Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Кое е най-красивото нещо за вас ?

Featured Replies

Кое е най-красивото нещо за вас ?

Надявам се да разбирате въпроса ми.

Надявам се да се включи всеки, за да разбера мнението Ви, защото е важно за мен.

Аз ще изразя по този начин:

И с изгерева, и в залеза

теб чакам отново аз,

искам косите ти нежно

да се развяват и

красотата пречудна

с вълшебство сияйно

де ни осияе, да ни

даде сила, сила за

новия ден и нов живот

всеки един ден от краткия

ни живот...

Да, за каквото живеем

за това и мечтаем.....

Красиво е всичко щом

сияе силата в сърцата

ни и топли нощта, дава

и плам и величие, дава

и незмерима красота и

грация недостижима.

Свети, грее и топли

сърцето ми гласът ти

нежен топлина безкрайна

и звучение дивно, сладко

и толкова топло, досегаемо

със най-финните ни сетива...

Ако уловим красотата и

нежността на нашия днешен

ден тогава ще изпитаме силата

и нежността и.....

Безкрайна е Тя и завладяваща

правеща близостта ни толкова

неземна и неизмерима, грациозна

плавна и истинска, Тя е тук за нас,

за да ни даде силата за утрешния ден

Красива Е, но е и нежна и далечна

затова Е и толкова сладка и желана...

Скоро, слънцето отново ще даде

сиянието си за нас, за да ни даде

И деня, и неговата сила и блясъка

на нашето Сърце....

О, толкова е прекрасна тя

по-сладка и от виното, по-истинска

от докосването на ръце, толкова жива

невероятна е Тя..., защото Тя Е и ЩЕ

Бъде, ще пребъде както всеки ден

Слънцето изгрява....

И както е сигурно изгряването

на слънцето така ще е сигурно,

че Тя Ще пребъде и нищо

няма да може да я спре....

ТЯ Е ВЕЧНО СЪЩЕСТВУВАЩАТА.....ТЯ Е....

...Токущо написано за любовта, тя е безкрайна....

посветено на един специален човек....

Това е най-красивото нещо за мен. А за вас? :hush:

ТЕМАТА не е ПРАЗНИ ПРИКАЗКИ!!!

Редактирано от ^^ANGELSING^^ (преглед на промените)

• Отговори 204
  • Прегледи 29,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Красотата,любовта,омразата,желанията,страстите и всичко си е вътре в нас. Красотата-това сме ние,нашите чувства,мисли,желания,копнежи и прочие.Не човека отсреща е най-красивия на света,не очите му,

Мммммммм, хубав въпрос...

Най-красивото нещо са картините нарисувани от мозъка ми. Затова обичам думите, защото те са пръстите, които движат четките.

• Автор
Мммммммм, хубав въпрос...

Най-красивото нещо са картините нарисувани от мозъка ми. Затова обичам думите, защото те са пръстите, които движат четките.

Така е, добре че имаме и думите...те рисуват...

макар за някой да е трудно да изразяват мислите с думи ...

Света в който живеем.

Всеки човек.

Всяка ситуация.

Всичко.

О, ти си от хората, който намират наслада във всичко и в малките неща намират красотата Прекрасно :hush:

Радостта, смехът и обичта в детските очи...

Във всяко нещо има капка красота. Въпросът е да я видиш и да й се насладиш. ;)

Радостта, смехът и обичта в детските очи...

И всичко, което ни кара да се усмивхаме. Нежната целувка, новият живот, две сенки в нощта... всичко чисто и неопетнено от мисли, грижи и грозотата, в която живеем, създадена от нас. Виждаме и оценяваме истински прекалено малко неща, трябва ли да е така..

Във всяко нещо има капка красота. Въпросът е да я видиш и да й се насладиш. ;)

Хей Фиф отново право в десятката ;)

За мен красотата се намира в малките неща, незабележимите, също така и в естествеността на нещата. Колкото по-естествени са, толкова са по-красиви...

Искрената усмивка.. :nono: Природата.. Като че ли нещата, които са далеч от човешката същност (освен децата) са наистина красиви. :)

А понякога цялата красота на света е събрана в един нежен жест...

• Автор
И всичко, което ни кара да се усмивхаме. Нежната целувка, новият живот, две сенки в нощта... всичко чисто и неопетнено от мисли, грижи и грозотата, в която живеем, създадена от нас. Виждаме и оценяваме истински прекалено малко неща, трябва ли да е така..

Не, просто оценяме нещата истински тогава и само тогава когато ги изгyбим.

Точно малките неща,ако оценяме Сме наистина щастливи. Усмивката, добрия жест, доброто отношение, любовта получена от значими хора, изгрева на слънцето, залеза, деня и ноща...

Всички сте прекрасни благодаря,че сте толкова красиви и че ме карате да се чyствам красиво, прекрасни сте благодаря Ви, че сте такива и че ви има,благодаря ви.... :wors:

;) Стахотна тема! :yanim:

И прекрасни отговори!

Аз искам да добавя нещичко към вашите отговори.

Когато човек се събуди и да види утрото -да си каже има защо да живеея на този свят.За прекрасните хора, за чудесните неща, които ще дойдат за мен, за добрите неща, които мога да направя за другите. :)

А понякога цялата красота на света е събрана в един нежен жест...

Много точно казано :yanim:

Красотата е крайно субективно нещо - както и с доброто, важното е да се запазо самият стремеж към него, а всеки да открие своята "красота" в различни неща. От "малката" до "голямата" красота - всичко е радост за окото и душата - затова : просто търсете ... навсякъде ...

• Автор
;) Стахотна тема! :yanim:

И прекрасни отговори!

Аз искам да добавя нещичко към вашите отговори.

Когато човек се събуди и да види утрото -да си каже има защо да живеея на този свят.За прекрасните хора, за чудесните неща, които ще дойдат за мен, за добрите неща, които мога да направя за другите. :)

Точно това имах предвид всеки ден да намираме смисъла, за това и на това Да живеем и да виждаме по-пълноценно и осезаемо живота и нешатата, ценните неща в него. Да оценяме хората около себе си да се радваме на обичта на най-близките и ценни за нас хора...Да обичаме и да жертваме Всико за любовта, да дава ме и да получаваме от даденото...И тъй като всеки един миг в живота ни е даден, трябва да му се наслаждаваме и да будем хората които искаме да сме.

Да правим добро, когато трябва и когато е необходимо да жертваме за Любовта си към някои...Всичко може да е ценно за нас и всичко да ни дава плам ,за да живеем и за да дойде и нашия утрешен ден..

Но от Любовта по-голямо нещо няма...

ЗА МЕН ЛЮБОВТА Е НАЙ-КРАСИВОТО НЕЩО, защото дава красота на нашия ден и смисъл на живота ни....смисъл да има всеки наш ден ,когато се събуждаме сътрин..да жиевеем от Любов и за да обичаме и за да ни обичат...

И защо най-красиво, ами защото красотата е в дyшата на човека и с сетивата си той разбира и докосва красивото...

благодаря Ви :wors:

Браво за хубавата темичка!

За мен най- хубавото нещо са сълзите.Те са толкова чисти и крехки, че всеки допир ги унищожава.В повечето случаи се опитваме да ги скрием, а понякога дори ги използваме с егоистични цели.Но те са голямо доказателство, че все пак можем да изпитваме чувства и сърцето ни не е само анатомичен орган.

Поздрави!e070.gif

Красотата,любовта,омразата,желанията,страстите и всичко си е вътре в нас.

Красотата-това сме ние,нашите чувства,мисли,желания,копнежи и прочие.Не човека отсреща е най-красивия на света,не очите му,не жестовете му,не гърдите и,а нашето собствено състояние на духа.

Затова понякога не искаме красота,не искаме любов (или поне така се залъгваме),защото един и същи човек в определен период от време за нас е най-красивия,а в друг ни носи болка и страдание и го определяме като всичко друго,но не и красив.

По същия начин възприемаме най-прекрасиня залез (или изгрев) на света-когато му се наслаждаваме и усещаме до себе си рамото на любимия човек,разбира се ще е най-прекрасното усещане за душата,а след години пък е най-омразния ни спомен.

Ако трябва да огранича отговоря си до няколко думи,то най-красивото нещо на света за мен е душата човешка.В нея е и погледа и жеста и чувството и желанието и любовта и мисълта и мечтата и...

И всичко.

За мен най-красивото нещо е любовта.Любовта е храна за нашите души. Без любов животът е сравним с ад, животът дори добива безсмисленост. Отношенията в атмосфера на любов са съвършени, цялостни, ненакърними. Такова е отношението на Бог към нас. Това е отношението на майката към новороденото.Бог е създал нас с любов, за да упражним своето право на избор и да се върнем обратно към себе си.Любовта не е просто чувство, тя е перманентно състояние на духа. Душата ни е чиста любов.Любовта прави най-доброто на което е способна - дава всичко от себе си, помага, закриля, освобождава, ощастливява. Тя се крие и в изпитаната мъдрост "Прави на другия това, което желаеш за себе си". Действието изпълнено с любов поражда отговор изпълнен с любов. Представете си един свят, който работи на този главен принцип! Ако всеки от нас пожертва собствения си интерес и удобство в името на този принцип няма ли да заживеем на едно по-добро място!?!

Любовта е дълготърпелива,

пълна с благост,

любовта не завижда,

любовта се не превъзнася,

не се гордее,

не безчинствува, не дири своето,

не се сърди, зло не мисли,

на неправда се не радва, а се радва на истина;

всичко извинява,

на всичко вярва,

на всичко се надява,

всичко претърпява.

Любовта никога не отпада

Където е тази ЛЮБОВ , там е и КРАСОТАТА !!!!!

Най-красивото нещо за мен е ЧИСТАТА ЛЮБОВ !

Редактирано от Galleony (преглед на промените)

• Автор
Където е тази ЛЮБОВ , там е и КРАСОТАТА !!!!!

Най-красивото нещо за мен е ЧИСТАТА ЛЮБОВ !

ohmy.gifИ аз за тази ЛЮБОВ говорех...тя е истинската...тя е вечната :baby:

Много точно казано :yanim:

Красотата е крайно субективно нещо - както и с доброто, важното е да се запазо самият стремеж към него, а всеки да открие своята "красота" в различни неща. От "малката" до "голямата" красота - всичко е радост за окото и душата - затова : просто търсете ... навсякъде ...

Да, навсякъде е тази красота, но трудно се усеща. cool.gif

• Автор
За мен най-красивото нещо е любовта.Любовта е храна за нашите души. Без любов животът е сравним с ад, животът дори добива безсмисленост. Отношенията в атмосфера на любов са съвършени, цялостни, ненакърними. Такова е отношението на Бог към нас. Това е отношението на майката към новороденото.Бог е създал нас с любов, за да упражним своето право на избор и да се върнем обратно към себе си.Любовта не е просто чувство, тя е перманентно състояние на духа. Душата ни е чиста любов.Любовта прави най-доброто на което е способна - дава всичко от себе си, помага, закриля, освобождава, ощастливява. Тя се крие и в изпитаната мъдрост "Прави на другия това, което желаеш за себе си". Действието изпълнено с любов поражда отговор изпълнен с любов. Представете си един свят, който работи на този главен принцип! Ако всеки от нас пожертва собствения си интерес и удобство в името на този принцип няма ли да заживеем на едно по-добро място!?!

Да, така е много точни думи си използвал...точно това е касотата, която може да се усети със сетивата, вътре дълбоко в нашето естество, нашето същество се нуждае от нея ЛЮБОВТА, тя е заряда ни за живот...в нея е и силата и слабостта ни...в НЕЯ е живота ни,без нея не бихме били живи и не бихме се чувствали живи...Тя няма край...няма край...прекрасно...превъзходно...необятно...вечно...безкрайно...вечно живо.... :rolleyes:

Любовта не е просто чувство...

Най красивото нещо за мен, създадено от човека е Кулата в ПАРИЖ !!!! ;)

а другото най - красиво нещо е - ЛЮБОВТА ! :)

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.