Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Израел атакува Иран

Featured Replies

Кокич като се нажвака с първак - после нищо не му се разбира.

• Отговори 4,2k
  • Прегледи 145,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Нямам отговор на няколко въпроса. Защо хамас направи терористичният акт, защо гадняху в отговор изтребваше цивилното население в Газа и най-вече защо сега Иран, това са все въпроси без отговор за мен,

• Ми в Иран имаше светска демокрация, ама Карвария реши да организира там една (може би първата от многото) цветна революция и свали Мохамед Мосадък за да постави на негово място на власт религиозни фан

• В. Велев
    В. Велев

Когато бяхме със СССР сами се защитавахме защото имахме 400 самолета, ракети СС, хиляди танкове и няколко стотин хилядна войска. И Гърция и Турция се плашеха от нас. А сега могат да ни превземат за 3

Публикувани изображения

преди 9 минути, Top-t написа:

Дългокоске с полирания соц мозък, кои са чалмите да затварят международни води и да държат там кораби с месеци и да рекетират с такси за преминаване. И понеже са тъпаци като вас техните тролове започват да хвърлят и бомби по съседите си.

Нали дискусията беше кой е нарушил примирието? Забрави ли вече? Е? Кой е според теб този, който го наруши? Дискутира ли ти се по въпроса, или окончателно даде на заден?

А иначе, така и не отговори кои са кравите, та да се разпореждат със съдбата и живота на хора на 10 000 км отвъд границите си и то без да има резолюция на ООН по въпроса?

преди 1 час, ivottoshev написа:

Нали дискусията беше кой е нарушил примирието? Забрави ли вече? Е? Кой е според теб този, който го наруши? Дискутира ли ти се по въпроса, или окончателно даде на заден?

А иначе, така и не отговори кои са кравите, та да се разпореждат със съдбата и живота на хора на 10 000 км отвъд границите си и то без да има резолюция на ООН по въпроса?

Дългоско пак увъртя в неграмотност и се самоунижи, написал съм, кое как. Тъп трол си няма как да изкараш джагалите с чалмите и умствено развитие от преди десет века прави. Ама ти понеже си соц слуга, без мозък, си повтаряш едно и също.

644401708_122240268314280006_3502616972813165309_n.jpg

преди 20 минути, Top-t написа:

Дългоско пак увъртя в неграмотност и се самоунижи, написал съм, кое как.

Написал си? Къде? Аз видях само да питаш какви са иранците та задържат кораби. Те обаче задържат кораби вече повече от месец, а в споразумението няма клауза която да ги задължава да освободят Ормузкият проток за корабоплаване, така че това не е нещо ново, което тепърва на нарушава примирието.

Та? Кой наруши примирието? Май не ти се дискутира по тази тема, а?

пп: И по въпроса какви са кравите, та да раздават справедливост на своя глава на 10 000км от бреговете си пак не ти се дискутира... Що бе? Що не влизаш в дискусии? Акъл ли не ти достига, или аргументи в защита на позицията ти?

преди 15 минути, ivottoshev написа:

Написал си? Къде? Аз видях само да питаш какви са иранците та задържат кораби. Те обаче задържат кораби вече повече от месец, а в споразумението няма клауза която да ги задължава да освободят Ормузкият проток за корабоплаване, така че това не е нещо ново, което тепърва на нарушава примирието.

Та? Кой наруши примирието? Май не ти се дискутира по тази тема, а?

пп: И по въпроса какви са кравите, та да раздават справедливост на своя глава на 10 000км от бреговете си пак не ти се дискутира... Що бе? Що не влизаш в дискусии? Акъл ли не ти достига, или аргументи в защита на позицията ти?

Полиран соц платен трол, на мой гръб няма как да трупаш постове от безмислици за центове с които да си купиш пърцуца. Анадънму дългокос

преди 5 минути, Top-t написа:

Полиран соц платен трол, на мой гръб няма как да трупаш постове от безмислици за центове с които да си купиш пърцуца. Анадънму дългокос

Ясно. Нито имаш умствен капацитет, нито имаш аргументи за да водиш дискусия. Знаех си...

преди 9 минути, ivottoshev написа:

Ясно. Нито имаш умствен капацитет, нито имаш аргументи за да водиш дискусия. Знаех си...

Пиянката-дългоска трол е унижен. Няма да изкара за пърцуца

Комунистическо идиотския свят 😂

Напрежението се засилва! Иран проучва възможността за използване на тренирани делфини за атаки срещу вражески кораби

на 5.05.2026 г. в 15:55, Top-t написа:

Не е платен трол, а е начело на великолепната четворка умници на форума. На него принадлежи репликата, че терористите от Хамас са борци за свобода като Ботев и Левски...

преди 14 минути, Мечо Хубавеца написа:

На него принадлежи репликата, че терористите от Хамас са борци за свобода като Ботев и Левски...

Терористи? Наричаш "терористи" хора, които се борят с окупатора на останалата част от територията им? Малко факти:

Прословутото нападение на 7.10 е извършено от Хамас на палестинска територия, срещу еврейски незаконни заселници на тази палестинска територия, които в разрез с Международното право не са се изтеглили от същата тази чужда територия, въпреки множеството резолюции на ООН, гласящи те че трябва да се махнат от там.

С две думи: Някаквиси идиоти незаконно се заселват някъдеси -->ООН в продължение на десетилетия много пъти им казва да се махнат от там --> когато законните собственици взимат нещата в свои ръце, ти ги наричаш "терористи". Че защо? По каква логика? Ако дойдат тумба цигани да ти живеят в двора и полицията не може да ги изгони, ти терорист ли ще си като хванеш сопата и почнеш да ги биеш по чутурите?

преди 44 минути, ivottoshev написа:

Терористи? Наричаш "терористи" хора, които се борят с окупатора на останалата част от територията им? Малко факти:

Прословутото нападение на 7.10 е извършено от Хамас на палестинска територия, срещу еврейски незаконни заселници на тази палестинска територия, които в разрез с Международното право не са се изтеглили от същата тази чужда територия, въпреки множеството резолюции на ООН, гласящи те че трябва да се махнат от там.

С две думи: Някаквиси идиоти незаконно се заселват някъдеси -->ООН в продължение на десетилетия много пъти им казва да се махнат от там --> когато законните собственици взимат нещата в свои ръце, ти ги наричаш "терористи". Че защо? По каква логика? Ако дойдат тумба цигани да ти живеят в двора и полицията не може да ги изгони, ти терорист ли ще си като хванеш сопата и почнеш да ги биеш по чутурите?

преди 44 минути, ivottoshev написа:

Ами да, моите действия ще са самоуправство, ако се опитам да ги изгоня, а ако ги убия, отвлека или изнасиля, ще бъда съден за тези престъпления. Няма да съм терорист, а най-обикновен престъпник.

преди 37 минути, Мечо Хубавеца написа:

Ами да, моите действия ще са самоуправство, ако се опитам да ги изгоня, а ако ги убия, отвлека или изнасиля, ще бъда съден за тези престъпления. Няма да съм терорист, а най-обикновен престъпник.

Значи Хамас са виновни, защото действията им са самоуправство? А нашите революционери? Те в коя графа попадат?

Прекрасна страна 😂

Масови политически екзекуции в Иран: Най-голямата вълна в новата история

No image preview

Масови политически екзекуции в Иран: Най-голямата вълна в...

Американски организации за защита на човешките права алармират, че повече от 600 души са били екзекутирани в Иран от началото на годината.
преди 15 часа, ivottoshev написа:

Значи Хамас са виновни, защото действията им са самоуправство? А нашите революционери? Те в коя графа попадат?

Произволът е престъпление съгласно чл. 323 от Наказателния кодекс, при което с деяние умишлено упражнява действително или предполагаемо право, е несъвместимо с установените закони.

Само че действията на Хамас не са самоуправство, а са много по-тежки престъпления, като тероризъм, убийства, отвличания и изнасилвания. Аз не си спомням от историята нашите революцинери да са ги вършили тези престъпления към мирни граждани, освен предполагаемото убийство на калфата (ратая) от Васил Левски. И да, извършили са престъпления по тогавашните османски закони, но не са били терористи, убийци на мирни граждани и изнасилвачи на жени.

Настаняват ти са 20 цигани в двора, на теб това не ти харесва и убиваш един, изнасилваш втори и отвличаш трети. Какво мислиш, че ще ти се случи? Ще лежиш ли в затвора?

преди 54 минути, Мечо Хубавеца написа:

Настаняват ти са 20 цигани в двора, на теб това не ти харесва и убиваш един, изнасилваш втори и отвличаш трети. Какво мислиш, че ще ти се случи? Ще лежиш ли в затвора?

Това е след като на тях многократно същият този закон им е казал да се махнат от двора ми, нали?

Ми да ти кажа, зависи кой ме съди. Ако преди това всички медии са взели страната на циганите и постоянно говорят че да се заселиш в чужд двор няма нищо лошо - тогава може и да ме осъдят и даже да ме нарекат "терорист". Ако обаче същите тези медии прилагат същите стандарти, които прилагат към Руслан, който решил да се разпорежда в двора на Хохлльо, тогава аз ще съм "борец за свобода"

преди 1 час, Мечо Хубавеца написа:

Само че действията на Хамас не са самоуправство, а са много по-тежки престъпления, като тероризъм, убийства, отвличания и изнасилвания. Аз не си спомням от историята нашите революцинери да са ги вършили тези престъпления към мирни граждани

Това значи ли, че ако четите на Ботев, Раковски и сие бяха избивали обикновени турци, ти щеше да се отречеш от тях и да ги наречеш "терористи"?

преди 3 часа, ivottoshev написа:

Това е след като на тях многократно същият този закон им е казал да се махнат от двора ми, нали?

Ми да ти кажа, зависи кой ме съди. Ако преди това всички медии са взели страната на циганите и постоянно говорят че да се заселиш в чужд двор няма нищо лошо - тогава може и да ме осъдят и даже да ме нарекат "терорист". Ако обаче същите тези медии прилагат същите стандарти, които прилагат към Руслан, който решил да се разпорежда в двора на Хохлльо, тогава аз ще съм "борец за свобода"

Това значи ли, че ако четите на Ботев, Раковски и сие бяха избивали обикновени турци, ти щеше да се отречеш от тях и да ги наречеш "терористи"?

преди 3 часа, ivottoshev написа:

Какво значение кой те съди? Съди те окръжният съд по компетентност, в зависимост от това, къде са извършени деянията. Няма значение кой на кого е казал. Медиите могат да си говорят каквото си искат. Това няма правно значение. Ще те опандизят за тези престъпления.

Да, ако четите са безчинствали, няма как да толерирам поведението им. Тезата може да са кучи синове, но са наши кучи синове, не върви...

преди 4 часа, Мечо Хубавеца написа:

Какво значение кой те съди? Съди те окръжният съд по компетентност, в зависимост от това, къде са извършени деянията. Няма значение кой на кого е казал. Медиите могат да си говорят каквото си искат. Това няма правно значение. Ще те опандизят за тези престъпления.

Е как да няма значение? Дадох ти пример с Руслан и Хохъл. Там санкции има срещу Руслан

преди 4 часа, Мечо Хубавеца написа:

Да, ако четите са безчинствали, няма как да толерирам поведението им. Тезата може да са кучи синове, но са наши кучи синове, не върви...

Значи ако в стремежа си да изгонят османците от нашите земи, Ботев, Левски и Раковски бяха убивали и цивилни турци, ти щеше да си на страната на турците? Щеше да предпочетеш да си останем поробени?

преди 14 минути, ivottoshev написа:

Е как да няма значение? Дадох ти пример с Руслан и Хохъл. Там санкции има срещу Руслан

Значи ако в стремежа си да изгонят османците от нашите земи, Ботев, Левски и Раковски бяха убивали и цивилни турци, ти щеше да си на страната на турците? Щеше да предпочетеш да си останем поробени?

преди 14 минути, ivottoshev написа:

Който иска да санкционира Израел, да го санкционира. Негова си работа. Туй няма нищо общо с дискусията ни. Хамас освен, че са терористи, не предствляват законна власт в Газа. Екзекутират даже и палестинци. Как защитаваш такива хора?

Как тъй в стремежа си да изгонят османците, нашите революцинери ще отвличат, убиват и изнасилват цивилни турци? По такъв начин не се освобождава България. Посочи ми поне един убит, изнасилен или отвлечен цивилен турчин от нашите революцинери. Ама не от хайдутите, защото част от тях са си били разбойници...

преди 20 минути, Мечо Хубавеца написа:

Хамас освен, че са терористи, не предствляват законна власт в Газа.

На последните избори в Газа през 2006-та, Хамас имаха най-много гласове:

Хамас спечели изборите

Радикалното ислямистко движение Хамас, печели изборите за парламент на палестинците. Хамас печелят 76 места, Фатах ще има 43 депутати в 132-местното Законодателно събрание.

--- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- ---

преди 29 минути, Мечо Хубавеца написа:

Как тъй в стремежа си да изгонят османците, нашите революцинери ще отвличат, убиват и изнасилват цивилни турци?

Щом предпочиташ да си останеш поробен, пред това косъм да падне от главите на тези които са се заселили на собствената ти територия, аз нямам повече въпроси към теб.

преди 34 минути, attj написа:

Сета Израел без САЩ какво ще правят ???

Атидже, сега Маруся не е ли в стаята при теб ! Напусна ли те !? Бързо хапа да пиеш и ше се върне веднага при теб

преди 54 минути, attj написа:

Сета Израел без САЩ какво ще правят ???

Кой пита....папагала с линкове и цитати върху които не може да вземе отношение?! Веднъж да спестиш тъпите линкове и да напишеш едно изречение и то да е с грешки.

Мириам Аделсън обяви 1 милиард лични средства като вноска за нуждите на Исраел на гала вечеря на републиканската партия. Преди плати първата кандидат президентска кампанията на Тръмп, който я обяви за най-щедрата дарителка-225 милиона долара. После внесе 250 милиона в партийната каса и САЩ потвърдиха Йерушалаим за столица на медината и преместването американското посолство там. Преведе 300 милиона долара за възстановяването на кибуците нападнати от палестинските терористи. Бълха я ухапала леля ми. При състояние от близо 32 милиарда долара, това са дребни пари за сърцатата исраелтянка. . Всяка една еврейска общност по света всеки месец дарява 10 % от доходите си в помощ на медината. Парите идват от вноските на евреите, обединени в тези общности. Нашето семейство,като част от общност също внася своята месечна цдака за тази цел.

Какво ще прави САЩ без евреите/финансовите институции, които влият и на световните такива са изградени от евреи и пр.това важи за всекя една сфера от живота/?!най-голямата еврейска диаспора в света е в САЩ-какво ще прави светът без евреите?какво ще правиш ти без евреите/няма кого да обвиняваш за скапания си живот,мижавото образование и ниската обща култура/ това е въпроса,който да си зададеш?

За Тикун Олам, няма да те питам..непосилно е за едноцифреното ти IQ.

преди 6 минути, valkiria1 написа:

Кой пита....папагала с линкове и цитати върху които не може да вземе отношение?! Веднъж да спестиш тъпите линкове и да напишеш едно изречение и то да е с грешки.

Мириам Аделсън обяви 1 милиард лични средства като вноска за нуждите на Исраел на гала вечеря на републиканската партия. Преди плати първата кандидат президентска кампанията на Тръмп, който я обяви за най-щедрата дарителка-225 милиона долара. После внесе 250 милиона в партийната каса и САЩ потвърдиха Йерушалаим за столица на медината и преместването американското посолство там. Преведе 300 милиона долара за възстановяването на кибуците нападнати от палестинските терористи. Бълха я ухапала леля ми. При състояние от близо 32 милиарда долара, това са дребни пари за сърцатата исраелтянка. . Всяка една еврейска общност по света всеки месец дарява 10 % от доходите си в помощ на медината. Парите идват от вноските на евреите, обединени в тези общности. Нашето семейство,като част от общност също внася своята месечна цдака за тази цел.

Какво ще прави САЩ без евреите/финансовите институции, които влият и на световните такива са изградени от евреи и пр.това важи за всекя една сфера от живота/?!най-голямата еврейска диаспора в света е в САЩ-какво ще прави светът без евреите?какво ще правиш ти без евреите/няма кого да обвиняваш за скапания си живот,мижавото образование и ниската обща култура/ това е въпроса,който да си зададеш?

За Тикун Олам, няма да те питам..непосилно е за едноцифреното ти IQ.

Спукана е работата на кХазаристан, драконс си има своите интереси в райоина и ще им го натакова.

Кво щяла да прай хАмерика и Света без кхазарите?, ми както винаги , яе си „назначат“ друг ,дядо торбалан“ - в ролята на Злодея, например бай Арменян ша върти алъш -вериша.

преди 2 часа, ivottoshev написа:

На последните избори в Газа през 2006-та, Хамас имаха най-много гласове:

Хамас спечели изборите

--- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- ---

Щом предпочиташ да си останеш поробен, пред това косъм да падне от главите на тези които са се заселили на собствената ти територия, аз нямам повече въпроси към теб.

То било скоро....Има-няма 20 години... Само че тия от Хамас не са правителствени войски....

Разбрах....Нашите революцинери са освободили България като са убивали, отвличали и изнасилвали цивилни турци....Ако не го бяха го правили това, българският народ и сега щеше да е поробен....Всъщност не освободи ли България Царска Русия от османско владичество или ако искаш го наричай поробване? Ти пишеш, че българските революционери са освободили България, което е нещо ново за мен...

То било скоро....Има-няма 20 години... Само че тия от Хамас не са правителствени войски....

Не ти се пада по гръб и се чудиш за какво да се хванеш. Това са последните проведени избори. Кой ако не Хамас да представлява законната власт?

Разбрах....Нашите революцинери са освободили България като са убивали, отвличали и изнасилвали цивилни турци....Ако не го бяха го правили това, българският народ и сега щеше да е поробен....Всъщност не освободи ли България Царска Русия от османско владичество или ако искаш го наричай поробване? Ти пишеш, че българските революционери са освободили България, което е нещо ново за мен...

Казах ти че щом би се отрекъл от Левски и Ботев, ако те са били посегнали на цивилните турци, аз нямам повече въпроси. Няма какво да дискутирам с човек, за когото е толкова важно Али и Хасан да са добре.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.