Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Влияете ли се от ника във форума?

Featured Replies

biggrin.gif Фиф и какъв ще е новият ти ник нещо от рода "Патето от барата " или "Локвено щастие" biggrin.gif

дай_две_ракийчици или бахмаааму примерно biggrin.gif

dindi, мое нещо от сорта на 'палава патка' :clap:

• Отговори 86
  • Прегледи 8,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Казаха ти го по-горе-контактуваш с човека,а не с ника и аватара му.Да не говорим,че много пъти има хора,които нарочно избират никове противоположни на действителността.Няма да ти изреждам аз лично къд

dindi, мое нещо от сорта на 'палава патка' :P

Изкушаващо е...хахахахха ко ще кажеши за "изкушаващата патка"...

преди време в чата имаше един, който ме срина: "Търся кучка за секс" аре успех....

Изкушаващо е...хахахахха ко ще кажеши за "изкушаващата патка"...

преди време в чата имаше един, който ме срина: "Търся кучка за секс" аре успех....

Мдам... ще бъде много красиво като излезе на главната страница, че 'изкушаващата патка' е написала новината за еди к'во си biggrin.gif

Не. Е, някой много оригинален ник, или пък някаква голяма простотия няма как да не ми привлекат вниманието, но преди да прочета постовете, не бих си съставила мнение. Тук има и един друг фактор - някои имат чувство за хумор и самоирония (които аз много уважавам), други пък хал хабер си нямат от тези неща (които хора пък аз не мога да разбера). Пък и кой мисли при регистрирането си какъв имидж ще гради...

• Автор

Ясно. По всички мнения които дадохте личи че тука се толерират селските прояви на някои потребители с използването на скандално прост ник. Не можете да ме убедите че един разумен човек би се кръстил с някоя простотия. Всички отговорили на въпроса ми с въпрос и тези впуснали се в безсмислен спор с мен вместо да дадат адекватен отговор го доказват. Не знам как виждате тея работи, но за мен малко по малко форума ще запусне и както из цялата ни страна ще възцари хаоса и своеволието. Днеска селянин утре ще стане бай_х.й, както в някой канал sex на IRC. Дано разума надделее над простотията. Силно се надявам.

С уважение

Ясно. По всички мнения които дадохте личи че тука се толерират селските прояви на някои потребители с използването на скандално прост ник. Не можете да ме убедите че един разумен човек би се кръстил с някоя простотия. Всички отговорили на въпроса ми с въпрос и тези впуснали се в безсмислен спор с мен вместо да дадат адекватен отговор го доказват. Не знам как виждате тея работи, но за мен малко по малко форума ще запусне и както из цялата ни страна ще възцари хаоса и своеволието. Днеска селянин утре ще стане бай_х.й, както в някой канал sex на IRC. Дано разума надделее над простотията. Силно се надявам.

С уважение

Ми те и простите душа носят...А ние повечето сме ти отговорили в прав текст това, че на теб нашите мнения не ти харесват си е отделен въпрос. Аргументите бяха казани на няколко пъти това, че ти не можеш да ги проумееш... И честно да си кажа от прост до прост човек разлика голяма. Примерно аз, която хич не съм безгрешна много се дразня на някои хора, които системно пишат неграмотно- СИСТЕМНО. Особено като се завра в разделите за програмите падам възнак. Ама някои си разбират. Разбират си хората от това, което ги влече защо да ги правя прости, като те всъщност не се такива просто не са изучили майчиния си език достатъчно. Аре стига толкова писания...Всеки си има трески за дялане...Аватарът и ника са най - малките...абе направо да ти имам проблемите...

Изборът на ник е строго индивидуален и се базира на лични мотиви - може да е моментно хрумване, опит за оригиналност или пък обмислено действие. Моят например, е резултат точно от последното, защото търсех унифициране (в рамките на възможното, разбира се) на характера ми със съдържанието на ника, а резултатът е съвсем друг въпрос. Предполагам, че при повечето потребители е така.

Същото ми становище се отнася и до изборът на аватар, не че съм джедай, разбира се :eek: .

С уважение

Ако беше отговорил на въпросите, които потребителите ти зададоха, можеше и да разбереш защо не са съгласни с теб. Казваш за аргументи. Ами те от всякъде те заляха хорицата с тях, но пък твоите не видяхме.

Все пак всеки има право на мнение.

По-смислена дискусия не съм виждал.

Ника сам по себе си е нищо и може да е супер просташки както казва автора, но човека който се крие зад този ник, какъв е той - ето това е важно. Ника е нещо си там, хващам бас , че половината от никовете на потребителите тука са случайно хрумнали им като са се регистрирвали.

Така , че не бива да му (на ника) отдавате чак такова значение.

Не трябва човек да си изгражда мнение така повърхностно от ника и аватара. Много е важно как мисли човека скрит под тях.

Редактирано от selia (преглед на промените)

Форумите са на приливи и отливи.Интересът задържа или отпъжда, но по-важното е, че с появата на нови играчи се появяват и нови никове.Днес забелязах и казвам добре дошъл на Трипер.

Имат ли според вас значение никовете във форума?

Аз не мога да възприема ник напр. selianina. Нито бих му помогнал нито бих контактувал в една и съща тема с него. С грозното име над снимката потребителите освен че падат в очите на останалите съфорумци, а и направо си ги обиждат.

Това изказване е доста глупаво ! ;) Никой не те кара да възприемаш ника на който и да било , нито аватара му ... Точно , защото форума

Не е някой евтин чат канал
, не трябва да се влиаеш от такива неща .... :)
Форумите са на приливи и отливи.Интересът задържа или отпъжда, но по-важното е, че с появата на нови играчи се появяват и нови никове.Днес забелязах и казвам добре дошъл на Трипер.

Как ги надушваш колоритните образи, не е истина. :ph34r:

Иначе никът често говори и то право за потребителя:

Вижте го тоя сладур например:

http://www.kaldata.com/forums/index.php?s=...st&p=362885

Не,за мен е без значение кой какво магаре си е сложил :ph34r:

По-важното е мисленето му по различните теми.

• Автор
Ако беше отговорил на въпросите, които потребителите ти зададоха, можеше и да разбереш защо не са съгласни с теб. Казваш за аргументи. Ами те от всякъде те заляха хорицата с тях, но пък твоите не видяхме.

Все пак всеки има право на мнение.

Явно не си прочел всички постове в темата, защото ако беше щеше да си видял че на всички въпроси съм отговорил.

Това изказване е доста глупаво ! :help: Никой не те кара да възприемаш ника на който и да било , нито аватара му ... Точно , защото форума , не трябва да се влиаеш от такива неща .... ;)

Кое му е глупавото на изказването. Не можеш да го разбереш ли?

Как ги надушваш колоритните образи, не е истина. :eek:

Иначе никът често говори и то право за потребителя:

Вижте го тоя сладур например:

http://www.kaldata.com/forums/index.php?s=...st&p=362885

Ето един здраво мислещ човек.

Всички тука намесвате аватара, а аз нищо не съм споменал за него. Прочетете първия пост и ще се убедите. Въпроса е изцяло за ника.

Бас ловя че ако някой от админите беше написал че съм прав постовете на всички щяха да са други. Просто не мога да повярвам че всички са привърженици на просташки прояви. Добре се справяте с подмазването. Те отричат на въпроса ми защото за тях така е по-лесно. Даже темата ми беше преместена във Всичко останало, за да не види бял свят.

Редактирано от MDMA (преглед на промените)

Кое му е глупавото на изказването. Не можеш да го разбереш ли?

Аз не бих казал, че е глупаво. Просто не си отчел абстрактана същност на ника и аватара, като атрибути овеществяващи личноста на потребителя. Ако отхвърлиш тази абстрактна същност, ще имаш правото да кажеш, че човек с име Панайот (примерно) е голям грубиян понеже в днешни дни името му минава за "селско". Или че бившата ми колежка Трошанка (Шани извинявам се, че примера е даден с твоето име) не заслужава и грам внимание заради името си - всъщност, рядко може да срещнете толкова добър и свестен човек като нея! Моля не така! Това е прибързан подход.Нещо повече, аз се кефя на този нов юнак Трипер. Иска се смелост да се кръстиш така и да се покажеш досаден, упорит и прилепчив като едноименната болест. Всъщност сетих се. Еврика! Да забраним на журалистът Николай Колев да публикува каквото и да е, защото се подписва пред осем милиона българи с псевдонимът си - Босият, а да си бос в днешни дни е обидно. Е да, ама хората си четат статиите му... Сещам се и за още един публицист - с псевдомин Стършел - хаде да му пръснем мухозол или на карикатуриста Карандаш да му счупим графита - ей така от възмущение... Имаш зелена улица MDMA.

• Автор
Аз не бих казал, че е глупаво. Просто не си отчел абстрактана същност на ника и аватара, като атрибути овеществяващи личноста на потребителя. Ако отхвърлиш тази абстрактна същност, ще имаш правото да кажеш, че човек с име Панайот (примерно) е голям грубиян понеже в днешни дни името му минава за "селско". Или че бившата ми колежка Трошанка (Шани извинявам се, че примера е даден с твоето име) не заслужава и грам внимание заради името си - всъщност, рядко може да срещнете толкова добър и свестен човек като нея! Моля не така! Това е прибързан подход.Нещо повече, аз се кефя на този нов юнак Трипер. Иска се смелост да се кръстиш така и да се покажеш досаден, упорит и прилепчив като едноименната болест. Всъщност сетих се. Еврика! Да забраним на журалистът Николай Колев да публикува каквото и да е, защото се подписва пред осем милиона българи с псевдонимът си - Босият, а да си бос в днешни дни е обидно. Е да, ама хората си четат статиите му... Сещам се и за още един публицист - с псевдомин Стършел - хаде да му пръснем мухозол или на карикатуриста Карандаш да му счупим графита - ей така от възмущение... Имаш зелена улица MDMA.

Явно и ти не си ме разбрал. Аз говоря за единични случаи на никове с крайно неприятни думи, какъвто е и трипер. Освен това обидно или селско име няма. Аз поне не знам такива. А и по името не можеш да съдиш за човека, но по ника и в някои случаи по аватара може да се направи един бърз относителен, възможно и да е грешен психопортрет на дадена личност. Има голяма разлика между име и ник.

Това е последния ми пост в темата. Омръзна ми да повтарям едно и също. Вашата теза по въпроса е или "не бива да съдиш за човека по ника и аватара" (без да съм намесвал въпроса за аватари) или "селянин" не е обидна дума. После аз отговарям с моята гледна точка по въпроса казана по различен начин. И така 3 страници. Колкото и да борите тезата ми не разбрахте че няма да ме убедите в противното. "Селянина" за мен е една просташка подигравка с форума и такава ще си остане, както и "трипер". Това са хора с ниска култура.

Редактирано от MDMA (преглед на промените)

Това са хора с ниска култура.

:speak: Тука вече грешиш. Един е той и той edin е - Триперът.

Много добро и свестно момче,което има спешна нужда от пари,защото яко го е закъсал.

Затова започвам тук следната кампания под надслов:

"Всички за Трипера,трипер за всички"

Нека му помогнем в този труден за него момент. Понеже Трипер няма банкова сметка,защото е с БАН по ЕГН и ДНК от всички банки,субсидиите ще се дават на ръка,за което аз имам грижата. Помощите пращайте лично на мене. Ако нямате пари,може да му пратите "две големи"... :eek:

Ако ще раздавате пари и аз ще се прекръстя- Сифилис не е заето още нали? biggrin.gif

Днес забелязах и казвам добре дошъл на Трипер.

Първо благодаря и добре заварили:speak:

Второ пак благодаря и с най-добри чувства към MDMA:) ( надявам се ти е минал)

Трето благодаря и моля парите да не бъдат белязани ( Трапелиньо ще изгори) и да не бъдат фалшиви ( Трапелиньо пак ще изгори) :eek:

Това е, със здраве ;)

Trapped: И "двете големи" също да не бъдат фалшиви (иначе ТрИпер гори)

И не само.Понякога стари играчи с нови одежди се появяват.И пак става интересно biggrin.gif:yanim:

trapped не разбрах къде да нося двете големите cool.gif На Трипер или на теб cool.gif

Зависи какво ще носиш. Ако са две големи водки - на него,аз не пия. Ама да не са фалшиви,че гори,водката е естествен дезинфектант и Триперите не я обичат.

Ако е нещо друго - на мене ми го носиш,ако Триперчо слушка и не прави пакости,ще има и за него.

Иначе за парите да поясня: приема се всякаква валута,но както Трипер каза - без ментета. Също така добре дошли са:

- акции в развиващи се дружества.

- облигации (и държавни също)

- приемаме дарения. Недвижими имоти(апартаменти,вили,къщи по големите градове,незастроени площи във вилни зони,земеделски земи,магазини,гаражи,ателиета,тавански помещения),автомобили(всякакви,изискване е моделът да не е отпреди 99 година,но може да е отпреди 1935-та),накити(диаманти,сапфири,рубини,злато и платина и останалите,които имат парична стойност)

- всякакви обекти на авторското право(търговски марки,промишлен дизайн,топологии на интегралните схеми,права върху компютърни програми и бази данни).

- Ноу хау не приемаме,щото Трипер е в запой и не му се занимава,а и не е по тия работи.

- помощ с безвъзмездни действия и труд - занимания по регистрацията на фондацията "Kaжете ДА за Трипер",връзки и лобиране в парламента,МС и президенството ще бъдат оценявани особено високо от нас.

Нота бене: Разходите по прехвърлянията са естествено за сметка на дарителите.

ПП:офтопиците скоро щ бъдат преместени.

MDMA, щом си отговорил на всичко, защо не отговори и в реалността ли така определяш хората, или този въпрос, случайно ти се е изплъзнал от полезрението?

А разлика между ник БайХ*й и селянина - балкан разлика. От първите видове, лично аз, тук, не съм срещал. А от вторите видове - кой си ти драги ми господине, че решаваш, че дадения господин зад такъв ник е "куха лейка"? Да не би да си нещо повече от човек? Господ?

А не на последно място, не забравяй, че този форум се посещава и от дечица, които не се замислят над такива неща и не ги вълнува "ти" какво мислиш за техния аватар.

А и мисля, че "началниците" във форума си разбират от работата, на кои аватари е нужно да се наложи цензура.

А относно това, че форума щял да "умре", извинявай, но това е един от малкото сериозни форуми, в който повечето потребители са хора, с които е удоволствие да се разговаря.

MDMA, вече изразих мнението си в тази тема и то беше, че е напълно нормално да си съставиш лошо мнение за някого по тъпия му ник, но да го накараш да си го сменя, защото селянина било простотия е всякаква липса на свобода на избора, защото в случая той не нарушава правилата, няма забраняващо правило освен това за обидните думи в ника, така че сори Патенце, ама "бахмааму" ник някак си не фърфи.

Та така MDMA, няма да падне толкова ниско форумът, че да има обидни изрази, а иначе това, че тук-таме ще има по някоя "птица", която ще си сложи невероятно тъп ник - нека, ти ще четеш мненията му и ще видиш дали наистина си прав в заключенията си, че тъпият ник почти винаги носи със себе си и ъъъъ такива постове. Аз относно това те подкрепям напълно, е вярно, не съм съгласна, че Трипер е тъп ник, но... затова всеки е свободен да избере каквото име си иска и какъвто ник си иска - сам ще си му носи последствията, ей това трябва да осъзнаеш. Няма как нивото на форума да падне от тъпи никове, но по нашата логика, че тъпи никове водят след себе си тъпи потребители, това няма как да се промени, защото не може да се сложи ограничение да не влизат тук потребители под нечие интелектуално ниво biggrin.gifbiggrin.gif дори и да ги накараме да променят никовете си, мненията им пак ще си осатнат под твоето интелектуално ниво и пак няма да ги удостоиш с нещо повече от бърз прочит, а ако прекрасните мнения на някой с прост ник (дано са по-малко, че ще урони теорията ни biggrin.gif ) пък те грабнат въобще няма да ти пука, че никът му е простоват, даже ще искаш да разбереш защо е избрал именно такъв прикриващ умствения му капацитет ник :)

Хубу де... не мога да разбера каква е тая дефиниция 'тъп ник'?

Ами за мен може arti, MDMA или нещо такова да е супер тъпо. Да съм седнал да ви съдя? По същата логика някой, който мрази футбола също може да не харесва Fifa?

Пък ако видите някакви фрапиращи никове - обаждайте се бе. Ако са единици можем да ги уредим, но да седна да контролирам по 150-200 човека всеки ден с какъв ник се регистрират - не сте познали.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.