Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Какъв подарък искате за Коледа?

Featured Replies

Знам какво искам за подарък! Отново да стана на 5 години за един час.Много да се смея и много да плача.Просто още веднъж да ме вземат на ръце, а ме полюлеят, докато заспя, и да ме сложат в леглото.Знам наистина какво искам за подарък.Искам си детството. Никой няма д ами подари такова нещо.Ако опитам, мога да си подаря спомена за него.Става дума за едно дете от много далечно място и далечно време, става дума за детето тук и сега.Дете-непрактично, нереалистично, наивно и силно чувствително към радостта.Дете, което няма нужда или не иска, или не разбира модерните обичайни подаръци.Възторг и простота-ей това искам.Наивност, фантазия и шум. В този ред на мисли, искам да вметна, че хората с добри намерения правят добри подаръци.Това е желязното правило на размяната на подаръци. За някой този текст може да прозвучи много инфантилно, но наистина това е моят копнеж.Аз искам да се дистанцирам от меркантилното и материалното.Защото материалните блага са сравнително леснo достижими, но от философска гледна точка никога не можем да върнем времето назад.А да изпиташ радостите, които преди са спирали дъхa ти...да, това е наистина голям подарък.По-скоро би бил голям подарък! Seize the moment! Regards, wertyusa

Редактирано от wertyusa (преглед на промените)

• Отговори 178
  • Прегледи 50,5k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Искам малко, но от сърце..

• Е т'фа искам за Коледа : Ако е много и на 9 снежанки ще съм доволен ...

• Знам какво искам за подарък! Отново да стана на 5 години за един час.Много да се смея и много да плача.Просто още веднъж да ме вземат на ръце, а ме полюлеят, докато заспя, и да ме сложат в леглото.Зна

Знам какво искам за подарък!

Отново да стана на 5 години за един час.Много да се смея и много да плача.Просто още веднъж да ме вземат на ръце, а ме полюлеят, докато заспя, и да ме сложат в леглото.Знам наистина какво искам за подарък.Искам си детството.

Никой няма д ами подари такова нещо.Ако опитам, мога да си подаря спомена за него.Става дума за едно дете от много далечно място и далечно време, става дума за детето тук и сега.Дете-непрактично, нереалистично, наивно и силно чувствително към радостта.Дете, което няма нужда или не иска, или не разбира модерните обичайни подаръци.Възторг и простота-ей това искам.Наивност, фантазия и шум.

В този ред на мисли, искам да вметна, че хората с добри намерения правят добри подаръци.Това е желязното правило на размяната на подаръци.

За някой този текст може да прозвучи много инфантилно, но наистина това е моят копнеж.Аз искам да се дистанцирам от меркантилното и материалното.Защото материалните блага са сравнително леснo достижими, но от философска гледна точка никога не можем да върнем времето назад.А да изпиташ радостите, които преди са спирали дъхa ти...да, това е наистина голям подарък.По-скоро би бил голям подарък!

Seize the moment!

Regards,

wertyusa

не го намирам за инфантилно много ме трогна дори

искам много усмивки и весели хора покрай мен... Публикувано изображение

Искам да оценя това, което имам и да не се състезавам с живота и да не съм толкова подредена

• 2 седмици по-късно...

искам една седмица на планина

Какво искам за подарък??? Искам тези старчета(посочвайки и двамата с пръстче),да изплющят един (съвсем материален) шамар зад врата на съдбата!!! Защота ми писна от нея!Ама честно! Тъкмо да си помисля,че реалността ми ми допада и ТЯ ме настъпи с гнусната си петичка -не можело така да си стъпваш на краката,трябва да пълзиш... Ай стига де... Ааааааааа,ако може и една почивчица :P ,на място с мнооого сняг и да си пия вискито пред камината...

Искам много здраве. Искам мама бързо да се възстановява. Искам топла и уютна Коледа.

• 11 месеца по-късно...

Мили Дядо Коледа, Дядо Мраз, Санта Клаус, чичо Никълъс... Няма да ти казвам колко добричка бях тази година, ти си знаеш, и затова направо ще пристъпя към желанието си. Аз искам основен ремонт на жилището ни. За една нощ обикаляш целия свят, следователно времето едва ли ще ти е проблем. А и имаш толкова много помощници правещи милионите подаръци и играчки. Приложено в плика съм сложила резервния ключ, няма нужда ти и цялата бригада джуджета да минавате през комина. Понеже ти имам пълно доверие за изпълнението, но не и по отношение на вкуса ти, подготвила съм точни и ясни инструкции за избраните от мен тапети, фаянс, бои, мебели, пердета, разцветки и т.н. които ще намериш на гърба на настоящото писмо. Спазвай ги стриктно, че да не ставам лоша. С много обич, Юлия

Редактирано от yvsot (преглед на промените)

Искам мир и любов между хората. И да погледнем отвъд материалното.

Искам мир и любов между хората. И да погледнем отвъд материалното.

...Публикувано изображениетвоето желание със сигурност няма да се сбъдне...Публикувано изображение

Здравей,мили дядо Коледа!Надявам се,че съм слушала достатъчно тази година,за да получа подарък!Всъщност не искам много,никак даже!Искам само един човек да бъде с мен на Коледа и Нова Година!Един човек,който значи наистина много за мен!Даже имаш голямо улеснение,защото е потребител в калдата,ето за по-точни данни mcm.Мисля,че той е слушал много таз година! Така че,ако може да го прибереш в чувала си,Дядо Коледа,и да ми го донесеш,бих била много,много щастлива!Дано може! С много обич: Мариела

Редактирано от mariela_es (преглед на промените)

а аз нали няма да съм много нахален и нагъл ако и аз поискам един човек за Коледа.

Бих искал това да е mariela_es, обещавам да я храня, сменям, преобличам и там останалите нужди. :speak:

малко , но от сърце ... и мен наистина би ме зарадвало :)

Да сме живи и здрави, малко е раничко но весела коледа на всички!

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.