Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Какво става във вашия град?

Featured Replies

Едва ли, с нея вода направихме яко сладолед и го изнесохме за столицата. По-скоро от напикалите се снежни човеци.

аа ясно Империята отвръща на удара

• 2 седмици по-късно...
  • Отговори 1,2k
  • Прегледи 215,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Нищо не съм приел като обида, нали за това е форумът - да споделяме мненията си. Не ми се стори правилна логиката ти от сорта на В София има взрив на хепатит => това е следствие от пренаселеностт

• Здравейте аз съм от Разград(град мразен от почти цяла България по незнайно какви причини) Спомене ли се името на този град се свързва с турци, цигани и какви ли не още неща след който произлизат после

• Ти пък коя си, че да ни искаш или да не ни искаш? И ако случайно ни поискаш откъде знаеш, че ние ще те поискаме?!?! Г-жо Меркел, вие ли сте? Еееееее, добре, че се регистрирахте във форума. Б

Публикувани изображения

Чакаме снегоядът да си свърши работата, щото пътното (пак) не можа да се съвземе от изненадата.

• 3 седмици по-късно...

Елате утре в нашия мол да правим мартенички

:)

Публикувано изображение

Sky City, не съм била от години там, а какви спомени само :)

Публикувано изображение

Днес ученици от няколко видински училища направиха жива мартеница на градския площад

Пълна промяна на трамвайната линия от "Витошка"

Публикувано изображение

Пълна промяна ще претърпи трамвайната линия от бул. „Витоша” до последната спирка в кв. „Борово”, която минава по столичния бул. "България".

В сряда започва изпълнението на строително-монтажните работи за обновяването, съобщи зам.-кметът по транспорта на София Любомир Христов пред "Фокус".

Ремонтът на трамвайната линия е част от проект, който включва доставката на нови тролеи и монтиране на информационни табла по спирките на градския транспорт. По думите на Христов се очаква до средата на годината всички модерни табла да бъдат поставени на определените точки в столицата.

По думите му ремонтните дейности ще продължат 97 дни. Собствена инвестиционна програма на Столичната община предвижда да бъдат ремонтирани и подлезите по протежението на бул. „България”, за да може да се получи цялостен ефект от тази инвестиция.

Очаква се и до месец юни да бъдат пуснати и новите трамваи по трасето.

news.bg

Ех. Започвам да завиждам на всички ви.

Моят град беше един от най красивите, но..........

В момента се работи по водния цикъл и гада ни прилича на лунен пейзаж. Дупки, кал, безводие. И само това да беше!!!!

На всякъде цари разруха и сякаш на никого не му пука. Разбити площади, пропаднали тротоари и изобилие от бездомни кучета - нормалната картинка за града ми.

Еххх!!!!!

Чудите се кой е този град ли????

Е, Враца е това!!!!

Редактирано от Black Power (преглед на промените)

Ех. Започвам да завиждам на всички ви.Моят град беше един от най красивите, но..........В момента се работи по водния цикъл и гада ни прилича на лунен пейзаж. Дупки, кал, безводие. И само това да беше!!!!На всякъде цари разруха и сякаш на никого не му пука. Разбити площади, пропаднали тротоари и изобилие от бездомни кучета - нормалната картинка за града ми.Еххх!!!!!Чудите се кой е този град ли????Е, Враца е това!!!!

Не дей така песимистично де - хубав си ти е града - на мен лично Враца си ми харесва, особенно сега, като се запролети  :)

Ех. Започвам да завиждам на всички ви.

Моят град беше един от най красивите, но..........

В момента се работи по водния цикъл и гада ни прилича на лунен пейзаж. Дупки, кал, безводие. И само това да беше!!!!

На всякъде цари разруха и сякаш на никого не му пука. Разбити площади, пропаднали тротоари и изобилие от бездомни кучета - нормалната картинка за града ми.

Еххх!!!!!

Чудите се кой е този град ли????

Е, Враца е това!!!!

То и преди ремонтите си беше лунен пейзаж! Дано поне всичко приключи благополучно и заживеете по-цивилизовано, защото хората са готини, а града невероятен. Харесва ми да се разхождам по пробива и да пийна кафе в ''Кадифе''. После да отскоча до '' Чайка'' за лек обяд и да се кача на Балкана. Това, когато съм в града за ден-два. :)

Не дей така песимистично де - хубав си ти е града - на мен лично Враца си ми харесва, особенно сега, като се запролети  :)

И през зимата е много красиво.

Ето и новинка от днес:

- "Зевзеци ловят риба насред Враца"

За съжаление линка където конкретно може да видите тази новинка ще е валиден само в рамките на настоящия ден

http://www.tribali.info/bg/zevzetsi-lovyat-riba-nasred-vratsa/#.Uxmav_nKPF8

Edit

Странно, но явно линка ще се позадържи активен още някой и друг ден:

Въпросната дупка / локва преди време беше погълнала почти цял камион, а преминалия преди него тролейбус си беше извадил чист късмет.

Впрочем картинката онагледява състоянието на врачанските улици в почти 90% 

Редактирано от Black Power (преглед на промените)

• 1 месец по-късно...

рисуват ни паркинга пред мола дечицата

много шарен стана, дано не завали дъжд да им измие рисунките

:)

Публикувано изображение

• 3 седмици по-късно...

Публикувано изображение

Програмата на Велофест Пловдив започва от 11:00 в събота, 17 май, от Братската могила с масово велошествие по улиците на града. След финала на шествието, от 12:30 в Дома на науката и техниката ще бъдат прожектирани документални филми на велотематика. Прожекцията ще бъде напълно безплатна и ще бъде организиран охраняем велопаркинг на терасата на киното. След кратка обедна пауза вечерната програма на феста продължава с отворени уроци по планинско колоездене на "Велопарк Пловдив" от 17:00, и вечерна велоразходка по тепетата на града от 19:00 часа. Неделният ден ще бъде отреден за досег с природата, с планинско колоездене по маршрут подходящ за начинаещи любители на велосипеда и природата.

инфо

• 4 седмици по-късно...

Публикувано изображение

Организаторите:
Екоорганизация - Родопи, Кметствата и читалищата на селата Смилян, Сивино, Могилица, Горна Арда и Момчиловци,

както и НЧ "Орфееви гори" Смолян!

http://www.rhodopeflowersfestival.org/

Пък в Перник алчната  "червена" кметица вече започна да се търкаля, вместо да ходи и направи куп промени като изкопаване на големия ни гранитен площад, за да се положат плочки ,които догодина трябва да се сменяват наново. Ама то нали трябва да яде жената, че току виж заслабнала. Иначе боевете затихнаха, но покрай световното може пак да се възобновят..

Ядат ни яки комари, направо мръвки късат - толкова са нагли гадовете. Днес пръскаха с хеликоптер, ама вече е много късно, нищо не спира пълчищата.

Някой ако още не е разбрал, поредната супер къса отсечка от околовръстното шосе на град Септември(най-късият вариант за връзка на Велинград и тамошните планински курорти с магистралата) е в супер дълъг, като времетраене и пресрочване ремонт. Пейзажа е лунен, а от днес пътя е затворен напълно. Ремонта е във връзка с проект по водният цикъл(усвояват се едни общо близо 10 милиона лева, с които ще се строи и водопречиствателна станция. Естествено първият етап с поставяне на канализацията, е поет от полу-селска фирма, все едно от родово общинният строй, с дребна собствена техника(и то време на време малко по- едра, под наем) и отбор юнаци. Беля също е, че просрочването на срока на етапа строен от тях, води до едва 600 лева неустойка на ден...За сметка на това докато покрай ремонта имаше  къс обиколен маршрут, минаващ и по моята улица, на една висока шахта два автомобила се лишиха от картерите си. Не знам дали и кой им е заплатил щетите на хората. Понеже има важна информация за движението по пътищата копие на този коментар може да се постави и в подходяща тема за състоянието на родните пътища.

София , налазена от много селяни . близо тримилионна , инфраструктурите издишат, комплексите се разрастват, леко олеква в летния сезон' но проблемите остават, за момента прекрасна поддръжка  от кмета  Фъндъкова, но има какво да се желае във всякакъв план :P

София , налазена от много селяни . близо тримилионна , инфраструктурите издишат, комплексите се разрастват, леко олеква в летния сезон' но проблемите остават, за момента прекрасна поддръжка  от кмета  Фъндъкова, но има какво да се желае във всякакъв план :P

тая Фандъкова да вземе да походи по Коста Лулчев да я видя де ша оди

по дърветата, ама те и дърветата секат

баси ква топола имаше на ъгъла на ИЧС-то

тая Фандъкова да вземе да походи по Коста Лулчев да я видя де ша оди

по дърветата, ама те и дърветата секат

баси ква топола имаше на ъгъла на ИЧС-то

бе как да ти кажа и аз останах изненадана , но жената доста си ходи пеша и си кара старата кола

те тополите щото са стари или не е такъв случая

никого не защитавам , но виждам някои подобрения , за мандата  доста  направи , не че не може повече :P

Така е разкопано на Лъвов мост

Публикувано изображение

• 2 седмици по-късно...

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.