Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Какъв подарък искате за Коледа?

Featured Replies

Мили Дядо Коледа, Искам да ми донесеш най-вече здраве за мен и за всичките ми близки. Искам също да направиш самолетните билети Ларнака-София на половин цена. Искам 14-та заплата(13-ката не ми стига). Тези три желания да ми изпълниш и обещавам следващата година да бъда най-доброто момиченце на планетата.

• Отговори 178
  • Прегледи 50,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Искам малко, но от сърце..

• Е т'фа искам за Коледа : Ако е много и на 9 снежанки ще съм доволен ...

• Знам какво искам за подарък! Отново да стана на 5 години за един час.Много да се смея и много да плача.Просто още веднъж да ме вземат на ръце, а ме полюлеят, докато заспя, и да ме сложат в леглото.Зна

Мили Дядо Коледа, благодарна съм на това, което имам! Нищо материално не искам от теб... Но не бих отказала: 1. Здраве за хората, които обичам и които обичат мен... 2. Повече воля и хъс в живота... 3. Независимост във всяко едно отношение... 4. Да Го забравя веднъж завинаги!

Аз не претендирам за подаръци, защото съм много непослушен :help:

Мили Дядо Коледа,

тази година бях много послушна и искам хората които ми липсват да се върнат при мен ако може :lol6: искам и здраве и щастие за семейството и приятелите и да ме приемат за Дания (може и Холандия ако желанията ти за Дания са много Публикувано изображение )

Благодаря ти предварително , Дядо Коледа Публикувано изображение

пп. И стига с т'ва здраве, любов, късмет и т.н. Дядо Коледа тия не може да ги сложи в чувала. Бъдете материалисти!

100 000 евро искам ;)

аз май искам външен хард диск че компа ми е пълен искам парфюм на диор аддикт искам едни ботички щото са на мода да си отиват с дънките ми слим и ги заслужавам! :wors:

аз пък искам много усмивки и много щастливи хора покрай мен... :P

Искам здраве за всички.. абе и 13 заплата не бих отказала..ама..тц

Белобради дядо Коледа, искам сняг в Англия!! Ама не 2-3 снежинки като миналата година. Гледай поне 1 метър да натрупа, че да има и за шейна!! Може да не съм била много послушна през изминалата година, но поне съм скромна, така че ... ще си чакам подаръка! П.С. Ако го получа преди Коледа ще ти оставя сладкиш пред камината :rolleyes:

За себе си нищо не искам. Искам ДЯДО КОЛЕДА да донесе на ДИА и ПИЛЕТО ДВЕ,може и ТРИ БЕБЕТА. П.П Джаджо,внимавай какво си пожелаваш :rolleyes:

пп. И стига с т'ва здраве, любов, късмет и т.н. Дядо Коледа тия не може да ги сложи в чувала. Бъдете материалисти!

Ех, ако Дядо Коледа направи така, че да си взема изпита по Антична литература, цена няма да има Публикувано изображение

Искам едно 250 килограмово буре,та да си сложа ракията.А пък и едно прасенце ако докара с бурето ще е идеално.Цяла година само добро ще казвам за него. Дядо Коледа и Дядо Мраз-внимавайте да не заседнете като миналата година на масата и да ме забравите.

Е т'фа искам за Коледа :

Публикувано изображение

Ако е много и на 9 снежанки ще съм доволен ...

Е т'фа искам за Коледа :

Публикувано изображение

Ако е много и на 9 снежанки ще съм доволен ...

Ама защо си ги крият..........не знам

Ама защо си ги крият..........не знам

Защото още Коледа не е дошла ..

Ще се зарадвам да успеем да се съберем родата за Коледа. А материално - искам да изкарам най-сетне едни тъпи курсове, стабилна коледна премия, нова работа, в този ред. Реално може да получа GTX260 с 216 стрийм процесора.

Редактирано от ivanvazovv (преглед на промените)

искам вазов в панделка

И кой ще ти го докара чак до Франция?Аз съм там за празниците, но нямам намерение да го мъкна, че и панделка иска Публикувано изображение

И кой ще ти го докара чак до Франция?Аз съм там за празниците, но нямам намерение да го мъкна, че и панделка иска Публикувано изображение

е аз ще съм вече за постоянно в бг....

Да го пращаме по СПиди, че, Еконт са най-големите палячовци, и с най скъпи тарифи.За кой град го искаш :)Публикувано изображение

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.