Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Израел атакува Иран

Featured Replies

Не разбрах последно вярваш ли на Кедми или не?:giggle1:

• Отговори 4,3k
  • Прегледи 158,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• crazy katon
    crazy katon

Нямам отговор на няколко въпроса. Защо хамас направи терористичният акт, защо гадняху в отговор изтребваше цивилното население в Газа и най-вече защо сега Иран, това са все въпроси без отговор за мен,

• ivottoshev
    ivottoshev

Ми в Иран имаше светска демокрация, ама Карвария реши да организира там една (може би първата от многото) цветна революция и свали Мохамед Мосадък за да постави на негово място на власт религиозни фан

• Само за протокола - Tръмп твърди едновременно, че е спечелил войната, че в момента я печели, че се нуждае от помощ, за да я спечели и че не се нуждае от никаква помощ, за да я спечели. Всичко това, за

Публикувани изображения

преди 1 минута, kosyo написа:

Хитро да се опиташ да извършиш от това как се бомбят рисунки на това кой на какво вярва :) .

Нали според твои думи 2 от 3 снимки били правилни?

преди 1 минута, M.Николов написа:

Не разбрах последно вярваш ли на Кедми или не?:giggle1:

Само на снимките от факти.бг!

току-що, M.Николов написа:

Това истинско ли е според факти.бг? Подсказка от приятел - не е :) да не вземеш да му повярваш, ей , че и без това сте резил голям. 

Израелската армия е използвала бял фосфор върху цивилни домове в Ливан - bTV Новините

Цитат

Израелската армия е използвала бял фосфор върху цивилни домове в Ливан, предупреди „Хюман Райтс Уоч“ (Human Rights Watch).

Организацията заяви, че е проверила и геолокирала седем изображения, показващи въздушно-разпръснати боеприпаси с бял фосфор, над жилищна част на града, пише Independent.

Нажеженото до бяло химическо вещество може да подпали сгради и да изгори човешка плът до костите. Оцелелите са изложени на риск от инфекции и органна или дихателна недостатъчност, дори ако изгарянията им са малки.

Незаконното използване на бял фосфор от израелските военни над жилищни райони е изключително тревожно и ще има тежки последици за цивилното население“, каза Рамзи Кайс, изследовател за Ливан в Human Rights Watch. „Запалителният ефект на белия фосфор може да причини смърт или жестоки наранявания, които водят до страдание през целия живот.“

Israeli attacks on Iran fuel sites aim ‘to break resilience of people’ | Climate Crisis | Al Jazeera

Цитат

Israeli strikes on fuel depots and petroleum logistic sites in Tehran on Sunday saw apocalyptic images coming out of the Iranian capital, as the spilled oil ignited a river of fire, and thick black smoke blanketed the city of 10 million, leaving streets and vehicles covered with soot.

Israel and the United States claimed they were targeting Iranian military and government sites, but government officials and people say civilian structures such as schools, hospitals and major landmarks are increasingly coming under attack. At least 1,255 people have been killed in the strikes since February 28.

Breaking News, World News and Video from Al Jazeera

Цитат

Iranian missiles and drones continue to target Gulf countries, with Bahrain’s state oil company declaring force majeure on Monday for its shipments after its refinery caught fire in an Iranian attack.

Gulf airspace has been shut and oil production and supply disrupted after Iran targeted US assets located in Gulf countries in retaliation for attacks by the United States and Israel on the country since February 28.

преди 2 минути, kosyo написа:

Това истинско ли е според факти.бг? Подсказка от приятел - не е :) да не вземеш да му повярваш, ей , че и без това сте резил голям. 

Е, аз ти казах, че тук единствено ти май разпространяваш ирански фалшиви новини, но ти не ми вярваш.😄

преди 6 минути, M.Николов написа:

Е, аз ти казах, че тук единствено ти май разпространяваш ирански фалшиви новини, но ти не ми вярваш.😄

Тук има хора които не ги различават  май ,а и живеят в някаква друга реалност. Трябва да се разграничават тия работи, че после изтезвяването е трудно.

Сега очаквам някой да пусне и снимки на 170 девици от девическото училище, че някои са малко сменили си пола .. Забележи за себе си съм преценил че е грешка, но има неща които са неясни.

Че разбираш ли сега за какво ви се подигравам или да давам още примери? Имам доста такива , а виждаш имате нужда от такива неща. Трябва да ви се повдига самочувствието , че е много смачкано напоследък ;)

преди 3 минути, M.Николов написа:

Разбирам, ти ни се подиграваш заради клиповете, който ти самия даваш.

И това, ако не е някаква форма на шизофрения.:giggle1:

А за снимката от факти.бф използвана от @kiro 2025 на едно друго място?

Едва ли съм толкова дребнав ;)

Колко бързо расте  Тел Авив :)и как го сриват иранците...

Ура, другари ! Тук имаше един който говореше за виртуални победи :) .

току-що, M.Николов написа:

Аа, това си го обсъждай с kiro 2025.

А защо не с тебе ? Ти даваш статия от факти.бг със същата снимка?

преди 1 час, kosyo написа:

Говори се за този

Ето това може да ви помогне следващия път

HC8xS1kbMAEAYxZ?format=jpg&name=large

преди 9 минути, kosyo написа:

А защо не с тебе ? Ти даваш статия от факти.бг със същата снимка?

В това е отговора, аз давам линк към статия!

Всъщност не я виждам тази снимка във статията от факти.

Ти виждаш ли я?

на 7.03.2026 г. в 18:08, Oxiss написа:

Русия ни е освободила от Османско иго, или че е получила злато срещу тази "услуга"?

Такава НЕ ИСТИНА и ИИ не може да измисли .5 века тук е било КЛОНДАЙк . При население ок .2 млн .Във всеки двор е имало шахта и са копали злато за Русия.До 1878г . имало ли е български златни лева ,за да платят на комисара.?

""Личната заплата на руския комисар e била 600 хил. златни лева""

https://bg.wikipedia.org/wiki/Български_лев.

То  бива фантазии, но вече не е и смешно, а ЖАЛКО.

преди 19 часа, valkiria1 написа:

Тц. Как така не знаете,какво става в страната ви? Явявайте се по-подготвени,редници такива🤣

"Българските военни бази за съвместно ползване, официално военни съоръжения и обекти за съвместно ползване, често неправилно наричани „американски военни бази“,

деюре са български дефакто са американски бази .

обществена тайна  е 

преди 19 часа, valkiria1 написа:

Да, докато НЕ  вземете участие в някакво действие срещу трета страна.

в българия няма държавна военна служба

българската армия е частна военна организация 

докато американците печатат пари и раздават  заплати  ще се действа

но ако някоя друга  държава ни нападне всичко ще избяга  и дезертира

живота не струва  500 евро на месец.

не случайно няма и летци за чертежите на ф16

трябва да обучат частни лица...  няма как да стане 

Няма българин ,които да взема, каквито и да било  решения за базите.По това се познава чий са.Само територията е все още наша по документи.

преди 4 часа, attj написа:

Швейцария обвини САЩ и Израел в нарушаване на международното право.           Испания също осъди бомбардировките срещу Иран от САЩ и Израел като безразсъдни и незаконни.  Други в Европа си мълчат или се подмазват на Тръмп.

А пък на Русия й текат лигите по България. 😥

преди 5 минути, Мери) написа:

Да не се окаже накрая,с оглед международната обстановка в момента,че Русия е най-безопасното място за живеене...

преди 4 минути, Мери) написа:

Руски фирми им предлагат българско гражданство срещу някакви 4 000 Евро  и после руснаците  се движат в Европа и по света. Нищо не знаеш.   Това ли са санкциите на Урсула и на Кая ?   

преди 31 минути, attj написа:

Това ли са санкциите на Урсула и на Кая ? 

Емигрират недоволните от Путин, ЕС няма интерес да ги спира.

За да не си помислите, че само за България уреждат паспорти, ето първата попаднала ми фирма, която предлага и за други страни. Провлечете маркера вляво в черното поле за да се засветят предложенията:

преди 1 час, Proshark написа:

Аз,понеже не съм много наясно..това какво е-  фейк или..!?

Screenshot 2

https://x.com/idfonline/status/2029073358327799867/video/1

Това са рисунки и кравите кълват. Иначе Иран си имат всичко. И хеликоптери, и танкове, и самолети... Китай произвежда надуваеми играчки на килограм:

https://www.facebook.com/reel/1634499364354005

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.