Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

RQ:Преводач на цели текстове

Featured Replies

Търся програма с която да си превеждам страници в интернет (от английски на български). Ще ми препоръчате ли някоя добра???

Редактирано от stanley56 (преглед на промените)

• Отговори 123
  • Прегледи 83k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Точно това щях да ти кажа само че по подобрена WebTrance 2.5 / за жалост е платена / ,а ако не ти се дават пари ето ти и безплатен вариант - Цък!

Здравейте,

можете ли да ми дадете преводач главно от английски на български и обратното нещо като WebTrance,но по възможност да е без лиценз и да е без ограничения за текста /а пък поствайте и със лиценз пък като се наложи ще се оправям sad.gif /

Благодаря предварително!!!

П.С.WebTrance е добра програма,но /ако следващото е забранено макар и без да споменавам моля да бъде изтрит послеписа/ сериала не ставаше не знам защо аз имах ама ми се бъгва пък други 25 лева ..... иначе наистина е много добра той бацката я има доколкото видях от един скрийншот

Моля ако някой знае такава програма да ми каже. Знам че във форума има много теми, но във всички (които видях) се търси програма за превод на български, а на мен не ми трябва такава.

Bultra мисля че не се справяше много добре с превода, поне при старите версии превода излизаше повече от смешен.

Ето резултата от онлайн теста който направих на следния текст :

• Convert video file to 3GP, AVI or MPEG

• Convert audio file

• Extract audio from video file and save to WAV or MP3

• Convert audio file to audio-only video file

• Encode several files simultaneously

• Pause encoding process to run other CPU time consuming programs at any time

------------------------------------------------

webtrance.skycode >> Online тест

Преводът на вашата заявка е: / The translation of your request is:

"превърнете телевизионния файл към 3 лични лекари, AVI или MPEG

"

превърнете аудио"файл"

"извличам аудио от видео File и запазвам за WAV или

"

Convert с mp 3 аудио"файл" към аудио-единствена видео-файлова паузата

"

кодирай няколко файла едновременно

"

кодирайки процес за да пускам друго време на процесор консумирайки програми когато и да е

----------------------------------------------------------------------------------

BULTRA >> On line test

•Преобразувате файл на видеото на 3GP, AVI или MPEG

• Преобразува звуков файл

• звук на Екстракта от видео файл и освен на WAV или MP3

• Преобразува звуков файл на звуково-само видео файл

• Кодира различен файлова структура едновременно

• Пауза кодираща процес да изпълни другия CPU времепоглъщащи програми по всяко време

Моля ако някой знае такава програма да ми каже. Знам че във форума има много теми, но във всички (които видях) се търси програма за превод на български, а на мен не ми трябва такава.

Онлайн преводач става ли?

ma_bf_1.gif

logo_sm.gifLanguage Tools

• 2 седмици по-късно...

Ето една, която аз си свалих, но честно казано досега не съм я изпробвала, защото не ми остава време, а и не ми е потрябвала. Дано ти свърши работа.

www.lang-soft.com

може ли да дадеш точен линк за онлайн преводача,че нещо не мога да го намеря.. на гоогъл..

http://www.google.com/language_tools

Логото на Google от предишния ми пост също е линк... cool.gif

• 2 седмици по-късно...

Здравейте,

Трабва ми програма, която да превежда от латински на български. А ако може и обратното, още по-добре. Благодаря предварително.

Редактирано от suvorov88 (преглед на промените)

ако ти трябва за превод на медицинцка или фармацевтична терминология поглдни това

тук

ако е за нешто различно аз преди време търсих но не открих нищо от лат>бълг или обратно,затова използвам лат<>английски речник

ако ти трябва за превод на медицинцка или фармацевтична терминология поглдни това

тук

ако е за нешто различно аз преди време търсих но не открих нищо от лат>бълг или обратно,затова използвам лат<>английски речник

По-скоро ми трябва за нещо друго. Лат<>английски речник ще ми свърши работа.

Здравейте,

Трабва ми програма, която да превежда от латински на български. А ако може и обратното, още по-добре. Благодаря предварително.

Виж това е речник от латински на български и обратно.Сложи стрелката на програми и ще ти предложи речника тук

• 1 месец по-късно...

Търся си програма подобна на Translo и WebTrance, но на немски език. За тези, които не знаят какво правят програмките ще поясня - превеждат цял текст от английски на бг. Само че аз си търся на немски :) Мноооооого спешно ми трябва!!!! Мс предварително

Търся си програма подобна на Translo и WebTrance, но на немски език. За тези, които не знаят какво правят програмките ще поясня - превеждат цял текст от английски на бг. Само че аз си търся на немски :clap: Мноооооого спешно ми трябва!!!! Мс предварително

Такъв транслатор едва ли ще намериш "български-немски", но има такива "руски-немски". Търси със Google в руски сайтове.

• 2 седмици по-късно...

Изтеглих един филм,но субтитрите му са на испански (а не пиШеШе Че са такива). НякоЙможе ли да ми каже програма с която да си ги променя на бг БЪЛГАРСКИ език? Знам Че има някаква си "V Player" ама нз НЕ ЗНАМ от къде да си я дръпна. Не държа да е тя,само да ми върШи работа

В българската азбука липсват буквите "4" и "6"! Освен това, думата български не се изписва като "бг"!

stanley56

Потърси български субтитри при Юнаците и ги импортни в БСплейъра, те ще заменят испанските.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.