Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

RQ:Преводач на цели текстове

Featured Replies

А ако те излъже някой че има такава програма, не се подвеждай, защото след превода на въпросната програма, няма да разбереш за какво иде реч в това което си превел.

Поздрави. :bye:

• Отговори 123
  • Прегледи 83k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

еми програма ,която Превежда от един език на друг език ....

ама аз на таква програми не вервам ...не превеждат както требва .. ;(

Ето въпросните субтири.Това са субтитрите за The Legend of Tarzan, Lord of the Apes самоче са на енг :P Може ли някой да ги преведе или да ми даде линк със тези субтитри на български?
Това са субтитрите за The Legend of Tarzan, Lord of the Apes самоче са на енг  :P Може ли някой да ги преведе или да ми даде линк със тези субтитри на български?

<{POST_SNAPBACK}>

По добре е за теб да се обърнеш към http://subs.unacs.bg има форум. Там се занимават само с преводи на субтитри.

• 3 седмици по-късно...

Търся програма аналог на Трансло за Линукс.Или някоя руска такава.Предварително благодаря.

• 2 седмици по-късно...

Трябва ми програма за превод на изречения и текстове от български на английски!ако някои знае такава да каже как се казва!може и линк да даде!

• 1 месец по-късно...
  • 2 месеца по-късно...

търся програма която да превежда повече от една дума, но и долу горе да е смислено biggrin.gif ако има такова чудо моля ви споделете го благодаря!

И аз ще я пробвам :angry: Знам изцяло англйиски,но искам да я добавя в папката програми за да си я имам все пак.Човек остарява и забравя :down:

• 3 седмици по-късно...

Здравейте.

Търся добра програма за превеждане на рецензий, само да не е уебтранс или бултра.

Мерси предварително на всички писали във тази тема.

:brick wall:;):yanim:

Колега пробвай с тези двете дано ти свършат работа-(Faust 6.0) или (Polyglot 7 All Dictionaries)

• 2 седмици по-късно...

Търся една програма да превеждат от руски на български и друга програма да превежда от английски на български език,но да превежда цели текствое,а не отделни думи и ако обичате не ми презлагайте бултра

Редактирано от stanley56 (преглед на промените)

Търся една програма да превеждат от руски на български и друга програма да превежда от английски на български език,но да превежда цели текствое,а не отделни думи и ако обичате не ми презлагайте бултра

Наскоро излезна нова програма за превод от английски на български и обратно беше публикувана в сайта на kaldata програмата се казва webtrance25.Но неможе да превежда цели текстове трябва да си платиш.А не платената версия само до 300 символа

Наскоро излезна нова програма за превод от английски на български и обратно беше публикувана в сайта на kaldata програмата се казва webtrance25.Но неможе да превежда цели текстове трябва да си платиш.А не платената версия само до 300 символа

Тази не ми върши работа,но по спешно ми е за тази която превежда от руски на български ако някои намери такаа да орална любов

• 3 седмици по-късно...

ама несъм много сигурен дали такава съществува biggrin.gif

става дума за нещо от рода на Web trance самоче да превежда от и на Италиянски

10Х предварително

п.п. а и ако може програма за рязане на филми

някаква по-проста по възможност

Редактирано от stanley56 (преглед на промените)

Така проста програма има една много проста и се казва "Movie Maker"а за превода не мога да ти помогнаа ако влезеш в отдел проблеми с програми там като се поогледаш ще видиш цяла тема за програмата цяло обеснение!

Надявам се да съм ти помгнола!

С уважение

fergi_

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.