....в този форум, кучета да искаш.Нито една бълха няма да остане бездомна.

преди 1 минута, valkiria1 написа:

В САЩ, водеща сега религия е иудео-християнството. Самият Тръмп изповядва това. Християните подържат Исраел, понеже вярват,че там ще дойде машиях Йехошуа бен Йосиф. Тръмп заяви неотдавна в едно интервю"Дъщеря ми е еврейка. Внуците ми са евреи." Дъщеря му Ивана Мари Тръмп прие иудаизма и получи еврейско име- Яел-библейска героиня. Пръв съветник на Тръмп, сега в сянка е зет му Кушнер,който произхожда от фамилия на еврейски милиардери. Амбициите му са в строителния бизнес. Половин Албания в сектора на островите е вече негова собственост. Строят се огромни ултра скъпи голф комплекси. Апетити има и към сектора Аза. 

spacer.png

"Две бълхи излизат от едно кино. Едната се обръща към другата: - Пеша ли ще си ходим или ще си вземем куче?" ....

.....в този форум, кучета да искаш.Нито една бълха няма да остане бездомна.

Всички сте сатанисти. Стига ментиш.

преди 30 минути, Sliderum2 написа:

600+ кравари опушени кат скумрии. Добре ли е.

Вуте,  орела живее във висините, каквото и да става   глиста си е винаги глист!!!

Два глиста – баща и син се подават от задника. Поглежда малкият глист нагоре и пита:
- Тате, какво е това синьото там горе?
- Небето сине! – отговаря възрастният екземпляр.
- Ами много е хубаво, тате! – проплаква малкият.
- Хубаво е сине – отговаря бащата.
Поглежда наследникът на фамилията напред и пак пита:
- Ами това другото голямо синьо какво е, тате?
- Морето, сине.
И пак същите разсъждения за хубавите неща в живота. Изведнъж към лежащия на плажа пловдивчанин се задава мома по монокини.
- Ами това красиво нещо какво е – попитал малкият глист.
- Мадама, сине! – отговорил бащата.
- Е, щом всичко е толкова хубаво навън, ние какво правим в този гъз – чуди се малкият глист.
- Родина, сине, Родина... – отговаря мрачно неговият старец.

преди 18 минути, "Саша" написа:

Когато аргументите се изчерпат, изместваме фокуса! 😆

Не се обръщам към твоята функционална неграмотност и  ограничена обща култура. В  този случай, твоята  идва от незнаенето на езици и непознаването на определени места. 

Отдавна, още преди да бъде лансиран от КСИР за върховен духовен водач на Иран, беше известно че новия рахбам е гей. Намериха му жена от заможно духовно семейство и я направиха собственичка на баснословно богатство за да си мълчи. Рахбам е "лекуван" от импотентност и това беше потвърдено от клиника в Лондон. Потомството му е заченато ин-витро,понеже рахбам се гнуси от голо женско тяло. Между другото  стана ясно,че минути преди да се случи удара върху резиденцията, той е излязъл да се облекчи в градината. Така и са го намерили със смъкнати гащи . Неговата сексуална ориентация се е знаела от всички. Не случайно, той не беше посочван от баща си за пряк наследник. Рахбам винаги е оправдавал своята гейска същност със схващането в исляма,че сексът между възрастен мъж и момче, не е грях, поради това,че не е секс между "мъже". В САЩ се шегуват,че ако новия аятолах реши  използва „куиърбейтинга“ като мощна политическа техника, отдавна да е спечелил вниманието на Холивууд. В средите на киноиндустрията изобщо не е прецедент ,гейове да крият същността си чрез фиктивни бракове. Моджтаба Хаменей е избор на КСИР. Отдавна е известно,че той е архитекта в сянка на повечето от техните организации и военна структура. Многомилиардната имотна империя , която изгради представлява пряка кражба на огромните средства придобити от добива и продажба на нефт, които бяха съсредоточени в ръцете на неговата фамилия.  Почти е невероятно, той де се върне  и реално да управлява. Засега тоази дейност е поета от кръвожадните генерали от КСИР  и Басидж. Един по един,те са елиминирани от военните удари на Исраел. 

Каза един глист. 

Да ти имам аргумента. Взимам да се съмнявам,че имаш висше образование и то в сфера в която се използват активно мозъчни клетки. Използването на  AI отчита  ниска мозъчна ангажираност. Балканските гайди в темата, само са копират  и поставят  текста, генериран от чатбота, затова четем глупави,тъпи и неадекватни коментарии. Нямате собствена мозъчна дейност. Не знам, защо изобщо спориш с хора,които виждат, чуват и преживяват неща от първа ръка. Само да се намираш на приказка,защото нямаш друга работа?!

----------------------

Блага вест..........исраелския лъв детронира и уби  кръволока Лариджани,който между другото беше определен  от Хаменей да го наследи. Това преди синът му да открадне и унищожи завещанието. Ако на някой още не му  е известно-военна хунта е тази, която в момента управлява Иран. 

----------------------

ИИ се ползва за улеснение в което няма нищо лошо. Имам приятели в Израел с които си пиша, на които някога преди пандемията съм гостувал и с които се виждам, когато са в България. Те обаче не са религиозни и не харесват религиозните си сънародници. Не си спомням да съм спорил с теб на тема Израел. Изказвал съм само мнения...

Туй го знаем, но много като него чакат своя ред...

преди 3 минути, valkiria1 написа:

Не се обръщам към твоята функционална неграмотност и  ограничена обща култура. В  този случай, твоята  идва от незнаенето на езици и непознаването на определени места. 

Не съм търсил вниманието ти, но благодаря за него! 

Въпреки, че съм на страната на САЩ, тоест на твоята страна, съм против теб, досети се сама защо? 😂 

Лека лелче и благодаря за вниманието! 😆

преди 32 минути, Sliderum2 написа:

Всички сте сатанисти. Стига ментиш.

Вуте, орела се храни с прясна кръв, а глиста с л@йна. 

преди 25 минути, "Саша" написа:

Не съм търсил вниманието ти, но благодаря за него! 

На теб кой ти е казал,че моето внимание е награда,че да благодариш?

Въпреки, че съм на страната на САЩ, тоест на твоята страна, съм против теб, досети се сама защо? 😂 

Предполагам,че  САЩ са много поласкани от твоето внимание. Колкото до останалото,ще питам смокиновия си лист дали му пука от мнението ти.

Лека лелче 

Глист, аз съм на 112 години и съм бабата на този форум. 

преди 28 минути, Мечо Хубавеца написа:

Имам приятели в Израел с които си пиша, на които някога преди пандемията съм гостувал и с които се виждам, когато са в България. 

щом си бил в Исраел,защо тогава питаш, кое е демократичното в страната? 

преди 28 минути, Мечо Хубавеца написа:

Те обаче не са религиозни и не харесват религиозните си сънародници.

В религията няма нищо лошо. Лошото са ултрасите в нея. Това важи за всички религии,не само за  иудаизма.Аз също не харесвам харедимите, но това не ми пречи да изповядвам иудаизъм.  Фанатизирани религиозни ултраси  в момента са взели в ръцете си Иран. В Конституцията им  записано от аятоласите е - унищожаването на исраелтяните и Исраел. Това е резултат от религиозната революция,която помете шаха. Миналото пази прекрасни отношения с държавата Иран, която беше една от първите,които призна медината. За съжаление,радикалните ислямски фанатици съсипаха това. 

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.