Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Да говорим за картини

Featured Replies

Тази картина бих сложил в спалнята :ph34r:

И аз така си помислих, но бях длъжна да попитам :):baby:
  • 2 седмици по-късно...
  • Отговори 819
  • Прегледи 385,5k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Амбър
    Амбър

Thomas M. Thomson

• proletsearch
    proletsearch

Картината ми грабна окото, докато разглеждах една галерия днес. Не успях да я снимам добре, понеже не беше позволено а и бързах да не забележат. Заглавие: "Red Dress" Художник: Ira Tsantekidou

• Българка Танц Ралица Денчева

Публикувани изображения

колеги виждам, че тук са се събрали хора които се интересуват от изкуство. в темата "търся името/автора на тази картина" съм побликувал няколко снимки на картини на които се опитвам да откря името на автора и ще се радвам ако успеете да ми помогнете . благодаря ви предварително

• 2 седмици по-късно...
Харесва ми като вид колекция. Особено - "Тишина"

изкуство на български се пише със З

Това ли имаш предвид http://exposition.vi...=ru&artist=igor или нещо друго?

Що отнася до иЗкуството дължа извинение. Бях подведен от руския.

Редактирано от agr (преглед на промените)

• 2 седмици по-късно...

Художникът, който никога не е виждал своите картини

Джон Брамблитт ( John Bramblitt ) е роден през 1971г в САЩ.

Започва да рисува след като губи зрението си през 2001 г, когато е само на 11 години,.Но това не му пречи да се посвети на изкуството - да рисува и създава прекрасни творби. Той използва специална боя, плат, която оставя релефни линии, върху платното, така че художникът да може да следи напредъка си по платното. За цветовете, той казва, че всеки цвят на боята има различно усещане и познава, цветовете чрез допир. Вярвате или не, Джон изразява мнение, че светът е много по-колоритен сега, когато го преоткрива след слепотата си.

Публикувано изображение

Инфо: lubopiten.com , .bgsreshta.com , видео

Чувствени картини с музиката на Ванеса Мей и Дживан Гаспарян

Художникът, който никога не е виждал своите картини

Джон Брамблитт ( John Bramblitt ) е роден през 1971г в САЩ.

Започва да рисува след като губи зрението си през 2001 г, когато е само на 11 години,.Но това не му пречи да се посвети на изкуството...

Възхищавам се на силата на духа. Силни, впечатляващи и пораждащи размисъл творби.

Информацията за годините не е точна

Solar Dynamics Observatory показва какви прекрасни картини рисуват слънчевите изригвания.

На тези изображения се виждат плазмени изригвания с различни дължини на вълните. Магнитните полета, присъстващи в тези картини, са невидими за човешкото око.

Учените казват, че такива невероятно красиви и колоритни образи обикновено се получават случайно и, че е рядкост да се уловят такива процеси, които протичат на слънцето. Това изумително изображение на горещата плазма, която е с причудливи форми, е било предоставено пред обществеността от Американската космическа агенция НАСА.

http-~~-//youtu.be/yAO9QVrEa-E

Владимир Димитров-Майстора

Много харесвам неповторимия му стил. Цветовете и начина, по който рисува светлината.

Публикувано изображение

Редактирано от Efe (преглед на промените)

Много харесвам неповторимия му стил. Цветовете и начина, по който рисува светлината.

"...в спомените си Васил Стоилов е записал: За Майстора живописната творба непременно трябва да отразява вечния живот: това беше лайтмотивът на всяка негова мисъл и заключителен акорд на философските му размисли за изкуството..."

Много хубава картина на Майстора. А ето една от Иван Мърквичка, която не видях да е публикувана в темата:

Публикувано изображение

Иван Мърквичка, "Три сестри"

Известната картина на художника символизира Мизия, Тракия и Македония.

Редактирано от Tiho (преглед на промените)

Аелита Андре - най-младата художничка (р.09.01.2007)

Публикувано изображение

"Руска космическа станция във венчелистчетата на вишня"

Сравняват я с абстрактния експресионизъм на Джексън Поллак и Пикасо.

Баща й е австралийски художник, а майка й - руски фотохудожник.

“Картините ми изобразяват космоса, те не са реалистични, а по-скоро абстрактни. Обичам всички цветове. Обичам дори сивото, черното и бялото, но най-любими са ми червеното, синьото и зеленото. Харесвам също сребърното и златното”, споделя Аелита.

Първа изложба в Ню Йорк (юни2011) , Втора (юни 2012) .

Коментар, инфо , сайт и

Frederick Arthur Bridgman (1847-1928), един от най-ценените и признати американски художници. Рисувал предимно сцени от Ориента. Харесвам картините му - показват бита и традициите в тези източни страни, което е много интересно за мен. Displaying artworks for Frederick Arthur Bridgeman.

Публикувано изображение Публикувано изображение Публикувано изображение Публикувано изображение Публикувано изображение Публикувано изображение

Редактирано от Tiho (преглед на промените)

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.