Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Какво става във вашия град?

Featured Replies

Ти голф играеш ли ? 

Тцъ...

Пък и да играех, първо нямаше да мога да си позвоя да тренирам там и второ - това европейско едва ли ще е за лольовци и начинаеци маймуни, като мен...примирно :sobbing:

• Отговори 1,2k
  • Прегледи 215,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Нищо не съм приел като обида, нали за това е форумът - да споделяме мненията си. Не ми се стори правилна логиката ти от сорта на В София има взрив на хепатит => това е следствие от пренаселеностт

• Здравейте аз съм от Разград(град мразен от почти цяла България по незнайно какви причини) Спомене ли се името на този град се свързва с турци, цигани и какви ли не още неща след който произлизат после

• Ти пък коя си, че да ни искаш или да не ни искаш? И ако случайно ни поискаш откъде знаеш, че ние ще те поискаме?!?! Г-жо Меркел, вие ли сте? Еееееее, добре, че се регистрирахте във форума. Б

Публикувани изображения

Ахам, виж ако бяха продължили и компове да правят, може би щеще и да е по-известен. Не бяха лоши Правеца. Те и Чавдарчетата, май. Просто ние много лесно се отказваме като има конкуренция. :eek:

• 2 седмици по-късно...

Не знам..не съм си ходила от 3 години ( изключая миналата година когато минах за 2 часа)

Най-накрая отвориха библиотеката до домът на книгата (по новините чух де). Тази библиотека я строят от както се помня. Даже последно баща ми правеше пожаро известяване по проект. Баси. Не вярвах, че някога ще доживея да видя библиотеката завършена и работеща :whist:

Най-накрая отвориха библиотеката до домът на книгата (по новините чух де).

Тази библиотека я строят от както се помня. Даже последно баща ми правеше пожаро известяване по проект.

Баси. Не вярвах, че някога ще доживея да видя библиотеката завършена и работеща :lol6:

И аз - ама е факт :)

Първата открита след повече от 10 години библиотека в цялата страна.

Тцъ...

Пък и да играех, първо нямаше да мога да си позвоя да тренирам там и второ - това европейско едва ли ще е за лольовци и начинаеци маймуни, като мен...примирно :baby:

Абе мисля (до този малко мъчен и труден за мен етап съм стигнала) да купя Nintendo Wii. Имало игри като голф, тенис, фитнес, бокс и разни подобни спортове. Самата конзола не ми се струва скъпа, но се чудя дали има на БГ пазара необходимите аксесоари, че не ми се занимава с поръчки от чужбината. Шъ потренираме (на сухо) и догодина може да се включим в турнирчето. ;)

Абе мисля (до този малко мъчен и труден за мен етап съм стигнала) да купя Nintendo Wii. Имало игри като голф, тенис, фитнес, бокс и разни подобни спортове. Самата конзола не ми се струва скъпа, но се чудя дали има на БГ пазара необходимите аксесоари, че не ми се занимава с поръчки от чужбината. Шъ потренираме (на сухо) и догодина може да се включим в турнирчето. ;)

Има-да, имам Wii с дъската за фитнес, скачам си редовно..особено се запалих по йога и степ аеробика, имаме тенис ракетите, и другите джунджурийки...всичко е толкова реално, че няма накъде повече...

http-~~-//www.youtube.com/watch?v=NBuN1iLafwU

И да, определено има резултат...поне при мен..ама си се занимавам по няколко часа на ден...

Остава да си купя само китара и микрофон :baby:

Редактирано от Madonna (преглед на промените)

piro2004:Във Видин е панаира! Напълно изчерпателен отговор.Градът с най-много пенсии в целия свят.За разлика от тях младежите меджу 18-25 години са рядкост поради простата причина,че не събрахме достатъчно гласове за направата на университет..щеше значително да живне града.С една дума типичен град от "Източна Европа" ако се сещате.Иначе напоследък около строежа на моста доста се раздвижиха нещата.Построиха ни Кауфланд,Мол,Плюс и Техномаркет и Технополис.Много шум имаше около тях за нищо.Градът като цяло е осеян с боклук поради изчезването на кошчетата от подрастващото ни поколение(модерно е при тях да ги чупят тежкарите малки)... Иначе Дунава..често идват чужденци на групи да ни разгледат града,даже веднъж се разходих с един ирландец :Д .Друго кво.. Баба Вида нощес е красиво осветена крепостта и пред нея е градския плаж(къпеме се в най-голямата възможна активна тоалетна в света,от която ни се филтрира водата и тече през чешмата).Имаме си и рали писта до махалата който е запален :baby:.На 100 метра от Баба Вида е най старата синегога на Балканите доколкото знам(пънлна с лепила)и като скочиш на втория етаж усещаш как се клатят стените.. :/.Уш изреелският министър щеше да я оправя... бла бла огради я с ограда и среза едно дурво да не и пази сянка.Иначе си имаме хубав център на който се намират девете ни доскотеки(Master Club,Siuet) като цяло в мола кафетоо е 1.30лв а в обикновено кафене е 60ст.Това е като цяло..

Снощи от 20:30 , на сцената до Каскадата имаше концерт на тримата славянски тенори :rolleyes: Столовете бяха разположени амфитеатрално по стъпалата на самата Каскада, никога не бих повярвал, че толкова много народ може да дойде и да слуша 2 часа музика. И ние, с малката бяхме там :)

Тук в скоро време Юнион Ивкони ще превземат града. Пуснаха нови автобуси, които движат почти из целия град и таксуват 10 ст по-евтино от тролеите. Затова миналата седмица всички от Тролейбусен транспорт стачкуваха. п.п.Аз не можах да ида на концерта на тримата...

• 4 седмици по-късно...

П О К А Н А

Фирма DIETZEL UNIVOLT, Австрия и фирма МАКК ИнтерТрейд ООД, София – официален дистрибутор за България,
съвместно с Русенския университет “Ангел Кънчев”,
Националния комитет по осветление в България и Камара на инженерите в инвестиционното проектиране (КИИП) – Регионална колегия Русе
,

имат удоволствието да Ви поканят на

Регионален семинар
“ СЪВРЕМЕННИ ЕЛЕКТРОИНСТАЛАЦИОННИ СИСТЕМИ”

който ще се проведе на 22 юни 2010 г. (вторник) в зала 2.101 в новия учебен корпус 2 на Русенския университет “Ангел Кънчев”.
На този семинар и във връзка с необходимостта от повишаване на ефективността на електроинсталационните дейности, ще се представят съвременни кабелопреносни и кабелоразпределителни системи и електроинсталационни изделия.

ПРОГРАМА НА СЕМИНАРА:
* 09:30 – 09:40 – Откриване
* 09:40 – 10.30 – Кабелопреносни и кабелоразпределителни системи от DIETZEL UNIVOLT
* 10:30 – 11:00 – Кафе-пауза и дискусия
* 11:00 – 12:00 – Електроинсталационни изделия
* 12:00 - Коктейл

“DIETZEL UNIVOLT” е един от най-големите европейски производители в областта на кабелопреносните и кабелоразпределителните системи и е на пазара повече от 70 години. “МАКК ИнтерТрейд” съвместно с “DIETZEL UNIVOLT” предлагат инженеринг на сградни и индустриални електроинсталационни системи и електрообзавеждане.

• 3 месеца по-късно...

На 27 октомври ще прожектират "Мисия Лондон" в читалището (ако питате защо там, ами щото киното е окупирано от некви секти) срещу скромната сума от 3 лв.Там съм!!!

Колко от вас могат да се похвалят , че са гледали кинопрожекции в читалище, а?:)

• 5 месеца по-късно...
:)Празник на града + панаир....Публикувано изображение

Простее и мургавее! http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/sad.gif

Мани,мани-цигания и простотия до шия

http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/sad.gif

Боря се с така "добре" нарязаните пътни платна .... докато стигна до университета:rolleyes:

• 1 месец по-късно...

Тук имаше буря, но сега грее слънце и има вятър.

Я кажете къде живеете,че никой не споменава.Чета си аз за някакви концерти,бури цигании,а не знам за кой град става въпрос. Няма ли някой от Бургас да каже какво ново има там?

Няма ли някой от Бургас да каже какво ново има там?

И в Бургас ще има буря - до 2-3 часа.

Иначе продължават усилените строежи на бизнес центрове.

Иначе продължават усилените строежи на бизнес центрове.

Мда,до нас строят Бизнес Център София-1,вече втора година-познай дали имаме сън в квартала

http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/sad.gif

• 9 месеца по-късно...

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.