Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Израел атакува Иран

Featured Replies

САЩ като нищо могат да получат нова серия терористични атаки.   

• Отговори 4,2k
  • Прегледи 145,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Нямам отговор на няколко въпроса. Защо хамас направи терористичният акт, защо гадняху в отговор изтребваше цивилното население в Газа и най-вече защо сега Иран, това са все въпроси без отговор за мен,

• Ми в Иран имаше светска демокрация, ама Карвария реши да организира там една (може би първата от многото) цветна революция и свали Мохамед Мосадък за да постави на негово място на власт религиозни фан

• В. Велев
    В. Велев

Когато бяхме със СССР сами се защитавахме защото имахме 400 самолета, ракети СС, хиляди танкове и няколко стотин хилядна войска. И Гърция и Турция се плашеха от нас. А сега могат да ни превземат за 3

Публикувани изображения

току-що, attj написа:

Сега Тръмп се чуди как да спре война, която сам е започнал.   

Също като Питин, нали? И той милия вече четири години се чуди за какъв дявол я почна тая загубена война. 🙄

преди 28 минути, Мери) написа:

Също като Питин, нали? И той милия вече четири години се чуди за какъв дявол я почна тая загубена война. 🙄

СВО има публично обявени цели.  Путин е длъжен да ги следва.

преди 20 часа, Zalmoxis написа:

Тъпото на бутиковите теми около Израел, е че те стават арена с открит микрофон за всякакви путиноиди и пенсионери-петолъчки. чийто пъп е метнат на Буздлуджа.

Българските гайди имат революционно самочувствие и високомерие, което обаче не е подплатено с нищо, което историята да запомни и то след Балканската война. Гайдите живеят в утопия и изключително непознаване/дори географски иисторически/ на света в който живеят, опитват се да коментират,обсъждат и най-вече профански осъждат. Те не познават нито местата,нито спецификата- в случая на Близкия Изток,които зле се опитват да коментират. Гайдите са като едни пеленгатори,които улавят и асимилират само информация, която обслужва тяхната злоба, жлъч и омраза. Ровичкането из боклуците на фейковата информация, която поради функционото си невежество/не-познаването на езици е  съвсем не последно място/, определя точката на тяхното"познаване" на същинските факти. Затова четем и постове боклуци на пишман експерти и останалата гнилоч,която нееднократно сме посочвали.  Балканските гайди, съвсем не съзнават,че   в модела, който беше наложен на България преди повече от 30 години, тя няма никакъв шанс за каквото и да било позитивно развитие. Причината е във факта, че при геополитическото разделение на сферите на влияние  в което страната на гайдите  беше поставена, без никой да я пита, на нея ѝ е отреден статут на периферна територия със затихващи функции. Територията е важна - не държавата или населението. Население, което все повече изпростява, население чийто символ е Азис и подобните му. Балканските гайди  нямат  реален политически живот, образованието е инфантилно и неекспертно, правната система е капитулирала пред политическата мафия, а социалният им живот  е сведен до общуване и псуване из виртуалните мрежи. За реалния живот да не "говорим"-той  е сведен до оцеляване  свързан с изхранване закупено от  нискокачествения Лидл, плащане на високи сметки, съсипващо еднообразен беден живот в пчелните панелни кутийки -всичко което  разкрива  ужасяващата траектория на  развитието на гайдите, която пряко и изразително води отвъд точката на пречупване, след която няма връщане назад. Историята на българските гайди  е предопределена-прекалено много трагедия и никаква надежда. Гайди със затихваща функция,които са съсредоточени прекалено много да се интересуват от действията на други народи и почти пълно отсъствия от това да търсят начин да оправят собствения си живот,съществуване и оцеляване. Психология, която ясно изкача от поговорката "Я не сакам да ми е добре, сакам на Вуте да му е зле" Тази потресаваща поговорка, най-ясно показва националната трагедия на гайдите,които не съзнават че живеят в безсилие и безумие. Апропо.. повечето хора в САЩ, дори не знаят ,че има държава България. Стигат до Румъния и предполагат,че всичко нататък е Турция. Не са далеч от истината, това при положение,че днес оцеляването от една потенциална война, балканските гайди ще разчитат на турските ВВС и турския аскер.Гайдите не съзнават,че при тях проблема е катострофален, сложен и срещу всичко това,те нямат дори една национално изработена стратегия за решаването му. С такъв светъл оптимизъм,надувайки ручилото българските гайди вървят към великата си цел-тотално обезличаване на българската нация, която потъва в собственото си блато. Тогава ,следващата оптимистична доза ракия от казана ще изпие само пияницата от Сливен, който в сънищата си е  въздушен ас.  Той отдавна е спрял да различава естеството на поводите за които пие. 

преди 2 часа, nikssi написа:

На мен не ми е ясно,защо някой може да се учудва,че Путин и Тръмп си говорят, въпреки случващото се в Иран. Това,при положение,че Русия е заявила,че стои на страната на Иран. В тази война печелившите са трима-САЩ, ИСРАЕЛ , Русия. Русия, защото продава енергийните си ресурси вече по-скъпо, САЩ, защото е голям производител на газ и петрол, Исраел,защото води война и унищожава стратегически обекти на най-големия си враг. Губещата в случая е Европа,защото нейните дебилни политици и натресоха санкции против Русия и нейните енергийни евтини ресурси. Всичко това,заради бездънната финансова дупка-войната в Украйна. В Унгария бяха заловени украински генерал и няколко украински граждани,които первозваха контрабандно огромни количеста валута и злато. Според унгарските служби,това са пари с които Зеленски иска да купи  и финансира  опорочени избори на опонентите на Орбан в предстоящите избори, които той да загуби. Докарването на власт на едно проукраинско правителство е цел на бандеровска Украйна. Каквото и да се говори от украинската пропаганда, това са пари откраднати от колосалните суми,които народите на ЕС пращат за нуждите на Украйна.

преди 2 часа, attj написа:

Сега Тръмп се чуди как да спре война, която сам е започнал.   

Единствено най-вероятното е,че ти скоро няма да спреш  да пишеш глупости. Реално погледнато САЩ  и Исраел постигнаха технически всичко заради което започнаха войната. Смяната на режима беше малко вероятна и това се знаеше предварително. Принца Пахлави  е позната,но малко дейна фигура и не случайно Тръмп отклоняваше срещите си с него. Опозицията е хаотична,няма център на командване и най-вече,няма оръжие с което да се противопостави на гвардията на КСИР. Проблемите се мултиплицират един във друг и се задълбочават. Иран ясно показа,че загивайки ще засмуче със себе си целия Близък изток, а вече и Европа.  Представа нямате какво е религиозен фанатизъм облечен във фетви.Само наивници могат да мислят,че МОСАД  и ЦРУ са проспали дейността на новия аятолах и това,как той в продължение на години изграждаше връзките си с КСИР. Той е техен избор.Те се заклеха във вярност на него.  Светът проспа това и не повярва как Иран набираше мощ и по-голям процент от печалбите на страната влагаше в създаването на чудовищна военна система и огромен брой оръжия за поразяване. Това без да държат светът в залог с притежаването на ядрено оръжие. Нетаняху и Тръмп бяха прави,когато казваха,че Иран е заплаха за всички. Сега се видя,че това е така. 

САЩ и Израел провокират тероризъм.   Нищо друго.    Русия ще смени властта в Киев и всичко е различно.   Уж заради донските и запорожските казаци.  

преди 1 час, valkiria1 написа:
преди 3 часа, nikssi написа:

На мен не ми е ясно,защо някой може да се учудва,че Путин и Тръмп си говорят, въпреки случващото се в Иран. Това,при положение,че Русия е заявила,че стои на страната на Иран. В тази война печелившите са трима-САЩ, ИСРАЕЛ , Русия. Русия, защото продава енергийните си ресурси вече по-скъпо, САЩ, защото е голям производител на газ и петрол, Исраел,защото води война и унищожава стратегически обекти на най-големия си враг. Губещата в случая е Европа,защото нейните дебилни политици и натресоха санкции против Русия и нейните енергийни евтини ресурси. Всичко това,заради бездънната финансова дупка-войната в Украйна. В Унгария бяха заловени украински генерал и няколко украински граждани,които первозваха контрабандно огромни количеста валута и злато. Според унгарските служби,това са пари с които Зеленски иска да купи  и финансира  опорочени избори на опонентите на Орбан в предстоящите избори, които той да загуби. Докарването на власт на едно проукраинско правителство е цел на бандеровска Украйна. Каквото и да се говори от украинската пропаганда, това са пари откраднати от колосалните суми,които народите на ЕС пращат за нуждите на Украйна.

На мен пък не ми е ясно защо си мислиш ,че аз съм учуден и ме цитираш. Говорят си и ще се разберат и по отношение на Иран и прочие ... 

Това за Укрия хубаво ама що пак към мене , а не към Миро20-се например? Що се отнася до контрабандата през Унгария това някъде назад писах , че не е от вчера. 

Редактирано от nikssi (преглед на промените)

преди 1 минута, nikssi написа:

На мен пък не ми е ясно защо си мислиш ,че аз съм учуден и ме цитираш. Говорят си и ще разберат и по отношение на Иран и прочие ... 

Това за Укрия хубаво ама що пак към мене , а не към Миро20-се например? Що се отнася до контрабандата през Унгария това някъде назад писах , че не е от вчера. 

@valkiria1 пердаши от време на време напреки...за това аз не и отговарям...Към капитана -респект...ама не бива да се прекалява...

В тази война печелившите са трима-САЩ, ИСРАЕЛ , Русия.

Какво печелят обикновените граждани на Израел? Ти специално освен привилегията да се криеш като мишка, нещо спечели ли? Няма ли да ходиш скоро на плаж  в Австралия? Ако ти е далече Австралия, скоро ще има такива забавления и в Кравария:

Иран заплаши с атаки в САЩ: Няма да бъдат в безопасност и в собствените си домове

преди 26 минути, Bubbles написа:

Абе верно ли са отрепали чуфутняхуто?

Сатаняху още на 28 февруари избяга в Берлин, няма такъв страхливец! Винаги бяга на безопасно място преди да подпали чергата!

преди 5 минути, Flashback написа:

Сатаняху още на 28 февруари избяга в Берлин, няма такъв страхливец! Винаги бяга на безопасно място преди да подпали чергата!

Не знам тук от няколко страни ми разправят, че са го думнали, не ми се вярва де щот' няма официална информация изключая някакви сайтове със съмнителна репутация ама знае ли човек...
Ти от подчовек какво очакваш?

Нетаняху и Тръмп бяха прави,когато казваха,че Иран е заплаха за всички. Сега се видя,че това е така. 

Не!!! Не е заплаха за всички, куха лейко. Заплаха е само за тези, които го нападнаха, и за тези, които предоставиха базите си за нападение над Иран.

Няма нужда от коментар, тази карикатура е точно в десетката, операция "Педо-Епстийн":

GXohL.jpg

преди 3 минути, "Саша" написа:

Днес са летели чертежите на Ф16 над София...... 😆

Единствените недоволни били копейките!

И друг път съм казвал-циркаджийски номера...имаме ги,колкото да ги.. нямаме...на 30-та секунда...сме без тях.. 

преди 4 часа, "Саша" написа:

Според вас Куба за колко време ще падне?

а) за три минути 

б) за три часа 

в) за три дня 

... или 20 години?!

Четирима американски президенти, 20 години и 2,3 трилиона долара бяха необходими, за да се свалят талибаните и да се заменят с ... талибаните. 

image.gif.a25b18beb24e8a390e5609146454c478.gif

преди 1 минута, Proshark написа:

И друг път съм казвал-циркаджийски номера...имаме ги,колкото да ги.. нямаме...на 30-та секунда...сме без тях.. 

Така, така, то и Киев беше за три дня, ама? 😆

току-що, "Саша" написа:

Така, така, то и Киев беше за три дня, ама? 😆

Реджи...ти къде се отплесна бе...Ти и Дони...разни работи,ма на-цената нещо....Що бе,нали ЕС,евро,нещо ...всичко ОК...пък НАРОДА  нещо ви приема баш ваща шибана демокрация..що така!? Вие ли  оплескахте нещата  или  шибаните лай.на ,които предлагате не са баш по вкуса на  народа,който бутате към сиромашия!?

преди 1 минута, Proshark написа:

Реджи...ти къде се отплесна бе...Ти и Дони...разни работи,ма на-цената нещо....Що бе,нали ЕС,евро,нещо ...всичко ОК...пък НАРОДА  нещо ви приема баш ваща шибана демокрация..що така!? Вие ли  оплескахте нещата  или  шибаните лай.на ,които предлагате не са баш по вкуса на  народа,който бутате към сиромашия!?

Шарки съвсем изплиска легена...То бива злоба, че му развалили диктатурата...ама чак да изкукуригаш....

Insanity I Dont Get It GIF

Колеги,само на мен ли ми се струва,че потребителите @Саша и @БаалБек се появяват всеки път по едно и също време и започват да си дават лайкове един на друг...Сещайте се за кой потребител става дума...Има 4-5 профила...

преди 19 минути, Flashback написа:

Какъв Берлин, какви 5 рубли ... това пък откъде го изсмучи? Никъде не е избягал!
Онзи ден бе буквално на границата с Ливан заедно с Кац. Вчера посрещна някаква немска клечка и му показа поразии от иранска сбита ракета. А днес бе на оглед на най-голямото пристанище в Средиземно море.

ghIJq82.jpeg

За 151млн зелени купи нови фишеци и те идват точно на този порт.
Два напъна и  генерации в ИИ за ттошевци и толкова.

На хаменеи син макс му остава живец до Песах. и единствен, който може да бутне рамо е манекена с аеродинамическата прическа - ГМО внука на ким ир сен. Този от два дни загрява по тъч линията и не спири да пизди, че е подготвил чугунена бомба подарък. Остава синчето да я метне.

преди 4 часа, (:IдioiдI:) написа:

Толкова ли е важно моето мнение, че от него ще зависи да бъде прекратен конфликта?! 

Ако не си податлив на внушение, то твоето мнение ще е по-ценно. Защо не го споделяш тогава?!  Страх ли те е и от какво?

Ти си интересна личност и верояно ще изръсиш бисер по тази тема. Затова те питам.                                    Моето мнение не е категорично. От една страна е добре да ги пукат тия персийци, белким им дойде акъла в главата и спрат да финансират тероризма, но от друга страна този конфликт става глобален и животът ще поскъпне, което не ме кефи...

преди 1 минута, Лудият Учен написа:

Колеги,само на мен ли ми се струва,че потребителите @Саша и @БаалБек се появяват всеки път по едно и също време и започват да си дават лайкове един на друг...Сещайте се за кой потребител става дума...Има 4-5 профила...

Аз какво ви намеквам...Даже имам и съмнения за един,дето повтаря като Мирча Кришан..за краставицата...Ама то при тях..всичко е 99% вода..

преди 1 час, nikssi написа:

На мен пък не ми е ясно защо си мислиш ,че аз съм учуден и ме цитираш. 

🤣Защо не си зададеш елементарния въпрос, какво коментирам-твое мнение, или статията, която си пейстнал.  Не си написал и една дума, какво да ти цитирам. Къде видя, да коментирам твое мнение??? Как живееш с такъв  дълбок и сложен мозък, че да виждаш призраци в гардероба ?..въпроса е реторичен,не се напрягай 

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.