Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Какъв подарък искате за Коледа?

Featured Replies

Знам какво искам за подарък! Отново да стана на 5 години за един час.Много да се смея и много да плача.Просто още веднъж да ме вземат на ръце, а ме полюлеят, докато заспя, и да ме сложат в леглото.Знам наистина какво искам за подарък.Искам си детството. Никой няма д ами подари такова нещо.Ако опитам, мога да си подаря спомена за него.Става дума за едно дете от много далечно място и далечно време, става дума за детето тук и сега.Дете-непрактично, нереалистично, наивно и силно чувствително към радостта.Дете, което няма нужда или не иска, или не разбира модерните обичайни подаръци.Възторг и простота-ей това искам.Наивност, фантазия и шум. В този ред на мисли, искам да вметна, че хората с добри намерения правят добри подаръци.Това е желязното правило на размяната на подаръци. За някой този текст може да прозвучи много инфантилно, но наистина това е моят копнеж.Аз искам да се дистанцирам от меркантилното и материалното.Защото материалните блага са сравнително леснo достижими, но от философска гледна точка никога не можем да върнем времето назад.А да изпиташ радостите, които преди са спирали дъхa ти...да, това е наистина голям подарък.По-скоро би бил голям подарък! Seize the moment! Regards, wertyusa

Редактирано от wertyusa (преглед на промените)

• Отговори 178
  • Прегледи 50,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Искам малко, но от сърце..

• Е т'фа искам за Коледа : Ако е много и на 9 снежанки ще съм доволен ...

• Знам какво искам за подарък! Отново да стана на 5 години за един час.Много да се смея и много да плача.Просто още веднъж да ме вземат на ръце, а ме полюлеят, докато заспя, и да ме сложат в леглото.Зна

Знам какво искам за подарък!

Отново да стана на 5 години за един час.Много да се смея и много да плача.Просто още веднъж да ме вземат на ръце, а ме полюлеят, докато заспя, и да ме сложат в леглото.Знам наистина какво искам за подарък.Искам си детството.

Никой няма д ами подари такова нещо.Ако опитам, мога да си подаря спомена за него.Става дума за едно дете от много далечно място и далечно време, става дума за детето тук и сега.Дете-непрактично, нереалистично, наивно и силно чувствително към радостта.Дете, което няма нужда или не иска, или не разбира модерните обичайни подаръци.Възторг и простота-ей това искам.Наивност, фантазия и шум.

В този ред на мисли, искам да вметна, че хората с добри намерения правят добри подаръци.Това е желязното правило на размяната на подаръци.

За някой този текст може да прозвучи много инфантилно, но наистина това е моят копнеж.Аз искам да се дистанцирам от меркантилното и материалното.Защото материалните блага са сравнително леснo достижими, но от философска гледна точка никога не можем да върнем времето назад.А да изпиташ радостите, които преди са спирали дъхa ти...да, това е наистина голям подарък.По-скоро би бил голям подарък!

Seize the moment!

Regards,

wertyusa

не го намирам за инфантилно много ме трогна дори

искам много усмивки и весели хора покрай мен... Публикувано изображение

Искам да оценя това, което имам и да не се състезавам с живота и да не съм толкова подредена

• 2 седмици по-късно...

искам една седмица на планина

здраве и едно момиченце Публикувано изображение

Искам здраве ,щастие и късмет на всички близки и приятели и един мунджу аз мен Публикувано изображение

Какво искам за подарък??? Искам тези старчета(посочвайки и двамата с пръстче),да изплющят един (съвсем материален) шамар зад врата на съдбата!!! Защота ми писна от нея!Ама честно! Тъкмо да си помисля,че реалността ми ми допада и ТЯ ме настъпи с гнусната си петичка -не можело така да си стъпваш на краката,трябва да пълзиш... Ай стига де... Ааааааааа,ако може и една почивчица :P ,на място с мнооого сняг и да си пия вискито пред камината...

На ти един мунджу. Кристиан Мунджу :)

Публикувано изображение

Ааааааааааа,Боцко, ;):lol6: :lol6: Тоз малко дърт ,бе.

Искам много здраве. Искам мама бързо да се възстановява. Искам топла и уютна Коледа.

• 11 месеца по-късно...

Мили Дядо Коледа, Дядо Мраз, Санта Клаус, чичо Никълъс... Няма да ти казвам колко добричка бях тази година, ти си знаеш, и затова направо ще пристъпя към желанието си. Аз искам основен ремонт на жилището ни. За една нощ обикаляш целия свят, следователно времето едва ли ще ти е проблем. А и имаш толкова много помощници правещи милионите подаръци и играчки. Приложено в плика съм сложила резервния ключ, няма нужда ти и цялата бригада джуджета да минавате през комина. Понеже ти имам пълно доверие за изпълнението, но не и по отношение на вкуса ти, подготвила съм точни и ясни инструкции за избраните от мен тапети, фаянс, бои, мебели, пердета, разцветки и т.н. които ще намериш на гърба на настоящото писмо. Спазвай ги стриктно, че да не ставам лоша. С много обич, Юлия

Редактирано от yvsot (преглед на промените)

Искам мир и любов между хората. И да погледнем отвъд материалното.

...Публикувано изображениетвоето желание със сигурност няма да се сбъдне...Публикувано изображение

А аз искам Световен мир... :mad:

Здравей,мили дядо Коледа!Надявам се,че съм слушала достатъчно тази година,за да получа подарък!Всъщност не искам много,никак даже!Искам само един човек да бъде с мен на Коледа и Нова Година!Един човек,който значи наистина много за мен!Даже имаш голямо улеснение,защото е потребител в калдата,ето за по-точни данни mcm.Мисля,че той е слушал много таз година! Така че,ако може да го прибереш в чувала си,Дядо Коледа,и да ми го донесеш,бих била много,много щастлива!Дано може! С много обич: Мариела

Редактирано от mariela_es (преглед на промените)

а аз нали няма да съм много нахален и нагъл ако и аз поискам един човек за Коледа.

Бих искал това да е mariela_es, обещавам да я храня, сменям, преобличам и там останалите нужди. :speak:

малко , но от сърце ... и мен наистина би ме зарадвало :)

Да сме живи и здрави, малко е раничко но весела коледа на всички!

Стига ми да сме живи и здрави всичко останало е една голяма екстра

Само здраве на мен и на вас!!! Всичко друго само си идва!!!

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.